Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Bijlmer ArenA? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Evi

17 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Muiderpoort. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was flink vol dus ik kwam in de tweezit naast je zitten. Net voordat ik uitstapte tikte je me aan en zei je dat je m’n jas mooi vond. Ook vroeg je me wat ik in Amsterdam ging doen. Hoewel het gesprek heel kort was, was het wel heel gezellig. Achteraf baal ik dat we niet wat langer konden doorpraten, misschien op deze manier!"

Fel

6 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten in bij het station arena Amsterdam. Wij kwamen vanuit de ziggodome en je vroeg waar we naar toe zijn geweest. Spontane blonde jongen met bruin/beige tas. Je vertelde dat je uitstapte bij nieuwekerk. Ik kom graag in contact met je:)"

Marijn

29 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam de trein in bij Bijlmer Arena en ging tegenover je zitten in de vierzits. We hadden oogcontact en lachten naar elkaar. Jij droeg een zwart shirt en een zwarte broek en ik lange zwarten laarzen, een witte blouse en een groot spijkergilet. Toen we allebei uitstapten bij Zuid lachten we naar elkaar en hield ik de deur voor je open. Jij liep op Zuid richting Mahlerplein, ik de andere kant op. Niet geschoten is altijd mis zeggen we dan maar?"

M.

20 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toevallig tegenover elkaar komen te zitten. Kort gesproken over dat je van Soenda terugkwam en deze zomer naar Pinkpop en zoals ik naar Lowlands gaat. Omdat ik moest overstallen op A’dam Centraal en de tijd vergat door het gesprek helaas geen 06 of insta’s uitgewisseld.. Misschien zo of anders hopelijk op Lowlands :)"

Fem van mierlo

17 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Deze gezellige jongen kwam ik tegen na een macklemore concert, waar hij zelf ook was geweest maar helaas geen drankje mee heb kunnen nuttigen"

W

1 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal.
"Suede monks, grijze sokken, grijze pantalon, AirPods in, eerste klas coupe, zwarte tas en zwart horloge onderweg naar huis. We match!"

A

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten rond 17:45 tegelijkertijd in Metro 54, vanaf Amsterdam Bijlmer Arena richting Amsterdam Centraal. We stonden beiden bij de deur, tegenover elkaar. Jij links, ik rechts. Je had een donkerblauwe jas aan met zwarte touchscreen handschoenen, een zwarte tas en zwarte nette suède schoenen (denk ik). We hadden beiden onze AirPods in. We hadden meerdere keren oogcontact met elkaar. Ik had het gevoel dat je vaker keek maar je bracht me in verlegenheid. Als jij niet keek probeerde ik stiekem toch te kijken, ik vond je er leuk uit zien. Ik moest langs je om eruit te gaan (Wibautstraat) en had me voorgenomen om iets tegen je te zeggen, maar ik durfde niet meer. En nu heb ik er spijt van! Dus.. mocht je dit zien: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen. X"

I

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je zaterdagavond iets na negen tegen op het perron, bood je nog een snoeptomaatje aan. Het bleek dat de trein die net wegreed de trein was die jij had moeten hebben. Uit het gesprek wat volgde bleek dat dit niet het eerste was wat die avond was misgegaan voor jou. Ik heb nog even voor je opgezocht welke trein je zou kunnen nemen, om nog goed thuis te komen, toen bleek dat we ongeveer tegelijkertijd zouden vertrekken, ik van de ene kant van het perron, jij van de andere. Ik ben benieuwd of je die avond zonder verdere pech goed thuis gekomen bent, laat je het me weten?"

D

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken elkaar toen we uitstapten bij het vervangende vervoer bij Holendrecht. Jij vertelde hoe je jezelf die ochtend nog had buitengesloten en hoe lang je wel niet bezig was met naar huis toe komen. Uiteindelijk stapte je uit bij Bullewijk. Wilde nog je nummer vragen, maar durfde de stap niet te zetten. Misschien nu nog een kans? :’)"

Peter

29 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Zuid.
"Op zoek naar een meisje met een groene rok (?), die met haar vriend terugkwam van de film. Ze kwam langs mijn vriendin en mij om ons een foto te laten zien die ze per ongeluk van ons nam. Ik was echter sociaal incapabel en vroeg niet om de foto, terwijl mijn vriendin (Amerikaans dus volgde het gesprek niet) er uiteraard vanuit ging dat ik om de foto zou vragen. Het was een soort silhouette foto van ons, die ze per ongeluk nam toen ze een foto van de zonsondergang probeerde te maken. Het was in de metro, M50 richting Isolatorweg rond 21:30 op donderdag 29 juni. Als je om een of andere reden op deze site terechtkomt, zal ik de foto alsnog graag hebben!"

