Jurriaan

12 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Arnhem Zuid. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Ik kwam je tegen in bus 7 van Arnhem centraal naar rijkerswoers, rond 23:00. Ik vond het enorm schattig hoe je aan je haren ging zitten toen we elkaar voor het eerst aankeken. Ik ben de krullenbol met het witte overhemd en de beige schoenen aan, ik stapte uit bij de Mooieweg Ik hoop je snel te spreken"

Bernadet

13 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Groningen Europapark. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik verdween in jouw mooie ogen, ik had zin om ze eruit te trekken en op te eten. (Bij wijze van spreken natuurlijk ;-) ) We praatte heel gezellig zijn hobbies. (Gamen natuurlijk) Hij stapte uit op Arnhem Zuid. Ik vond het erg jammer dat hij er van door ging. Dus persoon met mooie ogen, en hongerige ogen. Kus me, niemand kijkt. Groetjes, Bernadet. Als je me ziet . kus me niemand kijkt."

Gert

30 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Zuid naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij dame met kort blond haar, ik gok 170 lang en mooie postuur roze jas, spijkerbroek en wat ringen/oorbellen en leuk mooie rond gezicht en je had bij je een kleine koffer (wit) met wieltjes er onder (volgens mij uitgave van EK of WK voetbal opdruk). Je lacht naar me als de trein binnen rijd in arnhem zuid als je naar binnen in de trein kijkt, ik lach terug en je kijkt me nog aan, je stapt voor in de trein in. bij een paar stops later als ik ook bij je in de buurt ben in Nijmegen verlaat je de trein en ik ben inmiddels bij je op het balkon, het is noodweer, het regent hard en ik vraag aan je ga je weekend weg en jij geeft antwoord naar me dat je naar de sauna gaat en ik geef aan dat het heerlijk is met dit weer, je lacht naar me en volgens mij wouden we beide daar nog op ingaan maar inmiddels stonden er meer mensen om ons heen en de trein staat stil en je verlaat de trein en je zegt me nog lief gedag met een lach en je bent weg, helaas.... ik wil je graag nog een keer ontmoeten ! Want ik moest helaas nog verder..... Ik hoop dat je reageert en dat ik je nog eens zie."

Larry fox

18 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Zuid naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: 24hourloanservice2011@gmail.com"

Thijs

4 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Je was betoverend om naar te kijken. Je vuurrode lippen, prachtige blauwe ogen en, elke beweging elegant. Je was druk bezig met je nagels en we keken steeds naar elkaar. Jij in een mooi zomers zwart jurkje, ik de hitte ontvluchtend in mn korte sportbroek met blauwe shirt. Voordat ik mn moed bij elkaar had geschraapt moest ik er alweer uit en sleepte ik het enorme houten krat dat ik bij me had met moeite naar buiten. Je keek me na en we lachten naar elkaar. De trein vertrok en ik moest mijn bus halen Wil je me nog een keertje betoveren? Thijs"

Mavi

14 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Zuid. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jongedame, donker haar, rode jas, zwarte tas / trolly We stonden samen bij de halte te wachten en daarna zaten we schuin tegenover elkaar in de bus lijn 53 ri Wageningen . Ik had een zwarte jas aan, kapsel =geschoren. Ik wilde je aanspreken maar durfde niet. Wie weet vinden we elkaar hier nog: )"