Je flirt uit het oog verloren op Station Arnhem Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

I

13 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden tijdens de treinrit een aantal keer oogcontact tussen de 4-zits stoelen door. Toen je in Deventer opstond wilde ik naar je lachen maar ik was net een boterham aan het eten. Wie weet lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen! Groetjes van de jongedame in een groen/wit gestreepte blouse"

Anoniem

10 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Arnhem Centraal.
"Ik zag je zitten op een bankje op perron 1 zwarte haren zwarte jasje je zag spontaan en leuk uit"

Blonde vrouw

2 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lachte naar me, kwam naast me zitten, deed je koptelefoon op en begon fanatiek te typen. Je been leunde bijna de hele weg tegen mijn been, dat voelde chill. Toen ik uitstapte maakten we behoorlijk wat oogcontact en lachten we een aantal keer naar elkaar. Ik hoopte dat jij er uit ook moest in Arnhem en we even konden kletsen, maar helaas. Zonde dat we elkaar niet even gesproken hebben, ben benieuwd naar je!"

Dion

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 22:35 in. Jij zat samen met een vriendin al in de vierzits beneden, jullie zaten een raadsel op Utrecht Centraal op te lossen, de oplossing was: Daar waar jij niet bent is geluk (of zoiets). Toen hadden we al oogcontact. Jij zat bij het raam en jullie hadden allebei de voeten op de bank ertegenover, ik zat in de vierzits schuin tegenover jullie. Toen de conductrice kwam controleren zei je vriendin dat je de voeten snel van de bank af moest doen, dit was net op tijd. We hadden vaker oogcontact, je zei tegen je vriendin dat je de volgende dag een lentefeest hebt op stage met ongeveer 1000 mensen. Toen we aankwamen op Arnhem Centraal stond jou vriendin al op en liep zij al gelijk naar de deur, jij bleef zitten en we stonden tegelijkertijd op. Toen hadden we wat langer oogcontact en begon je te blozen. Jullie liepen door de poortjes naar de bussen, toen verloor ik jou uit het oog. Ik had een zwarte jas, zwarte polo (lange mouwen), blauwe spijkerbroek en zwarte Nikes aan, naast mij zat een man met grijze haren. Het lijkt mij leuk om een keer samen uit te gaan of in ieder geval in contact te komen."

Lisa

23 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Er was eens een raadsel m.b.t. een achtergebleven tas en een half frietje en twee mensen die zich daarover verwonderden. Je had een heel open en aardige uitstraling! Misschien vind je het leuk om nog een keer met elkaar te praten :)."

Richard

21 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik kwam rond 21:10 Centraal Station Arnhem ingelopen en ik zag je samen met je collega bij de poortjes staan ik dacht nog even ik klim over het poortje heen dan spreek ik je vast wel weer...ik had een blauwe jas donker blauwe broek en grijze schoenen aan en ben lang slank en misschien een beetje stuntelig. Jij had een mooi opvallende gele outfit aan en je hebt lang blond haar en hele mooie levendige ogen. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik ben benieuwd.... Groetjes Richard"

Veerle

11 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op Zwolle in je NS jas, gok met een leerling of jij was de leerling machinist ????jonge vent van ik schat 23/24, lief gezicht, leuk lichaam en een hele lieve lach! Ik keek je een paar keer aan en jij mij ook. In Arnhem moesten wij overstappen op een andere trein mijn vermoeden is dat jij dat ook moest. Graag kom ik in contact want deze lieve glimlach wil ik nog wel is zien ???? de trein vertrok om 11.20 uit Zwolle richting Arnhem. Groetjes, Veerle"

J

29 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Eerlijk gezegd hadden we helemaal geen oogcontact in de trein, maar liep ik toevallig achter je aan richting de fietsenstalling onder Doornroosje op Nijmegen centraal. Je had een leuke jas aan, die me van achteren deed denken aan een western film. Toen we onze fietsen pakten lachten we even naar elkaar. Later fietste je blijkbaar een stuk achter me aan, tot ik afsloeg richting de binnenstad, nog even omkeek, je opeens weer zag, en je een ongemakkelijke dubbele knipoog gaf. Heb je zin om een keer samen een stukje te fietsen?"