Renske

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar in de trein, jij met blauwe jas, tas en blonde krullen. Ik dacht je te kennen, dat was niet zo. Toch ontstond er een kort gesprek over add. Toen we elkaar gedag zwaaiden, dacht ik .. wat bijzonder ... en wat zou het leuk zijn om je misschien nog eens te zien. Maar toen zag ik je niet meer. Jij was al op weg naar Wijk en Aalburg .."

Harm

12 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vertelde me over je blauwgroene ogen toen ik ernaar vroeg, en gaat overnachten bij je vriendin. Zelf had ik het over Tesla. Stom van me dat ik je nummer niet heb gevraagd. Hoop je te zien in Utrecht."

Stan

15 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Utrecht Centraal, en kwam met een vriendin // kamergenoot tegenover me zitten. Jullie hadden het over motorlessen en ik haakte in, want heb zelf ook bijna mijn examen. We hebben wat gepraat maar al snel moest je alweer uitstappen. Vervolgens dacht ik je nooit meer te zien, maar de dag erna kwam ik je weer tegen! Opnieuw gepraat over school, stage, festivals, vakantie, je was geinteresserd en stelde vragen. Maar uiteindelijk was ik te bang om je nummer te vragen... De 2 opvolgende dagen heb in de trein naar je gezocht, maar helaas niet gevonden. Je was dat mooie blonde meisje van 21 uit Friesland, op kamers in Utrecht. Nu zit ik hier zonder contact, maar met spijt. Ik hoop je morgen nog tegen te komen, aangezien dit de laatste week is van mijn stage in Leiden, dan zou je morgen zelfs nog een stuk Limburgse vlaai van me kunnen krijgen. Groetjes, Die jongen uit Noord Limburg met de zwarte beanie en de groene jas onderweg naar Leiden"

Carlijn

3 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep rondjes op Amsterdam Bijlmer Arena rond 18:40, toen we oogcontact maakten. Jij had een koptelefoon op en je jas hing wat open, je droeg een gele trui. Je liep verder en de trein kwam aan. We liepen richting dezelfde deur, je keek nog even achterom. Ik liep naar beneden de coupe in, jij ging de trap op. De rit naar Utrecht zat ik na te denken of ik je ging aanspreken. Helaas zag ik je niet bij het uitstappen. Ik ging er maat van uit dat je bleef zitten en liep de trein uit en de trap richting de tunnel af. Toen ik omlaag liep, zag ik je. Je keek om en glimlachte, daarna liep je de trap op naar het station. Ik ben nog omgedraaid, maar eenmaal boven was je opgegaan in de menigte. Ik baal dat ik niet beter heb gekeken. Wie weet zien we elkaar weer. Liefs het meisje in de rode jas."

Anne

22 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was weer eens heerlijk druk in de trein van Amsterdam Bijlmer Arena naar Utrecht Centraal (17:03-17:26). Ik (blauwe tas, witte sjaal, koptelefoon) stond samen met een boel andere mensen al bij de deuren omdat het zo druk was. Jij (donkere jas, donker haar, mooie ogen) kwam een ongeveer 5 minuutjes voordat we in Utrecht aan zouden komen naar beneden om naar het toilet te gaan. Toen je weer naar buiten kwam, kwam je toevallig naast me staan. Toen moest de trein opeens ruim 5 minuten stilstaan (weet niet meer waarom). Ik deed mijn koptelefoon af om te luisteren of er al een omroepberichthe kwam. Jij knoopte een gesprekje aan en vertelde dat je al sinds Amsterdam Amstel steeds pech had met stoppend OV. Je vroeg of ik nu ook weekend had. Ik zei dat ik morgen nog wel moest werken, omdat ik ook als examentrainer in het onderwijs werk. Jij zei dat ik dan maar goed van mijn eendaagse weekend moest genieten. Op Utrecht Centraal wenste je me succes en rende toen weg. Volgens mij moest je een aansluiting halen. Toen baalde ik dat ik het lef niet had gehad je nummer te vragen, of in elk geval je naam. Heel misschien zie je dit wel. Je hebt me me goed laten voelen."