Je flirt uit het oog verloren op Station Arnhem Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Gijs

4 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij mooie blonde vrouw ca 40 jaar zat tegenover mij Spijkerjack en donkerblauwe broek en langwerpige tas. Ik oudere man , bril , dun donkerblauw jack aan. Naast mij zat ook een vrouw ( vage vriendin). We kregen oogcontact omdat onze coupe nogal bezet was met studenten die de nodige lol hadden. Jij en ik konden er om lachen. Ik zou het geweldig vinden je te ontmoeten .Ik woon in Veenendaal. Als je dit leest schrijf een mailtje please."

A

29 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Sprinter Ede-Wageningen van 12.42, zaterdag 29 juni. Gezocht: lange, jonge, verzorgde man, kort blond haar, mooie lach. Volgens mij had je me snel in de gaten toen ik de trein in kwam op Ede-Wageningen en zag ik je een aantal keer mijn kant op kijken. Ik was echter te verlegen om op je aardige blikken in te gaan. Je hielp een oudere vrouw met een visuele beperking met uitstappen op Arnhem Centraal, en wachtte met haar op assistentie van de NS. Terwijl je met haar wachtte, was ik ondertussen mijn vouwfiets uit elkaar aan het vouwen. We liepen tegelijkertijd de trappen af en jij gooide beneden een blikje energy zero drink weg. Ondertussen was ik aan het bedenken hoe ik je kon aanspreken, want je hebt een leuke uitstraling, mooie lach, en je bent zorgzaam. Op dat moment kon ik echter even niets verzinnen en was het vaak bu-j te bang op mij van toepassing. Ik droeg een gekleurde jurk en zonnebril. Lang verhaal kort: ik zou graag nog een keer echt met je willen praten! :)"

P

25 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Arnhem Centraal stapte je samen met een paar collega’s in de trein. Ik zat op het klapstoeltje bij de deur en nadat we oogcontact maakten begon je een kort gesprekje met me. Op Utrecht Centraal stapte ik uit en wachtte ik nog even op het bankje bij perron 5-7. Ineens zag ik jou daar op een afstandje weer langslopen met je collega’s en we hadden weer even oogcontact. Door de functie die je hebt kon je me waarschijnlijk niet aanspreken als je dat had gewild en ik jou ook niet. Ik hoop dat je dit berichtje ziet en contact met me opneemt. Ik droeg die dag een rood/wit gestreept blouseje en een grijze broek en jij je uniform."

C.

24 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met blonde krullen, zit schuin tegenover mij in een andere 2-zits. Hij heeft een zwarte rugzak en heeft een koptelefoon op. Ik heb een kussen en een koffer bij me. Je kwam leuk over, maar ik ben te verlegen geweest om je aan te spreken. In Zwolle zijn we elkaar uit het oog verloren."

Eelco

6 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Flirt" is misschien een verkeerde term hiervoor. Maar ik zat vandaag naast een jongedame (ik durf niet echt een leeftijd te noemen, maar 40+?), die echt een indruk achterliet. Vriendelijk/lief (je hielp een blinde vrouw en haar hond plaats te nemen in een best wel volle coupe), mooi (halflang, blond, fijnbesneden gezicht, slank), eco (gesprek over natuurgeneeswijzen), grappig (stamppot maken voor je kids, zonder hen eerst te laten wezen dat je brandnetels gebruikt hebt ipv bijv. andijvie). Mocht je deze oproep lezen, jezelf herkennen, en ook ons gesprek (en mij) prettig hebben gevonden dan zou ik (vader, gescheiden, zoon, 58) graag met je in contact komen."

vouwfiets Mario

3 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Regelmatig kom ik jou tegen, wanneer jij, met een glimlach, net op tijd, de trein instapt, om 9.02. De reis gaat verder naar Utrecht en jij draagt altijd een witte koptelefoon en ik ben altijd nieuwsgierig, wat voor muziek jij luistert. Terwijl ik met mijn vouwfiets al startklaar zit voor de reis, kom jij binnengelopen en zou je wel een graag spreken."

Ik

2 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je vriendinnen in, duidelijk komend vanaf Free Your Mind. Af en toe hadden we duidelijk oogcontact, al was dat ook vrij vaak gericht op diegene die naast mij sliep (vandaar moest ik stil zijn). Ik hoopte in ieder geval vaker je ogen te stelen, tevergeefs. Hopelijk kunnen we nog contact krijgen, je Nike-jasje erbij vond ik in ieder geval erg aantrekkelijk"

Stijn

30 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in de sprinter omdat het chaos was richting Utrecht Centraal. We hadden leuk oogcontact en ik was gegrepen door haar mooie en lieve gezicht. Ik had gehoopt dat ze misschien in hetzelfde parket zat als ik zodat ik haar kon aanspreken bij het overstappen en haar naam vragen, maar ze liep snel de andere kant uit op het station. Ze had lang haar bruin haar, een mooie witgrijse wollen jas aan met een leuke zilveren armband met allemaal dingetjes om haar linkerpols. Ik zou het erg leuk vinden om je nog een keer te zien! Misschien kunnen we dan nog een keer onze non verbale frustratie delen over de NS :)"

