Bas

13 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Barendrecht naar station Rotterdam Centraal.
"Vanmorgen 7:21 de trein genomen naar werk. Op station Barendrecht zag ik je al sta, blond meisje rond de 23. Leuk gekleed in zwarte leren jas / rokje en panty - kousen met hakjes eronder. Kon gedurende de treinrit me ogen niet van je afhouden. Je stapte net als mij uit op Rotterdam centraal waar je met de roltrap naar beneden ging en volgens mij spoor 5-6 weer naar boven ging. Helaas geen mogijkheid gehad om je aan te spreken. Hopelijk herken je je in dit bericht en hoor ik je Groetjes Bas"

S

3 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Barendrecht naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagmiddag stapte ik in de trein van 15:01 op station Barendrecht samen met mijn neefje ( richting Den Haag Centraal). Ik had jou nog niet zien zitten tot ik ging uitstappen bij station Rotterdam Blaak. We zaten in de achterste wagon en jij zat achterin vlakbij de deur. Je droeg een zwarte pet en had mooie blauwe ogen. We hadden continu oogcontact, maar doordat ik je pas in de smiezen kreeg toen ik uit moest stappen, had ik geen tijd meer om actie te ondernemen. Ik heb er nu nog steeds spijt van. Ik zou graag nog een keer met je in contact willen komen :)"

Zwijndrecht-bar

14 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Barendrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zovaak oogcontact binnen zo'n korte tijd, totdat je omstreeks 13:00 uur uitstapte in Barendrecht. Als je dit leest hoop ik dat je weet wie ik ben en me een mail stuurt! :)"

Jaco

21 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Barendrecht. Op station Rotterdam Lombardijen verloren we elkaar uit het oog.
"8 uur 's ochtendsJij leuk gekleed meisje, we keken elkaar paar keer lief lachend aan. Jij had het koud en zo raakte we in gesprek. Jij zit op de haagse hogeschool en doet je afstudeerstage in ridderkerk.Het ging te snel dat ik je email niet meer kon krijgen."

Giovanni

5 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zo zo, mooie jonge blonde dame die in Rotterdam CS om 0:00 uur instapte. Je liep mij in de trein voorbij en trok meteen mijn aandacht. We lachten lief naar elkaar en niet veel later liep ik ook naar achter en wederom keken we elkaar recht in de ogen aan. Toen je in Barendrecht uitstapte had ik je iets willen vragen maar er waren te veel mensen om ons heen maar die laatste lach van jou. Waaauw ik ben verkocht. Ik hoop dat ik je via hier kan vinden. Xxx"

Desire

6 juni 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Iedere morgen 45 minuten in de trein. Tot een keer die ene morgen dat jij tegenover mij zat. Vanaf die tijd zijn die 45 minuten niet zo lang meer als jij en ik naar ons werk moeten in Den Haag (vooraan in de trein). Of s\\\\\\\'avonds weer naar huis (achteraan in de trein). Als onze blikken elkaar treffen verschijnt er een glimlach op jouw gezicht en op die van mij. Om een keer te vragen of je zin hebt om iets te gaan drinken daar is het tijdens de drukke spits nog niet van gekomen.Jouw blik en lachen maken mijn treinreis minder lang."

Richard

9 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Barendrecht. Op station Barendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat op een van de achterste bankjes van de trein, stapte uit in Barendrecht. Dit was rond kwart over tien. Op het perron hadden wij nog kort contact. Ik wil je gragg nog een keer ontmoeten voor een wat langer contact"