FB

10 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"ik stond op perron 8A in amsterdam (centraal) te wachten op de trein van 15:49 richting enkhuizen toen ik je zag staan. ik nam plaats in de trein en zag je vervolgens komen aanlopen en je ging op de bank aan de overkant van het gangpad zitten. ik wou je gelijk aankijken maar vond dat een beetje te opzichtig - na een paar minuten keek ik, en later nog een paar keer - je keek mij aan en er was oogcontact voor een seconde of 2. later keek ik nog een keer en je moest een beetje lachen - voor zover ik dat goed kon zien door je mondkapje heen. ik weet niet zeker of je me aan het uitlachen was of dat je moest lachen omdat je het ergens misschien leuk vond. ik ben enorm benieuwd. je had witte all-stars aan, ik overigens ook - maar die van mij waren laag en die van jou hoog. en je had hele mooi ogen."

Ruud

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik net genoeg moed had verzameld om op je af te stappen, stapte je uit... Ik zat op het eerste bankje vanaf jou gezien, links."

Rob

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Je kwam rond 22:30 met 2 vrienden perron 4b van Ams C opgelopen waar ik al tegen een trapleuning strond. Ons eerste oogcontact was bam en daardoor zeiden we een beetje verrast hey tegen elkaar. Jullie kwamen naast mij staan en ik had nog 5 min voordat de trein kwam maar twijfelde om iets te zeggen omdat ik niet zeker was of de man in jouw gezelschap misschien jouw vriend was. Dom, ik had gewoon iets moeten zeggen, dan had ik dat op een onhandige manier kunnen checken. Wat zij de kansen op een herkansing."

jeroen

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dronten naar station Amsterdam Centraal. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We stappen beide in op Dronten om 11.25 in het achterdeel, 6 bak of dubbel 3 zoals dat heet in vak jargon. Je viel me al op op het perron, en ik jou denk ik , want je kwam wel half mijn kant op. Ik in mijn blauw/grijze dienstkleding. Jij in je rood/wit shirt met spijkerbroek. Ik val je naar mijn idee ook op. Ik sta op het perron en kan dan al niet echt mijn blik van je houden. We stappen in en je loopt langs en zegt aller aardigst gedag en ik beantwoord dat ook. Op Lelystad heb ik mijn overstap en blijf jij zitten naar Almere. Ik loop nog een keer onopvallend langs om te zien of je echt door reist (wat je ook doet). Zie ik je morgen weer in de 11.25?? En word het dan iets meer dan "Goedendag." (BLOOS, inwendig)."

Emma

16 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Hi jongen met bruin haar en een lila shirt! We zagen elkaar in de trein om 17:30 toen jij uitstapte op HS. Ik (blond haar, wit shirt) zat op een stoel en jij liep richting de uitgang. We hadden kort en krachtig oogcontact, haha. Het was te kort om te praten maar wie weet zie je dit! :)"

Rozevestje

19 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Haarlem en ging zitten bij de deur. Ik zag jou zitten in de vierzits en keek regelmatig jouw kant op. Ik was te verlegen om oogcontact te houden toen je mijn kant op keek. Je bent een oudere man met een donker/zwart mondkapje. Je had wat langer grijs haar en volgens mij een baardje. Ik heb groene ogen en zwart gekrullend haar. Ik droeg een vel roze vestje met een lichte jurk en gele hakken. Ik droeg een blauw mondkapje. Regelmatig keek ik je kant op maar ik keek snel op mijn telefoon wanneer je achterom keek. Toen we op Amsterdam Centraal aankwamen (om 18:30 op perron 1. ) stonden we naast elkaar bij de deur en je liet mij voor gaan. Ik zei Dankje en wilde meer zeggen maar ik hobbelde snel weg omdat ik te verlegen was. Oh wat heb ik een spijt dat ik niet meer achterom keek. Herken je dit moment, dan wil ik zeggen dat je een mooie man bent en graag een kopje koffie met jou wilt drinken."

Blonde fietser

19 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met een vriendin reisde ik inclusief wielrenfietsen terug naar Leiden van een vriendenweekendje. Ingestapt bij Rilland-Bath zetten we onze fiets bij jouwe (een toffe Giant met carbon wielen). Je reageerde op ons gesprek over de Waal, maar ik durfde daarna niet door te vragen over waar je vandaan kwam en waar je heen ging. Aan het eind gelukkig wel nog gesproken over je naderende reis naar Zwitserland en het feit dat je nieuwe wielen had opgehaald ter voorbereiding hierop. Rotterdam Centraal of Blaak stapte je helaas uit, en had ik niet de ballen om nog je nummer te vragen. Dus vandaar op deze manier een poging :)"

Blonde Guy

18 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You and your female friend boarded the international train around 12:15 - 12:30. Train was fully packed so you guys made yourself comfortable around the extra luggage thing, switching between standing and sitting. It was right beside the spot I sat down. You already caught my eye, but then you were talking to your friend (in English) about your dating life at the moment (luckily I heard some complaints). When we got off the train we had a short moment of eye contact. It left me wanting to get in touch but felt too awkward to actually approach you while you were both hopping over to your next train. Me: Blonde guy with a green/red striped shirt with medium large hat You: Exotic neatly dressed lady (well fitted shorts, slippers, sunglasses and shirt) together with another, slightly smaller lady (one-piece summer dress?)"

