Blonde fietser

19 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met een vriendin reisde ik inclusief wielrenfietsen terug naar Leiden van een vriendenweekendje. Ingestapt bij Rilland-Bath zetten we onze fiets bij jouwe (een toffe Giant met carbon wielen). Je reageerde op ons gesprek over de Waal, maar ik durfde daarna niet door te vragen over waar je vandaan kwam en waar je heen ging. Aan het eind gelukkig wel nog gesproken over je naderende reis naar Zwitserland en het feit dat je nieuwe wielen had opgehaald ter voorbereiding hierop. Rotterdam Centraal of Blaak stapte je helaas uit, en had ik niet de ballen om nog je nummer te vragen. Dus vandaar op deze manier een poging :)"

Blonde Guy

18 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You and your female friend boarded the international train around 12:15 - 12:30. Train was fully packed so you guys made yourself comfortable around the extra luggage thing, switching between standing and sitting. It was right beside the spot I sat down. You already caught my eye, but then you were talking to your friend (in English) about your dating life at the moment (luckily I heard some complaints). When we got off the train we had a short moment of eye contact. It left me wanting to get in touch but felt too awkward to actually approach you while you were both hopping over to your next train. Me: Blonde guy with a green/red striped shirt with medium large hat You: Exotic neatly dressed lady (well fitted shorts, slippers, sunglasses and shirt) together with another, slightly smaller lady (one-piece summer dress?)"

Bruine jongen

13 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hengelo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Niet echt een flirt maar we keken elkaar vaak aan in de trein naar Hannover hfb. Ik had de moed niet om wat te zeggen dus bij deze: Wat is je naam en je snap? Roze broek en primark tas."

Ry

23 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Van Amersfoort tot tram 13 in hetzelfde ov, kan geen toeval zijn toch? Je lieve lach had me helemaal op het eind, wie en waar ben je nu :)"

Claudia

13 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 13 juni rond 23:00 zaten we in de trein van Haarlem (jij misschien vanaf Bloemendaal) naar Amsterdam Centraal. Here’s what I know: Jij zat in de vierzits naast mij en mn vriendin de voetbalwedstrijd af te kijken op je telefoon. Je kwam van vrienden vandaan waar je de wedstrijd had gekeken. Je droeg een zwart mondkapje met Dance (Open?) erop. Je bent laatst in Berlijn geweest waar het ook niet soepel verliep met de trein. Je werkt/woont in Amsterdam en hebt familie in Bloemendaal. Volgens mij had je blauwe ogen en half lang donkerblond haar. Nog een beetje backstory: er was een ongeluk gebeurd en we moesten terug naar Haarlem. Mn vriendin en ik waren onze opties om thuis te komen aan het checken toen jij zei dat je een uber naar Amsterdam centraal ging nemen. Ik switchte van plek omdat ik niet achteruit wilde rijden en jij moest lachen. We zaten nu tegenover elkaar en ik werd een beetje verlegen van het oogcontact. Toen moesten wij ons haasten naar onze trein en jij ging met de uber. In de chaos en verlegenheid heb ik niks meer gezegd. Het is een long shot maar als je dit leest (of misschien herkent iemand deze jongen) - lijkt me leuk om in contact te komen :)"

R

2 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Jij zat tegenover het gangpad naast me met je stoel in de tegenovergestelde richting, de zon was aan het ondergaan, je had een geel jurkje met bijpassende gele/oranje nike schoenen aan (als ik me niet vergis), je mondkapje was roze en je had lang bruin haar. Ik had een paars T-Shirt aan. We zaten in de trein onderweg naar Maastricht vanaf Amsterdam toen je uitstapte in Den Bosch voor de trein naar Dordrecht om 21:33. Nadat je uitgestapt was en op het spoor tegen over onze gestopte trein wachtte, wisselde we vaker oogcontact met elkaar. Je stapte in de trein, ging naar links, maar daarna toch weer naar rechts om vervolgens op een plek te gaan zitten onder in de trein waarbij er nog meer oogcontact ontstond, daarna reed mijn trein weg."

Herman

28 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met je zwart wit bedrukte jurk, een bos bruine krullen en een bos bloemen had net optijd de trein gehaald, je vriendin wuifde naar jou om gedag te zeggen maar je zag het niet totdat ik je wenkte van "Uhm, iemand wilt je gedag zeggen". Jij zag dit en we maakten meteen oogcontact, ik dacht okeee. Je hebt mij bedankt daarvoor en tijdens de rit hebben we nog regelmatig oogcontact gehad. Je stond op en kwam weer terug en we hadden weer oogcontact beiden met koptelefoon op. Schiphol Airport was mijn overstap, we maakten die oogcontact en ik wenste je nog een fijne rit....ik denk niet dat je het gehoord hebt. Ik was die man met de Oranje Hoodie, rode sneakers en zwarte rugtas en beiden helaas in ons eigen bubbel.... Wie weet kom ik je weer eens tegen in de trein van Rdam naar Adam CS"

Jorine

16 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na twee keer te zijn geweigerd met mijn fiets stapte ik bij jou in de trein en had jij hetzelfde verhaal. Ik was met twee vriendinnen enthousiast over ons avontuur door de Veluwe en overnachting in de Yurt. Jij was op fiets avontuur met groene fietstassen en kwam van familieweekend waar je je tent naast de boerderij gezet. Wij verlieten de trein in Amersfoort en zwaaide je nog na. Ik had het lef niet je nummer te vragen, dus hoop ik via deze weg in contact te komen :)"

