Suzanne

8 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Schothorst naar station Schiphol Airport. Op station Baarn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Amersfoort Schothorst na Schiphol. Stapte uit in Amersfoort Centraal maar moest blijven zitten tot Hilversum. Helaas was dit de laatste verbinding en kwam ik niet meer thuis.. jij als NS medewerker ik vermoed treinmachinist belde een taxi voor mij. Je had een leuke glimlach, grote gele jas aan en één blauwe spijkerbroek. Ik zelf had blond haar, zwart jurkje aan en een handtasje bij mij. Graag zou ik je nogmaals willen zien voor een drankje! Smoor niet en laat een reactie achter! Kusjes Suzanne"

Renée

27 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Baarn verloren we elkaar uit het oog.
"Hey knappe krullenbol, Op station Amersfoort, wachtende op de trein, kruiste onze blikken elkaar. We bleven elkaar iets te lang aankijken waarna ik een tikkeltje verlegen en giechelend weg keek. We zochten elkaars ogen op, ook in de trein. Ik zat in een vierzits, en jij een tweezits schuin achter mij. Ik keek soms stiekem achter me en als we elkaar zagen verscheen er meteen de mooiste glimlach op je gezicht. In Baarn moest ik er alweer uit, ik hoopte dat jij ook zou uitstappen maar helaas. Ik stond op, stond naast je stoel, en je keek naar me. Buiten had ik gelijk spijt dat ik niet was blijven zitten of mijn nummer had gegeven, ik keek nog even in de trein en ja hoor, jij keek ook naar mij, we zwaaiden naar elkaar en toen ging je er vandoor.... Ik had stiekem de hoop dat je een week later dezelfde trein zou hebben, maar helaas ik zag je niet. Ik kan helaas niet omschrijven wat je aanhad want ik was te gegrepen door je ogen en mooie lach. Je had mooie donkerblonde slag/krullend haar. Ondertussen zijn we twee weken later, maar ga je niet uit mijn hoofd. Elke keer als ik in Amersfoort de trein in stap kijk ik om me heen in de hoop je weer te zien. Ik hoop je via deze weg te vinden..."

Anoniem

9 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Baarn. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam schuin tegenover je zitten in de trein van Amsterdam naar Utrecht. We maakten oogcontact en lachten naar elkaar. Je betoverde me met je lieve lach en je mooie bruine krullen. Ik begon met lezen en jij zette je koptelefoon af om ook te gaan lezen in het boek ‘Omringd door idioten’. Af en toe maakten we oogcontact. We stapten allebei uit op Utrecht centraal en kwamen elkaar opnieuw tegen in de volgende trein richting Baarn. Weer maakten we oogcontact en moesten we lachen. Ik wilde je aanspreken op je leuke uitstraling, maar was even te verlegen. In Overvecht stapte je uit en toen ik achterom keek zag ik je al niet meer. Het lijkt me leuk je nog eens spontaan of minder spontaan tegen te komen! Liefs van mij met de bloemetjesbroek en de oranje jas."

E

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Het was Rond het middag uur, Ik stond in de trein en jij zat een paar plekken voor me, We hadden oog contact met elkaar. jij had super mooie blauwe ogen en je had AirPods in, toen jij uitstapte bij Overvecht en naar benden liep zwaaide we nog naar elkaar. Ik hoop dat je dit leest zal je graag willen zien of wat gaan drinken ergens."

Anoniem

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Je zit in de ochtend vaak bij mij in de trein. Je stapt meestal op in Overvecht en stapt net als ik altijd uit in Den Dolder. Soms zie ik je ook met de terugreis en soms stap je dan ook uit op Utrecht Centraal. Ik denk dat je net als ik ook in Den Dolder werkt, je pakt meestal de fiets en als je langs mij fietst zeg je vaak goedemorgen, of werk ze nog even vandaag. Ik had mijzelf voorgenomen je een keer aan te spreken maar heb dit nog niet gedurfd. Misschien kan ik middels deze manier contact met je leggen. Je hebt rood haar en draagt vaak een halflange groene jas, ook heb je vaak een koptelefoon op."

Eduardian

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Baarn. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan in een grote blauwe poncho. Ik lachte je uit, maar we wisten beiden dat ik dit niet zo bedoelde. Je liep snel weg met een rood hoofd, ik deed hetzelfde. Later die dag zag ik je weer in groningen, je deed alsof je aan het bellen was met iemand, toen ik achter je aan liep rende jij snel weg. ik heb zelf ook moeite met contact zoeken dus ik snap dit wel xx. Ik zou je graag nog een keer willen spreken :))))))."

Paul

29 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Haarlem. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ontmoette jou, leuke lange blonde vrouw, op het station van Baarn samen met je vriendin met haar lieve pronkrug hond die jou uitzwaaide. Jij ging spontaan naast me zitten in de trein. We hadden gelijk een leuk gesprek over oude katten en over jouw leven in Lombok. Jij was op weg naar je huis in Haarlem en ik moest uitstappen in Weesp wat jij jammer vond. Achteraf had ik spijt je niet mijn kaartje te hebben gegeven. En nu probeer ik het op deze manier contact met je te krijgen. Ik ben zeer benieuwd of dat lukt."

