Joost

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je benadrukte op bijzondere wijze je onhandigheid met de oplader van je telefoon. Stopte de stekker in het stopcontact naast mij en gunde mij zicht op zoveel moois. Jij wenste mij nog een fijne reis en ik zei ik zal je missen vervolgens bleef je op het perron staan naar de trein gekeerd tot deze weg reed. Bedankt voor deze snoeiharde flirt."

Mario

15 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat daar in je paarse outfit, in de trein, te relaxen in de middencoupe. Ik stapte met mijn vouwfiets binnen vanaf Amsterdam-Amstel. Jij bood aan om mijn vouwfiets, op haar zitplek te zetten, maar ik weigerde vriendelijk. Ik zei: blijf maar lekker op je plek zitten, ik ga wel ergens anders zitten. Bij het verlaten van de trein in Driebergen-Zeist, waar jij uitstapte, lachte jij nog vriendelijk maar mij. Ik vond je lach, de moeite waard, om die nog een keer te zien."

Rianne

30 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden op perron 4b op Nijmegen CS, jij met je vouwfiets, ik met bepakte fiets. We keken elkaar een paar keer aan en glimlachten, jij vroeg waar ik heen ging - althans dat verstond ik, maar je wilde weten of je op het goede perron stond. Dat was zo. Toen je trein vertrok zwaaiden we naar elkaar en plakte jij je armen en handen tegen het raam. Daar moest ik om lachen. Ik was wel gecharmeerd van je open, speelse en lieve uitstraling!"

G

29 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hé leukerd we hadden continue oog contact in de vroege trein naar Nijmegen. Jij lekker aan t werk op je laptop. En tussendoor mij een grote glimlach aan het geven. Ik was te verlegen om je naam te vragen. Deze dommerd droeg een wit/blauw gestreepte blouse en daarboven een volle bos met blond haar…"

Johan

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke ontmoeting in 4tje. Oa over kunst. Wist de naam van het project niet meer. Gevonden: Colourfieldperformance in Park Lingezegen. Samen een keer kijken? Kunnen we ons gesprek voort zetten X"

Ben

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zetten-Andelst naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het altijd mooie station Zetten-Andelst liep ik jou, prachtige meid met mooi lang blond haar, gekleed in het zwart en een mooie ted baker tas tegen het lijf. Wij maakten diverse keren oogcontact maar ik kreeg helaas niet de kans om jou aan te spreken. Op station Arnhem Centraal liep je gehaast naar de bussen en draaide je nog om... wie ben jij en zin in een drankje?"

Attie

28 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met vrienden in de trein van Amsterdam naar Nijmegen. Jij stapte later in (Utrecht?). Toen je van de muziek zat te genieten hadden we oogcontact en lachten even. Later was er nog een paar keer oogcontact. Je had een zwarte jas aan en zwarte jeans. Onze blikken kruisten elkaar nog toen je uitstapte op Arnhem Centraal. Hopelijk lees je dit en hoor ik van je. Ik had een korte blauwe spijkerbroek aan en een grijze hoodie..."

Marjon

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op Deventer leek het of de trein niet verder zou rijden. Dit bleek vals alarm. Gelukkig! We raakten- in de stilte coupe, met ook nog een andere reizigster- aan de praat over het mooie Arnhem en we bleken ook nog andere overeenkomsten te hebben. Ik was onder de indruk van je verschijning en je energie. Jij ging kamperen in Appelscha. Bij uitstappen zei je ook naar de Nacht van de mode te gaan. Daar wilde ik jou een drankje aanbieden, maar in de menigte zag ik jou niet terug. Bij deze een nieuwe poging?"

Judith

6 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal. Op station Westervoort verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je in stapte viel je mij gelijk al op, je had een zwarte jas aan, wijde licht blauwe spijkerbroek, witte nikes en (gemillimeterd) blond haar. Je keek vaak mijn kant op, ik lachte nog maar verder durfde ik hier niks mee te doen. Toen je opstond hoopte ik eigenlijk dat je naar mij toe zou komen maar helaas stapte je uit. Dit is natuurlijk een hopeloze poging om aan je nummer te komen haha"

Mano

29 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blond, blauwe ogen, betoverend mooi. We hadden twee keer oogcontact. Tweede keer een lieve, korte glimlachje van je. Ik had (heel) kort haar, bruine ogen. Zat aan de andere kant. Ik keek naar de tegenovergestelde richting van jou. Ik kom graag met je in contact."

Jort

19 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de trein in Den Bosch en als bij toeval ging ik tegenover je zitten op de lange bank. Op het perron was je me al opgevallen en lachte naar je. En in de trein weer. Je was op de computer aan het schrijven, maar als ik naar je keek werd ik verlegen, je raakte me. Je hebt half lang heel blond haar en ik een baard en blauwe ronde bril. Ik ben benieuwd wie je bent, hoop op een signaal..."

Boy

3 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie roze nette outfit had je aan Je straalde rust uit Hoop dat ik je nog een keer zal tegenkomen"

Anoniem

25 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op zaterdag 25 februari kwam ik je tegen in de Primark en dus niet op CS Arnhem. We waren allebei aan het klagen over de lange kassarij en daaruit ontstond een top gesprek. Vervolgens vergeten namen uit te wisselen :/"

Ellen

29 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact tijdens het uitstappen. Ik meen dat het Arnhem was, ik kwam vanuit Utrecht. Jij zette net de muts op en keek me aantal keren aan. Je keek tijdens het weglopen nog een aantal keren naar me om."

Anoniem

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal.
"We hadden een kort komisch gesprek, ik kwam van sneeuwbal festival en jij van een borrel uit de stad. Ik ben je helaas uit het oog verloren bij het instappen!"