Anoniem

12 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal.
"We zijn beide in Arnhem ingestapt. Gesprek in de trein ging over de studie tandheelkunde , de jonge komt uit Haarlem. We hadden een leuke gesprek, ik zou graag in contact willen komen met hem."

L

10 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zevenaar naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, je vriendin, een vriend van me en ik stapten in op Dusseldorf Hbf. De ingevulde locaties moesten helaas Nederlandse stations zijn, dus vandaar stations op de route. Jullie waren al sinds vroeg in de ochtend op reis, volgens mij vanuit Italie. Net voor de Nederlandse grens stapten wij uit en verloor ik jou uit het oog. Jullie zaten direct bij de deur op een vierzit, wij eentje verder. Je spontane blik viel mij direct op via het raam van de trein, maar gezien de situatie vond ik het lastig om contact te leggen. Ik zou graag contact met je hebben. Als jij dit ook ziet zitten, reageer dan hierop en wie weet zien we elkaar binnenkort."

jonas

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegen over elkaar en hadden oogcontact, ik geloof vlak voor station Ede-Wageningen. Ik weet niet of je er al veel langer zat. Het gaf me een prettig gevoel van herkenning. zeker ook enige aantrekkingskracht. En ik twijfelde om tegenover je gaan te zitten in de 4-zits om een gesprek aan te knopen maar ja zenuwen he.. We hadden een paar keer kort oogcontact, glimlachten even. Ik had een fel oranje shirt aan en gele korte broek, wandelschoenen. blond haar in een knotje. Jij een leuke hippiebroek en lang lichtbruin krullend haar. In Arnhem stapte je uit. Ik zou het wel leuk vinden om kennis te maken. Jij ook?"

Jorrit

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Arnhem Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden op Breda uit de intercity van Dordrecht naar Arnhem. Jij (conductrice) liet duidelijk merken dat je blij was dat het weekend was 😊 (je zei “Breda, the place to be!” en nog iets wat ik hier maar niet zal herhalen haha). Ik stapte op Breda over op de trein naar Brussel. We hadden een gezellig praatje tot onze wegen onderaan de roltrappen scheidden. Helaas hebben we geen namen of nummers uitgewisseld, maar misschien via deze oproep?"

Edwin

17 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden even gebabbeld nadat je me uitnodigde om naast je te zitten tussen de coupés in. Ik was de programmeur met de plek op zijn enkel. Jij kwam net van werk en ging nog even een patatje scoren onderweg naar huis in Arnhem"

Sandra

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij met een grote groene rugtas. Volgens mij had jij gewandeld. Ik voelde me meteen verlegen dus durfde je niet aan te spreken nadat je mij wel netjes gedag zei. Het zou leuk zijn om in contact met jou te komen :)"

R

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat bovenin de trein en naast de deur, we hadden vaak oogcontact en je had een lieve lach. Voordat ik wist was je weg, je had mooi bruin lang haar en droeg blauw."

Anoniem

25 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Arnhem centraal ging de sprinter. Ik ging achterin de sprinter zitten en jij met je vriendinnen kwam in de coupe naast mij te zitten. Een van jouw vriendinnen zat tegenover mij. Je kwam niet uit de buurt en was aan het discussiëren met je vriendinnen over hoe jullie naar Oosterbeek moeten komen met OV. Hierop begon ik een beetje te helpen aangezien ik dezelfde kant op moest. We kwamen erachter dat de bus naar Oosterbeek 1 minuut nadat de trein aankwam er zou zijn. Zij waren met allerlei grote koffers, dus ik als een echte gentleman bood aan om even vooruit te lopen zodat de buschauffeur misschien even zou wachten. Dit werd hartelijk met een brede glimlach gewaardeerd door haar. Helaas was de bus al weg. Op het station had ik niet meer echt met je gesproken, maar voordat je de bus instapte was jij degene die achterom keek en glimlachte je naar mij, waarop ik teruglachte. We hadden daarna in de bus helaas niet meer gepraat. Misschien dat dat in de toekomst wel weer eens kan? Je had een roze truitje aan met een zwarte broek"

Anoniem

6 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een keer of 4 a 5 hadden we even oogcontact. Jij stapte in en je viel me meteen op. Ik was voor school een boek aan het lezen en streepte met een blauwe markeerstift steeds wat zinnen aan totdat ik de kans kreeg om even naar jou te kijken als iemand jou kant op liep. Het was druk en we zaten allebei aan het gangpad. Een rij of 4 zat er tussen ons. Je keek elke keer terug en ik vroeg me af of ik jou ook was opgevallen. Je had bruin krullend haar met een fade en blauwe jeans aan. Toen in arnhem centraal werd aangekondigd dat dit het eindpunt van de trein zou worden wegens teveel vertraging begon ik mijn spullen in te pakken. Het werd een lange reis op deze manier en mijn mood werd er niet positiever op. Ik stapte snel de trein uit om te kijken waar ik heen moest. Jij stapte wat later uit en lachte heel vriendelijk naar namelijk, jij had het ook gemerkt! Ik lachte vriendelijk terug. Ik hoopte dat je zou blijven wachten op de volgende trein zodat ik je aan kon spreken. Maar binnen een paar minuten was je weg. Ik heb het perron nog van voor tot achter afgelopen om te kijken of je ergens stond, maar je was al weg. Ondanks dat je het niet wist was je een lichtpuntje in mijn reis van 4 uur lang. Ik acht de kans niet groot dat je dit leest maar als je dat wel doet hoop ik je ooit nog eens te zien."

