Richard

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Beiden zagen we elkaar op het perron in Weert. Wachten op de trein richting Amsterdam Centraal. Jij witte top met witte broek, blond haar in staart en ik blauwe spijkerbroek, wit shirt, donkergrijs spijkerjasje en witte sneakers. Kort donker haar en bruine ogen. In de trein zaten we in dezelfde coupé. Vanaf Eindhoven zat ik schuin tegenover je aan de andere kant van het middenpad en hadden we regelmatig oogcontact. We luisterden beiden naar muziek. In Den Bosch kwam jouw vriendin naast je zitten en je kreeg een cadeautje van haar. Misschien was je jarig? Ik zat toen met een andere mensen om mij heen, toch zochten onze ogen elkaar regelmatig. In Utrecht Centraal gingen we beiden uit de trein en liepen we achter elkaar naar roltrap. Daar stond ik achter je en jij ging daarna in stationshal met je vriendin naar Hoog Catherijne of centrum terwijl ik naar mijn volgende trein ging. Ik zou het leuk vinden je nogmaals te zien en ook te spreken! Wie weet via deze weg."

Jay

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen de deuren op Leiden Centraal (22.59, trein was vertraagd) opengingen ving je direct mijn blik, je intense ogen keken me recht aan en ik was even helemaal verloren. Ik wist even niet wat ik moest doen, ik had haast. We maakten nog een keer kort maar intents oogcontact toen ik verder was gelopen. later stopte ik nog even om te kijken of je er nog stond, maar de trein, en jij, moesten verder naar Ams Centraal. Je zag er mooi uit, brunette, slank met (vgm) een klein zwart tasje… die mega mooie ogen blijven me bij. Ik had een wit/zwart gestipt Adidas shirtje/polo aan met blauwe jeans, kort gekruld haar. Ik hoop je nog eens te zien"

Tjim

15 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lange donkerharige waanzinnig knappe man met koptelefoon, tattoosleeves beide armen, zonnebril op je hoofd, je keek waarschijnlijk een serie op je telefoon. We hebben elkaar meerdere keren aangekeken en op het station bedankte je me zelfs dat je naar me had mogen kijken in de trein waarop ik ‘insgelijks’ zei. Ik heb de hele reis zitten denken hoe ik mijn telefoonnummer zou geven en baal zo ontzettend dat ik dat niet heb gedaan!"

Jer

29 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Hey beautiful! Om 17:25 stapte ik op Amsterdam Sloterdijk in een erg volle trein. Bij binnenkomst viel je mij meteen al op met jouw mooie lach en prachtige ogen. Jij zat toen op de trap van het balkon en stond op om plaats te maken voor anderen. Al snel hadden we oogcontact en lachten we naar elkaar. Grappig genoeg had je concurrentie van een baby die maar naar mij bleef zwaaien haha. Maar we bleven constant oogcontact zoeken en naar elkaar lachen. Op een gegeven moment ging een Aziatische vrouw juist tussen ons in haar vouwfiets gereed maken, meteen zochten we weer oogcontact en moesten we lachen om het onhandige gebeuren tussen ons in. En ook toen er op het traject net voor Haarlem de trein zon slinger maakte dat we beide bijna omvielen, keken we elkaar meteen weer lachend aan. Jij had halflang donker haar en droeg een lange, lichte rok met gekleurde figuren er op. Ik droeg een lichte broek met een knal blauw t-shirt, heb kort donkerblond haar en een getrimd baardje. Op station Haarlem moest ik er helaas uit. Ik keek je weer aan en wilde je vragen wat te gaan drinken, maar ik werd zo verlegen van je mooie lach en prachtige ogen dat ik een beetje dicht sloeg (gemiste kans!). Wie weet komen we elkaar nogmaals tegen in de trein. Om de kansen te vergroten, probeer ik het ook via deze weg, want ik blijf maar aan je denken. Hopelijk tot snel, ik kijk er naar uit om jou beter te leren kennen."

Hanna

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Tim vroeg aan mij welk station we waren beland. Amsterdam centraal! Zei ik. We liepen samen naar onze volgende overstap en stapte samen met zijn vriend in de trein richting Maastricht. We kwamen erachter dat we beide op de Grand Prix hadden gewerkt. Hij op bij de VIP en ik bij de normale bar. Hij had zelfs een biertje getapt voor onze koning Willem. Tijdens de Grand Prix sliepen ze op de camping bij 538. Hij en zijn vriend zaten samen in een dispuut. Zijn vriend (25 jaar oud) deed een studie business nog wat. Hij (21) deed een andere studie. Hij had een Ralf Lauren blouse aan, die hij niet had gestreken. Daar raakte hij en zijn vriend over in discussie. Tim heeft blond haar en is rond de 1,80, woont in een studentenhuis in Maastricht en hij en zijn vriend hebben even samen gewoond, maar dat ging niet helemaal goed samen. Later kwamen er nog een moeder en dochter zich bemoeien met ons gesprek. Hij heeft me belooft carnaval te komen vieren in Breda en ik ben gewoon heel benieuwd of hij zich aan zijn woord gaat houden. Willen jullie hem voor mij opsporen? Ik wil hem graag nog een keertje zien. Groetjes van Hanna uit Breda"

Floris

18 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat in de sprinter richting Hoorn die rond 17:30 vertrok van Amsterdam Centraal en we stapten allebei uit bij Haarlem. Rond Amsterdam Sloterdijk was er een man met een vouwfiets die over mijn voet heen reed waar we allebei om moesten lachen. Sindsdien hadden we een aantal keer oogcontact, we zaten schuin tegenover elkaar. Ik vond je er heel mooi uit zien!"

