T.

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen.
"Ik: lange man met baardje en blauw adidas jack. Jij: slanke lange jongedame met halflang blond haar en leuke lach. Op het perron (rond 21:45) hadden we oogcontact. We stapten in bij verschillende treinstellen, maar toen ik in Utrecht uitstapte zat je achter mij... Keertje wat drinken? :-)"

T

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al staan praten met de conducteur op Amsterdam Centraal met je rode jurkje en zwarte schoenen aan. In de trein stonden we allebei in de buurt van de trap en hadden af en toe oogcontact. Het was alleen erg druk in de trein met fietsen en kinderwagens. Ik had een zwarte leren jas aan en een zonnebril op."

D

16 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de conductrice op de trein 3050 naar Den Helder, vanaf Alkmaar, rond 16:50. Ik was de apsirant die dag, wij hadden eigenlijk geen contact, misschien heel even. Ik zou je graag in contact met je komen, je leek mij een leuk persoon, je zag er leuk uit."

amuda

13 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen met groen jasje, glimlachte heel lief naar me toen ik uitstapte. Ik zwaaide nog naar je.. Ik hoop dat je vaker de trein pakt op dit tijdstip zodat we zo laat niet alleen hoeven te zitten.."

Bart

26 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Onder de indruk van je vrolijke kijkers en blonde krullenbos , moest ik helaas uitstappen : toen ik naast het gangpad hoorde : mijnheer : U heeft een hele mooie trui” maar omdat ik uit moest stappen : kon ik niks anders verzinnen dan … “ ja dankjewel, maar daar moet je wel helemaal naar Peru “ … waar ik de trui gekocht had . Ik zelf ca 1,80 bruin haar en wat grijzend . Groetjes Bart uit Utrecht"

Stanley

26 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de sprinter naar Alkmaar en stapten allebei bijna een halte te vroeg uit. Ik heb zo’n spijt dat ik je niet naar je nummer heb gevraagd hopelijk lees je dit!"

Maikel

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein vanaf Amsterdam centraal en ik zag een heel leuk meisje in de trein. Ik zal heel graag met haar in contact willen komen en spreken. X meneer Kaars"

Kirsten

11 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en je lachte heel vriendelijk naar mij. Goed verzorgde man met leren jack. Ik zou graag een keertje afspreken."

Liza

8 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet wanneer je bent ingestapt maar we zaten in de stoptrein en we zijn beiden op Schiphol uitgestapt. Ik dacht dat jij ook de roltrap naar boven zou pakken maar je bleef beneden. Ik zag je naar boven kijken en we lachten naar elkaar :)"

Marcus

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Amsterdam Centraal.
"Ik heb een fijn gesprek gehad met de conductrice. Ik kwam met mijn moeder van visite bij mijn broer. Jij hebt donker haar een beetje bordeau erin. En je hebt blauw groene ogen. En we hebben het over je zoon gehad en over profilering. Ik had een mint groene hoody met grijse joggingbroek mintgroene gympen aan. Mijn moeder had een rolator. Wij zijn bij Santpoort zuid uitgestapt. Ik wilde mijn moeder niet alleen naar huis laten lopen in het donker. Ik zou graag nog eens met jouw in contact komen."

Melle

6 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag 6 maart. Ik kwam net terug van een jamsessie en pakte de intercity van 17:00, volgens mij richting Deventer. Ik ging rustig in de stiltecoupé zitten, ik deed mijn haar los en mijn zwartleren jas uit en ik zag je naar me kijken. Je had heel mooi golvend blond haar met een pony aan de voorkant en onze blikken bleven elkaar maar kruisen. Ik had lang, donkerbruin haar en ik droeg een blauw spijkerjack. Ik had een oorbel in mijn rechteroor en een broek met het logo van een band. Ik stapte uit in Hilversum, maar jij bleef zitten. We wisselden nog een blik uit. Ik zwaaide naar je, of liever gezegd, ik tilde vluchtig mijn arm op, want ik durfde niet zo goed. Ik zou het leuk vinden om te weten hoe je heet. Groetjes"

J

3 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Wij verbaasden ons over een jongen die op Amersfoort volledig uit zijn dak ging, stapten in de vertraagde internationale trein. (18:26u + 11m) Je had een prachtige zwarte skinny aan met fantastische laarsjes… onze blikken kruisten een paar keer, je keek achterom toen ik uitstapte in Hilversum. Wie ben jij, ben zo nieuwsgierig…"

P

9 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je las deel twee van de Celestijnse Belofte en je knipoogde op de roltrap. Wij waren allebei te pussy iets te zeggen, toch wel benieuwd wie je bent. X"

Joeri

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (kort, donker en rood haar, zwarte koptelefoon en neuspiercing) zat op een vierzits en reed achteruit. Ik (baardje en kaalgeschoren koppie, oordopjes met een rode en een zwart tas) zat op de 2 zits tegenover jou. Tussen de stoelen door keken we elkaar kort aan, maar jij bleef kijken. Soms keken we elkaar lang aan, soms even sneaky. En soms betrapten we elkaar :) Je bent leuk. In Utrecht stapten we allebei uit. Jij eerst. Je bleef wat vertwijfeld op het perron staan. Ik liep vlak langs en natuurlijk keken we elkaar weer aan. Ik zwaaide ook even naar je. Toch het lef niet gehad om je nummer te vragen. Stupid me!"

Patrick

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal.
"Ik reed naar den haag.jij ging met de sprinter vanaf spoor 1.je keek mij constant aan en ik voelde een klik.jij ook.ik had een gele jas aan.😂😂😂"