Anoniem

20 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter, en jij stapte volgens mij in op Schiphol. Jij had een lichtroze shirt met bijbehorende broek aan met een patroontje erop. Om je nek had je een ketting hangen. Je huid is een beetje lichtgetint en je hebt zwart haar. Je had een kaartje (daar leek het in ieder geval op) en mobiel in je hand. We hadden een paar keer oogcontact in de trein. En ik weet niet of je kleurlenzen in had, maar zulke ogen had ik nog nooit gezien. Toen ik uitstapte op Lelylaan keken wij elkaar nog even recht in de ogen aan. Ik had een knalroze polo aan, zwarte broek en een zwarte rugzak om."

Anoniem

4 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Het was in de metro 51 naar Isolatorweg iets voor 18.00u. Je had mooi lang zwart haar en zag er Zuid-Amerikaans/Spaans uit. Je stapte op Amsterdam Zuid in en stond met jouw blonde collega te praten over haar datenight met dr vriend. Vlak voordat ik op Lelylaan uitstapte vloog je elastiekje nog uit je haar vlak voor mij. Ik heb donker haar, blauwe ogen en had een donkerblauwe winterjas aan. We hadden meerdere keren oogcontact zelfs nog toen ik uitstapte, maar hebben elkaar niet kunnen spreken.. Je gaat niet meer uit mijn hoofd, dus hopelijk lees je dit."

anoniem

7 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"ik was aan het lopen naar amsterdam lelylaaan en toen kwam ik je tegen, je liep samen met een vriend en je sprak me aan alleen ik had haast en moest naar de metro. Ik heb je niet om je naam gevraagd nu heb ik spijt."

Guus

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet al zoveel van je, maar nog niet je naam en je nummer... Ik weet dat je studeerde in Wageningen en nu werkzaam bent op een svo school in Den Haag. Ik weet dat je broer is afgestudeerd aan de filmacademie en vandaag zijn film liet zien in het EYE film museum. Ik weet ook dat je een uniek mondkapje droeg met allerlei dieren. Dat alles weet ik, maar je vragen naar je naam en nummer, dat lukte me helaas niet..."

Tom

26 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op donderdag 26 september rond 18:00 uur op station Amsterdam Lelylaan in de sprinter richting Hoofddorp. Nadat ik ingestapt was en een (staan)plekje had gevonden in het gangpad keek ik op een gegeven moment op van m'n telefoon en zag ik jou schuin tegenover me zitten. Je had een legergroene outfit aan, mooie groenbruine ogen, blond haar in een staartje, zwarte laarsjes en een tattoo op een van je vingers. Ik had een grijze broek aan, witte sneakers, een roodachtige pullover met daaronder een wit overhemd en donker haar. We hadden een stuk of 10 keer oogcontact. Toen we allebei uitstapten bij station Schiphol verloor ik je voor m'n gevoel gelijk uit het oog; weg was je...Herken je jezelf hierin? Let me know, ik zou je graag beter leren kennen!"

Dg

7 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Lelylaan. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Jou (blond, grijze trui, zwarte jas - leuke kledingstijl!) al een paar keer gezien en oogcontact mee gehad, omdat we blijkbaar allebei naar Lelylaan reizen (en veel moeten wachten op Schiphol). Zo ook vandaag (7 mei), waar we allebei heel onhandig precies via de andere kant van de weg richting Surinameplein liepen, omdat de trams plots niet meer reden. Helaas was vandaag mijn laatste werkdag in Amsterdam, dus heb ik (bruin haar, grijze trui, beige jas) nu spijt dat ik nooit de kans heb genomen om gewoon eens 'hoi' te zeggen. Hopelijk ben jij net zo'n verlegen romanticus als ik en kijk je stiekem op deze site. Ga je een keer mee koffie drinken? :-)"

Esra

3 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent."

Tommy

28 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag avond in de sprinter van Zaandam naar Leiden centraal stapte je in in de eerste klas. Er was verder niemand in de eerste klas, alleen ik. Je viel me al meteen op, maar toen we op station Amsterdam Sloterdijk wat onverwacht lang stil stonden twijfelde je of je de goede trein had. We raakten kort in gesprek hierdoor en we hebben wat gelachen. Toen de trein weer ging rijden wist je zelfs niet eens meer dat je al de hele tijd achter uit reed en je was verward of de trein niet de verkeerde kant in reed. Helaas stapte je een halte later op Amsterdam Lelylaan uit en wenste je mij nog een goede reis en ik jou een wel thuis. En helaas weet ik je dus niet te vinden. Ik hoop dat je dit bericht leest en weet dat jij dit bent, en als je het leuk zou vinden om een keer samen iets leuks te gaan doen en een hapje eten, dan hoor ik heel graag van je. Ik hoop je via hier te vinden."

