Carlijn

3 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep rondjes op Amsterdam Bijlmer Arena rond 18:40, toen we oogcontact maakten. Jij had een koptelefoon op en je jas hing wat open, je droeg een gele trui. Je liep verder en de trein kwam aan. We liepen richting dezelfde deur, je keek nog even achterom. Ik liep naar beneden de coupe in, jij ging de trap op. De rit naar Utrecht zat ik na te denken of ik je ging aanspreken. Helaas zag ik je niet bij het uitstappen. Ik ging er maat van uit dat je bleef zitten en liep de trein uit en de trap richting de tunnel af. Toen ik omlaag liep, zag ik je. Je keek om en glimlachte, daarna liep je de trap op naar het station. Ik ben nog omgedraaid, maar eenmaal boven was je opgegaan in de menigte. Ik baal dat ik niet beter heb gekeken. Wie weet zien we elkaar weer. Liefs het meisje in de rode jas."

Anne

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was weer eens heerlijk druk in de trein van Amsterdam Bijlmer Arena naar Utrecht Centraal (17:03-17:26). Ik (blauwe tas, witte sjaal, koptelefoon) stond samen met een boel andere mensen al bij de deuren omdat het zo druk was. Jij (donkere jas, donker haar, mooie ogen) kwam een ongeveer 5 minuutjes voordat we in Utrecht aan zouden komen naar beneden om naar het toilet te gaan. Toen je weer naar buiten kwam, kwam je toevallig naast me staan. Toen moest de trein opeens ruim 5 minuten stilstaan (weet niet meer waarom). Ik deed mijn koptelefoon af om te luisteren of er al een omroepberichthe kwam. Jij knoopte een gesprekje aan en vertelde dat je al sinds Amsterdam Amstel steeds pech had met stoppend OV. Je vroeg of ik nu ook weekend had. Ik zei dat ik morgen nog wel moest werken, omdat ik ook als examentrainer in het onderwijs werk. Jij zei dat ik dan maar goed van mijn eendaagse weekend moest genieten. Op Utrecht Centraal wenste je me succes en rende toen weg. Volgens mij moest je een aansluiting halen. Toen baalde ik dat ik het lef niet had gehad je nummer te vragen, of in elk geval je naam. Heel misschien zie je dit wel. Je hebt me me goed laten voelen."

Mark

19 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je had je 13-jarige hondje met dementie meegenomen op een anderhalf uur durende reis naar Den Haag. Het beestje had een trauma, en trilde. We zaten 'luxe' op het balkon. Toen ik vroeg of ik hem mocht aaien vertelde je e.e.a. over je hondje. Wat een heerlijke stem heb je."

A

19 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Eindhoven Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"L., Wij hebben vandaag ontmoet op station Den Bosch. Dat was om 12:51, het trein was 2 minuten vroeger dan hij moest. Ik vond je erg leuk en vroeg je naam. Wij hebben van het perron tot en met bus samen gelopen en elkaar gesproken gehad. Je studeerde in Amsterdam en je was vanuit Deventer. Je moest met bus 6 toch verder gaan en ik moest naar het evenement in Eindhoven. Ik vroeg je geen contact op en geef je mijne ook niet. Je snap toch waarom. Maar misschien lees je dit bericht en wil toch contact opnemen. Dat zou ik graag willen gebeuren. A."

Sandra

15 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Wow. Jij, baardje, donker haar in een knot, bruine leren jas, spijkerbroek. Ik, halflang blond haar, mosgroen leren jasje, wijde lange rok met rood/blauwe bloemen, beige laarzen. Om 16:40 stapte ik in Utrecht in de trein, samen met mijn dochtertje. Ik zag je gelijk zitten bij binnenkomst. Al snel ontmoeten onze ogen elkaar, tussen de stoelen door. Steeds weer, jouw ogen.. Een glimlach.. Damn, wat een mooie lach. En wat werd ik er verlegen van, ik durfde nauwelijks terug te kijken, maar iedere keer was het raak. Bij Bijlmer Arena moesten wij eruit, en bij het opstaan wisselden we weer lach uit. Een laatste blik en lach vanaf het perron, en weg waren we. Waarschijnlijk had ik met lippenstift mijn nummer op je raam moeten schrijven, want je lijkt me niet het type dat dit soort berichten leest. Maar ik ben ook niet het type dat dit soort oproepen plaatst, dus wie weet.. ;)"

