Wim

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede.
"Toevalligerwijs en of niet.. kwamen we elkaar dat weekend twee keer tegen, die zondagmorgen wisselede we zelfs wat woorden op het parron wachtende op de trein naar Enschede. Op enig moment was je weg, verkeerd parron, je nam de trein naar Den Haag. Zit er nog een derde ontmoeting in ? wat mij betreft wel, groeten en wie weet tot ziens."

Eli

25 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve onbekende met lichtbruine krullen, Donderdag 's avonds laat rond 12 uur stapte je uit in Apeldoorn. We hadden in de trein oogcontact terwijl je opstond en daarna toen je buiten de trein stond en naar binnen keek. Ik had het velroze topje aan. Ik wou nog even zeggen dat je een leuke uitstraling hebt en ik je graag nog een keer zou willen zien!"

Niels

23 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie Ida, De stiltecoupe was zeker in de weg. Ik bekeek je briefje. Maar je nummer had maar acht cijfers... Ik stapte wel op (zoiets kun je niet laten gaan) Liep de trein nog uit, peron weetikveel in Apeldoorn En ik rende achter dat meisje aan met haar vlecht opgestoken in een knot. Te laat herkende ik dat ze niet jouw grijze broek aan had. En toen was je al verdwenen."

Paris

5 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Een mooie lach en ik ben wel heel benieuwd wat er nog meer te ontdekken is. . Je gaf aan dat de trein niet vol zat '), helaas niet de mogelijkheid verder te kletsen... Alleeen nog een zwaai naar elkaar.."

Josefien

28 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Borne. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de derde keer ontmoet ik jou in de trein. De derde keer stond je op het perron bij de koffie kiosk. Ik liep door ver door helemaal naar het begin van de trein. Handig ivm mijn overstap Jij kwam, terwijl de trein binnen reed met snelle stappen ook mijn kant op. Je stapte achter mij in. Ik zocht een plekje en jij liep eerst door. Daarna besloot je terug te komen en naast mij te gaan zitten. Het gangpad ertussen. De conducteur maakte nog een flauwe opmerking over mijn foto op mijn ov kaart. Je intrigeert mij, wie ben jij? Je hebt altijd zulke bijzondere schoenen. Een prachtig hoofd met krullend haar. Vaak ben je druk aan het bellen. Ik luister soms muziek."

Joost

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf spoor 1 zit ik te turen naar de overkant van het spoor, rond half 4 in de middag zie ik je daar staan wachten. We hebben wat oogcontact en het is opvallend. En daar komt je trein, een Intercity richting Enschede. Je gaan bovenin aan het raam zitten aan mijn kant. Rustig zit ik mijn koffie te drinken en af en toe naar je te kijken, het is grappig omdat het zo opvallend is, je lacht even lief en al kijkend rijdt de trein weg. Uit het zicht. Je had een lichtblauwe spijkerbroek met lichtblauwe spijkerjasje aan. Als je dit leest herken je me wel met mijn bakje koffie, zwarte jas met sjaal, sneakers en een blauwe tas. Ik ben benieuwd of je dit gaat lezen, lijkt me leuk! 😊"

Anonymous

21 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"This morning we boarded the same train to Schiphol Airport which departed from Apeldoorn at 09:14. Our seats faced eachother and the train was very crowded. You carried lots of luggage with you and I had the impression that you're Spanish but I could be wrong. When I was cleaning my glasses I noticed you looked and smiled at me but because you were talking on the phone I thought it was just a coincidence so I didnt really react. In Amersfoort we both got out of the train but there I lost you. I'd like to get in touch with you!"

Kim

21 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb waarschijnlijk weinig kans om je via deze weg te vinden, maar niet geschoten is altijd mis toch? Ik reisde met 2 vriendinnen van mij en mijn broertje van 4 jaar. We waren naar de Apenheul geweest en waren op weg naar huis. We stapten om 15.02 op station Apeldoorn in de intercity naar Deventer. De conducteur had net de deur dichtgedaan, toen jij er opeens aan kwam. Je was een beetje te laat de coupé uit gekomen en wilde de trein nog uit, maar de conducteur vertelde dat dit niet meer kon. Je bleef toen bij ons staan en belde iemand op om te vertellen dat je in de trein was blijven zitten en heen en weer zou reizen en je leunde intussen tegen de blauwe buggy van mijn broertje aan. Ik moest lachen om je telefoongesprek en keek lachend naar je op terwijl je aan het bellen was, jij lachte terug met een hele mooie glimlach. Toen je klaar was met bellen, waren een van mijn vriendinnen en mijn broertje aan het spelen met de nieuwe telefoon van mijn vriendin. Mijn broertje (blond haar) zat bij mij op schoot en stak steeds zijn tong uit om een emoji op de telefoon van mijn vriendin hetzelfde te laten doen. Ik moest hier om lachen en jij ook, we hadden weer oogcontact. Ik droeg een grijs vest met zwarte waterdruppels erop, een zwarte broek en zwarte schoenen, ik heb donkerblond haar. Jij droeg volgens mij een grijze broek. Town ik de trein uitstapte had ik zo'n spijt dat ik je nummer niet gevraagd heb, daarom probeer ik via deze weg met je in contact te komen. Ik hoop weer met je in contact te komen om een keer samen wat met je te gaan drinken, je lijkt me echt een hele leuke jongen."

