De reiziger

20 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Winterswijk naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuk gezin met de flower powers truien aan. Lijkt mij leuk jullie nog een keer te zien en een koppie koffie te drinken. Ik ben ook benieuwd hoe jullie het gehad hebben bij de toppers. Ik hoop dat jullie mijn berichtje hier lezen en terug reageren ook natuurlijk... Lieve groeten jullie weten nu wel wie?"

Amy

20 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Doetinchem.
"Het is zaterdagavond ca 21:00 Op weg naar huis Ik bestemming Duiven Jij bestemming Lichtenvoorde Ik samen met Amy Jij samen met jou dochter 27 en schoonzoon Ik, zit Jij, neemt afscheid van jou dochter en een klein dansje in de trein Ik 7 jaar alleen Jij 3 jaar alleen Ik 2 kids , 1 dochter 27, 1 zoon 20 Jij 1 dochter van 27, 2 van 23 Zoveel informatie in hele korte tijd, en nu is er spijt dat ik geen naam van jou heb ! ... ik had nog uren met jou kunnen praten over van alles ... ... jij? Ik I believe in magic Jij Do you? LIEFS"

J

31 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zevenaar naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag hem zitten verderop in de trein. Hij had donker bruin/zwart haar en een baardje. Hij seinde of ik een mondkapje had en hij liep naar me toe toen ik het had gepakt, daarna liep die weer terug naar zijn plaatst. We hadden regelmatig oogcontact maar hij ging helaas bij Arnhem Velperpoort eruit. Hij zei nog dankjewel en een fijne dag toen hij uit stapte. If this is u, hit me up :)"

Jurriaan

12 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Arnhem Zuid. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Ik kwam je tegen in bus 7 van Arnhem centraal naar rijkerswoers, rond 23:00. Ik vond het enorm schattig hoe je aan je haren ging zitten toen we elkaar voor het eerst aankeken. Ik ben de krullenbol met het witte overhemd en de beige schoenen aan, ik stapte uit bij de Mooieweg Ik hoop je snel te spreken"

Matthijs

2 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Zevenaar. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Haastend in de hitte haalde ik net de trein op Velperpoort om 17:50, je liep voor me zoekend naar een plek en attendeerde me dat deze plekken koeler waren dan de andere coupe. Ik was gecharmeerd van je lieve gebaar en mooie verschijning dus volgde ik je advies op en gingen ook tegenover elkaar zitten. Daar zaten we dan, niet wetende wat we nou moesten doen. Ik vond je mooi en je keek me heel erg leuk aan en blijkbaar toonde je ook interesse in mij, maar ik kon niks bedenken om iets zinnigs te zeggen, ook al weet ik achteraf dat het niks uitmaakt wat je zegt. Het is toch een rare ongemakkelijke situatie maar ook iets heel prettigs grappig genoeg. In Zevenaar stapte als eerste op en wenste me nog een fijne dag. Ik zei dat ik er ook uitging. Jammer dat je de andere kant opliep en heb spijt dat ik je niet achteraan ben gegaan. Ik zou je graag beter leren kennen!"

Robinson

28 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Doetinchem naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat terwijl we aan het wachten waren op de trein. Jij (Hein) kwam uit Den Bosch om samen met je oud collega naar De Graafschap te gaan. Tijdens de treinreis hebben we verder zitten kletsen . Je was nog niet zo lang terug van een wereldreis, en je was open over je verleden.. Toen ik uit moest stappen bij Arnhem Velperpoort durfde ik je helaas niet mijn 06 te geven. Daar baal ik nog steeds van. Hopelijk lees je dit, en kunnen we ons gesprek voort zetten. Liefs het meisje dat werkt in Doetinchem en woont in Arnhem"

Pieter

21 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Zevenaar. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte op Arnhem Velperpoort in met je huisdier in een kooi, het leek me een fret)) Je had lang donker haar en een donker hemd aan en je was de hele tijd maar bezig om je huisdier gerust te stellen :) Ik, blond haar, niet geschoren, wlide haren, probeerde de hele tijd oogcontact te maken. In zevenaar stapte ik uit en jij ging verder( Misschien via hier dat je me herkent!"

Emma

3 maart 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Didam naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein met een enrom grote zilverkleurige koffer. Ik stapte in op station Didam. Ik ging op het (kleine) plekje tegenover je zitten. Het was druk en vol in de trein. Gedoe met tassen e.d. Ik vrouw in blauwe donsjas en opgestoken donkerrood haar, jij vreselijk leuke aantrekkelijke man met lange benen. Je was de hele reis in gesprek met een vriend aan de tel. Ik weet nu alles over motoren, auto's en vooral accu's. Je ging op reis (naar Canada?).we hadden even oogcontact. Pas toen ik uitstapte, sprak je me aan: Te laat! Ik zou graag iets van je horen."

Kai

8 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Elst naar station Zutphen. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"jij kwam uit sittard en was op weg naar enschede.jij vroeg mij op het station elst(gld) of je met mij mee mocht reizen.In korte tijd erg leuk gepraat en helemaal vergeten je naam te vragen,ik moest ineens uitstappen.ik zou graag nog eens verder met je willen praten!?"

Nick

27 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten.. We kletsten wat en ik was te verlegen om je nummer te vragen.. Trein van 21.26, je kwam van je ouders af en ging weer naar groningen.. Ik groen tshirt, spijkerbroek.. Je was 24 en je had prachtige ogen.."

Peter

2 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Velperpoort naar station Doetinchem. Op station Zevenaar verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte in Arnhem velperpoort in veels te volle trein helemaal voor in. Je had een beige broek aan en paarse all-stars en een zwarte jas en blond lang haar.. Naar wat oogcontact en een klein glimlachje moest ik helaas uitstappen in Zevenaar. Wat jou bestemming was is helaas onbekend. Het was een uur of 5 in de avond."

Marco

5 juni 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zutphen. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo schoonheid. We zaten schuin tegenover elkaar in de sprinter naar Zutphen. Je had een gele tas en zwarte schoenen met roze of paarse veters. Ik had een groenige jas en een zwart-grijze tas. We hadden meerdere malen oogcontact en voordat je uitstapte in Velperpoort, lachten we nog even vriendelijk naar elkaar. Hoewel ik nog wat slaperig uit m'n ogen zat te kijken, hoop ik dat de boodschap is overgekomen :)"