Bluebird

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Loppersum. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey knapperd! Jij: groene trui met Panter print Blond haar Groene ogen En je had een schattig hondje bij je. Je noemde hem Doggy. Ik: kort blond haar Blauwe Adidas trui Groene ogen We hadden veel oogcontact en ik vind je een leuke meid, Misschien keertje een drankje doen? Liefs"

Halve elsinga

16 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Appingedam naar station Echt. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb vanmorgen de allermooiste meide van de hele wereld gezien. Maar nu ben ik haar kwijt en ik zou haar graag nog een willen zien. Ze had een Ajax shirt aan een PSV pet op en een Feyenoord sjaal om en dat is ook wat ik zo aantrekkelijk aan haar vond. Ze was getint persoon met Rood haar en blauwe ogen. Ze was dus erg bijzonder."

Lisa

25 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Oke, dit is zo stom.. Ik zoek iemand die altijd uitstapt in Bedum.. Hij heeft kort bruin haar en een klein sikje geloof ik.. Ik zie hem heel vaak in dezelfde trein zitten.. maar goed, ik weet niet eens of hij wel op vrouwen valt en of hij uberhaupt een vriendin heeft of interesse heeft in iemand en dan ook nog eens in mij.. In ieder geval, ik ben dat meisje met die witte korte jas en blond half lang of kort haar :P wat je maar wil.. Uhm, tja.. echt zo stom dit.. Maar die jongen vind ik dus super leuk, lang geleden dat ik iemand echt zo leuk vond.. en lekker natuurlijk :P Dat was het wel zo\\\'n beetje.."