Cor

4 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden net voor uitstappen in H dorp een paar x indringend oogcontact. jij, mooie vrouw met grijze staart en rode lippen in black. Ik, lange man met zwarte fiets. Zie je graag weer en dan ...meer?"

C

29 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Deze flirt vond in de metro plaats (maar een metro is ook ergens een trein toch ;), de Noord/Zuidlijn van Amsterdam Zuid / Europaplein naar Noord, op donderdag 29 augustus rond 16:20/16:30. Jij stapte volgens mij in bij halte Europaplein - man van tussen de 35-40, lang donker haar in een staart, zwart overhemd op een zwarte broek. Je stond met twee anderen te praten, een nogal gezette man en een jongere vrouw, samen in het tussenstuk van de metro. Ik zat vlak naast je op een zitplaats - halflang kort witblond haar, zonnebril op, zwart T-shirt, zwarte broek, tattoos. Moedervlek op mijn wang. We hadden (ondanks mijn zonnebril) aardig wat oogcontact en toen je uitstapte bij Amsterdam Centraal zag ik je twijfelen of je contact met mij kon maken. Maar je stapte uit, we keken elkaar na, ik lachte. Hoopte dat je terug de metro in zou springen, maar helaas. Volgens mij sprak je met een Belgisch accent... wie ben je?"

M

10 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog.
"Okey, let's try this! Hey dame, Jij (blond haar) stapte in Utrecht op samen met, je zus? Ik (ook blond haar) liet jullie voorgaan, en zat toen schuin achter je. Ik dacht te merken dat je mij ook wel leuk vond! Je had het over samenwonen ofzo, maar kreeg niet de indruk met een vriend. Ik bedacht me dat de coupe wat te vol was om je te benaderen. Toen ik me had bedacht en achter jullie aan liep, waren de deuren van de trein al gesloten. Voor eeuwig te laat om jou een keer te ontmoeten? :-D"

Rudi

12 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station RAI , jij liep het perron op, we keken naar elkaar en we bleven elkaar aankijken. Jij had een folder van de studie Bestuursrecht in je hand en je sprak met je vriendin over architectuur. Ik wil je beter leren kennen. Een keer wat drinken samen?"

Marieke

11 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hilversum Sportpark. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hee, jij leuke man met donkerblonde krullen! Je zat op zo'n klapstoeltje bij de deuren in de sprinter vanochtend (rond een uurtje of half 9). In alle chaos vanochtend was je je ov-chipkaart verloren, toen je buiten een sigaretje stond te roken. De conducteur (grote man met een mini-hanenkam ) was hier niet zo blij mee en schreef een boete uit. Wel bood hij je aan om je telefoon even voor je op te laden, want die was blijkbaar leeg. Terwijl dit allemaal gebeurde, maakten we oogcontact. Ik droeg een rode blouse en zat iets verderop, bij het raam. Jij droeg je haar in een knotje en droeg een werkbroek. We keken een paar keer opnieuw naar elkaar, en lachten steeds naar elkaar. Mijn wangen kregen waarschijnlijk de kleur van mijn blouse ;) Totdat jij eruit ging bij Naarden-Bussum, en ik moest blijven zitten. Wat jammer! Hopelijk lees je dit en kunnen we eens een biertje drinken samen!"

Jo

10 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover me, ik vertikte het om mijn oordopjes uit te doen (die jij ook in had) om wat tegen je te zeggen omdat ik vond dat je veel te jong voor me was. Er is me behalve dat je prachtig bent, donker haar hebt en vrij lang bent niet veel van je opgevallen. Ik kom mijn ogen niet van je afhouden ondanks dat ik erg mijn best deed om een andere kant op te kijken. Af en toe hadden we toch zo’n moment en jij zocht nog contact via het raam. Jij nam de trap waarop ik je best had kunnen inhalen als ik dat toen had gewilt. Spijt kwam pas thuis toen ik besefte direct verliefd op je te zijn geworden. Zo stom, maar misschien lees je dit.."

