jonas

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegen over elkaar en hadden oogcontact, ik geloof vlak voor station Ede-Wageningen. Ik weet niet of je er al veel langer zat. Het gaf me een prettig gevoel van herkenning. zeker ook enige aantrekkingskracht. En ik twijfelde om tegenover je gaan te zitten in de 4-zits om een gesprek aan te knopen maar ja zenuwen he.. We hadden een paar keer kort oogcontact, glimlachten even. Ik had een fel oranje shirt aan en gele korte broek, wandelschoenen. blond haar in een knotje. Jij een leuke hippiebroek en lang lichtbruin krullend haar. In Arnhem stapte je uit. Ik zou het wel leuk vinden om kennis te maken. Jij ook?"

Ewout

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We chatted the whole way from breda to den bosch to utrecht. I told you about my experiences on the boat and you were traveling on to poland. Then you had to rush into the train to schiphol."

Kelly

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik schrok van de conducteur omdat ik bijna in slaap was gevallen. De hele vriendelijke blonde jongeman zou me voor het uitstappen op Amsterdam Centraal nog even wakker maken en vroeg waar ik heen moest. Zoals beloofd kwam hij langs. We hadden verder niet echt iets gezegd en ben naar mijn overstap trein gelopen (na wc en winkelbezoek). Daar verraste de leuke conducteur mij voor het raam van de trein en hadden we even contact, maar ik was zo stom om niet even de trein uit te stappen en nummers uit te wisselen!"

Jan

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik hield de deur voor je open toen je achter mij aanliep de coupé in. Jij nam plaats in de vierzits schuint tegen over mij in de tweezits. Onze blikken kruisde regelmatig wat gevolgd werd door een glimlach. Ik had helaas niet de moed om je in een volle coupe aan te spreken. Je spookt helaas nog steeds door mijn hoofd..."

Jet

26 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten als eerste in de coupé, jij met je zoontje, ik alleen. We hebben even gekletst. Jullie gingen vliegtuigen kijken op schiphol, wat jij leuker vond dan je zoon, die wilde liever naar de bios. Toen jullie uitstapte en met de roltrap omhoog gingen zwaaiden jullie uitgebreid met een grote lach. Ik baalde dat we geen info hebben uitgewisseld. Misschien via hier?"

Anoniem

20 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de sprinter, en jij stapte volgens mij in op Schiphol. Jij had een lichtroze shirt met bijbehorende broek aan met een patroontje erop. Om je nek had je een ketting hangen. Je huid is een beetje lichtgetint en je hebt zwart haar. Je had een kaartje (daar leek het in ieder geval op) en mobiel in je hand. We hadden een paar keer oogcontact in de trein. En ik weet niet of je kleurlenzen in had, maar zulke ogen had ik nog nooit gezien. Toen ik uitstapte op Lelylaan keken wij elkaar nog even recht in de ogen aan. Ik had een knalroze polo aan, zwarte broek en een zwarte rugzak om."

R

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat bovenin de trein en naast de deur, we hadden vaak oogcontact en je had een lieve lach. Voordat ik wist was je weg, je had mooi bruin lang haar en droeg blauw."

T

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 13:00 op station Berlijn passeerde je mij op het perron waar we al oogcontact hadden. Vervolgens bleek dat we bij toeval ook nog in dezelfde coupé zaten, en elke keer als één van ons opstond om naar het toilet te gaan of iets te pakken hadden we vriendelijk oogcontact. Helaas durfde ik niet op je af te stappen toen we beiden de trein verlieten op Amsterdam centraal. Je had lang, bruin haar en droeg een bril. Ook was je samen met een blond meisje die uitstapte op station Amersfoort centraal. Ik zou graag met je in contact komen!"

Lisa

10 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zandvoort aan Zee naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was op de trein en hij kwam voor me zitten. Hij leek op iemand die ik kende. Ik wou een foto nemen maar hij zag het. En we begonnen te praten. Ik moest helaas uitstappen op sloterdijk. Hij is waarschijnlijk uitgestapt op Centraal. Zijn naam is Jesse. En in de eerste en tweede zij hij dat hij een beetje een nerd was. Ik hoef niks romaties ofzo. Gewoon nog ff sorry ervoor zeggen. En misschien uitleggen waarom ik het niet vroeg."

B.

9 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagmiddag, trein van 13:32 vanaf Haarlem naar Amsterdam. Veel te heet in de Sprinter. Je was onderweg naar Gaasperplas voor Guilty Pleasure festival. Zaterdag met je moeder (uit Almere) en zondag met vrienden. We raakten gezellig aan de praat. Jij prachtige dame met blonde krullen, goudkleurige glitter oogschaduw, witte broekpak met groene opdruk en spijkerjasje. Had gesprek graag willen voorzetten."

J

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey dame, Nooit geschoten altijd mis... In station Haarlem kwam je binnen rollen in de trein. Prachtige mooie bruine ogen en een lieve lach. Ik zat naast je op 4 sits. Onderweg hadden we regelmatig oog contact en lachten vriendelijk naar elkaar. Ik stapte uit op Sloterdijk Je wenste me fijne avond. En ik jou... Zin keertje koffie/ thee te doen"

A

15 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is de man die mij en mijn hondje er vanmorgen om 09:00 uur op wees dat de trein waar wij in zaten niet meer zou rijden, en we naar spoor 1 moesten voor de eerstvolgende optie? Je bent lang, hebt lichtbruine ogen en een baardje, droeg earpods, een licht overhemd, blauwe pantalon met een tatoeage eronder uit en bruine vans. In de "nieuwe" trein zaten we weer in hetzelfde treinstel en had ik me voorgenomen je bij het uitstappen op centraal mijn nummer te geven. Maar toen je vanaf het perron in Sloterdijk nog even naar me lachte realiseerde ik me dat ik mijn kans had gemist. Nieuwe ronde, nieuwe kansen?"

M

15 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar. Je had witte nike blazer schoenen aan en een zwarte rugzak bij je. Toen je weg liep keken we elkaar nog even aan. Mijn vriendin zat voor in de trein."

Francis

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Geen idee of dit zin heeft maar ik kan de gok wagen! Geen idee wanneer je was ingestapt maar jij zat ver naast mij bij de andere zit plaatsen. We gingen beide Amsterdam Centraal uitstappen. Nog voor we konden uitstappen tikte je me aan en vroeg je welk boek ik aan het lezen was! Je vertelde me dat je uit Tilburg kwam en dat je volgends mij iets als militaire doet. Ook zocht je een oplader want je telefoon was leeg! Het was een kort gesprek want ik moest snel gaan anders miste ik mijn volgende trein! Door de haast nooit kunnen vragen naar je naam of überhaupt iets om contact te houden! Je leek me een hele leuke jongen dus als je dit herkent en überhaupt leest lijkt t me leuk om je weer is te spreken!"

Klaas

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almelo.
"Ik zat kort naast je in de IC naar Berlijn. Ik stapte uit in Almelo. We hebben even gepraat over o.a. filosofie en podcastst. Het was druk. Ik vond het leuk en had eigenlijk je telefoonnummer willen vragen. Dus niet gedaan. Dorst het eigenlijk nuet echt. Misschien, als je dit leest, kun je met me contact opnemen. Lijkt me leuk"