Floor

17 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Man met de broccoli sokken…. Je stapte helaas te vroeg uit om een praatje te maken, maar hebt indruk gemaakt met je broccoli sokken. Nog even oogcontact toen je de roltrap afliep en toen verdween je uit het zicht. Als jij ook al fantaseert over onze bruiloft, stuur me een berichtje :)"

Mariska

12 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Nieuw Vennep verloren we elkaar uit het oog.
"Mijn vriendinnen en ik haalden de trein van 16.41 uur net, maar we konden niet meer allemaal zitten. Ik stond op het balkon met mijn rug tegen de glazen wand van de eerste klas. Ik zag jou zitten, man van ongeveer mijn leeftijd (vijftiger), gemillimeterd grijs haar, baardje, slank, sportief gekleed in beige-achtige bermuda en zwart (dacht ik) t-shirt. Onze blikken kruisten elkaar en ik voelde een klik. “Wat een aantrekkelijke man,” dacht ik. Iedere keer als ik keek, deed jij dat ook. Je droeg geen trouwring, zag ik, maar dat zegt niet zoveel. Bij Schiphol kwamen er zitplaatsen vrij. Ik dacht dacht je was uitgestapt, maar dat deed je pas in Nieuw Vennep. Je knikte me een beetje verlegen toe en ik glimlachte net zo verlegen terug. Jammer dat ik bij het raam zat met iemand naast me, anders was ik je achterna gelopen. Ben jij single, leuke man? En denk jij ook nog aan mij? Zo ja, dan hoop ik dat je reageert."

S

21 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je wilde naar een restaurant op de Zeedijk."

F

16 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat voor me in de intercity vanaf Hoorn, we hadden bij het in- en uitstappen even kort oogcontact. Je had een witte jurk met een plantenpatroon en gekleurde highlights in je haar, ik was volledig in het blauw gekleed. Je had een lieve glimlach en lijkt me een creatief persoon. Had eigenlijk wel met je willen praten :) maar ik zat dus achter je en onze medepassagiers waren nogal luid, haha. Wie weet lees je dit!"

Jan

14 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben ingestapt in Eindhoven en jij kwam binnen met collega’s. Twee collega’s namen plaats naast en tegenover mij en jij ging schuin tegenover mij zitten aan de andere kant van het gangpad. Jullie hadden een uitje in Amsterdam en waren met 20 personen. Tijdens de rit kregen jullie van een collega een blikje drinken en een broodje. In Amsterdam gingen jullie in ieder geval een boottocht maken. Ik moest er zelf in Den Bosch uit en heb jullie een prettige dag gewenst, waarna je nog zei dat ik rustig aan kon sluiten. Dat was helaas niet mogelijk voor mij. Ik hoop je nog eens te kunnen treffen. Omdat de treinreis te kort was en je met veel collega’s was, was het verdere contact leggen niet mogelijk."

Irian

3 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en toen je me gezondheid wenste omdat ik nieste begon je een gesprek met me over hooikoorts. Daarna hadden we het over je opleiding/stage in de hotel business en mijn werk in de beveiliging, Maar ook over relaties en dat je binnenkort op vakantie ging. Toen we elkaars leeftijd gingen raden was je erg complimenteus over mij wat me veraste. Het gesprek was reuze gezellig en toen je me vertelde dat je elke dag dezelfde trein nam had ik je eigenlijk toen voor je nummer moeten vragen. Ik dacht er nog over maar twijfelde door hoe je over het positieve van niet in een relatie zitten praatte en dat je een van nature erg sociaal persoon bent. Hoop dat ik ook je interesse heb kunnen vinden en van je hoor."

ST

29 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"This morning on the railway station "Eindhoven Centraal" you asked me to help to put you on the train to "Amsterdam Centraal". Before we met each other at the ticket office on the station. I helped you to take the train to Amsterdam and waited on the platform till your train left. We wave goodbye when you left with the train. Hope you are doing well and hope to hear from you."

M

25 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Amsterdam Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beide eerste klas tussen Roermond en Weert, toen jij er helaas in weert al weer uit moest. Je had een mooie (blauwe) jurk aan, een bril en lekker kort haar. We hadden veel oogcontact, maar daar bleef het helaas bij, ik hoop dat ik je hier kan vinden!"

Thomas

14 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb een tijdje met een leuke meid gepraat in een stilstaande trein waarin we ongeveer anderhalf uur vast zaten . We vroegen naar werk / bezigheden van elkaar. Ik wil haar heel graag vinden :)"