Davey

9 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Boskoop. Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog.
"Ai gap Ik zocht een nakkie En daar zattie met een zakkie Lekker nakken met je blonde haar Misschien was je toch niet daar Sleutelmooi dat je was Ik wil dat je likt aan mn plas xxxx davey"

S a

28 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam RAI. Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog.
"Geschreven met knikkende knieën in de hoop dat het lukt! Afgelopen zondag 28 februari stapte ik in Amersfoort over in de trein naar Amsterdam RAI. Ik kwam terecht in een vierzitter tegenover een leuke vent met donker haar en blauwe ogen. Op zijn rechterarm had hij een tattoo die ik niet goed kon zien, zijn linkerhand zat in het verband. Ondertussen was hij rustig muziek aan het luisteren. Het werd steeds drukker in de trein, ik wist helemaal niet dat blijkbaar de Huishoudbeurs gaande was. Alle plaatsen zijn bezet en zelfs het gangpad staat vol met mensen en trolleys. ontstaat een gezellig gesprek, en dat in de stiltecoupé, jawel. Ik raak aan de praat met wat mensen en hij doet ook zijn oordopjes uit om mee te kletsen. Iedereen gaat naar de huishoudbeurs, behalve wij. Hij doet iets met biologie en gaat naar het natuurmuseum in Leiden, ik ga naar het Torture museum in Amsterdam met een vriendin. De dame die erbij is komen zitten grapt dat we ook mee moeten gaan. Maar het trekt me niet zo, helemaal niet als ik hoor dat Thomas Berge komt. Mijn muzieksmaak is toch wat anders. Voor Muse zou ik wel gaan. Hij zegt dat hij dan ook zou gaan. De dame vraagt waar wij dan wonen, denkt waarschijnlijk dat we bij elkaar horen. Het valt me op dat hij haar daarin niet verbeterd. Ondertussen zit ik te bedenken dat ik hem in andere omstandigheden allang had gevraagd waar hij vandaan komt, misschien zelfs wel naar zijn nummer. Maar in deze bomvolle coupé met al die mensen die mee kletsen durf ik dat opeens niet meer. Om toch een poging te wagen vraag ik hoeveel dagen die beurs nog duurt. En als ik hoor dat het nog even duurt stel ik hem semi-grappend voor om alsnog samen te gaan. Hij lacht mee en zegt dat hij dat een goed idee vindt. We komen aan bij station Amsterdam RAI waar ik eruit moet omdat mijn vriendin daar op me staat te wachten. Ik treuzel een beetje, in de hoop dat hij me zijn nummer of naam geeft. Hij vraagt me of ik er hier echt uit moet, want ik kan ook blijven zitten en genieten van de rust in de stiltecoupé nu iedereen uitstapt? Maar mijn vriendin wacht, dus ik moet echt gaan. Als ik van de trappen afloop draai ik me om en zie ik hem nog kijken, waarop ik nog even naar hem zwaai. Ik had zijn nummer moeten vragen, daar baal ik nog steeds van! De huishoudbeurs lijkt me nog steeds niets, maar misschien een keertje samen naar het natuurmuseum?"

Mischa

12 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hilversum. Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdag 12-11-2015 20:55 Schiphol Jij vroeg of de trein van 20:58 naar Hilversum wel de goede was, omdat op de trein Utrecht stond. Ik vroeg waar je heen moest en je zei: "Naar Amsterdam RAI". We stapten samen in, jij ging even verderop zitten en keek af en toe stiekem via de weerspiegeling van het raam, wachtend op een seintje van mij of je er al uit moest. Eenmaal bij RAI aangekomen, liep je naar mij toe en viel bijna om en glimlachte lief omdat het even een grappig moment werd. Jij, met je mooie Belgische stem, je lange zwarte jas, zwart doorzichtige truitje, blond bijna wit geverfde halflange haar, zwarte broek en schoenen, je koffer en niet te vergeten je geweldig mooie glimlach. Ik, met een zwarte muts en een witte koptelefoon en rugtas (maar dat wist je al ;) Je stapte uit en keek nog een keer om en toen de deuren sloten, realiseerde ik mij te laat dat je wat was vergeten...de trein reed al verder en je verdween in de avond, langs de trap naar beneden. Gezien ik je naam niet eens weet, maar je toch wil vinden om terug te geven wat je vergeten bent, hoop ik dat op deze manier iemand dit leest en je herkent."

