Thomas

2 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke verpleegkundige met rode rollator. Je ging je ouders helpen met verhuizen. Nog x verder kletsen?"

Kevin

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in het gedeelte van de trein dat buiten de coupé valt. We hadden beiden erg last van die grote groep concertgangers die constant lawaai maakten. Ik zag dat je je (logisch) niet prettig voelde en vroeg je of het ging. Je lachtte heel lief en zei van wel. Ik had graag nog een gesprek met je gehad maar daar was de situatie niet naar. Zou het leuk vinden je nog eens te zien :)"

Dennis

26 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Sittard. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was het meisje dat schuin tegenover mij zat met haar schoenen op de stoel. Had je eigenlijk moeten waarschuwen dat je daar een boete voor kon krijgen, maar je was een tijdje muziek aan het luisteren en was zelf ook met mijn eigen zaken bezig. Pas toen je bijna uitstapte was er een moment van oogcontact en voor ik het wist was je weg! Denk dat de kans klein is dat jij dit leest, maar zo ja dan ken ik nog wel een leuk restaurant in Eindhoven!"

J.

25 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Hee! We hadden oogcontact in de trein van Amsterdam centraal (trein vertrok rond 15:56) naar Hoorn en ik vond je super sympathiek eruit zien. Je haar is bruin/rood en je hebt een mooie snor 😋 Ik heb blauwe ogen en mijn haar is heel lang, krullend en bruin. Ik moest in Haarlem uitstappen. Misschien herken je mij? :)"

A

17 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam uit Belgie en jij stapte in bij Breda. Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten in de rij naast mij, we keken elkaar kort aan en glimlachten. Je las een boek, ik luisterde muziek. Op Rotterdam Centraal stapten we allebei over op de Intercity direct naar Amsterdam van 18:53, die we net haalden. Bij Schiphol stapte ik uit, we hadden nog een keer oogcontact en lachten. Je had een donkere trui en grijze broek aan, met zwarte boots. Ik was net gekleed met een donkerblauwe leren jas. Jammer dat ik de kans/moed niet had om je aan te spreken, je maakte een leuke indruk op me. Waarschijnlijk was het niets, maar niet geschoten is altijd mis."

L

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Utrecht naar Amsterdam Centraal. Je stapte uit op Amstel. Als je dit leest weet je precies wie je bent."

Annemarie

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit op Utrecht Centraal, jij stapte in op Utrecht Centraal. We hadden oogcontact op het perron, en toen ik later op de trap liep keken we nog eens om. Je bent onnoemelijk knap en had een stapel cadeau’s bij je. Ik droeg een groenige jas en was in de war!"

Tim

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Amsterdam Centraal.
"We zaten zaterdag aan het einde van de middag in Den Haag samen in Tram 3 en stapten uit op station Laan van NOI. In de hal/gang naar de treinplatforms, liep ik je bijna omver. We hadden na die bijna-botsing niet verder met elkaar gesproken, maar jouw ogen en lach spraken mij ontzettend aan. Ik stond vervolgens op spoor 5. Jij tegenover mij op spoor 6. We vonden elkaars blik. Toen jij instapte in jouw trein, lachten en zwaaiden we naar elkaar. Ik heb hier de rest van de avond met een blij gevoel aan teruggedacht. Ik zou je graag ontmoeten! Ik las een krant, ik droeg een bril en een bruine jas."

manou

28 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat in een stoel en ik keek voor me en er stond een heel leuke jongen hij had bruin krullend haar en een rode napapijrin jas hij was met zn moeder ik heb donkerblond haar ik ben 12 jaar en heel knap"

Jasper

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De drukste trein was de leukste rit. Jij ging naar Leeuwarden, ik naar ADE. Jij deed je koptelefoon af om de drukte mee te krijgen, en we raakte aan de praat. Na ons geklets heb ik me alleen maar dom gevoeld aangezien ik geen enkel idee heb op welke manier wij elkaar nog mogelijk gaan ontmoeten. Ik hoop dat we eens een Guinness kunnen drinken samen!"

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in in de trein van 13:11 en je vroeg heel lief of je bij me mocht zitten omdat de trein vol zat. Toen hadden we veel oogcontact en moesten we toevallig allebei bij utrecht uitstappen. Je zei fijne dag tegen me toen we eenmaal de trap op waren gelopen, maar het ging zo snel dat ik je niet om je nummer heb gevraagd. Toen kwamen we elkaar nog tegen bij de winkels en zag je me lopen met mijn broer. Ik hoop je via hier heel graag te vinden, want je zag er heel lief en leuk uit. Je had een zwarte jas en broek aan en een hele leuke bril in je haar :) Ik droeg een lichtbruine zachte beertjes jas"

T.

19 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij bent een mooie vrouw met een wit wollen vest, bruin topje, spijkerbroek, JBL koptelefoon, half lang haar. Ik had een bruine jas aan, blauwe pet op, bril. Je kwam pas in de coupe, vrij vooraan in de trein, toen deze al een tijdje onderweg was. Ik merkte jouw prachtige verschijning meteen op. Je ging schuin voor mij zitten en we hadden meermaals oogcontact. Jij deed eerst je vest uit, en daarna weer aan. Toen ging je jezelf opmaken, wat leuk was om te zien. Aangekomen op Schiphol moest ik helaas de trein uitstappen. We lachten en zwaaiden naar elkaar. Ik zou je graag eens spreken!"

Annefleur

17 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Breda. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 10:22 op spoor 3 van Rotterdam Centraal. Jij stapte uit, ik moest de trein in. Over het perron keek je mij (voor mijn gevoel) net wat langer aan dan normaal gesproken. Ik durfde niet te lang terug te kijken, maar kreeg het helemaal warm van binnen. Een paar tellen later kon ik het niet laten om nog even om te kijken. Jij keek op dat moment ook net over je schouder. Een gemiste kans dacht ik toen ik in de trein zat. Ik had wel willen weten wie er onder die muts met blonde krulletjes schuilde."

Thomas W

16 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Niet een flirt! Ging niet zo lekker met je! Je gaf over op mijn sneakers omdat je blijkbaar teveel gedronken had. Betreft de trein van (oa Den Bosch) Utrecht naar Amsterdam Centraal. Ik heb je een paar tissues gegeven en je samen naar buiten begeleid. Wilde niet te opdringerig zijn maar heb nu spijt dat ik je niet, totdat je zusje kwam, bij je ben gebleven. Je zei dat je vlakbij Amsterdam C. woont en je jongere zusje je zou ophalen en je bood vele malen je excuses aan. Ik hoop dat alles goed met je afgelopen is."

R

15 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal.
"Trein van Amsterdam Centraal naar Rotterdam zaterdagochtend 04:46leuk meisje met aziatisch uiterlijk en iets van roze? Oogschaduw. Ik blond (Eminem kapsel lol) met 2 kleine gezicht tattoo’s. Paar keer kort oogcontact maar ik zag iets aan je en kreeg zelf ook een leuk gevoel. Op een gegeven moment zat je je dood te lachen en ik ook om een man die naast mij raar zat te doen en te zingen hahaha. Ik ging eruit bij Leiden toen ik uitstapte lag jij helaas te slapen. Heb dit nooit gehad maar moest echt je snap of iets vragen.."