Stefan

15 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amersfoort Centraal.
"Ouder echtpaar ging een dagje weg. Ze vertelde veelal over etenswaren. Jij en ik lachte naar elkaar ( schuintegenover), we zeiden zonder uitspraak "leuk heh " Ik maakte nog een beweging over m'n buik om aan te geven dat ik er trek van krijg. In Amersfoort ben ik uitgestapt en eigenlijk je nummer vergeten te vragen om wat te gaan eten. Remember: Jij in zwart gekleed, haar in knot. Ik met zwarte jas, grijze broek en cognac schoenen"

Mourice

29 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Bij Zutphen zat jij voor mij met je grote IKEA tas vol 'schoenen'. Na een tijdje werd het zo druk in de trein dat je je tas moest verzetten. Kijkend naar je tas vroeg ik je of dat je hele schoenencollectie was, waarop je mij vertelde dat het leren jassen waren. Kijkend door je gouden bril droomde ik heel even weg. Je droeg een grote gouden hanger, waar vast een mooie foto in is verstopt. Je had zwarte krullende haren en een Duitse tas waarop stond 'dar geht mehr rein wie Mann denkt'. Ook had je meerdere ringen en de meest lieve blik in tijden. Bij het uitstappen wenste ik je nog veel succes met je reis en tas, en ik zag dat je bleef staan op spoor 1, terwijl ik door reisde naar Amersfoort. Graag zie ik je nog weer eens, zodat we het kunnen hebben over wat je met zoveel leren jassen voor hebt ;)! Groetjes, de jongen voor je met de zilveren ketting, pinkring en zwarte blouse met wollen broek en happy socks."

Marylene

17 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik pakte de trein vanuit Apeldoorn van 17.17uur naar Enschede toe. Jij was de hoofdconducteur in de trein, want dat zag ik op je borst staan. 1 keer liep je bijna tegen mijn hand aan toen ik de leuning van de stoel vasthield, je draaide je om en lachte. In Hengelo moest ik eruit. Jij maakte ook aanstalte om te gaan. We keken elkaar een paar keer aan. Je schoof de tussendeur open voor mij toen de trein stopte. Jammer dat ik je niet aangesproken heb. Ik was de brunette met paardenstaart, met de roze rok en groene shirt. Inlichtingen gevraagd bij de NS maar die konden helaas niks voor me doen. Hopelijk lees je dit en herken je jezelf hierin. Zou het leuk vinden iets te horen"

Patrick van luy

30 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je zitten en was gelijk stil, helaas stapte je bij Utrecht Centraal uit om iets voor half 11 ik had bijna de moed verzameld om iets tegen je te zeggen. Bijv over je nikes en tatoeages in je nek en sterren op je arm😍 ow en natuurlijk je mooie lichtrode bril en blonde haar😊 hopelijk lees je dit ooit en zoek je me op via Facebook. X Patrick"

Anoniem

17 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooi meisje met bruine haren, jeans en witte schoenen. Je ontvluchtte de luidruchtige Ajax supporters en kwam in de stilte coupe zitten. We stapten beiden uit in Utrecht. Voor jou volgens mij de eindbestemming. Ik ging door naar Amsterdam. Wie ben je? X"

Airpodsguy

22 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Tussen 18.00 en 19.00 zaten wij in de Intercity naar Den Haag Centraal op vrijdag 22 maart. Jij achter mij. Het enige wat ik van je weet is NASA, aardbeiensnoepjes, chocola, AirDrop en dat je daarna doorging naar Utrecht en Den Haag. Ik moest er helaas in Amersfoort uit maar kan jou sindsdien niet meer vergeten."

S

11 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zojuist stapten we samen uit op Amsterdam-centraal. We hadden in de trein al oogcontact Je moest nog even snel je make-up doen ;-) Je had een lichte jas aan, donker haar en een bril op. Jij ging naar de uitgang toe (denk ik) Ik moest naar spoor 8. Ik keek nog achterom toen we de trap waren afgelopen, we lachten nog naar elkaar en daar scheiden onze wegen. Hopelijk kom ik je hier weer tegen want normaal reis ik niet op dit traject... Hopelijk weet je wie ik ben... Fijne dag!!"