Katya

27 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaren schuin tegenover elkaar in de trein naar Amsterdam. Jij krullend haar, bril. Ik leren jas, dreads in een knot, turquoise dagrugtas en zwarte jurk. Ik was Japans aan het leren met de Duo Lingo app en we raakten aan de praat over Japan en de taal. Jij liet het boekje -Japans voor Dummies- zien.We stapten uit op Amsterdam CS en ik moest helaas rennen voor mn aansluiting. Zou t leuk vinden om met je verder te praten over Japan."

Flügel

11 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij als Oisterwijkse in Amsterdam... carnaval gevierd in Den Bosch... samen in de trein richting Utrechts een flügel gedronken... Dammnnn... hoe heet je????"

anoniem

7 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"ik was aan het lopen naar amsterdam lelylaaan en toen kwam ik je tegen, je liep samen met een vriend en je sprak me aan alleen ik had haast en moest naar de metro. Ik heb je niet om je naam gevraagd nu heb ik spijt."

Peer

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag 29-10, jij - man, mooi blond haar, mooie ogen, staartje, sportief-casual gekleed met (laptop-)tas - stond op perron 7-8 op Utrecht-Centraal te wachten op de trein (van 12.29 uur) met als eindbestemming Alkmaar. Ik - man, pet, blauwe jas, beige broek - stond schuin, links achter je. We hadden tweemaal (iets langer dan “normaal”) oogcontact. Ik stapte uit op Amsterdam-Centraal, jij bleef zitten en ging door met je werk (?) op je laptop. Binnenkort een biertje of bakkie…?"

Jona

21 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ja waarschijnlijk ben je niet zo wanhopig om hier te kijken maarja dacht kan t altijd proberen"

Cherry

12 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Woorden schoten mij tekort toen ik je prachtige ogen zag . Je verliet de trein helaas in Almere muziekwijk.. We hadden oogcontact , ik vertelde je dat ik tot aan Zwolle ging en wenste elkaar een fijne dag , Who are you"

Guus

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet al zoveel van je, maar nog niet je naam en je nummer... Ik weet dat je studeerde in Wageningen en nu werkzaam bent op een svo school in Den Haag. Ik weet dat je broer is afgestudeerd aan de filmacademie en vandaag zijn film liet zien in het EYE film museum. Ik weet ook dat je een uniek mondkapje droeg met allerlei dieren. Dat alles weet ik, maar je vragen naar je naam en nummer, dat lukte me helaas niet..."

B

30 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal.
"Jij was met een vriendin die stoned was en ik met twee vrienden, wij kwamen van utrecht en hadden een leuk gesprek met jullie en zijn alleen vergeten jullie nummers te vragen. We hadden nog oogcontact vanachter het raam toen ik op utrecht uitstapte.. als je dit ziet reageer! 😂"

Yvonne

30 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je vertelde mij dat het beter is om tegen de rijrichting in te zitten, zodat je bij een eventuele botsing minder kans op letsel had. Je stapte uit bij Schiphol en zou naar Moskou vliegen. Weet je dat nog? Ik heb kort krulhaar en droeg die dag een rood vest. Zien we elkaar misschien nog eens? Lijkt me lollig! Houdoe!"

Merel

27 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Lange blonde jongeman met G-Star jas en blauw/ wit omrand mondkapje. Dat was leuk oogcontact. Misschien moeten we dat vaker doen. Ik, ook lang en een rugtas die meer weg had van een stortkoker. Zonder stortkoker wil ik wel eens naar Oost fietsen, hoor."

Feyenoordfan

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na een voetbalwedstrijd gezellig met elkaar in gesprek geraakt. Met tussentijds geweldige muziek van de machinist wist je mij te vermaken."

Yoyo

25 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam toevallig naast je zitten. Jij kwam van een corpsfestival, ik van een feest in de Maas Silo. Je betrok me in een video call met je huisgenoten in Haarlem. Feyenoord had net gewonnen en het sfeertje in de trein was balorig. In Delft moest ik er al uit. Wanneer gaan we een biertje drinken? Ps ik ben ook een Brabo"

FB

10 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"ik stond op perron 8A in amsterdam (centraal) te wachten op de trein van 15:49 richting enkhuizen toen ik je zag staan. ik nam plaats in de trein en zag je vervolgens komen aanlopen en je ging op de bank aan de overkant van het gangpad zitten. ik wou je gelijk aankijken maar vond dat een beetje te opzichtig - na een paar minuten keek ik, en later nog een paar keer - je keek mij aan en er was oogcontact voor een seconde of 2. later keek ik nog een keer en je moest een beetje lachen - voor zover ik dat goed kon zien door je mondkapje heen. ik weet niet zeker of je me aan het uitlachen was of dat je moest lachen omdat je het ergens misschien leuk vond. ik ben enorm benieuwd. je had witte all-stars aan, ik overigens ook - maar die van mij waren laag en die van jou hoog. en je had hele mooi ogen."

Ruud

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik net genoeg moed had verzameld om op je af te stappen, stapte je uit... Ik zat op het eerste bankje vanaf jou gezien, links."

Rob

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Je kwam rond 22:30 met 2 vrienden perron 4b van Ams C opgelopen waar ik al tegen een trapleuning strond. Ons eerste oogcontact was bam en daardoor zeiden we een beetje verrast hey tegen elkaar. Jullie kwamen naast mij staan en ik had nog 5 min voordat de trein kwam maar twijfelde om iets te zeggen omdat ik niet zeker was of de man in jouw gezelschap misschien jouw vriend was. Dom, ik had gewoon iets moeten zeggen, dan had ik dat op een onhandige manier kunnen checken. Wat zij de kansen op een herkansing."