Anoniem

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Assen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me in de trein, bruin haar, bril, wit mondkapje en wit shirt. Wij waren aan het praten, jij vertelde me dat jij straks je 2e jaar op de RUG gaat doen, en op kamers zit in Groningen. Dat je je ouders in Rolde ging bezoeken. Ik zei dat ik ga studeren in Groningen, maar niet op kamers ga omdat dat voor mij te duur is. Ik vond je best wel cute, en ik vergat je njummer of Instagram te vragen"

A

31 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de avond/nacht van vrijdag 31 Juli stapten we samen in Zwolle op de trein, en zaten schuin van elkaar in de stiltecoupe. We keken veel naar elkaar en lachten met onze ogen. Je had mooi bruin haar en was leuk gekleed. Ik stapte uit in Assen en keek nog een paar keer om naar je, toch teleurgesteld dat ik niks aan je gevraagd heb. Je leek zo leuk."

J

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Hai onbekend meisje met zwarte kleding en blond haar, We stapten samen in de trein rond 12:45 in Groningen....we zaten wat ver maar hielden oogcontact. In Assen stapte je uit, liep je langs en stond nog even op het perron bij het raam. Enigszins verdoofd reed de trein weg..... Zou je graag nog eens zien Groetjes"

Jochem

27 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Durfde je niet aan te spreken, trein reis tussen Assen en Utrecht Centraal op dinsdag 27 augustus om 21:35 tot en met 22:11. heb er erg veel spijt van dat ik je niet heb aangesproken. Jij een leuke dame, hoge spijkerbroek met een leuk topje, donker haar in een knotje, je had een grijze kleine koffer bij je, en hebt een tatoeage op je onderarm en tussen je schouderbladen ( een soort bloem leek het ) je had ook slippers aan met allemaal steentjes erop, en voor mij begon al op het station in Assen, ik kwam aanlopen met een kop koffie en ging verderop staan om te roken ( Jij rookte ook ) op dat moment hadden we al oog voor elkaar. toen de trein eenmaal kwam aanrijden stonden er een aantal mensen om alle spullen in te laden we konden er echter moeilijk langs, eenmaal erlangs ging ik aan de overkant zitten en keken we regelmatig naar elkaar, jij keek volgens mij naar een film of dergelijke op je telefoon, en ik zat muziek te luisteren. ik was op door reis naar Hoeven mijn woonplaats echter stapte ik in Utrecht CS uit om wat te eten te halen daar stapje jij ook uit. dus als je dit herkent kom ik graag in gesprek met je om je beter te leren kennen."

Afien

26 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoihoi. Jij was degene die in de vervangende trein stapte naar Zwolle maar die plots in Meppel stopte omdat hij niet meer verder kon rijden. In de trein stond je voor mij met een trui met verschillende kleuren strepen, verder had je witte reebok schoenen aan en een rode fjallraven tas. Ik voelde een soort spanning tussen ons maar durfde je niet aan te spreken. In de bus van Meppel zat ik ook achter je. Ik zou het heel leuk vinden mocht ik een berichtje van je ontvangen :)"

M

11 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij vrouw bruin krullend haar, koptelefoon druk met iPad en telefoon, ging naast me zitten trein Utrecht (14.49) en later tegenover me toen er plek vrij kwam in 4 zit. Ik wilde contact maken maar wist niet hoe en voor ik het wist stapte je uit in Assen. Zou graag in contact met je komen."

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Hoogeveen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 14:33 vanaf Meppel Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

S

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Om 18:42 stapte ik op station Assen in de voorste coupé van de sprinter naar Groningen. Jij zat in de coupé zelf, in ging op een klapstoeltje op het 'balkon' zitten. Jij, jongen (knap) met (donker) bruin haar, zwarte broek, (volgens mij) donkere jas en telefoon in je handen keek me lange tijd aan, je hing een beetje over de bank heen. Ik had een groene jas aan, een licht gekleurde jeans en zwarte schoenen. Je glimlach is me bijgebleven dus mocht je het bij enorm grote toeval lezen, dan ben ik wel heel benieuwd of je met interesse naar me keek ."

Niels

26 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het ontzettend knappe blonde meisje dat naast me zat tussen Groningen en Assen. Ik had m’n hyperactieve momentje en kon met geen mogelijkheid stilzitten. Jij was hoogst geïntrigeerd, tenminste, dat leid ik af van de blikken in mijn richting. Ik wist echt totaal niet wat ik tegen je moest zeggen. Toen we eindelijk in gesprek raakten realiseerde ik direct dat ik dat veel eerder had moeten doen. Jij moest er namelijk direct al uit in Assen, terwijl ik nog veel langer met je wou praten. In het hele proces kwam ik er niet aan toe (eigenlijk durfde ik niet) om je nummer te vragen. Onbekend meisje, zou je een keer koffie met me willen drinken zodat je verder aan me toe kan lichten waarom medelijden niet de juiste reactie is op ernstig zieke kinderen?"

Anoniem

12 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Assen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen toen we op station Groningen zaten te wachten voor de bus naar Assen. Je droeg een joggingbroek en with shirtje. je hebt een prachtige glimlach en je vertelde me dat je een cocktail opleiding in Thailand had gedaan en n u graag naar Londen wil. Je komt uit Deurze in Drenthe. Ik vertelde je dat ik net terug kwam uit Amerika. Ik zou je heel graag nog eens zien."

Anoniem

4 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij rood haar fleurige jurk. Jij ging nasr assen voor oefenen in de openlucht voor een voorstelling. We hadddn een paar keer contact met elkaar. Voordat je uit stapte hadden we nog snel contact. Ik kreeg geen tijd om je nummer te vragen. Als je dit leest en je herkent hier in weet je oom meteen wie ik ben."

Annelien

4 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zag ik je ergens tussen 14:30 en 15:15 in de trein stappen tussen Zwolle en Groningen. We hadden een paar keer oogcontact. Jij had een zwarte jas en een zwart overhemd aan en je had een zwarte laptoptas bij je. Ik had een groen leren jasje aan, een blauwe spijkerbroek, een bordeauxrode trui en zwarte sneakers. Ik had een blauw koffertje bij me. Toen we aankwamen bij Groningen centraal maakte je ruimte voor me in het halletje voor de trap en hadden we nog een keer oogcontact. Ik zou graag een keertje wat met je drinken."

Mv

16 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo interessante dame. Volgens mij stapte jij in Almere in. Wij zaten schijn tegenover elkaar. Jij had een gestreepte broek aan. Tijdens de rit hadden we (dacht ik, hoop ik) verschillende malen oogcontact. De rit eindigde noodgedwongen in Assen omdat er een trein daarvoor een aanrijding had gehad. Tijdstip tussen half zes en zeven uur 's avonds. Helaas heb ik je niet aangesproken en probeer via deze weg contact met je te krijgen."

Jon

8 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Assen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"in assen uitgestapt om 15.25 ik zat zo heerlijk naast je en jij deed of je sliep een leuk contact toen me zwaaide ten afscheid wanneer ontmoeten we elkaar weer in de trein?"