M

17 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, ik zat in de trein met mijn moeder. En jij kwam schuin tegenover ons zitten in de andere rij stoelen van de verhoogde vierzit. Ik had een groen T-shirt aan met de tekst; Funky Fres DJ Tunes. We zijn uitgestapt op station Bilthoven, het was de trein richting Baarn van 14:37. Ik hoop dat jij dit leest en reageert, want ik kon je blik niet ontwijken of negeren zulke mooie ogen heb ik nog nooit gezien. Greetz M"

F

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: Jongeman met dunne witte horizontale strepen op je sweater, alleenreizend in de 1e klasse van de trein van 11.36 van Utrecht Centraal richting Baarn op zaterdag 1 september. Ik: Jongeman met zwarte broek, zwarte sweater en geschoren hoofd, tijdens diezelfde treinreis van het toilet terugkomend en zowel de conducteur als mijn reisgezel als jou lachend aantref bij terugkomst in de coupé in verband met kaartcontrole die ik net misloop. Mijn lachen naar jou (zowel via de ruit tussen onze vierzitters door, als bij het gaan zitten en opstaan in de coupé, als vanaf het perron van Den Dolder toen ik uitstapte na aankomst rond 11.50) betrof wat mij betreft wel degelijk een flirt met je. Ik zou graag eens een koffie of borrel met je drinken terwijl ik je mooie lach, ogen en uitstraling nogmaals mag bewonderen. :-)"

Anoniem

18 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn.
"Het was 18.20 uur. Je was op dat moment conducteur van de sprinter naar Utrecht. Je zat op een bank op het perron van spoor 4. Ik stond op het perron van spoor 3. We hadden meerdere keren oogcontact. Betekende het oogcontact iets of was het zomaar even kijken?"

Debby de wit

26 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht centraal perron 3..rennen om de trein naar Baarn te redden. Man in strak blauw pak zegt dat ik niet hoef te rennen...de trein is kapot Je kan ook op de trein naar Zwolle stappen. Waar moet je naar toe? Raken aan de praat en stellen ons voor. Hij heet Pascal en fietst normaal naar Utrecht...leuk ik naar Zeist... Maar fietsen in een mooi pak is niet handig... Hij neemt de trein naar Zwolle en stapt dan uit in Den Dolder Tijdstip ongeveer 18.10"

Hans

3 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de sprinter van Utrecht naar Baarn, vrijdagavond 3 feb 2017. Ik man alleen, jij vrouw met een kennis/collega/familielid? Jij had een donkere jas aan, denk zwart, ik een beigeachtige jas. Tussen Utecht en Overvecht was je even alleen en hadden we een stevig oogcontact dat veel langer was dan toevallig, jee wat heb jij een prettig gezicht. Daarna kwam je kennis/collega/familielid terug, maar die moest uitstappen, weet niet meer of dat bij Overvecht of Bilthoven was. Hoe dan ook, bij Bilthoven wist ik niet goed waar we waren, maar jij hielp me uit de brand en zei dat je me bij Den Dolder wel zou waarschuwen. Ik vertelde je dat ik met mijn zoon uit eten was geweest en dat ik jullie die avond in de stad ergens had gezien, maar kon me niet zo gauw herinneren waar. Denk dat ik dat nu weer weet. Had graag verder met je willen praten, maar moest er al in Den Dolder uit waar ik mijn auto had staan, weet je nog? Ik zwaaide nog wat hulpeloos vanaf het perron, en jij zwaaide terug. Zou je graag terug willen zien. Hans"

