Je flirt uit het oog verloren op Station Apeldoorn? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Blonde vrouw

14 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Amersfoort rond 10u de trein in. Vandaag was de eerste écht lekkere lentedag dus de lucht was al vol met vruchtbaarheid! Ik nam in de benedenverdieping van de dubbeldekker plaats schuin tegenover jou. Jij, vlot geklede (en voor mij eigenlijk veel te jonge) man zat op een eenpersoonsplek terwijl ik op een 4-zits plaatsnam. We hadden al vrij snel oogcontact. Je lichte huid met sproetjes, in combinatie met je lichtbruine haar met slag maakte dat ik wel naar je kon blijven kijken! Je was met je laptop en koptelefoon redelijk gefocust aan het werk. Blijkbaar kreeg je het op een gegeven moment warm want je stoffen jas ging uit waarna je zwart-wit gestreepte blouse (verticale strepen) tevoorschijn kwam en ik je bovenlichaam beter mocht bekijken. Af en toe glimlachten we naar elkaar wanneer onze blikken elkaar kruisten. Helaas moest ik in Apeldoorn overstappen en reisde jij verder richting Enschede. Bij het uitstappen keek ik om en gaf je me gelukkig nog een laatste blik. Wanneer gaan we verder flirten? Jij droeg verder jeans met witte sneakers. Ik droeg een zwarte broek, groene sneakers en een groene trui en ben duidelijk ietsje ouder dan jij."

Sol

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beiden ingestapt in Amersfoort. Vooral toen ik uitstapte in Apeldoorn hadden we veel oogcontact, en nu baal ik natuurlijk heel erg dat we geen praatje hebben gemaakt. Je had een groene trainingsbroek en een wijnrode jas aan, wat ik een gekke kleuren combi vind maar het stond je leuk!"

Vlekje

24 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam links naast jou te zitten i We zeiden hoi. Mijn kameraad zat aan andere kant vh gangpad. Wij dronken een glaasje wijn. Er kwam een 4zit plek vrij. Ik vroeg of je ook een glaasje wilde. Jij zat op je laptop met een oortje in maar hoorde ons wel. Mooie glimlach en leuke ogen keken af en op Je stapte uit op centraal en dat was het.. Hele weekend aan je gedacht. Waarom heb ik je niet gewoon ff voor een keer koffie gevraagd. Ik heb blond haar, had bruine jas aan en zwarte broek."

JanWillem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Zutphen. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met je rods btwin racefiets I could fall in love with easily."

Joost

30 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, jij met zonnebril op, glimlachend de hele reis van Apeldoorn naar Amersfoort. We kwamen kort in het gesprek in het Engels, over mijn kop koffie. Op het station bleven we elkaar aankijken en jij complimenteerde mij met mijn glimlachende ogen. Jouw lach zit nu in mijn geheugen gegrift….Maar shit, je nummer vergeten te vragen. Je was op weg naar Zwolle. X J"

Senna

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sliep in de trein onderweg naar Amersfoort, maar net op tijd wakker. Ik had stress als ik me volgende trein naar Utrecht zou redden, want als ik die miste kon ik anders niet naar Houten. We maakte een praatje en hij stelde mij gerust en noemde mij “ cute” toen hij zag dat ik sliep. Was niet perse geflirt maar gewoon een aardige jongen. Hij had een muts en Jordans black & white met mintkleur. Hij was onderweg naar Rotterdam. Ps: hij maakte foto van mijn schoenen omdat die ze mooi vond."

Stefan

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Den Haag Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging naast je zitten, ik met de gele schoenen en zwarte beany. Ik durfde niks te zeggen. Maar jij, groene ribstof broek en koptelefoon glimlachte met een groote glimlach naar mij. We zeiden elkaar gedach en ik voelde me op mijn gemak door je. Jij stapte uit op Amersfoort centraal, ik opweg naar Utrecht. Als je dit leest en het lijkt je leuk, neem gerust contact op. Fijne dag vandaag Liefs"

L

27 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op station Hilversum en hadden daar al oogcontact. Toen later in de trein naar Enschede en zelfs daarna nog in de trein naar Bad Bentheim. Ik durfde niet goed tegen je te praten maar heb daar nu wel spijt van. Ik hoop je zo alsnog te vinden!"

Anoniem

23 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Vier vrienden van +- midden dertig stapten in Deventer op en gingen er in Apeldoorn weer uit. Ik had dezelfde reis. Onder het genot van een blikje Grolsch waren ze wellicht opweg naar een avondje stappen? De blonde jongen viel me gelijk op. Relaxte houding, open blik, en een gezellig bloesje aan. Biertje drinken?"

J

22 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Apeldoorn. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter hadden we, tussen het naar buiten kijken door, een paar keer oogcontact over 20 rijen stoelen heen. Ik met de bril het metalshirt en de aktetas, jij met de krullen, de witte top en een zwarte weekendtas. Toen we allebei op Deventer eruit moesten door de storing heb ik even in jouw buurt gestaan op het perron in een poging een opening te verzinnen, maar helaas raakten we elkaar toen toch kwijt. Het liefst had ik samen met je wat koffie gedronken wachtend op die volgende trein, maar wie weet kan ik je hierlangs vinden voor een herkansing?"

Martijn

20 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Apeldoorn. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je. Ik en mijn collega kwamen met jullie aan de praat. Jij en je broer waren bij een concert geweest. Ik keek je een paar keer in de ogen en toen was de rit alweer voorbij. We hebben nog de handen geschut en ik kreeg nog een klapje op mijn bovenbeen toen jullie weg gingen."

Anoniem

8 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij, ik was aan het werk op de laptop. We hadden oogcontact. Ik had geen lef om je nummer te vragen...! Kom graag in contact."

Jiske

14 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Deventer. Op station Twello verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben ingestapt op het centraal station in Apeldoorn, ik ging naar huis na een dagje school. Ik stapte uit in Twello en jij ook, toen ik wou uitstappen bleef mijn tas haken aan de stoel. Jij lachte om mijn onhandigheid en vondt het grappig. Kort nadat we allebei uitstapte in Twello hadden we nog even oogcontact, we gingen allebei een andere kant op. Dit was op maandag 14-02-2022 om half 3. Ik was te verlegen om je aan te spreken, je had een bordeaux rode jas aan en donkerblond/bruin haar. Ik hoop dat je het verhaal herkent en mij een berichtje stuurt. Veel liefs"

Jorine

16 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na twee keer te zijn geweigerd met mijn fiets stapte ik bij jou in de trein en had jij hetzelfde verhaal. Ik was met twee vriendinnen enthousiast over ons avontuur door de Veluwe en overnachting in de Yurt. Jij was op fiets avontuur met groene fietstassen en kwam van familieweekend waar je je tent naast de boerderij gezet. Wij verlieten de trein in Amersfoort en zwaaide je nog na. Ik had het lef niet je nummer te vragen, dus hoop ik via deze weg in contact te komen :)"

Wim

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede.
"Toevalligerwijs en of niet.. kwamen we elkaar dat weekend twee keer tegen, die zondagmorgen wisselede we zelfs wat woorden op het parron wachtende op de trein naar Enschede. Op enig moment was je weg, verkeerd parron, je nam de trein naar Den Haag. Zit er nog een derde ontmoeting in ? wat mij betreft wel, groeten en wie weet tot ziens."