Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

17 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almere Centrum. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein naar Almere centrum, ik was vroeg dus hij stond nog ongeveer vijf minuten stil op Amsterdam centraal. Jij stond buiten de trein en door het raam zag ik je mijn kant op kijken, maar ik wist niet zeker of je naar mij keek. Na herhalend oogcontact lachte ik voorzichtig naar je, en jij lachte terug. Toen wist ik zeker dat je inderdaad naar mij keek, en vertrok de trein. Ik heb lang bruin haar en droeg een bruine leren jas. Jij bent een langere jongen met bruine krullen en een leuke uitstraling, als we de tijd hadden gehad had ik je graag nog willen spreken."

Conductrice

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam met 3 dames aangerend op Amsterdam centraal en vroegen direct of deze trein naar Haarlem ging. Hier lachten we blozend naar elkaar. Toen ik kwam controleren hadden we nogsteeds deze zelfde lach en oogcontact. Ik wenste jou nog een fijne reis. Op Haarlem verliet je de trein en bleven onze blikken elkaar volgen. Ik was druk bezig met de portofoon dus helaas geen tijd om te vragen hoe je heet! Je had donker haar en een lange grijze jas, jullie waren ingecheckt op Apeldoorn."

Reiziger

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We only saw eachother when you got out at Amsterdam Central Station.You had Jaguar pantyhoses on and green nails plus eyes that have cast a spell on me. I hope this finds you."

Margo

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amsterdam Muiderpoort. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Man met gele fiets, pianist en gek op nachtegalen.. en opnemen van vogrlgeluiden. we hadden leuk gesprek maar helaas maar 1 halte. Klonk alsof we nog niet uitgepraat waren. Dus mocht je dit lezen.... afz de dame met rood haar en groen jack"

Anouk

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beide van coupe gewisseld vanwege de geur in de andere coupe. Vanaf dat moment hebben we de hele tijd oogcontact gehad. Jij werkte even op je laptop tot aan Schiphol, daar klapte je je laptop dicht. Zelfs tussen alle mensen door die binnenstroomden, bleven we oogcontact maken. Aan het einde, toen we beiden uitgestapt waren, zei je: “hey”, groette ik terug en ben ik doorgelopen! En ik denk sindsdien steeds hoe ik je zou kunnen vinden."

LJ

5 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"De vertraagde trein (rond 17.45) richting Vlissingen. Ik nam op Amsterdam Sloterdijk schuin tegenover jou plaats in een vol 4-tje voorin het voorste treinstel. Jij in de rijrichitng bij het raam, ik aan het gangpad. JIj gekleed in zwart met een reeks aan armbandjes, ik in het blauw met lichtblauwe overjas en witte gympen. Beide in een leeftijd met ervaring. Onze blikken kruisten elkaar een paar keer. We moesten nog even wachten bij Haarlem Spaarnwoude voordat we Haarlem Centraal binnen reed - waar jij de trein verliet. Bij het verlaten wel weer die blik en glimlach. Veel te kort om je (aan te) spreken - hoop dat die kans alsnog komt"

Jo

1 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (sukkel voor de romantiek) in blauwe denim, bruin/groen gekleurd overhemd en zwarte boots. Jij in klm-pak met zwarte sjaal en rode nagels. Op Station Lelylaan omstreeks 9 uur stapte je in en keek ik heel even naar de deur bij het opengaan waarbij er in een flits oogcontact was. Zonder dat ik me daar bewust van was schoof ik wat naar achteren om ruimte te creëren. Met je koffer kwam je recht tegenover me zitten. Ik weet het niet, noem het lichaamstaal wellicht was het niks misschien toch wel. In geval van het laatste, samen een bestemming onbekend?"

Laura

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was het boek De diepst verborgen herinnering van de mens aan het lezen. Jij zei dat je die ook had gelezen en maakte een sudoku. Helaas durfde ik niet om je nummer te vragen!"

