Je flirt uit het oog verloren op Station Assen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

daniël

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"ik, man met blond haar, stapte uit in Assen (trein uit Groningen van 13u19). jij een jonge man in blauwe pak, zat boven achterin het wagon bij de deur naar de trap naar beneden. we keken naar elkaar, eventjes oogcontact, maar wauw wat ben je mooi dacht ik. ik had het gevoel dat het wederzijds was."

Anoniem

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Arnhem Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (jongen met wit shirt en rood baardje) was op zoek naar een plekje in de volle trein en kwam bij jou uit! Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat mocht! Een super mooie meid (Aziatisch uiterlijk) en we keken elkaar net even wat langer aan dan gebruikelijk. Je zwaaide iemand uit toen de trein vertrok, ik had de trein bijna gemist dus moest even bijkomen en gaf er niet teveel aandacht aan. Bij de eerste halte moest ik er ook alweer uit en stond op, jij keek op en ik had het idee dat je contact probeerde te zoeken. Ik was totaal onhandig en liep snel naar de deur, eenmaal uit de trein liep ik nog langs je en keek je (met zonnebril..) goed aan. Echt spijt dat ik niks tegen je heb gezegd!"

Luc

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte maandag 11-9 om 18.55 uur in Assen in de trein naar Groningen na fietstochtje vanaf Beilen. Jij zat in halletje voor fietsenstalling, jouw fiets stond daar ook. Je vertelde dat je in de Ardennen was geweest en via Stavelot en Maastricht terugreisde. Gesprekje was kort maar ik vond het erg leuk. Ik wil best eens verder kletsen. Je was dacht ik in het zwart, maar je blik herinner ik me in elk geval goed. Ik droeg korte donkergroenbruine broek, blauwe Adidas en groen shirt."

Nadia

11 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op het perron in Assen al. Vanaf Zwolle had je geen zitplaats en vanaf Amersfoort kwam je naast me zitten, met je collega? :) Jij hebt een baardje en ik had een petje op. Leuke vent x"

Floris

25 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de stiltecoupe hadden we een aantal keer oogcontact. Je zag er zo aantrekkelijk uit met je donkerblonde haren, bruine broek en gouden ketting. Ik zat aan de andere kant van het gangpad, met koptelefoon op. Zo graag had ik je willen aanspreken en je willen vragen om samen eens een drankje te doen. Maar we zaten in de stiltecoupe en toen stapte je in Assen al uit terwijl ik verder ging naar Groningen..."

Anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Er was een aanrijding geweest op het spoor en iedereen moest er uit en we stonden te wachten vervangend vervoer met zijn allen en we raakten aan de praat de hele reis in de bus van Assen naar Groningen via Marsdijk en het overdonderde me een beetje dus ik wist niet goed wat te doen. Na uitstappen in Groningen ben ik vergeten te vragen of je nog een keer wat wilde doen."

LADW

11 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je leuke dame kwam op station Assen en zei tegen mij smakelijk eten. Je had een zwart broek aan gekleurde blous/ jas net een blauw tasje We stapten samen in de trein richting Groningen van 00:05 uur. In de trein ging je naast me zitten. Jij ging naar vrienden in Groningen zei je. Ik woon in Haren en stapte in Haren uit. Alhoewel het kon was de de tijdrit te kort om jou jouw nummer en naam te vragen. Achteraf spijt plaats ik deze oproep."

Dante

13 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Assen.
"Aan de leuke jongen tegenover mij in de trein. Je kwam aan met een grote albertheijn tas en donkerbruine rugtas. Elke keer als we naar elkaar keken lachten we naar elkaar, maar ik was te verlegen om wat terug te zeggen. Ik stapte uit op Rotterdam Alexander, alhoewel ik toch eigenlijk toch steeds je blik weer opzocht. Ik droeg een wit shirt en een licht zandkleurige broek en gebruik een wandelstok. Ik hoop toch je nog ooit te bereiken :)"

TP

11 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke man, zat naast mij aan de andere kant toen er plots een stel tussen ons in kwam zitten. Je was in zwarte sportkleding, korte broek met rode rugzak. Ik, ook man, was ook in zwarte korte broek, wit grijs gestreept shirt en NB sneakers. Probeerde te werken aan een verslag maar raakte afgeleid door jou Natuurlijk was ik weer veel te verlegen, maar jij hebt iets waar ik even geen woorden voor kan vinden en volgens mij was er een subtiele flirt aanwezig. Je stapte uit in Assen helaas en ik moest nog door naar Groningen. Als je dit leest, biertje drinken? Ik trakteer."

Mark

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen
"Ik liet je voor bij de poortjes van de fietsenstalling station Assen en toen je de trap op liep keek je me aan en lachtje je lief naar me. Nadat ik me ingecheckt had en boven kwam zag ik je helaas niet meer."

Jw

8 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Rotterdam Centraal.
"Vertraging op Groningen,wachtend op de volgende trein zag ik je staan,een mooie blonde dame met hele dure oordopjes in wat ik later begreep uit het gesprek wat volgende.je vertelde dat je net afgestudeerd was,een leuk appartementje in de stad huurde,en druk bezig was te bedenken hoe je je toekomst wil inrichten.jij ging een vriend ophalen in Apeldoorn,om vervolgens met de auto weer terug naar Groningen te reizen.hoop dat ik je nog eens tegenkom en mag uitnodigen voor een gezellig drankje samen.."

Kyra

6 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte rond 10:30 in de trein op station Almere. Vervolgens hadden wij vanaf station Zwolle eindelijk oogcontact. Na een aantal keer kijken en weg kijken stapte jij helaas uit in Assen. Na een laatste blik naar elkaar liep jij de trein uit. Een lange licht getinte jongen, met baard en een glinstering in je ogen. Je had een zwart tshirt aan en een tattoo op je arm. Een bordeaux rode/zwarte pet op, een zwarte rugzak en zwarte (motor)helm bij je. Mij kan je misschien nog herinneren aan mijn turquoise ijsjes mondkapje. Ik zou graag met je in contact willen komen!"

Anoniem

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Assen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me in de trein, bruin haar, bril, wit mondkapje en wit shirt. Wij waren aan het praten, jij vertelde me dat jij straks je 2e jaar op de RUG gaat doen, en op kamers zit in Groningen. Dat je je ouders in Rolde ging bezoeken. Ik zei dat ik ga studeren in Groningen, maar niet op kamers ga omdat dat voor mij te duur is. Ik vond je best wel cute, en ik vergat je njummer of Instagram te vragen"

A

31 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de avond/nacht van vrijdag 31 Juli stapten we samen in Zwolle op de trein, en zaten schuin van elkaar in de stiltecoupe. We keken veel naar elkaar en lachten met onze ogen. Je had mooi bruin haar en was leuk gekleed. Ik stapte uit in Assen en keek nog een paar keer om naar je, toch teleurgesteld dat ik niks aan je gevraagd heb. Je leek zo leuk."

J

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Hai onbekend meisje met zwarte kleding en blond haar, We stapten samen in de trein rond 12:45 in Groningen....we zaten wat ver maar hielden oogcontact. In Assen stapte je uit, liep je langs en stond nog even op het perron bij het raam. Enigszins verdoofd reed de trein weg..... Zou je graag nog eens zien Groetjes"