Je flirt uit het oog verloren op Station Arnhem Presikhaaf? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Y

27 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Velp naar station Roosendaal. Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit nog zult lezen, want het is best wel een tijd geleden dat dit zich afspeelde. Omdat ik vergeten was in te checken in Rheden moest ik van de conductrice snel in Velp de trein uitstappen, daar inchecken en daarna mocht ik weer de trein in. Ik kwam op de stoel naast jouw te zitten aan de andere kant van het gangpad. Jij maakte een opmerking naar mij toe na mijn gesprek met de conductrice en zo begon ons gesprek. We waren toen de enigen in de coupe. Je vertelde mij als ik het mij goed herinner dat je in Velp de opleiding landbouwinrichting/architectuur deed en in Driebergen werkte. Ik vertelde je dat ik in Amsterdam studeerde. Aan het eind van ons gesprek wilde ik nog je nummer vragen, maar ik durfde het toen niet. Een halte daarna stapte je uit. Jij: jongeman ongv 22/23, blond haar, je had die dag een lichtblauw overhemd aan en een spijkerbroek. Mocht jij jezelf herkennen, dan kom ik graag in contact met je"

Tom

24 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Arnhem Presikhaaf. Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog.
"ik ben op zoek naar een meisje die met mij achterin bus 6 zat richting de han. zij stapte uit bij rijnijssel college op de midachtensingel, ik helaas een halte verder. je lachtte leuk en lief naar me en je had een zwart wit gestreept shirt aan met een donker grijze broek. verder had je beeldschone groene ogen! groetjes de nieuwschierige han student met blond haar en blauwe ogen, in ook een gestreept shirt het was om ongeveer 12 uur in de middag op woensdag 24 april."

Tobias

11 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Presikhaaf naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Heehallo, Dit was de tweede keer in twee dagen dat we elkaar tegen kwamen bij het fietsenrek rond 16:45 aan de kant van tankstation de tinq nabij station Deventer. Gek genoeg stond jou fiets dit maal naast de mijne..En op het moment dat ik mijn fiets wil pakken kom jij er dus aan lopen. We hebben een kort gesprek en daarna fietsen we weg op de rotonde Diepenveenseweg scheiden onze wegen ik richting Diepenveen en jij?.... Ik ben nu al twee keer naar huis gefietst met een heerlijk gevoel door jou, anderzijds een naar gevoel dat ik je niet verder heb gesproken. Hopelijk zie ik je morgen weer en heb ik dan wel het lef om te zeggen dat ik je een mooi spontane meid vind:-) Hopelijk tot morgen in de ene laatste rij!"

Tomas

16 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Presikhaaf naar station Zutphen. Op station Rheden verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in een bijna lege wagon rond 21:45 toen je opstond keek je me lief aan en zei je doeg, waarop ik reageerde. Vervolgens liep je de trein uit een keek je nog even of ik naar je keek. En inderdaad dat deed ik. Nee aub contact met me op, want dit was meer ddan liefde op het eerste gezicht."

Zwartejas

16 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Presikhaaf naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Het was volgens mij maandag 19 januari (blue monday, toepasselijk) dat ik je voor het eerst zag. Jij stond op het perron te roken en toen de trein aankwam ging jij tegenover mij zitten. Volgens mij keek jij best vaak naar mij, want telkens als ik opkeek zag ik jou naar mij kijken. Ook hadden we een aantal keer oogcontact. Ik deed hier niets mee omdat ik die dag niet al te best in orde was en eigenlijk zo snel mogelijk naar huis wilde gaan. Beter had ik wel wat gezegd want ik heb je daarna nog maar 1 keer gezien en dat was op een vrijdag twee weken terug rond een uur of 12:00. Ik had gehoopt je afgelopen vrijdag tegen te komen maar dat was niet het geval. Vandaar dit bericht met de hoop dat jij ook op zoek bent. Ik zou je graag weer willen zien. Jij had blond haar, heel mooi gezicht en je bent ongeveer 1.60-1.70. Je had schoenen aan met een korte hak gemaakt van een bepaald materiaal. Ik, iets boven de 1.80, donkker blauwe ogen, donkerblond haar en een zwarte jas."

Hakkelbak

26 januari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Presikhaaf. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Frikandel speciaal + patatje oorlog + lyon was best te eten toch?"