B

13 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst op Amsterdam centraal op perron 13b, te wachten op de trein van 17.30. Ik was tegen de lift aan het leunen, bezig op mijn telefoon. Je liep vlak voor mij langs en ik keek net de andere kant op. Toen ik terug keek zag ik dat je net je hoofd weg had gedraaid. Je ging tegen het hek aan staan van de oude trap. Hier heb je een tijdje gestaan met je gestijlde blonde haren. Je droeg een redelijk lange donker blauwe jas en had geen broek aan of iets dergelijks maar een panty, als ik het goed heb gezien. Ik dacht nog bij mezelf dat is vast koud. Ook zag ik iets van een lage sneaker met lichte kleuren, All-stars. We hebben elkaar een paar keer bekeken maar net telkens elkaars directe oogcontact gemist, helaas. Ik zal wel eerlijk zeggen dat knappe dames me een beetje in de verlegenheid brengen. Jij zal ook wel een beetje nerveus geweest zijn want ik kreeg het idee dat je aan het ijsberen was. Toen we eenmaal aanboord stapte van de trein liep jij langs me heen naar de deur aan mijn kant en ik ging naar de deur aan jou kant. Toen ik in Hilversum van de trein stapte liep ik nog langs je in de kabine en keek je naar buiten en hadden we elkaar weer gemist. Mijn onderbuik gevoel zegt dat er iets van een vonk was en ik hoop dat dit ook wederzijds is. Als je het wil zou ik je graag beter willen leren kennen, zo niet dan neem ik stilte aan als een nee."

Tim

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Daar stond je dan, op een druk perron naast je trein een prachtige conductrice om te zien. Blond haar, stralende blauwe ogen, en een lieve mooie lach. Ik vroeg nog aan je of deze trein ook een stop zou maken op leiden centraal. Helaas kreeg je ook veel andere vragen, en ik wilde je bovendien niet storen tijdens je werk. De trein vertrok om 20.20 vanaf Amsterdam en op Haarlem stapte jij uit deze trein. Toch zei een gevoel tegen mij dat ik hier iets mee wilde doen, dus wie weet kom ik je ooit weer tegen in de trein. Of lees je dit en wil je misschien wel een keer uiteten samen."

Kevin

5 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein, je kwam tegenover mij zitten, en je glimlachte naar mij. Ik pakte mijn handcrème en we begonnen een gesprek over droge handen, aangezien we beide in de horeca werkten. Helaas moest ik al te snel uitstappen, en had vrijwel meteen spijt dat ik je nummer niet had gevraagd.""

Bi

26 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal.
"Je bood me een fishermanfriend aan toen je net naast me zat. We raakten in gesprek nadat je aan me vroeg of ik mezelf aan het appen was aangezien ik met twee telefoons in de weer was. Jij was op weg naar Hoorn om je nieuwe BMW op de halen. Jij werd gebeld waardoor ik niet verder connectie met je kon maken voor ik in Veenendaal uit moest stappen. Vind jij, leuke man uit Groesbeek, het leuk om een keer een drankje te doen? Ik kijk uit naar je reactie."

Man

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Den Haag HS zagen wij elkaar voor het eerst. Onze blikken kruisten elkaar enkele keren maar daar bleef het bij. Iets later maakten we langer, voor enkele seconden, oogcontact. Hierna lachte ik ongemakkelijk en keek ik weg. Je prachtig fonkelende ogen, geaccentueerd door een prachtig lichtblauwe hoofddoek, je looks en je uitstraling zijn mij bijgebleven, ik heb nog nooit zo’n mooie vrouw gezien. Hopelijk zie je dit en kunnen wij in contact komen."

Vrouw

13 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke man, droeg een Gregory Porter pet en gooide een kushandje naar me toe vanuit de eerste klas. Ik lachte terug. Je liep langs me, vroeg of alles goed was. Ja, maar de timing was zo verkeerd. Nu wil ik je wel graag ontmoeten!"

Theo

9 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam op centraal naast je zitten Jij bij het raam. (Ik vroeg zelfs soort van “mag ik hier komen zitten????). Je reageerde niet en ik dacht eerst dat er geen connectie mogelijk was. Het was maar een kort stukje, want je moest eerste station eruit. Jij blond haar, zwarte muts op, had je telefoon op USB onder ons aangesloten en moest erbij. Ik zei zoiets van: “oja, dat kan ook”. Waarop jij super-cute en met een mooie lach zoiets zei als: “ja, ik vergeet het ook altijd”. Helaas ging je dus al weg, want anders konden we meer connecten wellicht. En met een rustigere coupe had ik onderweg meer connectie durven leggen. Ik hoop echt heel erg dat je dit leest en via hier contact zoekt???? Supertof dat dit er is trouwens! Hoop doet leven⚓️"