Je flirt uit het oog verloren op Station Appingedam? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Halve elsinga

16 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Appingedam naar station Echt. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb vanmorgen de allermooiste meide van de hele wereld gezien. Maar nu ben ik haar kwijt en ik zou haar graag nog een willen zien. Ze had een Ajax shirt aan een PSV pet op en een Feyenoord sjaal om en dat is ook wat ik zo aantrekkelijk aan haar vond. Ze was getint persoon met Rood haar en blauwe ogen. Ze was dus erg bijzonder."

Mouse

21 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Appingedam naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, super stom dat ik je niet even heb aangesproken! Maar ik durfde het echt niet... Stapte jij maandag om 20.05 in Appingedam in de trein naar Groningen, had je een zwarte tas bij je?? Droeg je een licht bruine broek met zakken aan de zijkant? Heb je zwart haar en een stoppelbaardje.. Dan zoek ik jou!! (="

Treinchickies

27 september 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Appingedam naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag je in de trein vanmorgen en ik krijg je niet meer uit mn hoofd, ik zat met mijn vriendin die jou ook zag, ook zij vind jou geweldig, ik vind dat ik jou het eerst zag maar zij is het daar niet mee eens en is nu boos, maar jij bent het waard je had een spijkerbroek aan en een zwarte jas met rode muts en uggs, wij hadden ook een spijkerbroek aan en ik een roze jas zij een blauwe ik hoop je morgen weer te zien in de trein en dan mag je tussen ons kiezen...."