Hans

1 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onvergetelijke dame! Je stond op Utrecht centraal rustig op de trein van 9.55 naar Amsterdam airport te wachten. Je keek eens om lachte een keer en ging wat later al snel de trein in. Even later stapte ik in en na een tijdje kreeg ik pas door dat je naast me zat meteen rechts boven op een alleenstaande stoel. Af en toe keek je eens maar je stapte al snel uit bij Bijlmer arena. Je had zwarte hoge converse all stars die je perfect stonden, een bordeaux rode jas, zwarte tas met fit for free, zwarte panty, zwarte nagellak en een parelring om je middelvinger. Je rok kon ik niet helemaal zien door je jas maar het was iets met een motief en het zag er vrolijk uit. Zelf had ik een donkerblauwe spijkerbroek, een blauwe jas, grijze sneakers met rode hiel, een grijze reiskoffer met een zwarte rugtas erop. Mijn dag begon wat slecht doordat ik me trein al miste waardoor ik wat chaggi was. Later op het vliegveld moest ik weer aan je denken en ik weet nog precies hoe je er uit ziet waardoor me dag ineens niet meer stuk kon. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen! Dus laat wat van je horen als je dit leest zo niet dan wil ik je bedanken voor het opvrolijken van me dag."

Bram

4 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Na een avondje stand-up comedy zit ik in de trein van Bijlmer Arena richting Schiphol en jij stapt op in Amsterdam Zuid: een leuke, jonge blonde meid met een blauwe koptelefoon. We stappen op Schiphol uit en ik zie je richting de Starbucks lopen. Ik wacht op mij aansluiting en dan zie ik je kort nog een keer als je op de trein richting Leiden stapt. Ik sta al half in de sprinter richting Den Haag en bedenk me te laat dat ik ook jouw trein had kunnen nemen om thuis te komen. Dan hadden we in ieder geval even kennis kunnen maken, iets wat ik alsnog hoop te doen..."

Rachelle

10 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke jongen die Pedagogische Wetenschappen studeert in Leiden! Ik ontmoette je na de wedstrijd Ajax-Juventus op 10 april. Ik had daar gewerkt, waarna ik de eerste trein terug naar Groningen pakte. Ik kwam naast jou zitten in de trein, en toen je mijn ticket voor de wedstrijd zag, vroeg je of ik naar de wedstrijd was geweest. Daarna hadden we een gesprek over de wedstrijd en vervolgens over wat we studeerden. Jij vertelde dat je Pedagogische Wetenschappen studeert in Leiden, en ik dat ik Psychologie studeer in Groningen. Ik moest er helaas bij Amsterdam Zuid weer uit voor mijn overstap. Voordat ik uitstapte wilde ik eigenlijk heel graag om je nummer vragen, of in ieder geval je naam, maar uiteindelijk heb ik dat toch niet gedaan. Ik hoop dat je dit leest, want ik vond je erg leuk en spontaan overkomen, en ik heb er nog steeds spijt van dat ik toen niet om je nummer heb gevraagd! Ik zou heel graag ons (veel te korte) gesprek willen voortzetten :)"

Jo

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was niet echt een uitgebreide flirt, maar je leuke glimlach is me bijgebleven, en waarom niet :)? Dus, vandaag (7 december) stapte ik rond half 9 's avonds in de trein van Bijlmer ArenA richting Nijmegen. Jij zat naast me muziek te luisteren met je koptelefoon op, ik las een leuk boek. Volgens mij had je blond haar en zat je heerlijk te genieten van je muziek :) In Utrecht moest je eruit, dus ik stond op om je erlangs te laten. Misschien zat je nog lekker in je muziek want je stootte je hoofd tegen het bagagerek...auw. Ik hoop dat je er geen hoofdpijn van hebt gekregen. Om het minder awkward te maken gaf je me maar een hele leuke glimlach en wenste je me een fijne reis, wat gelukt is, want ik kon me niet meer zo goed op m'n boek concentreren aangezien de hele tijd uit het raam staarde en wou dat ik meer gezegd had dan alleen 'jij ook!'. Dus hier is meer: wat heb jij een leuke lieve glimlach en mag ik die misschien nog keer in het echt zien? Groetjes, het meisje met de gele oorbellen"