Gerita

25 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hé leukerd we zaten achter elkaar in de trein vanaf Nijmegen. We stapte beide uit in Arnhem. Jij checkte uit en ik stapte over naar mn volgende trein. Onderweg kreeg ik 3x een leuke knipoog van jou. Helaas was ik te laat om iets terug te zeggen. Wie weet krijg ik via deze weg een 2e kans…"

w

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Driebergen-Zeist stapte ik in om 19.30u in de achterste wagon (onder) en ging naast je zitten. Je zat bij het raam. We hebben elkaar niet gesproken tijdens de rit. Ik ging een boek lezen en thee drinken. Toen je uitstapte in Arnhem vroeg ik of je er langs kon. Je keek me aan met stralende ogen en lachend zei je: ja hoor. Je gaf snel wat leek op een knipoog. Ik zou het zeker leuk vinden je nog eens te ontmoeten als je dit leest :-). Liefs W"

Jasmijn

27 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Schuin tegenover mij zat je met vrienden op Koningsdag in de trein, terug van een leuke dag weggeweest naar huis, denk ik. Ik stond in de gang bij de deur. De gezelligheid bij jouw vrienden was nog sterk aanwezig, want een van je vrienden speelde op een harmonica. Iedere keer als onze blikken elkaar kruisten glimlachten we naar elkaar, jij met sprekende ondeugende ogen en allebei met vlaggetjes op onze wangen."

Anoniem

21 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal.
"Ik zat in de bus van Sliedrecht Baanhoek naar Utrecht Centraal. Jij stapte in bij Sliedrecht Station en ging voor me zitten. We keken elkaar heel even aan en ik glimlachte, daarna deed jij je koptelefoon op. Ik zat een boek te lezen. Ik was te verlegen om je aan te spreken. Op Utrecht Centraal liepen we toevallig dezelfde kant op en namen beide de trein richting Arnhem Centraal. Ik stapte uit bij Ede-Wageningen en jij ging door naar Arnhem. Ik had spijt dat ik te verlegen was je een signaal te geven. Ik droeg een donkere jas met capuchon en een lichtblauwe broek, ik heb blond haar en blauwe ogen. Jij droeg een zwarte hoodie met daarover een geruite (grijze?) blouse en een beige/witte broek, je had blond haar en droeg zwarte nagellak. We zaten in dezelfde coupé in de trein. Tegenover mij zat een oudere vrouw die een dun boekje aan het lezen was en links waren twee andere dames in gesprek in het Engels. Voordat ik uitstapte bij Ede-Wageningen liep ik langs je, maar ik durfde je niet aan te spreken. Ik hoop dat dit bericht bij je terechtkomt en dat je je in dit verhaal herkent."

Anoniem

10 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Arnhem Centraal.
"Ik zag je zitten op een bankje op perron 1 zwarte haren zwarte jasje je zag spontaan en leuk uit"

Blonde vrouw

2 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lachte naar me, kwam naast me zitten, deed je koptelefoon op en begon fanatiek te typen. Je been leunde bijna de hele weg tegen mijn been, dat voelde chill. Toen ik uitstapte maakten we behoorlijk wat oogcontact en lachten we een aantal keer naar elkaar. Ik hoopte dat jij er uit ook moest in Arnhem en we even konden kletsen, maar helaas. Zonde dat we elkaar niet even gesproken hebben, ben benieuwd naar je!"

Dion

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 22:35 in. Jij zat samen met een vriendin al in de vierzits beneden, jullie zaten een raadsel op Utrecht Centraal op te lossen, de oplossing was: Daar waar jij niet bent is geluk (of zoiets). Toen hadden we al oogcontact. Jij zat bij het raam en jullie hadden allebei de voeten op de bank ertegenover, ik zat in de vierzits schuin tegenover jullie. Toen de conductrice kwam controleren zei je vriendin dat je de voeten snel van de bank af moest doen, dit was net op tijd. We hadden vaker oogcontact, je zei tegen je vriendin dat je de volgende dag een lentefeest hebt op stage met ongeveer 1000 mensen. Toen we aankwamen op Arnhem Centraal stond jou vriendin al op en liep zij al gelijk naar de deur, jij bleef zitten en we stonden tegelijkertijd op. Toen hadden we wat langer oogcontact en begon je te blozen. Jullie liepen door de poortjes naar de bussen, toen verloor ik jou uit het oog. Ik had een zwarte jas, zwarte polo (lange mouwen), blauwe spijkerbroek en zwarte Nikes aan, naast mij zat een man met grijze haren. Het lijkt mij leuk om een keer samen uit te gaan of in ieder geval in contact te komen."