Eigenzinnigelei

6 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Baarn. Op station Soestdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Door de weerspiegeling in het raam zie ik dat je naar me kijkt. Je hebt een enorme grijns op je gezicht en je blijft mij ongegeneerd aanstaren. Ik begrijp niet waarom. Mijn haar zit door de war en ik heb een rood, gezwollen gezicht van het huilen. Alles behalve aantrekkelijk, maar dat doet je schijnbaar niets. Op het perron was je mij nog niet opgevallen. Verzonken in mijn eigen verdriet zag ik je pas toen je mij volgde naar de achterste coupé van de trein. We stonden samen bij de knop om de deur te openen. Jij drukte en als een echte heer liet je mij voorgaan. Normaliter zou ik lief glimlachen en dank je wel zeggen, dit keer niet. Niet met zo’n beteuterd gezicht. Ik stap direct de trein in en neem de trap naar boven. Je volgt mij nog steeds. Nu hou ik de deur voor jou open en wederom ontwijk ik je blik. Ik zie dat de coupé leeg is en plof neer op één van de zachte, blauwe banken. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat je schuin tegenover mij gaat zitten en ik hoor mezelf denken: tactisch hoor. Ik richt mijn blik naar buiten, het is allang donker dus ik zie bijna niets. De verlichting in de trein is ook veel te fel eigenlijk. Alles in de coupé weerkaatst in het raam. Ik doe mijn best om door de weerspiegeling heen te kijken zodat ik mij op iets anders kan concentreren. Tevergeefs, want al zou ik het willen ik kan niet om je heen. De zolen van je schoenen zijn belachelijk wit. Zijn ze nieuw of ben je overdreven voorzichtig? Het is immers zaterdagnacht en ik kan mij niet voorstellen dat ze er na een avond stappen nog steeds zo uitzien. De rest van je schoen heeft iets weg van een leger print maar dan in het bordeaux rood. Precies dezelfde kleur als je winterjas. Netjes hoor. Verder draag je een lichtblauwe spijkerbroek en ook deze is helemaal schoon en in tact. Ondertussen kijk je een paar keer op je zwarte, glimmende horloge en dan weer direct naar mij. Waar wacht je op? Zou je nu pas ergens naartoe gaan? Dat verklaart dan wel je gelikte verschijning, maar het lijkt me sterk. We zitten al een tijdje in de stoptrein van Utrecht Centraal naar Baarn en je bent nog niet uitgestapt. In Soest of Baarn is nu echt niets meer te beleven. Bovendien is dit de laatste trein dus zodra je uitstapt, kun je ook niet meer terug. Waar ga je naartoe? Je hebt witte oortjes in en je knikt ritmisch met je hoofd. Ik vraag mij af welk liedje je luistert. Misschien zit je wel te grijnzen om de muziek of omdat je zojuist een waanzinnige avond hebt gehad. Maar waarom kijk je dan heel de tijd naar mij? Wellicht wil je mij alleen maar een beetje opvrolijken. Al is er een groot verschil tussen een meelevende glimlach en een zelfingenomen grijns. Ach, misschien ben je wel zwaar onder invloed en kun je het ook niet helpen. Of misschien hoop je alsnog te scoren vanavond en ben ik je laatste hoop. Het zal mij niets verbazen als deze blik je al eerder gepassioneerde nachten heeft opgeleverd. Doorgaans moet ik niets van dit soort arrogantie hebben, maar vanavond werkt het aanstekelijk. Het lukt mij niet meer om een glimlach te onderdrukken. Ik schud een beetje met mijn hoofd alsof ik lach om een gedachte. Je trapt er niet in, je blikt wordt zelfs intenser. Plotseling komt er een groep jongens sissend de coupé inlopen. “Ssst! Dit is een stiltecoupé,” fluistert één van hen. “Ssst! Ssst! Zachtjes.” Ik kijk naar de jongens en doe net alsof zij de reden zijn van de glimlach op mijn gezicht. Heel vluchtig kijk ik naar jou, dan naar de jongens en dan weer naar jou. Je lijkt de groep niet op te merken, je blik is al die tijd op mij gericht. Het begint behoorlijk ongemakkelijk te worden. Ik wrijf wat in mijn handen en kijk naar de grond. Nog steeds voel ik je ogen in mijn huid branden. Ik kan er niet meer tegen. Ik open mijn rugtas om pen en papier te pakken. Ik begin te schrijven over jou, over mij en onze ontmoeting in de trein. Dan pak jij je rugtas en sta je op, ik durf niet te kijken en blijf daarom rustig doorschrijven. Je loopt mij voorbij en stapt uit bij halte Soestdijk. Eén halte eerder dan dat van mij. De trein rijdt verder en ik denk: nu is het voorbij. Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat onze wegen elkaar weer gaan kruizen. Ik gaf niet toe aan jouw charmes, want je leek mij wat aan de jonge kant. In ieder geval een paar jaar jonger dan ik ben en dat is wat mij betreft echt uit den boze. Al ben ik nooit echt goed geweest in het schatten van iemands leeftijd… Oh Marjolein, waarom heb je het niet gewoon gevraagd? Waarom moest je nou zo nodig hard to get spelen? Geef toe, de jongen mocht er wezen. Ondanks zijn gelikte verschijning en de zelfingenomen grijns was het nog steeds een plaatje om te zien. Bovendien lukte het hem om mij weer op te beuren. Ik zucht. De schat, je staat voor altijd in mijn geheugen gegrift."

Joost

5 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Amersfoort Centraal. Op station Baarn verloren we elkaar uit het oog.
"Op zondag 5 juni om 2308 zag ik een leuk blond meisje van rond de 18 jaar met een zwarte jack. We lachte naar elkaar maar kwam helaas niet tot een gesprek. Ze zat schuin tegenover me en hoop met haar in contact te komen. ik had een blauw/groen shirtje aan met een spijker jack. Mocht je haar kennen of mocht je jezelf hierin kennen hoop ik op je reactie Mvg Joost"

Celine

26 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in in Bilthoven, hij had een witte blousse aan en een blauwe cap. Herken je iemand hierin of jezelf? Neem maar contact op 👋"