X

18 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen in onze nette zwarte outfits bij de fietscoupé mevrouw geholpen en weggereden in rollsRoyce, dunchdate?"

Peter

10 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een fijn gesprek met Inge uit Zutphen over carnaval, theater, kinderen en werk/ schilderkunst. Inge mag mij bellen/appen op 06 40250142 Groet van Peter vanuit Arnhem"

Michelle

7 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte in Nijmegen om 20.38 uur, moest ik even wachten voor de trap in de trein om uit te stappen en we hadden twee keer oogcontact. Je had een rood/oranje muts op (op station Arnhem, in de trein zag ik je zwarte haar) en een zwarte/grijze jas met een woord erop dat begint met een E. Je had een shopper naast je op de stoel staan, een film op je telefoon op het tafeltje voor je en je was je nagels aan het vijlen. Ik was het blonde meisje met de schapenjas. Ik kreeg een heel warm gevoel van je mooie ogen en baalde daarna dat ik niet direct mijn nummer heb gegeven. Ik kom graag met je in contact! :)"

Birgit

11 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tilburg.
"Op het station in Arnhem zat jij op een bankje. Een groepje mensen vroeg of je een foto wilde maken en dat deed je. Het was 22.30 en de trein richting Roosendaal had vertraging en ging niet verder dan Tilburg. Je had een geruite jacket aan, blauwe ogen en een baardje. We hadden oogcontact en lachten wat naar elkaar en toen kwam de trein. Jij stapte in de trein bij de eerste klas deuren en twijfelde of ik je achter na zou lopen. Dat vond ik te obvious ? en besloot via de andere deur te gaan. Je ging bij de 2e klas stoelen zitten, waar maar een paar plekken waren. Ik (blonde dame, lichte lange jas) stapte uit bij Station Nijmegen en we hadden oogcontact door het raam. De trein reed weg en ik had spijt dat ik je niet had aangesproken. Ben jij deze man? Stuur mij een berichtje. Het lijkt me leuk om je nog eens te zien en en ook spreken dit keer. ? groetjes Birgit"

Kim

7 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk. Op station Didam verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar eerst ontmoet in een bar in Arnhem tijdens het uitgaan, daar een leuke tijd gehad. Opeens ging je weg, maar gelukkig kwamen we elkaar vervolgens weer tegen in de trein. Jij zat er al en ik stapte in met vriendinnen. Je stond gelijk op om naast mij te zitten. Maar hoe stom toen je uitstapte in Didam had ik spijt dat ik je nummer niet had, en ik dus nu niet weet hoe het verder zou kunnen lopen. De enige informatie die ik van je heb is je naam: Lars, 30 jaar. En wat je die avond droeg een licht beige achtige broek en een wit/blauw gestreepte blouse. Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien"

Hugo

28 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen in op Utrecht CS, zaten in dezelfde coupé, maar we hadden oogcontact toen we samen uitstapten op Arnhem CS. Jij was een prachtige dame met lichte ogen, bruin haar, zilveren hakjes en een bomber jacket aan. Jij ging, als ik het goed heb, daarna met een Arriva trein richting Winterswijk. Eigenlijk had ik je nummer moeten vragen, maar kwam toen niet in mij op. Hopelijk komen we via deze weg alsnog op elkaars pad. Er was honderd procent een vonkje, ondanks dat we geen woord gedeeld hebben."

Anoniem

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Arnhem Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (jongen met wit shirt en rood baardje) was op zoek naar een plekje in de volle trein en kwam bij jou uit! Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat mocht! Een super mooie meid (Aziatisch uiterlijk) en we keken elkaar net even wat langer aan dan gebruikelijk. Je zwaaide iemand uit toen de trein vertrok, ik had de trein bijna gemist dus moest even bijkomen en gaf er niet teveel aandacht aan. Bij de eerste halte moest ik er ook alweer uit en stond op, jij keek op en ik had het idee dat je contact probeerde te zoeken. Ik was totaal onhandig en liep snel naar de deur, eenmaal uit de trein liep ik nog langs je en keek je (met zonnebril..) goed aan. Echt spijt dat ik niks tegen je heb gezegd!"