Daan de ram

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de trein zitten, je zat de hele reis tegenover mij. Je hebt blond haar en groene ogen. Je had een roze jurkje aan en een handtas van de Primark. Hoewel ik normaal wel op vrouwen durf af te stappen, werd ik van jou heel verlegen. Af en toe keken we elkaar in de ogen aan, toen je uitstapte bij de Bijlmer zei je gedag. Maar nog steeds durfde ik niet naar je nummer te vragen. Ik ben die jongen met die pet op, wit overhemd, stekelig bruin haar en een stoppelbaardje. Kun je me een berichtje sturen, dan kunnen we elkaar weer zien ;) 06-21672661"

Daan de ram

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de trein zitten, je zat de hele reis tegenover mij. Je hebt blond haar en groene ogen. Je had een roze jurkje aan en een handtas van de Primark. Hoewel ik normaal wel op vrouwen durf af te stappen, werd ik van jou heel verlegen. Af en toe keken we elkaar in de ogen aan, toen je uitstapte bij de Bijlmer zei je gedag. Maar nog steeds durfde ik niet naar je nummer te vragen. Ik ben die jongen met die pet op, wit overhemd, stekelig bruin haar en een stoppelbaardje. Kun je me een berichtje sturen, dan kunnen we elkaar weer zien ;) 06-21672661"

Niels

20 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, charmante en spontane jongedame, donker haar in een knotje en aansprekende ogen, blauw jurkje, blauwe rugzak en bosje bloemen met gladiolen in je hand. Ik, iets oudere heer met kort grijs haar, brilletje, groene korte broek en rood overhemd met opgerolde mouwen en een zwarte aktetas. Ik sprak je aan op het perron van het metrostation Bijlmer Arena toen je de deur van de metro probeerde te openen en de metro vervolgens plotseling wegreed. Jij reageerde met “spookmetro”. We hebben even staan praten over de Via Gladiola, je vertelde dat je naar Nijmegen was geweest voor het Zomerfeest, dat je in Nijmegen had gestudeerd en nu in Amsterdam woonde. Ik vertelde je over Haarlem en dat die stad me een beetje aan Nijmegen deed denken. We hebben staan praten totdat de metro richting Isolatorweg arriveerde en jij instapte. Bij het wegrijden keek je nog even naar me om en zwaaide naar me. Ik had graag nog even verder met je gepraat en had er spijt van dat ik niet bij je in de metro ben gestapt. Mocht je het ook leuk vinden om ons gesprek onder het genot van een kop koffie verder voort te zetten dan hoor ik graag van je! Zo niet, dan in ieder geval bedankt voor deze spontane ontmoeting; ik heb er de rest van de dag nog van lopen nagenieten!"

Tessa

15 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Wauw, wat was jij knap! Ik was onder de indruk van je en durfde niets te doen. Af en toe bekeek ik je stiekem even en hadden we kort oogcontact. Maar wist niet of jij hetzelfde dacht. Ik stapte in op Amsterdam Centraal, jij zat er al. Ik ging in de vierzitter naast je schuintegenover je zitten. Beiden moesten we eruit bij Amsterdam Bijlmer ArenA. Jij was lang, ik schat tegen de 1.90. Droeg een toffe donkerblauwe parka, was donkerblond, had een baardje, een grijze rugzak bij je. Volgens mij had je een grijze jeans aan. En je had zwart-grijze met witte Nike Airmaxjes aan. Ik ben donkerblond en vrij lang, 1.80. Droeg een zwart rokje met zwarte panty en laarsjes. Had een grijs spijkerjasje aan, een lichtroze wollen sjaal om en een zonnebril in mn haar. Ik had een zwarte tas bij me, waar ik een croissantje uithaalde. Wie weet kijk je hierop en herken je jezelf! Zou graag een bak koffie met je drinken :) En oja, ik liet in de trein mijn nieuwe iPhone vallen, wat je opviel en gelukkig goed afliep ;) Liefs!"

Peter

4 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Na een avondje stappen in Amsterdam zag ik jou in dezelfde trein (IncterCity) van Amsterdam naar Utrecht. Omdat de trein ook stopte op station Bijlmer Arena en daar jij met je groepje vrienden uitstapte, heb ik helemaal niet de gelegenheid gehad om met je te spreken. We zaten allebei in hetzelfde treindeel (8645) en toen ik langs je liep glimlachte je ook naar me. Ik hoor het graag!"

Kajsa

27 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Alkmaar. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag gisteravond een leuke jongen in de trein naar Alkmaar. Hij had bruin haar en een rode sjaal. Ben jij diegene over wie ik het heb? Stuur me een berichtje!"