Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Muiderpoort? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Margo

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Muiderpoort. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Man met gele fiets, pianist en gek op nachtegalen.. en opnemen van vogrlgeluiden. we hadden leuk gesprek maar helaas maar 1 halte. Klonk alsof we nog niet uitgepraat waren. Dus mocht je dit lezen.... afz de dame met rood haar en groen jack"

Evi

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Muiderpoort. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was flink vol dus ik kwam in de tweezit naast je zitten. Net voordat ik uitstapte tikte je me aan en zei je dat je m’n jas mooi vond. Ook vroeg je me wat ik in Amsterdam ging doen. Hoewel het gesprek heel kort was, was het wel heel gezellig. Achteraf baal ik dat we niet wat langer konden doorpraten, misschien op deze manier!"

Etienne

6 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Gezocht: padelspeler uit Heilloo. Gisteren in het kleine stukje tussen Amsterdam centraal en Muiderpoort hebben we het over een hoop dingen gehad, behalve elkaars nummer. Graag nodig ik je graag uit voor een potje padel in de buurt…."

J

4 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten in de trein. Je bent een leuke jongen en had een groen shirt met witte Nikes en een beige achtige broek. Ik dufde je niet aan te spreken. Je zat even op je telefoon en zat daarna even met je ogen dicht te rusten. Ik stapte uit bij Amsterdam Muiderpoort, je stond op zodat ik er langs kon. Ik bedankte je en je glimlachte. Je keek nog even om toen ik bij de deur stond. Ik had een grijs vest aan met een grijze spijker broek. En had een zwarte jas in mijn hand en rugzak bij me."

Fred

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik probeer het nog eens. Onze ontmoeting was rond 19 Maart. We stapten samen bij station Muiderpoort in de trein van 17.54 uur Jij dame met 2 kinderen, je dochter en zoon. Ze hadden allebij een step bij zich. Je dochter had het voor der verjaardag gehad afgelopen vrijdag met een horloge. Je zoon had honger er wou wat kopen. Jullie hadden een druk maar gezellig weekend gehad. Je reis ging naar Nijmegen. Je miste de uitstap bij Station Amsterdam Amstel. Je stapte bij Station Duivendrecht uit. Helaas door het snelle handelen en haast geen nummer kunnen geven of vragen. Zou het gesprek graag willen voortzetten. Ben jij het die dit leest, of weet iemand over wie dit gaat.. Contact/ reageer dan.""

Fabian

21 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Media Park naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in een vierzits, lachten samen een stel pubers uit nadat ze een uiterst vriendelijke conductrice een eenzame kerst hadden toegewenst. We maakten een gezellig praatje over je gestolen laptop en wie ons zouden moeten bellen in geval van nood. Maar toen moest je plotseling de trein uit… Eeuwig zonde, ik hoop dat je snel bij mij incheckt. ?"

Lena

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag lieve jij! Op goed geluk... Op station Muiderpoort viel je me al op met je blonde krullen en donkere baard. Quasi nonchalant ging ik in de buurt, maar niet te dichtbij staan. Gelukkig stapte jij ook uit op Amstel, waar ik je in de Intercity naar Venlo de trap op achtervolgde en we precies in elkaars zicht aan weerszijde van de coupe kwamen te zitten. Ik zat een boek te lezen, jij op je telefoon. Op Utrecht stapte we beiden uit. Halverwege de reis vond ik onverwachts je blik en durfde daarna niet meer op te kijken, maar lezen lukte niet meer.. Bij gebrek aan insta en facebook bracht de Google search iemand tegenkomen in de trein me hier. Wie weet! Liefs van iemand met eveneens blonde krullen en een lange beige jas..."

E

12 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Driebergen-Zeist. Op station Maarssen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, ik ben opzoek naar Emma en Ines die vermoedelijk uit Amsterdam komen. We hebben samen 30 seconds gespeeld en heb gehoopt dat ik ze zo weer weet tegen kan komen door deze oproep. Dit was niet wanhopig toch?. of wel?? nee toch?? ach ja.."

Merel

27 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Lange blonde jongeman met G-Star jas en blauw/ wit omrand mondkapje. Dat was leuk oogcontact. Misschien moeten we dat vaker doen. Ik, ook lang en een rugtas die meer weg had van een stortkoker. Zonder stortkoker wil ik wel eens naar Oost fietsen, hoor."