Paul

9 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke dame met rode handtas en donkere jas ! Met een aanstekelijke glimlach in de trein van 17:52 welke niet verder kwam dan Amsterdam Zuid, we moesten bijna een uur wachten voordat duidelijk was dat deze trein niet door zou gaan naar Den Haag. In de chaos die ontstond na het leeglopen van de trein was je ineens uit het zicht verdwenen en dat vond en vind ik nog steeds jammer. Mijn opmerking dat ik deze optie niet had gekozen doet misschien je aanstekelijke glimlach weer terugkomen, zou leuk zijn je nog een keer te ontmoeten."

Len

1 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Niet in de trein maar in de tram zag ik jou (man, donker haar en grijze broek) samen met een vriend en vriendin in het middengedeelte van de tram staan. We stapten samen op bij de Rai en gingen naar de binnenstad op weg naar de Gaypride. Ik zat op een bankje naast een slapende jongen. Ik was ook met enkele vrienden die bij mij stonden. We keken veel naar elkaar. Net voordat ik bij Prinsengracht uitstapte stond je vlakbij mij. Jij stapte hier nog niet uit. Als je dit leest weet je vast en zeker wie ik ben. Ik zou graag met je in contact komen."

Miranda

20 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Almere Oostvaarders. Op station Amsterdam RAI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, een blonde krullenbol, zat in de sprinter tegenover je met je mooie schoenen. We hebben meerdere keren stiekem oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. We werden alleen afgeleid door onze gesprekspartners. Ik had graag met jou een leuk gesprekje gevoerd, bijvoorbeeld over je mooie schoenen ;)"

H

19 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amsterdam RAI. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Psycholoog zoekt testpiloot! Ik zat met een vriendin in de trein en jij zat te lachen om onze grapjes. Toen zij uitstapte op hoofddorp raakten wij aan de praat en je vertelde dat je als testpiloot werkte in Sassenheim. Je stapte uit op Schiphol maar ik had wel verder willen praten. :)) ik vond je lach zo mooi! Later dacht ik er pas aan dat ik je mijn nummer had moeten geven. Samen een keer wat drinken?"

Crool

18 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wij, 2 dames, zijn na de huishoudbeurs op Station Rai in de trein gestapt en in Eindhoven stapten we weer uit. Die hele rit heeft er een zeer gezellige heer tegenover ons gezeten, en dat contact was zo leuk, dat ik toch eens wil zien of dat contact op de lange duur ook zo gezellig is. Je begon met de laptop, en daarna "sliep" je maar luisterde dus wel naar ons, zoals je ons zei. Neem je nog eens contact op?"

Nienke

17 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdag, 8:10 uur. Ik stapte metro 51 binnen op station RAI. Ik: Lang, blond lang haar, groene jas en Kiboots. Jij: muts op. Ik luisterde naar Soundcloud op m'n Iphone. Ik ging naast je zitten en merkte dat je geïnteresseerd was. Het voelde goed, naast je zitten. Bij Wibautstraat stond je op en wachtend om uit te stappen keek je overduidelijk naar me. Ik werd er verlegen van en had direct spijt dat ik je niet aankeek toen je nog naast me zat. Toen de metro voorbij jou reed keek ik naar je. Ik ook naar jou, maar misschien heb je dat niet gezien.Wie ben je, interessante man?"