El

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Anna Paulowna verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de Amsterdam op de trein naar Den Helder. jij zat schuin tegen over mij bij het raam. Je had een zwarte lange jas aan met ritjes in de mouwen en roze trui aan, zwart geverfd haar met groene geverfde lokjes. Ik zat bij de deur in de coupe, ik ha een groen jas met capechon, en een zwarte broek aan en heb bruin haar. jij las een boek en later toen je het boek opbergde en je koptelefoon op had gezet. keken we elkaar geregeld aan. je had een sterke aantrekkingskracht op me. toen bij Anna Paulowna uitstapte keken we elkaar nog eens aan en je glimlachte naar me en vertrok naar beneden om uit te stappen. je bleef nog lang in me ziel. ik hoop je nog een keer te mogen zien om kennis te maken en samen wat te gaan drinken. mocht je deed lezen hoop ik dat je reageert en beschikbaar bent om elkaar te ontmoeten."

El

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Anna Paulowna verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte rond half zeven in de avond op zaterdag 5 okt. in Amsterdam in de trein naar Den Helder. ik ging bij de deur bij het raam zitten op waar een stoel was. Je zat schuin tegen over me aan de andere kant van het coupe alleen bij het raam. Tijdens de rit ging je lezen en was verzonken in je boek dat je las en had een zwarte lange jas aan met ritjes in de mouwen en zwarte geverfd haar met klein beetje groene lokjes We waren rond de zelfde leeftijd. ik had een groen jas met capuchon en zwarte broek en grijze t shirt aan en blauwe sweater aan,bruin haar en blauwe ogen. toen je het boek o bergte keken we elkaar geregeld aan. je had een sterke aantrekkingskracht op me. jij keek me soms diep in me ogen aan en wederzijds. Toen je bij Anna Paulowna uit ging stappen. keek je me nog één keer lang aan en glimlachte een klein beetje toen je langs me liep en verdween naar beneden. toen je weg was bleef je nog lang tot aan me ziel rond hangen. ik hoop je nog een keer te zien om kennis te maken en samen wat te gaan drinken ergens mocht beschikbaar zijn om af te spreken."

A

28 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Anna Paulowna verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve Dame ,Gesprek op NS Sloterdijk, rond 11.15uur jij moest naar Anna Paulowna, werd op station gebracht door je zoon uit Spijkenisse. ik richting Enkhuizen. Graag zou ik je terug zien, om verder te kletsen. We zwaaide nog naar elkaar toen mijn trein vertrok. Misschien ...............lees je dit ook Hoor je graag !"