Jan

17 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de eerste klasse in op Amsterdam-muiderpoort en we hadden meteen en leuk gesprek. Ik baalde dat ik er in Weesp uit moest. Ik vond je namelijk meteen heel leuk en dat overkomt mij niet zo vaak. Ik had het erover om over 3 jaar in Spanje te gaan wonen. Ik zou graag met jou in contact komen om het gezellige gesprek voort te zetten."

P

16 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Je kwam aan het einde van de middag tegenover mij zitten in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Amersfoort Vathorst. Je hing je jas op en legde je tas naast je neer. Het werd steeds drukker in de trein waardoor wij allebei twijfelde om onze tassen van de stoelen af te halen. We hadden oogcontact en moesten vervolgens beide lachen. Tijdens de treinrit was je druk bezig met het knopen van je veters. Helaas moest je er de volgende halte (Amsterdam Muiderpoort) alweer uit. Je zei mij gedag en verliet de trein. Vanaf dat moment had ik meteen spijt dat ik geen gesprek was aangegaan. Hopelijk kan ik je op deze manier terug vinden!"

Danielle

14 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Uitgeest naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 21.18 uur vertrok uit Uitgeest. Je was conducteur op deze trein. Jij: donkerblond haar, leuke lach, was de conducteur en hebt mijn ov chipkaart vlak na vertrek uit Uitgeest gecheckt. Ik: bruin haar, in een staartje, zat in mijn eentje, grijze broek, zwart hemdje en zwart leren jasje. Nadat ik was uitgestapt bij Amsterdam Muiderpoort zeiden we elkaar op het perron nog gedag. Terwijl ik de trap begon af te lopen, blies jij op je fluitje en stapte weer in...terwijl we naar elkaar bleven kijken en lachen. Zou je graag nog eens willen zien en wat langer met je kletsen!"

Tim

2 juli 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Het leukste moment van deze dag was zo tegen 4 uur smiddags. Deze Vrolijke licht getinte dame met een bruine jas en zwarte broek met je ov aan een skipas maakte mijn dag . Ik een blauwe trui spijkerbroek en blauwe converse schoenen. Ik was muziek aan het luisteren op het perron toen je mooie lach me al opviel. We hebben elkaar vaak aangekeken tussen de rijen stoelen door. Je stapte uit bij Muiderpoort en glimlachte naar me. Misschien zie ik je nog eens."

Alexis

12 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Amsterdam Muiderpoort.
"Ik stapte in op Duivendrecht (de sprinter richting Uitgeest) rond half zes in de avond en moest er bij Amsterdam Muiderpoort alweer uit. We hadden maar heel even oogcontact maar je spreekt me aan. Jij: grijzig/blond haar opgeschoren aan de zijkanten maar langer boven op (naar achter gekamd), grijze broek, donkere schoenen en een donkere jas, en als ik het me goed herinner, een korte rode baard. Ik: bruin haar, bril, zwarte wollen jas tot op mijn heupen, donker rode relaxte broek, groene sjaal, zwarte schoenen met fel gele accenten en ik liep met een knalrode tas met gele vlakken op de zijkant en een grote roze koffer met een regenboog-patroon band erom. Het lijkt me leuk met je in contact te komen."

M

28 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag 28 februari, de trein van 18:23 vanaf Amsterdam Centraal richting Zwolle. Jij (man) stapt in op Amsterdam Centraal. Het is spits, heel druk, dus je blijft bij de deur staan. Je draagt een donkere jas, een donkerblauwe spijkerbroek, bruine schoenen. Een rugzak van - volgens mij - het merk Sinner. Je hebt donker haar en blauwe ogen. Je bent lang, en rond de 27-30 jaar. Je hebt oortjes in en kijkt op je telefoon. Ik (vrouw) sta bij de deur waar jij de trein instapt op Amsterdam Centraal. Blond haar, blauwe ogen, donkere jas, blauwe spijkerbroek en een zwarte hoofdtelefoon op mijn hoofd. Ik sta - net als een heleboel andere mensen - naast je terwijl we richting Amsterdam Muiderpoort rijden. Daar moet ik uitstappen. Jij niet. Maar je staat wel bij de deur. Ik zeg 'Sorry, ik moet eruit' en jij stapt opzij. Onze blikken kruisen elkaar. Het is heel druk. Er staan en lopen veel mensen om ons heen. We kijken elkaar ook nog even kort aan als ik iets verderop op het perron uitcheck. Jij stapt de trein weer in en rijdt weg. Ik heb gelijk spijt dat ik je niet heb aangesproken. En drink graag binnenkort eens een biertje met je. Stuur je me een berichtje?"