Fred

19 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen bij station Muiderpoort in de trein van 17.54 uur Jij dame met 2 kinderen, je dochter en zoon. Ze hadden allebij een step bij zich. Je dochter had het voor der verjaardag gehad afgelopen vrijdag met een horloge. Je zoon had honger er wou wat kopen. Jullie hadden een druk maar gezellig weekend gehad. Je reis ging naar Nijmegen. Je miste de uitstap bij Station Amsterdam Amstel. Je stapte bij Station Duivendrecht uit. Helaas door het snelle handelen en haast geen nummer kunnen geven of vragen. Zou het gesprek graag willen voortzetten. Ben jij het die dit leest, of weet iemand over wie dit gaat.. Contact/ reageer dan."

W

1 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal.
"Suede monks, grijze sokken, grijze pantalon, AirPods in, eerste klas coupe, zwarte tas en zwart horloge onderweg naar huis. We match!"

A

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten rond 17:45 tegelijkertijd in Metro 54, vanaf Amsterdam Bijlmer Arena richting Amsterdam Centraal. We stonden beiden bij de deur, tegenover elkaar. Jij links, ik rechts. Je had een donkerblauwe jas aan met zwarte touchscreen handschoenen, een zwarte tas en zwarte nette suède schoenen (denk ik). We hadden beiden onze AirPods in. We hadden meerdere keren oogcontact met elkaar. Ik had het gevoel dat je vaker keek maar je bracht me in verlegenheid. Als jij niet keek probeerde ik stiekem toch te kijken, ik vond je er leuk uit zien. Ik moest langs je om eruit te gaan (Wibautstraat) en had me voorgenomen om iets tegen je te zeggen, maar ik durfde niet meer. En nu heb ik er spijt van! Dus.. mocht je dit zien: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen. X"

I

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je zaterdagavond iets na negen tegen op het perron, bood je nog een snoeptomaatje aan. Het bleek dat de trein die net wegreed de trein was die jij had moeten hebben. Uit het gesprek wat volgde bleek dat dit niet het eerste was wat die avond was misgegaan voor jou. Ik heb nog even voor je opgezocht welke trein je zou kunnen nemen, om nog goed thuis te komen, toen bleek dat we ongeveer tegelijkertijd zouden vertrekken, ik van de ene kant van het perron, jij van de andere. Ik ben benieuwd of je die avond zonder verdere pech goed thuis gekomen bent, laat je het me weten?"

D

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken elkaar toen we uitstapten bij het vervangende vervoer bij Holendrecht. Jij vertelde hoe je jezelf die ochtend nog had buitengesloten en hoe lang je wel niet bezig was met naar huis toe komen. Uiteindelijk stapte je uit bij Bullewijk. Wilde nog je nummer vragen, maar durfde de stap niet te zetten. Misschien nu nog een kans? :’)"

Peter

29 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Zuid.
"Op zoek naar een meisje met een groene rok (?), die met haar vriend terugkwam van de film. Ze kwam langs mijn vriendin en mij om ons een foto te laten zien die ze per ongeluk van ons nam. Ik was echter sociaal incapabel en vroeg niet om de foto, terwijl mijn vriendin (Amerikaans dus volgde het gesprek niet) er uiteraard vanuit ging dat ik om de foto zou vragen. Het was een soort silhouette foto van ons, die ze per ongeluk nam toen ze een foto van de zonsondergang probeerde te maken. Het was in de metro, M50 richting Isolatorweg rond 21:30 op donderdag 29 juni. Als je om een of andere reden op deze site terechtkomt, zal ik de foto alsnog graag hebben!"

Renske

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar in de trein, jij met blauwe jas, tas en blonde krullen. Ik dacht je te kennen, dat was niet zo. Toch ontstond er een kort gesprek over add. Toen we elkaar gedag zwaaiden, dacht ik .. wat bijzonder ... en wat zou het leuk zijn om je misschien nog eens te zien. Maar toen zag ik je niet meer. Jij was al op weg naar Wijk en Aalburg .."

Harm

12 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vertelde me over je blauwgroene ogen toen ik ernaar vroeg, en gaat overnachten bij je vriendin. Zelf had ik het over Tesla. Stom van me dat ik je nummer niet heb gevraagd. Hoop je te zien in Utrecht."

Stan

15 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Utrecht Centraal, en kwam met een vriendin // kamergenoot tegenover me zitten. Jullie hadden het over motorlessen en ik haakte in, want heb zelf ook bijna mijn examen. We hebben wat gepraat maar al snel moest je alweer uitstappen. Vervolgens dacht ik je nooit meer te zien, maar de dag erna kwam ik je weer tegen! Opnieuw gepraat over school, stage, festivals, vakantie, je was geinteresserd en stelde vragen. Maar uiteindelijk was ik te bang om je nummer te vragen... De 2 opvolgende dagen heb in de trein naar je gezocht, maar helaas niet gevonden. Je was dat mooie blonde meisje van 21 uit Friesland, op kamers in Utrecht. Nu zit ik hier zonder contact, maar met spijt. Ik hoop je morgen nog tegen te komen, aangezien dit de laatste week is van mijn stage in Leiden, dan zou je morgen zelfs nog een stuk Limburgse vlaai van me kunnen krijgen. Groetjes, Die jongen uit Noord Limburg met de zwarte beanie en de groene jas onderweg naar Leiden"

Carlijn

3 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep rondjes op Amsterdam Bijlmer Arena rond 18:40, toen we oogcontact maakten. Jij had een koptelefoon op en je jas hing wat open, je droeg een gele trui. Je liep verder en de trein kwam aan. We liepen richting dezelfde deur, je keek nog even achterom. Ik liep naar beneden de coupe in, jij ging de trap op. De rit naar Utrecht zat ik na te denken of ik je ging aanspreken. Helaas zag ik je niet bij het uitstappen. Ik ging er maat van uit dat je bleef zitten en liep de trein uit en de trap richting de tunnel af. Toen ik omlaag liep, zag ik je. Je keek om en glimlachte, daarna liep je de trap op naar het station. Ik ben nog omgedraaid, maar eenmaal boven was je opgegaan in de menigte. Ik baal dat ik niet beter heb gekeken. Wie weet zien we elkaar weer. Liefs het meisje in de rode jas."

