HeldEigenTas

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Driebergen-Zeist. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Hee jij daar leuke hardwerkende vriendelijke maar ook strenge maar zeer nauwkeurige conductrice die der baan als trein stewardgoed beoefent. Zeer veel waardering heb voor jou optreden.Jij als jij dit leest weet je wel weer wie ik ben toch? Ik denk dat je het niet zomaar vergeet? Ik vind je erg leuk. En ik wil je graag trakteren op een lekker kopje koffie en voor een gezellige babbel in de vriendschapszin ik ben 6 jaar singel en sta ook open voor een eventuele relatie. Hopelijk lees je mijn berichtje en stuur je er 1tje terug Lieve groeten De grote KLEUTER die onhandig deed om zijn eigen tas met spulletjes te redden""

Julia

13 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal.
"Ik weet niet meer in welk traject ik zat, ik weet alleen dat je in de trein stapte met vijf? vrienden, waarvan 1 meisje. Iemand had zijn fiets heel onhandig in onze coupe geparkeerd, en mijn fiets was ook later gevallen, wat jij ook had opgemerkt. Toen ik daarna van plek verschoof nadat ik mijn fiets goed had gezet, knipoogde je zelfs naar me. Volgens mij had je een rood shirt aan. Je leek mij in ieder geval iemand waarmee ik een leuke klik mee zou kunnen hebben. Ik stapte uit bij Laan van NOI, terwijl jij met je vrienden verder reed. Hopelijk vind je dit platform en komen we met elkaar in contact :)"

A

15 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is de man die mij en mijn hondje er vanmorgen om 09:00 uur op wees dat de trein waar wij in zaten niet meer zou rijden, en we naar spoor 1 moesten voor de eerstvolgende optie? Je bent lang, hebt lichtbruine ogen en een baardje, droeg earpods, een licht overhemd, blauwe pantalon met een tatoeage eronder uit en bruine vans. In de "nieuwe" trein zaten we weer in hetzelfde treinstel en had ik me voorgenomen je bij het uitstappen op centraal mijn nummer te geven. Maar toen je vanaf het perron in Sloterdijk nog even naar me lachte realiseerde ik me dat ik mijn kans had gemist. Nieuwe ronde, nieuwe kansen?"

Mariska

28 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je maakte een plekje voor me vrij in een overvolle trein vanaf Zandvoort richting Amsterdam. Ik kwam in Haarlem om 17:02 naast je zitten en ik ging bij Sloterdijk eruit. Je vroeg of ik iets leuks ging doen in Amsterdam, ik moest overstappen zei ik en toen was het voorbij.. Je had prachtige, donkerbruine ogen en een stealende lach. Hopelijk vind ik je hiermee!"

Wessel

9 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"9 Mei: Waren beide ingestapt op de trein van Amsterdam Sloterdijk naar Utrecht Centraal. Op het perron viel je me al op door je camo broek, rode lippenstift en kort haar. Ik zelf had een blauw hemd, zwart vest en een baard. Eenmaal in de trein bleek je schuin tegenover mij te zitten en ondanks dat we beide bezig waren met ons eigen ding, bleven we toch omkijken naar elkaar. Eenmaal op Utrecht Centraal stapte we beide uit en vanwege haast moest ik direct door om mijn aansluiting te halen, maar de afgelopen dagen blijf ik terug denken aan je en heb ik lichtelijke spijt dat ik je niet benaderd heb. De kans lijkt me niet heel groot dat je dit bericht zal lezen (ik kan namelijk ook geen oproepen lezen vanwege server problemen) maar het leek mij in ieder geval het proberen waard."

Sanne

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten vanaf Schiphol om 8.23 en ging werken op je laptop. Je stapte voor mij op zodat ik op Sloterdijk uit kon stappen. Ik had een donkerbruin/rood jasje aan, blond haar en een mintgroene rugzak op mijn schoot."

Vanda

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"I’ve noticed you were looking at me at Sloterdijk already before we stepped in the train. Then you went to sit up and I stayed below. When we checked out in Hoorn we almost bumped into each other at the garbage can. Then you’ve been picked up by a dark Volkswagen Golf. You were still keep looking at me. Hope you read this. Haha You had a backpack, high sneakers and something orange on, I think your jumper."

