Gw

23 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Barneveld Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! We hadden oogcontact, je stoorde je ook een luidruchtige mensen haha. Jij mooie bruine krullen en las een boek. Ik (ander soort) krullen met geblokt overhemd. Ik hoopte dat je ook in Barneveld uit zou stappen.. Wie weet lees je dit, ik zou graag eens iets drinken ;)"

Sebastiaan van

16 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Barneveld Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Elize 37 jaar uit Amersfoort. Wij hadden gister avond leuk gesprek in de trein. Alleen beiden teleloons waren leeg. Hoop dat je dit leest en dat we met elkaar in contact komen. Jij viel mij gelijk op prachtige bos krullen en je afkomst is antiliaans. Mijn WhatsApp nummer is 0612404535. Groetjes Sebastiaan (Maxwell beeldsnijder)"

Flesje spa blau

5 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Barneveld Centrum naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Niet echt een treinflirt. De trein reed immers niet verder. Rond een uur of 14:00 kom je tegenover me te zitten in de trein. Na enkele minuten stil te hebben gestaan op het station, roept de machinist om dat de trein niet verder kan. Tegenliggende trein zat "vast", doordat die machinist zich wist buiten te sluiten van zijn cabine. Lachend van ongeloof stapten we ieder de trein uit om dan maar met de bus te gaan. Bij het bushokje praatten we nog een beetje. Meeste mensen bleven maar op station wachten op de volgende trein, en zo stonden we met zijn tweeën op de bus te wachten. Uiteindelijk aangekomen in Arnhem liep je richting de ingang van het station. Ik wenste je een prettig weekend, en moest zelf de andere kant op. Had er in eerste instantie niet echt oog voor, misschien door de warmte van die dag. De rest van de dag bleef je echter maar in me hoofd zitten. Je had kort blond haar, blauwe broek met gaten, bril, zwarte all stars schoenen. Zin om eens af te spreken op een iets minder warme dag?"

Gilbert

4 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Barneveld Centrum. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam na een idiote koppel actie van een vriend samen met je vriendin bij me zitten. Ik begon een te lang verhaal en voordat we nummers uit konden wisselen waren we al bij de halte. Ik realiseer me nu dat het eigenlijk best leuk was :)."

Nick

12 oktober 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Barneveld Centrum. Op station Barneveld Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Amersfoort naar Barneveld, zat jij knappe dame, donkerblond kort haar op de bank naast mij.Wanneer wij aankwamen in Barneveld, kwam op het laatste moment de controleur de kaartjes controleren, wij keken elkaar aan en hadden een blik van, moet dat nou last minute.Wij stapten samen uit in Barneveld Centrum.Als jij dit leest, heb je meteen door wie ik ben.Ik vond je erg leuk, zou graag in contact willen komen met jou.Kusjes."

Macneish

28 juli 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Barneveld Centrum naar station Aalten. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve dame met Aziatische blik maar zonder kaartje! Je probeerde gratis van Brussel naar Rotterdam te rijden maar de Belgische en Nederlandse kaartjesknipper gaven je samen meer dan 130 euro boete. Je had geen cash bij je en je bankkaart werkte ook al niet. Ik wou het je nog voorschieten, maar dat wou jij dan weer niet. Eigenwijze meid! Heb je inmiddels je torenhoge schulden vereffend? Toen je naar je buiten stapte, kneep je twee keer in mijn schouder. Dat voelde wel lekker. Als je contact opneemt, knijp ik je terug."