Anne

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was weer eens heerlijk druk in de trein van Amsterdam Bijlmer Arena naar Utrecht Centraal (17:03-17:26). Ik (blauwe tas, witte sjaal, koptelefoon) stond samen met een boel andere mensen al bij de deuren omdat het zo druk was. Jij (donkere jas, donker haar, mooie ogen) kwam een ongeveer 5 minuutjes voordat we in Utrecht aan zouden komen naar beneden om naar het toilet te gaan. Toen je weer naar buiten kwam, kwam je toevallig naast me staan. Toen moest de trein opeens ruim 5 minuten stilstaan (weet niet meer waarom). Ik deed mijn koptelefoon af om te luisteren of er al een omroepberichthe kwam. Jij knoopte een gesprekje aan en vertelde dat je al sinds Amsterdam Amstel steeds pech had met stoppend OV. Je vroeg of ik nu ook weekend had. Ik zei dat ik morgen nog wel moest werken, omdat ik ook als examentrainer in het onderwijs werk. Jij zei dat ik dan maar goed van mijn eendaagse weekend moest genieten. Op Utrecht Centraal wenste je me succes en rende toen weg. Volgens mij moest je een aansluiting halen. Toen baalde ik dat ik het lef niet had gehad je nummer te vragen, of in elk geval je naam. Heel misschien zie je dit wel. Je hebt me me goed laten voelen."

Mark

19 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had je 13-jarige hondje met dementie meegenomen op een anderhalf uur durende reis naar Den Haag. Het beestje had een trauma, en trilde. We zaten 'luxe' op het balkon. Toen ik vroeg of ik hem mocht aaien vertelde je e.e.a. over je hondje. Wat een heerlijke stem heb je."

A

19 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Eindhoven Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"L., Wij hebben vandaag ontmoet op station Den Bosch. Dat was om 12:51, het trein was 2 minuten vroeger dan hij moest. Ik vond je erg leuk en vroeg je naam. Wij hebben van het perron tot en met bus samen gelopen en elkaar gesproken gehad. Je studeerde in Amsterdam en je was vanuit Deventer. Je moest met bus 6 toch verder gaan en ik moest naar het evenement in Eindhoven. Ik vroeg je geen contact op en geef je mijne ook niet. Je snap toch waarom. Maar misschien lees je dit bericht en wil toch contact opnemen. Dat zou ik graag willen gebeuren. A."

Sandra

15 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Wow. Jij, baardje, donker haar in een knot, bruine leren jas, spijkerbroek. Ik, halflang blond haar, mosgroen leren jasje, wijde lange rok met rood/blauwe bloemen, beige laarzen. Om 16:40 stapte ik in Utrecht in de trein, samen met mijn dochtertje. Ik zag je gelijk zitten bij binnenkomst. Al snel ontmoeten onze ogen elkaar, tussen de stoelen door. Steeds weer, jouw ogen.. Een glimlach.. Damn, wat een mooie lach. En wat werd ik er verlegen van, ik durfde nauwelijks terug te kijken, maar iedere keer was het raak. Bij Bijlmer Arena moesten wij eruit, en bij het opstaan wisselden we weer lach uit. Een laatste blik en lach vanaf het perron, en weg waren we. Waarschijnlijk had ik met lippenstift mijn nummer op je raam moeten schrijven, want je lijkt me niet het type dat dit soort berichten leest. Maar ik ben ook niet het type dat dit soort oproepen plaatst, dus wie weet.. ;)"

Hans

1 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onvergetelijke dame! Je stond op Utrecht centraal rustig op de trein van 9.55 naar Amsterdam airport te wachten. Je keek eens om lachte een keer en ging wat later al snel de trein in. Even later stapte ik in en na een tijdje kreeg ik pas door dat je naast me zat meteen rechts boven op een alleenstaande stoel. Af en toe keek je eens maar je stapte al snel uit bij Bijlmer arena. Je had zwarte hoge converse all stars die je perfect stonden, een bordeaux rode jas, zwarte tas met fit for free, zwarte panty, zwarte nagellak en een parelring om je middelvinger. Je rok kon ik niet helemaal zien door je jas maar het was iets met een motief en het zag er vrolijk uit. Zelf had ik een donkerblauwe spijkerbroek, een blauwe jas, grijze sneakers met rode hiel, een grijze reiskoffer met een zwarte rugtas erop. Mijn dag begon wat slecht doordat ik me trein al miste waardoor ik wat chaggi was. Later op het vliegveld moest ik weer aan je denken en ik weet nog precies hoe je er uit ziet waardoor me dag ineens niet meer stuk kon. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen! Dus laat wat van je horen als je dit leest zo niet dan wil ik je bedanken voor het opvrolijken van me dag."