Eduard

13 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwaagwesteinde naar station Beesd. Op station Echt verloren we elkaar uit het oog.
"Mooi blond, lang meisje van rond de 20 jaar. We zaten schuin tegenover elkaar, keken elkaar vaak in de ogen en moest wel lachen om je. Helaas had ik je niet gesproken en ging je bij de volgende halte er al weer uit . Ik was die jongen die bruin haar had een zwarte trui en een gele sporttas. Ik tilde mijn tas voor je op zodat je daar kon gaan zitten. Verder ben ik je nog niet tegengekomen dus hoop je in de toekomst nog vaker te zien. Ik zou je graag willen leren kennen en een keer met je willen afspreken. Telefoonnummer 061283956 Groetjes Eduardo da Silva el Rodrigues de ronaldo lebron"

Kevin

1 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beesd naar station Gorinchem. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rond 21.15, jij stapte in Beesd in, ik zat er al. Je kwam binnen met een groene fiets, ik weet alleen dat je uit Rumpt komt en opweg was naar een vriendin in Gorinchem. Jij stond bij je fiets en ik zat schuin tegenover je, we hebben elkaar een paar keer aangekeken en in Gorinchem ging jij uit de trein linksaf en ik rechtsaf, sinds dat moment baal ik verschrikkelijk dat ik je naam niet weet. Ik hoop dat je misschien een keertje wat zou willen drinken met me."

Mieltje

13 juni 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldermalsen naar station Dordrecht. Op station Beesd verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, blonde meid met mooie ogen kwam met je vriendin tegenover me zitten. Ik, jongen met bruine ogen en kort haar zette net m\\\'n grote tas op de grond waardoor jij maar weinig beenruimte had. Ik stapte uit in beesd maar wil graag weten waar jij uitstapte?"