Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Lukas

17 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Eerst zag ik je langs me lopen op het station, en ik moest wel even 2x kijken. Je had superlieve ogen, mooie blonde krullen en een rood met zwarte jurk aan. Verder heb ik je in de trein niet meer gezien, maar toen ik bij schiphol uit was gestapt zagen we elkaar door het raam. Nadat je naar me lachte en zwaaide reed de trein weg, en bleef ik er maar aan denken hoe jammer het was dat ik je niet even heb kunnen spreken."

Taoufiq

17 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in de trein vanmorgen. Ik was een serie aan het kijken op mijn telefoon en toen zag je mijn Zelda tattoo op mijn linkerhand. Hierdoor raakte wij aan de praat en hadden wij een erg prettig gesprek. Jij moest alleen eruit bij Heerhugowaard en hierdoor hebben wij het gesprek moeten afronden. Helaas heb ik niet om je naam of nummer gevraagd. Als je dit leest zou het leuk zijn om in contact te komen met elkaar."

Luuc

12 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat omdat mijn hond aan je Adidas slippers begon te snuffelen. Ik ben eigenlijk nog niet uitgepraat en Kaya is nog niet uitgesnuffeld maar realiseerde me toen je uitstapte dat ik je naam ben vergeten te vragen. Binnenkort samen Kaya uitlaten?"

Ali

11 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een jonge blonde dame met een zwarte hoofdband droeg een witte rok en zwarte laarzen. Ze had een doorzichtige paraplu bij zich, evenals een iPhone en een koptelefoon van de Sony XM-serie. Ik, een jongeman met zwart haar en een bril, had een rugtas met een Dopper-fles en een blauwe zomerjas in mijn hand. Ik droeg een blauwe spijkerbroek en een blauw T-shirt met het logomerk van BOSS op de borst, en had zwart-witte Nike Air Max aan. Verder had ik een S23 Ultra in mijn hand. We zaten in het balkon van de trein."

A

6 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar dame in oranje broekpak met leesboek die afgeleid werd door de wedstrijd Zwitserland Engeland. We verloren elkaar uit het zicht op statoon Amsterdam Centraal."

dichtertje

4 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavond, stiltecoupé. Ik kom schuin tegenover je zitten en aan de andere kant van het gangpad blijft een meisje met grote koptelefoon doorkletsen. Een blik van verstandhouding en dan die prachtige lach. Ik kom van een lezing, jij hebt spullen in een CB doos, genoeg om over te kletsen, maar... stiltecoupé. Bij Amstel stap je uit. Misschien leuk het gesprek alsnog te voeren..."

Rowena

30 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me in de trein en ik zat al een aantal keer naar je te kijken. Jij stapte uit in Leiden en zei tegen mij dat je wel verwachtte dat ik naar Den Haag zou gaan (vanwege mijn tasje). Ik vertelde dat dat klopte, maar dat ik naar Den Haag HS moest. Eigenlijk het moment dat je uit het zicht verdween had ik al spijt dat ik dat ik niet verder heb gevraagd naar je. Tot mijn grote verbazing zag ik dat deze website bestond... dus wie weet lees je dit en lijkt het je ook leuk om eens koffie te gaan drinken!"

Hester

29 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Leiden in de trein en ik ging naast je zitten op de stang voor de deuren. Niet de meest comfortabele plek om te zitten in de trein. Dat merkte je op toen ik ging verzitten omdat ik een zere rug kreeg. Je zat daar al een tijdje, vanuit Amsterdam. We raakten aan de praat. Je ging op bezoek bij vrienden in Rotterdam. Ik moest in Delft helaas uitstappen en had eigenlijk je nummer willen vragen maar het ging te snel. Echt een gemiste kans, je was zo leuk. Misschien lukt het op deze manier alsnog?"

Catharina

26 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag 26 juni rond 16.45 u ongeveer. Vanaf Centraal Station richting Amersfoort zaten wij tegenover elkaar (in de 1e klas). Ik zat er eerst. Jij kwam iets later en tegenover mme zitten. We vroegen ons beiden af of de trein verlaat vertrok. Jij liet me op jouw telefoon zien dat het +2 minuten was. Helaas moest ik er bij Muiderpoort al uit. Jij bleef zitten want moest verder. Bij het uitstappen draaide ik mij nog even om. We maakten oogcontact, glimlachten en zwaaiden alle twee. Het is bizar, maar het deed iets met me. Ben er aan blijven denken. Vandaar dit oproepje. Kans dat je dit leest of dat ik je ooit nog ergens spontaan tegenkom, lijkt me bijzonder klein. Maar, niet geschoten is altijd mis. Ps: er stond of lag een vergeten flesje fris op de zetel naast jou. Die jij op het plateautje zette."

P

26 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Amsterdam Centraal. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat in een 4 zit en stapte uit in Apeldoorn. Je probeerde toen je door de poortjes was nog je nummer aan mij uit te beelden maar we waren net te laat. Het begon volgensmij met 06 345…..? Als je dit leest hoop ik dat je de rest kan geven :)."

B

23 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal
"Het was rond 17:00. Ik liep samen met mijn moeder op bij de centrum zijde van het station. Jij gaf mij een lief compliment over mijn blauwe jurk. Door de haast heb ik niet goed met je kunnen praten. Lijkt me leuk om dit een keer te doen:)"

Jesse

22 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een compliment dat je dag meteen goed maakt. Bij het uitstappen op Amsterdam centraal tikte jij mij op de schouders. Ik deed mijn oortjes uit en kreeg te horen ‘wat een leuk shirt’, waarop ik reageerde dat ik naar Comic-con zou gaan. ‘Veel plezier’ was de reactie. Het was iets wat ik normaal niet snel zou dragen en ik was niet berekend op het lieve gebaar. Achteraf had ik graag in gesprek gegaan maar heb ik mijzelf deze kans niet gegeven. Een klein gebaar wat voor mij veel heeft betekend!"

Richard

16 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond te wachten op Eindhovense Centraal op de intercity naar Den Haag Centraal via AM en Leiden. Vertrektijd 19.34 uur vanaf Eindhoven. Ik ging naast je staan. Jij in lichtblauwe jas, mooi lang donker haar, donkere ogen, een wijde zwarte broek en witte sportschoenen. Ik in zwart spijkerjack, zwarte broek, antraciet shirt en kort donker haar. Je dronk blikje cola op station gooide dit weg en liep terug naar mij. We hadden oogcontact. De trein in en ik ging op de stoel voor je zitten. We stapten allebei uit in Amsterdam Centraal, aankomst 20.49 uur. Ik liet je voorgaan, oogcontact en lachen naar elkaar. Ik liep achter je bij het uitstappen. Daarna ging jij de ijpassage in en ik ging naar mijn volgende trein naar Utrecht. Je had trouwens een waanzinnig fijn luchtje op. Lijkt me leuk elkaar nog eens te zien en te spreken. Jou ook?"

Siem

16 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou op het station van den haag Laan van NOI. Ik was er nog nooit geweest dus ik vroeg je de weg naar de tram. Er was ook een andere mevrouw die je de weg moest wijzen naar de metro. Je riep me nog na omdat je me eerst de verkeerde kant op had gewezen. Je had een rode tennistas bij je. Zullen we een keer koffie drinken?"

H

9 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag beide s ochtends op pad met de racefiets! Jij als ervaren fietser en ik in een amateurs outfit op weg naar een familie uitje. Leuk gekletst maar helaas fietste jij een ander route en zijn we elkaar niet meer gekruist! Te laf om jouw nummer of naam te vragen. Wie o wie is deze amc arts?"