Bruine jongen

13 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hengelo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Niet echt een flirt maar we keken elkaar vaak aan in de trein naar Hannover hfb. Ik had de moed niet om wat te zeggen dus bij deze: Wat is je naam en je snap? Roze broek en primark tas."

Ry

23 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Van Amersfoort tot tram 13 in hetzelfde ov, kan geen toeval zijn toch? Je lieve lach had me helemaal op het eind, wie en waar ben je nu :)"

Claudia

13 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 13 juni rond 23:00 zaten we in de trein van Haarlem (jij misschien vanaf Bloemendaal) naar Amsterdam Centraal. Here’s what I know: Jij zat in de vierzits naast mij en mn vriendin de voetbalwedstrijd af te kijken op je telefoon. Je kwam van vrienden vandaan waar je de wedstrijd had gekeken. Je droeg een zwart mondkapje met Dance (Open?) erop. Je bent laatst in Berlijn geweest waar het ook niet soepel verliep met de trein. Je werkt/woont in Amsterdam en hebt familie in Bloemendaal. Volgens mij had je blauwe ogen en half lang donkerblond haar. Nog een beetje backstory: er was een ongeluk gebeurd en we moesten terug naar Haarlem. Mn vriendin en ik waren onze opties om thuis te komen aan het checken toen jij zei dat je een uber naar Amsterdam centraal ging nemen. Ik switchte van plek omdat ik niet achteruit wilde rijden en jij moest lachen. We zaten nu tegenover elkaar en ik werd een beetje verlegen van het oogcontact. Toen moesten wij ons haasten naar onze trein en jij ging met de uber. In de chaos en verlegenheid heb ik niks meer gezegd. Het is een long shot maar als je dit leest (of misschien herkent iemand deze jongen) - lijkt me leuk om in contact te komen :)"

R

2 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Jij zat tegenover het gangpad naast me met je stoel in de tegenovergestelde richting, de zon was aan het ondergaan, je had een geel jurkje met bijpassende gele/oranje nike schoenen aan (als ik me niet vergis), je mondkapje was roze en je had lang bruin haar. Ik had een paars T-Shirt aan. We zaten in de trein onderweg naar Maastricht vanaf Amsterdam toen je uitstapte in Den Bosch voor de trein naar Dordrecht om 21:33. Nadat je uitgestapt was en op het spoor tegen over onze gestopte trein wachtte, wisselde we vaker oogcontact met elkaar. Je stapte in de trein, ging naar links, maar daarna toch weer naar rechts om vervolgens op een plek te gaan zitten onder in de trein waarbij er nog meer oogcontact ontstond, daarna reed mijn trein weg."

Herman

28 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met je zwart wit bedrukte jurk, een bos bruine krullen en een bos bloemen had net optijd de trein gehaald, je vriendin wuifde naar jou om gedag te zeggen maar je zag het niet totdat ik je wenkte van "Uhm, iemand wilt je gedag zeggen". Jij zag dit en we maakten meteen oogcontact, ik dacht okeee. Je hebt mij bedankt daarvoor en tijdens de rit hebben we nog regelmatig oogcontact gehad. Je stond op en kwam weer terug en we hadden weer oogcontact beiden met koptelefoon op. Schiphol Airport was mijn overstap, we maakten die oogcontact en ik wenste je nog een fijne rit....ik denk niet dat je het gehoord hebt. Ik was die man met de Oranje Hoodie, rode sneakers en zwarte rugtas en beiden helaas in ons eigen bubbel.... Wie weet kom ik je weer eens tegen in de trein van Rdam naar Adam CS"

Jorine

16 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na twee keer te zijn geweigerd met mijn fiets stapte ik bij jou in de trein en had jij hetzelfde verhaal. Ik was met twee vriendinnen enthousiast over ons avontuur door de Veluwe en overnachting in de Yurt. Jij was op fiets avontuur met groene fietstassen en kwam van familieweekend waar je je tent naast de boerderij gezet. Wij verlieten de trein in Amersfoort en zwaaide je nog na. Ik had het lef niet je nummer te vragen, dus hoop ik via deze weg in contact te komen :)"

Samuel

2 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
""Lekker lezen tussen de Ajaxsupporters" Jij: begin 30, de leukste lachende ogen, bruin haar, een mooie grijze? zachte, wat langere jas, en een zwarte North Face trolley. Ik: ook begin 30, blond haar in een knot, 3 dagen baardje, zwarte jas, blauwe broek, en een vrij stom blauw mondkapje. Waarschijnlijk kwamen we beiden vanaf Utrecht centraal (18.39 uur) en gingen naar Amsterdam centraal. Door een omleiding moesten we overstappen in Woerden en daar kwam ik je tegen. Ik zat in een soort hoekbank en jij in een normale tweezits bij de deurtje van de coupe. We hadden al even oogcontact toen een hele bende Ajaxsupporters luid zingend binnenkwam. Ondanks dat we beiden een mondkapje droegen zagen we van elkaar dat we moesten lachen. Vervolgens probeerde je een boek te lezen terwijl de supporters keihard aan het scanderen waren, dat vond ik zowel grappig als indrukwekkend. Dat was ook wat ik tegen je zei toen we naar buiten liepen om Adam CS. Toen wilde ik je natuurlijk eigenlijk uit/om je nummer vragen maar ik voelde me verre van fit en durfde het niet. Iets waar ik uiteraard gelijk spijt van had, vandaar dit bericht. Hoop je nog eens te zien mooie, stoïcijnse lezeres met de lachende ogen! Liefs, Sam"