Heidi

16 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We waren gezellig aan het kletsen met z’n vieren.. jij zat naast mij en lachte de hele tijd. Ik had het gevoel dat we elkaar wel zagen zitten voor eventjes"

Anoniem

4 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Het was in de metro 51 naar Isolatorweg iets voor 18.00u. Je had mooi lang zwart haar en zag er Zuid-Amerikaans/Spaans uit. Je stapte op Amsterdam Zuid in en stond met jouw blonde collega te praten over haar datenight met dr vriend. Vlak voordat ik op Lelylaan uitstapte vloog je elastiekje nog uit je haar vlak voor mij. Ik heb donker haar, blauwe ogen en had een donkerblauwe winterjas aan. We hadden meerdere keren oogcontact zelfs nog toen ik uitstapte, maar hebben elkaar niet kunnen spreken.. Je gaat niet meer uit mijn hoofd, dus hopelijk lees je dit."

Liesbeth

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Haarlem op de intercity van 08.10u richting Sloterdijk en jij zat in een tussenstuk van de trein waar ik bij kwam zitten. Je zat eerst op je telefoon, maar later pakte jij je boek uit een plastic tas (met steentjes erop geprint?). Ik moest niezen en verstopte mijn nies achter mijn sjaal. Jij zei: Gezondheid! En ik bekende dat ik niezen in het openbaar nog steeds een beetje ongemakkelijk vond. Jij zei dat alles weer mocht. Toen ik uitstapte op Sloterdijk keek ik nog even om en jij ook. Later bedacht ik mij dat ik je nummer had moeten vragen. Dus bij deze alsnog."

Demi

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein richting Den Helder. We hadden een paar keer oogcontact voordat ik aan je vroeg in welke trein ik zat. Toen jij Den Helder zei gaf ik aan dat ik voor de tweede keer vandaag in de verkeerde trein was gestapt. Ik moest namelijk richting Enkhuizen. Jij raadde me aan om in castricum uit te stappen. Dat heb ik gedaan en we verloren elkaar uit het oog nadat je me succes wenste. Tijdens de reis gaf je nog een appel aan een dakloze. Sindsdien blijf ik maar denken aan hoe lief en leuk jij was en ik zou graag nog een keer met je in contact komen! Liefs X."

M

25 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg aan jou of ik erbij mocht zitten. Jij zei dat dat natuurlijk mocht. Ik had mijn oortjes in maar heb nu spijt dat ik die niet uit heb gedaan en een gesprek verder ben aangegaan want er hing spanning… Toen je uitstapte in Haarlem met je elektrische swapfiets zei je nog gedag, ik zei niets omdat ik verlegen was. Had ik maar je nummer gevraagd en je een fijne kerst gewenst…"

Arne

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het drukste uur was er weinig plek in de trein maar nadat een oudere vrouw de trein verliet nam jij plaatst naast een vriend van mij. En hadden we al snel een gesprek begonnen over het feit dat je in de verkeerde trein zat en je naar Krommenie moest, ik hoop je nog eens een keer tegen te komen in de trein of ergens anders"

Anoniem

14 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om iets voor 17 uur vandaag hadden we de trein vanaf Amsterdam Sloterdijk naar Amsterdam Centraal. Volgens mij kwam je van je werk. Je droeg een nette broek en een blauw overhemd. Op het perron hadden we even oogcontact. Op Amsterdam Centraal pakte wij beide de trein naar Amersfoort Centraal (we liepen achter elkaar aan). Op Amersfoort Centraal zei jij voor we uitstapte: ‘we moeten wel elke keer dezelfde trein hebben’. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen.. beetje stom wel en voor ik het wist was het te laat.. Je hebt een leuke uitstraling en ik zou het leuk vinden om je nog een keer te zien :)"

Juliana

6 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Overveen naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Omdat de trein van Overveen naar Amsterdam was gecanceld nam ik bus 81 van Overveen naar Haarlem. Jij (grijze jas, neon-gele tas) stond ook bij de halte en liet me voorgaan bij het opstappen op de bus. In Haarlem stapte jij ook over op de trein naar Amsterdam. Eerst stond je een tijdje naast mij op de drukke trein, daarna ging je aan de overkant zitten. We deden allebei of we iets interessant op onze telefoon aan het lezen waren, maar konden het niet laten om stiekem naar elkaar te kijken. Op Sloterdijk stapten we allebei uit. Jij nam de trap, liep langs de teststraat en verdween tussen de gebouwen van de hogeschool en Aristo... Achteraf dacht ik: wat stom dat ik niets heb gezegd. Hopelijk denk jij er ook zo over en kunnen we een keertje afspreken."