Bas

27 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie man met grijze baard. Jij zat op de trein.Ik, die andere man met grijze baard liep door het gangpad. We vingen elkaars blik."

Anastasia

10 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Om half 1 zaten we al bij elkaar in tram 1 richting station Lelylaan, toen liet je me vriendelijk voorgaan bij het kaartjes automaat, en daarna ook nog samen in de trein, Zag je stiekem wel kijken maar ik durfde je niet aan te spreken in de drukke trein! Achteraf heb ik nu spijt, bij Schiphol stapte je ver voor mij uit en weg was je in de menigte, je stond in de trein met een andere jongen in een geel Schiphol hesje, Wie weet zie je dit en weet je wie ik ben"

Gradi

20 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi. Omstreeks 20:15 stapte ik in de trein naar Hoorn vanaf Schiphol. Het was druk en ik ging tegenover jou zitten. Je droeg een leuke zwarte outfit(meisje). We hadden al een paar keer oogcontact en opeens vlak voor de trein bij Lelylaan was: Gaat alles wel goed met je? die blik?. Toen zei ik nog dat het wel goed met me ging en met jou? Uiteindelijk kort erna verliet jij de trein bij Amsterdam Lelylaan. Laat maar weten als je dit leest Groeten, die jongen met die LV tas."

James blonde

23 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Den Haag Centraal. Op station Nieuw Vennep verloren we elkaar uit het oog.
"Je weet wie je bent wanneer je dit leest. mijn hart sloeg letterlijk meerdere malen over. Lang geleden dat dit gebeurd is. Het was druk... Er was een connectie... Pas toen ik frisse lucht kreeg besefte ik hoe stom ik was. Laten we eens wat drinken"

Am

9 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter van 19.31 uur ging je aan de andere kant van het gangpad zitten. Je was zo'n knappe man met je groene trui en blonde krullen, dat ik verlegen van je werd. Ik moest eruit bij Lelylaan en dat was te kort om de moed te verzamelen je mijn nummer te geven, maar bij deze alsnog de mogelijkheid me nog eens verlegen te maken - van het meisje met de korte haren"

E

31 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Doe eigenlijk nooit dit soort dingen maar kon deze niet laten gaan. Om 18:11 vanaf spoor 13a was ik onderweg naar Amsterdam Lelylaan. Zette mezelf neer in een stoel na een lange dag stage en begon een beetje met mn telefoon te kloten tot dat jij rechtsvoor mij kwam zitten. Getinte guy, sproetjes, rode beanie, vans en we hadden dezelfde soort jas aan. Net voordat de trein het spoor zou verlaten verplaatste jij je naar de stoel recht voor mij. Mijn gedrag veranderd normaal gesproken nooit in het bijzijn van een jongen maar jij was anders. Ik moest weten wie je was maar ik wist niet hoe. Had nog de hoop dat je er bij Lelylaan ook uit zou moeten maar helaas. Net voor dat ik de sprinter wou verlaten begon ik op te merken dat je je OV in je hand hield met je naam en foto naar mijn gericht. Helaas heb ik dit niet goed kunnen lezen en heb ik alleen op kunnen vangen dat je voornaam met een T begint. Nu heb ik dus geen idee wie je bent en hoe ik je terug moet vinden. Toen tipte een vriendin van mij deze website en ben ik nu met een klein sprankeltje hoop dit verhaal aan het typen met in mijn achterhoofd dat jij misschien ook naar mij op zoek bent. Wie kan mij helpen?"

Chris

14 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was vol en jij (mooie dame met Aziatisch uiterlijk) stapte in op station Schiphol. We hadden contact door de tussenruit en ik bood je een plaats aan. Na veel kijken en knipogen stapte je uit op station Lelylaan. Zien wij elkaar nog een keer alsjeblieft? Groeten van de lange grijze jongen."