Tom

26 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op donderdag 26 september rond 18:00 uur op station Amsterdam Lelylaan in de sprinter richting Hoofddorp. Nadat ik ingestapt was en een (staan)plekje had gevonden in het gangpad keek ik op een gegeven moment op van m'n telefoon en zag ik jou schuin tegenover me zitten. Je had een legergroene outfit aan, mooie groenbruine ogen, blond haar in een staartje, zwarte laarsjes en een tattoo op een van je vingers. Ik had een grijze broek aan, witte sneakers, een roodachtige pullover met daaronder een wit overhemd en donker haar. We hadden een stuk of 10 keer oogcontact. Toen we allebei uitstapten bij station Schiphol verloor ik je voor m'n gevoel gelijk uit het oog; weg was je...Herken je jezelf hierin? Let me know, ik zou je graag beter leren kennen!"

Dg

7 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Lelylaan. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Jou (blond, grijze trui, zwarte jas - leuke kledingstijl!) al een paar keer gezien en oogcontact mee gehad, omdat we blijkbaar allebei naar Lelylaan reizen (en veel moeten wachten op Schiphol). Zo ook vandaag (7 mei), waar we allebei heel onhandig precies via de andere kant van de weg richting Surinameplein liepen, omdat de trams plots niet meer reden. Helaas was vandaag mijn laatste werkdag in Amsterdam, dus heb ik (bruin haar, grijze trui, beige jas) nu spijt dat ik nooit de kans heb genomen om gewoon eens 'hoi' te zeggen. Hopelijk ben jij net zo'n verlegen romanticus als ik en kijk je stiekem op deze site. Ga je een keer mee koffie drinken? :-)"

Esra

3 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent."

Tommy

28 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag avond in de sprinter van Zaandam naar Leiden centraal stapte je in in de eerste klas. Er was verder niemand in de eerste klas, alleen ik. Je viel me al meteen op, maar toen we op station Amsterdam Sloterdijk wat onverwacht lang stil stonden twijfelde je of je de goede trein had. We raakten kort in gesprek hierdoor en we hebben wat gelachen. Toen de trein weer ging rijden wist je zelfs niet eens meer dat je al de hele tijd achter uit reed en je was verward of de trein niet de verkeerde kant in reed. Helaas stapte je een halte later op Amsterdam Lelylaan uit en wenste je mij nog een goede reis en ik jou een wel thuis. En helaas weet ik je dus niet te vinden. Ik hoop dat je dit bericht leest en weet dat jij dit bent, en als je het leuk zou vinden om een keer samen iets leuks te gaan doen en een hapje eten, dan hoor ik heel graag van je. Ik hoop je via hier te vinden."

Bas

27 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie man met grijze baard. Jij zat op de trein.Ik, die andere man met grijze baard liep door het gangpad. We vingen elkaars blik."

Anastasia

10 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Om half 1 zaten we al bij elkaar in tram 1 richting station Lelylaan, toen liet je me vriendelijk voorgaan bij het kaartjes automaat, en daarna ook nog samen in de trein, Zag je stiekem wel kijken maar ik durfde je niet aan te spreken in de drukke trein! Achteraf heb ik nu spijt, bij Schiphol stapte je ver voor mij uit en weg was je in de menigte, je stond in de trein met een andere jongen in een geel Schiphol hesje, Wie weet zie je dit en weet je wie ik ben"

Gradi

20 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi. Omstreeks 20:15 stapte ik in de trein naar Hoorn vanaf Schiphol. Het was druk en ik ging tegenover jou zitten. Je droeg een leuke zwarte outfit(meisje). We hadden al een paar keer oogcontact en opeens vlak voor de trein bij Lelylaan was: Gaat alles wel goed met je? die blik?. Toen zei ik nog dat het wel goed met me ging en met jou? Uiteindelijk kort erna verliet jij de trein bij Amsterdam Lelylaan. Laat maar weten als je dit leest Groeten, die jongen met die LV tas."

James blonde

23 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Den Haag Centraal. Op station Nieuw Vennep verloren we elkaar uit het oog.
"Je weet wie je bent wanneer je dit leest. mijn hart sloeg letterlijk meerdere malen over. Lang geleden dat dit gebeurd is. Het was druk... Er was een connectie... Pas toen ik frisse lucht kreeg besefte ik hoe stom ik was. Laten we eens wat drinken"

Am

9 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter van 19.31 uur ging je aan de andere kant van het gangpad zitten. Je was zo'n knappe man met je groene trui en blonde krullen, dat ik verlegen van je werd. Ik moest eruit bij Lelylaan en dat was te kort om de moed te verzamelen je mijn nummer te geven, maar bij deze alsnog de mogelijkheid me nog eens verlegen te maken - van het meisje met de korte haren"

