Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Holendrecht? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Leone van de fi

8 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein naar station Amsterdam Holendrecht. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar je fiets bij Amsterdam Centraal, in de welbekende fietsflat, sprak je mij aan: je fiets was gestolen! Althans, je kon 'm niet meer vinden. Je vroeg na hoe lange tijd fietsen werden weggehaald op die plek en ik antwoordde: een week of 2. Oh, je fiets stond er pas vanaf de zaterdag ervoor, dus weggehaald...nee, dat leek mij niet het geval. Hmmm, je besloot nog een rondje te lopen in de 'flat' en ik...ik fietste weg en wenste je succes. Eigenlijk had ik je een lift moeten aangeboden, of helpen zoeken maar ja... ;-). Spijt? Ja! Dus, nu maar hopen dat jij dit leest, meneer van ik vermoed Indische afkomst, ik gok 1.78, jaartje of 35, zwart haar, nice gestylede look met een tanktop (taupe/oudroze) en korte broek. Inclusief twee tassen, waarvan 1 zwarte rugzak met studs."

Anoniem

31 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Holendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Vorig jaar begon ons geflirt op dinsdagochtend in de altijd drukke trein van woerden naar Uitgeest. Het oogcontact duurde steeds langer en langer . Die laatste blik van jou is mij nog lang nagebleven.. jij bent voor mij een opvallende en knappe man met een bijzonder gezicht. Je herkent mij aan mijn blonde haar en koptelefoon. Afgelopen dinsdagavond kwam ik je toevallig tegen op de trap in de stationshal. Wat lachte je leuk naar me. We draaide allebei nog een keertje om voor een laatste blik. Ik hoop je deze dinsdagavond weer te zien want je maakt me steeds meer en meer nieuwsgieriger naar wie je bent..."

Barry

26 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Holendrecht naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was die jongen die voor mij de trap op liep naar perron op station Holendrecht voor de trein richting Rotterdam? Jij donkerblauwe broek, bruine schoenen met groene veters en wit overhemd. Je deed je jas uit en stopte deze in je tas. We stonden samen bij de deuren naast elkaar. Ik blauwe jeans, witte polo en zwart vest. Beide wilde steeds kijken maar deden het heel "onopvallend" net als paar weken geleden. Ik stapte uit op station Breukelen en jij ging verder. Wie oh wie is deze hunk?"

Anoniem

12 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Holendrecht. Op station Amsterdam Holendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdag 09-07-2015 waren we op de metro aan het wachten op de metrostation aan de Wibautstraat, toen we hoorden dat er storing was. Jij kwam naar de plattegrond/routeplanner kijken terwijl ik er tegen aan leunde en zo raakten we aan de praat. Vervolgens liepen we samen richting de Amstelstation en we hadden 't over alles en nog wat, wat ik me nog vaag kon herinneren is dat je een scooter had en die wilde je aan je dochter geven, alleen moest deze langs een monteur. Aangekomen bij Amstelstation moest ik richting Reigersbos en u nam de metro richting een klant voor je werk, verder was ik vergeten uw naam te vragen. Mocht u zich hierin herkennen."

15 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda Goverwelle naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Holendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Trein flirtje rond 8uur in de sprinter richting Uitgeest. Vanaf Breukelen konden mijn donker rode wangetjes weer iets lichter worden. Alleen werden ze weer rood toen ze bij holendrecht uitstapte."

C

1 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Amsterdam Holendrecht. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, zeer aantrekkelijke vrouw met mooie ogen (tussen de 1.75cm en 1.80cm), reizend vanuit Antwerpen met de trein van 11.45uur, 1e klas richting Amsterdam Centraal dat stil kwam te staan door een seinstoring. Na lang wachten zijn we weer terug naar Antwerpen gegaan om vervolgens richting Nederland te gaan. We zaten in de buurt van elkaar en had ik je maar aangesproken toen we zaten te wachten. Nu kan ik je mooie ogen en gezicht niet meer vergeten. Een vrouw met bruin haar en een paar geblondeerde lokken. En natuurlijk van die mooie bruingroene ogen. Zelf ben ik in Rotterdam C. uitgestapt om door te reizen. TIP: op je WhatsApp typte je "Super lief" Wel jammer dat ik je niet kan appen. Hoop dan ook dat je dit leest."

Nina

20 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Holendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de sprinter naar Rotterdam Centraal ik stapte uit bij Amsterdam Holendrecht. Je was druk bezig met een boekje over The Beatles te voorzien van geheime tekens. Het meisje met de bruine krulletjes zegt: "Lift up your heart and sing me a song""