Samuel

2 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Lekker lezen tussen de Ajaxsupporters" Jij: begin 30, de leukste lachende ogen, bruin haar, een mooie grijze? zachte, wat langere jas, en een zwarte North Face trolley. Ik: ook begin 30, blond haar in een knot, 3 dagen baardje, zwarte jas, blauwe broek, en een vrij stom blauw mondkapje. Waarschijnlijk kwamen we beiden vanaf Utrecht centraal (18.39 uur) en gingen naar Amsterdam centraal. Door een omleiding moesten we overstappen in Woerden en daar kwam ik je tegen. Ik zat in een soort hoekbank en jij in een normale tweezits bij de deurtje van de coupe. We hadden al even oogcontact toen een hele bende Ajaxsupporters luid zingend binnenkwam. Ondanks dat we beiden een mondkapje droegen zagen we van elkaar dat we moesten lachen. Vervolgens probeerde je een boek te lezen terwijl de supporters keihard aan het scanderen waren, dat vond ik zowel grappig als indrukwekkend. Dat was ook wat ik tegen je zei toen we naar buiten liepen om Adam CS. Toen wilde ik je natuurlijk eigenlijk uit/om je nummer vragen maar ik voelde me verre van fit en durfde het niet. Iets waar ik uiteraard gelijk spijt van had, vandaar dit bericht. Hoop je nog eens te zien mooie, stoïcijnse lezeres met de lachende ogen! Liefs, Sam"

Anna

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station kruiningen-Yerseke samen met mijn zusje. We gingen zitten in de laatste coupe van boven. Daar zat jij alleen in een ‘vierzit’ met je zwarte koptelefoon op. Wij gingen een ‘vierzit’ voor jou zitten. Wij zaten met de ruggen naar elkaar toe. Een aantal keer keek je achterom tussen de stoelen door en lachte je mee om onze grappen. We moesten er in Roosendaal uit en ik liep naar de deur. Even keek ik achterom en jij keek me recht aan met je leuke blauwe ogen. Het leek wel een scène uit een film. Ik liep langs de trein en keek naar boven waar jij zat. Je keek me met een grote glimlach aan en zwaaide naar me. Hierna liep ik het station uit hopende dat ik je ooit nog zal zien. Ik hoop dat je dit ooit zult lezen..."

Jeroen

17 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk hebben we elkaar niet ontmoet in de trein maar op de weg naar het station. Ik wandelde tussen Almere Oostvaarders en Almere Buiten en jij liep iets achter me. Op een gegeven moment vroeg je me of je de juiste richting opliep voor station Almere Buiten. We raakten aan de praat en het was vond ik een heel leuk en ontspannen gesprek. Jij was op bezoek geweest bij mensen in Almere Buiten en was nu weer op de terugweg naar Amsterdam. Bij het station namen we afscheid met een elleboog-bump:) Achteraf vond ik het jammer dat ons gesprek zo snel afgelopen was, maar ik vond het te ver gaan om na een minuut of 20 al je telefoonnummer te vragen. Jij was netjes gekleed in een licht-gekleurde jas(gebroken wit) en ik liep in wandelkleding(gympen, bordeaux-rode trui) en met een rugtas. Als je dit leest en wil reageren dan zou ik dat heel leuk vinden. En anders in ieder geval bedankt voor het leuke gesprekje X"

Emma

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Amsterdam zag ik hem al en ik keek steeds even, want ik vond hem cute! Toen ging hij ook nog in dezelfde coupé zitten en toen was ik wel blij. Bij station Castricum (geloof ik) stond hij op en vroeg hij of we al in Alkmaar waren. Hij keek mij aan, ik in de stress want ik hoorde hem niet door mijn oortjes. De mensen voor bij antwoordde "nee" en hij zij "Oh bedankt, ik zit niet op te letten". Toen stapten we allebei uit in Alkmaar. Alleen ging hij naar links en ik naar rechts, toen we de trap op waren gelopen. Ik keek nog een keer naar links en hij keek toevallig naar links en toen ging ik snel weg. Achteraf had ik misschien gewoon iets tegen hem moeten zeggen."

X

17 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.41 nam ik de trein op Amsterdam Centraal richting Amersfoort Vathorst. Ik zag een jongen zitten met Jordan 1 aan (volgensmij de kleur Mocka), hij had een donker groene jas aan (volgensmij een bomberjas zoiets). Hij zat bij de hoge 4-stoelzit en ik zat op de lage 4-stoelzit. Op een gegeven moment hadden we telkens oogcontact. Hij was zooo mooi maar ik he uiteindelijk niet om zijn naam gevraagd (spijt!!). Zelf ben ik uitgestapt op weesp om overtestappen. Toen ik de deur uit liep deed ik mijn mondkap omlaag en keek ik achterom naar hem en lachte we naar elkaar. Mijn overstap trein was letterlijk naast deze trein dus via de andere trein keken we elkaar ook steeds aan. En nu ben ik hem kwijt :(((("

Annika

12 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"In Bergen op Zoom stapten we in, 13.14, 2e klasse, 2e verdieping, schuin tegenover elkaar. Vanaf het begin hadden we af en toe oogcontact. Je droeg een zwarte jas, zwarte rugzak en draadloze oortjes. Ik een groene jas en zwart mondkapje. Rotterdam Blaak stapte je uit, je ging te snel om je nummer te vragen. Kan ik je nog terug vinden??"

Nikita

6 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op rotterdam centraal (13:42 uur) en zat schuin tegenover me. We konden elkaar net zien en hadden steeds stiekem oogcontact, je had iets speciaals waardoor ik heel verlegen werd. Je had een grijze koptelefoon op, donkergrijze jas aan en bruin haar met lichtkleurige ogen. Toen je uitstapte bij heemste-aerdenhout (14:32) keken we elkaar nog even aan, maar ik was te verlegen om je nummer te vragen."