E

31 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Doe eigenlijk nooit dit soort dingen maar kon deze niet laten gaan. Om 18:11 vanaf spoor 13a was ik onderweg naar Amsterdam Lelylaan. Zette mezelf neer in een stoel na een lange dag stage en begon een beetje met mn telefoon te kloten tot dat jij rechtsvoor mij kwam zitten. Getinte guy, sproetjes, rode beanie, vans en we hadden dezelfde soort jas aan. Net voordat de trein het spoor zou verlaten verplaatste jij je naar de stoel recht voor mij. Mijn gedrag veranderd normaal gesproken nooit in het bijzijn van een jongen maar jij was anders. Ik moest weten wie je was maar ik wist niet hoe. Had nog de hoop dat je er bij Lelylaan ook uit zou moeten maar helaas. Net voor dat ik de sprinter wou verlaten begon ik op te merken dat je je OV in je hand hield met je naam en foto naar mijn gericht. Helaas heb ik dit niet goed kunnen lezen en heb ik alleen op kunnen vangen dat je voornaam met een T begint. Nu heb ik dus geen idee wie je bent en hoe ik je terug moet vinden. Toen tipte een vriendin van mij deze website en ben ik nu met een klein sprankeltje hoop dit verhaal aan het typen met in mijn achterhoofd dat jij misschien ook naar mij op zoek bent. Wie kan mij helpen?"

Chris

14 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was vol en jij (mooie dame met Aziatisch uiterlijk) stapte in op station Schiphol. We hadden contact door de tussenruit en ik bood je een plaats aan. Na veel kijken en knipogen stapte je uit op station Lelylaan. Zien wij elkaar nog een keer alsjeblieft? Groeten van de lange grijze jongen."

Mes

24 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Dame gekleed in het zwart met hele mooie blauwe ogen. Jij keek stiekem naar mij en ik naar jou. Ik had een spijkerbroek aan en witte Levi's shirt en moest helaas na 1 halte al uitstappen bij station lelylaan. Jij ging verder richting Amsterdam centraal. Toen ik opstond glimlachte je naar mij. En nadat ik was uitgestapt keken we elkaar ook nog aan en gingen glimlachen naar elkaar. Ik heb echt spijt dat ik niet even hallo heb gezegd tegen je. Misschien zie je dit oproepje. Neem dan even contact op, ik wil je heel graag nog een keer zien. English: I saw you in the train from Schiphol to ,,Amsterdam centraal. You were dressed in all black and have beautiful blue eyes. I was dressed in jeans and a white Levi's shirt. We made eye contact a couple of times. I regret not talking to you. Please contact me if you read this."

W

30 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Lelylaan en ging naast jou zitten in de eerste klas. We hadden oogcontact en lachten naar elkaar. Je zat te lezen op je e-reader en droeg (volgens mij) een witte jurk met lichtblauwe strepen. Doordat we direct naast elkaar zaten, was er niet meteen direct contact. Maar toen ik uitstapte op Shiphol keek ik nog even naar je en toen vonden we nog vluchtig oogcontact. Lijkt me heel leuk om je eens te ontmoeten"

Student

15 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Brunette, zonnebril, licht grijs tijgerprint broek, witte sneakers, zwart jasje, wit shirt en kleurrijke tas....oogcontact...verkocht... wil heel graag weten wie je bent :) vanaf Hoofddorp tot Lelylaan naar je mogen kijken...."

Studente

20 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Vlissingen. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik heb je vaker in de trein gezien maar nooit wat durven te ondernemen. Nadat ik eindelijk de moed bij elkaar had geraapt om je de volgende keer dat ik je weer zou zien aan te spreken, was het al te laat. Ik heb je toen niet meer gezien. De eerste keer dat ik je zag, stapte ik op station Amsterdam Lelylaan om 7.38 uur in de IC richting Vlissingen. Toen ik de deur van de coupé opendeed keek jij toevallig op hetzelfde moment op van je boek en kruisten onze blikken elkaar. Voor een paar seconden keken we elkaar diep in de ogen aan. In paniek besloot ik om bij de deur te gaan zitten en niet bij jou, wat ik natuurlijk wel had moeten doen. Jij ging verder met lezen maar af en toe keek je naar mij. Toen jij voorbij mij liep om uit te stappen bij Den Haag Laan van NOI wierp je nog een laatste blik naar me. De laatste keer dat ik je zag was ik schuin tegenover je bij het raam gaan zitten. Ik had muziek op en jij deed ook je oortjes in. Jij wilde je koffiebeker weggooien maar mijn been zat voor de prullenbak dus verschoof ik een beetje zodat jij er beter bij kon.Terwijl je 'dankje' zei, keek je me weer aan. Ik beantwoordde je bedankje met een glimlach maar ik had gewoon wat terug moeten zeggen! Toen je wegliep keek je nog even naar me en ik naar jou al was dit helaas net niet op hetzelfde moment. Jij bent een lange jongen met bruin haar en je had je beige jas altijd netjes opgevouwen op de stoel naast je neergelegd samen met je tas. Ook had je zwarte Clarks aan. Ik heb lang zwart haar en had cognac kleurige chelsea boots aan waarvan het elastiek rood was en had weleens een stoffen tas bij me. Ik heb spijt dat ik niet eerder iets tegen je heb gezegd. Hoop dat ik wat van je hoor, je leek me een leuke jongen!"