Anoniem

23 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Roosendaal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag 23 april Arnhem centraal 13.20 spoor 7 Bij aankomst van de trein zat je daar op het bankje in je jurkje, met een tas en een plant (die je net had gekocht leek het) Onze blikken gingen gelijk naar elkaar toe en lieten elkaar niet meer los. Het enige moment was toen je werd aangesproken door een buitenlandse man, die je een ongemakkelijke vraag stelde, je begon ongemakkelijk te lachen en keek direct weer naar mij, waar ik ook gelijk begon te lachen. Minutenlang hebben we elkaar toen vol hunkering aangekeken.. ik moet zeggen, die kriebels vlogen door mijn buik heen. Ik werd uit mijn stoel gezogen bijna.. op een gegeven moment heb ik nog getwijfeld om uit te stappen maar ik heb het helaas niet gedaan. Ik heb nog wel gevraagd, door een handgebaar of je de trein in wilde komen maar dat wilde je niet. Misschien speelde je op safe, net zoals ik en heb je er achteraf spijt van.. ook net zoals ik.. dan is dit toch een mooie manier om elkaar nog te leren kennen, ik weet dat onze blikken naar elkaar niet niks was. Jij voelde het ook. Mooie onbekende, laat iets horen als jij het was en spring met mij in het nieuwe avontuur."

Anoniem

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte allebei in op station Nijmegen en zaten schuin tegenover elkaar. Jij met een vriend en ik met een vriendin. Je had bruine krullen en een groene trui aan. Op station Arnhem Centraal ging ik in een andere coupé zitten. Eigenlijk had ik je moeten aanspreken. Liefs, het meisje met de blonde krullen"

Dennis

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Den Helder. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met een Albert Heijn tas tegenover je. Jij, een blonde mooie vrouw met de meest schitterende ogen zat tegenover me en we hebben wat oogcontact gehad. Toen ik uitstapte op Utrecht Centraal lachte ik naar je en jij zei gedag. Ik zou graag in contact met je komen."

Iris

8 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact toen je in dezelfde coupe ging zitten. Je had grijze schoenen aan en een grijze eastpack mee. Je leek mij een leuke jongen :)"

Yoram

17 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk.
"Jij stapte in op Arnhem Velperpoort, ik zat al in de trein. Je ging schuin tegenover mij zitten. Je had blonde haren, een bruine jas, een zwarte tas en Nike schoenen met een klein vleugje oranje. Ik zat daar, stiekem naar je te kijken, nadat jij meteen oogcontact had gemaakt toen je ging zitten. Ik durfde niet lang te kijken, omdat ik bang was dat je het raar zou vinden. Je nieste twee keer en ik zei gezondheid, maar door de airpods die je in had heb je mij niet kunnen horen. Ik had een Feyenoord vest aan en ook oortjes in. Ik had een zwart mondkapje op en had een grijze tas naast mij staan. Toen ik uitstapte op station Duiven, liep ik langs de ramen waar wij zaten, daar keek ik achterom en zag ik jou ook naar mij kijken. Herken je jezelf hierin? Reageer alsjeblieft!"

Thomas

17 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Veenendaal-De Klomp naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, man in blauwe overjas en rugzak, kwam de coupé binnen. Het eerste wat ik zag waren je mooie grote ogen met lange wimpers. Je zat op de trap, ik bleef bij de deur staan want er was geen plaats. Gedurende de rit zochten we een paar keer oog contact terwijl we naar de blinde geleide hond van een slechtziende vrouw keken. Althans, dat gevoel had ik. Volgens mij kwam je net van Schiphol, je had hand bagage mee en ik zag het kaartje hiervan door het hoesje op de achterzijde van je telefoon zitten. Ik wilde je vragen of je al bezet was, want ik wist dat die kans groot is, en of ik je nummer mocht. We stapten allebei uit in Arnhem en ik zocht naar het juist moment. Je liep achter me. Ik dacht: “ik ga het vragen wanneer we de poortjes uit komen” Ik hoorde tot op 10 meter achter me het geluid van je neerkomende hakken, maar plots hield het op. Ik keek achter me maar je was weg. Ik wachtte nog even maar moest helaas gaan om mijn afspraak te halen. Ik hoop dat je dit leest"