L

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Utrecht naar Amsterdam Centraal. Je stapte uit op Amstel. Als je dit leest weet je precies wie je bent."

Daan

29 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Rotterdam Centraal.
"Hé leuke blond meisje met een mooie bril! Je keek en lachte lief naar mij terwijl ik met een vriend op het perron aan het praten was. Je had direct mijn aandacht maar ik kon helaas niet direct een praatje met je maken. Je stapte in de sprinter van twee voor twaalf van Amstel naar Rotterdam. Terwijl die wegreedt, hadden we nog een leuk en spontaan oogcontact. Ik hoop dat je goed bent thuisgekomen! Hopelijk hebben we de volgende keer dat we elkaar zien wel tijd genoeg op elkaar gedag te zeggen :)"

Fenna

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hello leuke man (lang, donker half lang haar, snor!, halverwege de 30, beige-achtige jas, sportieve schoenen), Ik ben een vrouw van 27 jaar, lang (1.84), donkerblond lang haar met een pony, witte trui, donkerblauwe wollen jasje. Vandaag kwam ik je tegen op station Amstel. Je stond met een groepje mannen bij de roltrap te wachten. Later stond je met je maten aan het eind van het perron, je stapte in dezelfde trein als ik en waar ik plaatsnam in een coupé bleef jij bij de deuren staan, het was redelijk druk. Ik had enkel kort oogcontact met je gemaakt, maar ik dacht meteen, aantrekkelijke guyyyy!!!, met jou wil ik wel een beschuitje eten, of kopje koffie of biertje drinken! Dus ik op een brief schrijven: hoi, ben je single? Je lijkt me leuk, groetjes, Fenna. Alleen durfde ik hem niet te geven. Je stapte ook uit in Utrecht en leende met je groepje, net als ik, een ov-fiets. Toen ving ik iets op over een verassingsuitje, waarvan jullie nog niet wisten wat jullie gingen doen. Zo veel momenten om je het briefje te geven, maar geen ballen. Wie niet waagt, wie niet wint...."

Bert

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een meisje dat ik vandaag zag in de trein (rond 12.30-13.00 uur). Ze had mooi donker haar, bruine ogen en een witte wollen (?) trui en zat tijdens de rit te lezen. Ik droeg een blauwe pet en ik heb blauwe ogen. We keken elkaar af en toe aan tussen de stoelen door en ik had graag een praatje met je willen maken, maar helaas zat ik daarvoor te ver van je af. Het lijkt me leuk om je een keer te spreken en te horen welk boek je zat te lezen. Groetjes, Bert"

Jennifer

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in bij Amsterdam Amstel, lang, blond en blauw ogen, je vroeg of je naast mij kon zitten. Ik gaf je een glimlach en zei: ja tuurlijk. Je had een witte vest aan met een spijker broek en adidas schoenen. Ik was helemaal in een creme outfit. (Klein light skin) We hadden een beetje oogcontact, en glimlachte naar elkaar. Helaas durfde ik je insta/nummer niet te vragen. We stapte beide bij Utrecht Centraal uit. (Rond 14: 21)"

J

19 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 20:45 stapte ik (zwart topje, lange rok met bloemenprint) in op Amsterdam Amstel en jij (spijkerbroek, zwart shirt) kwam schuin tegenover me zitten. We hadden een paar keer oogcontact, maar na een lange, warme dag kon ik niks bedenken om het gesprek te openen. Stiekem hoopte ik dat Utrecht ook jouw eindpunt zou zijn zodat ik je daar nog kon aanspreken, maar helaas moest jij je overstap halen. Als je dit toevallig leest, zullen we binnenkort toch een keer dat drankje doen?"

S

17 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Je keek nog om, maar toen keek ik uit automatisme weg. Je zat twee stoelen verderop, stapte uit bij Amsterdam Amstel (om 22.28). Ik droeg een jurk met bloemetjes en heb bruin haar, bruine ogen. Ik ben benieuwd!"

N

4 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station leken we al even oogcontact te hebben. Je zag er uit als een stoerr chick met krullend rood/rossig haar. Ik durfde je niet zomaar aan te spreken. Vlak voordat we bij jouw halte aankwamen betrapte je me er op dat ik naar je tattoos zat te kijken. Een van een stoere ridder in gevecht met een draak/slang en eentje van een plaguedocter waar je ook een speldje van droeg op je jack. Je keek me aan en glimlachte en ik voelde me betrapt en mijn hoofd rood worden. Vlak voordat je uitstapte keer je nog een keer naar me en we glimlachte naar elkaar. Wie weet of dit iets uithaalde maar ik krijg je lach niet uit mijn hoofd 😅"

Jeroen

30 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was onderweg naar huis na een lange werkdag. De trein stopte bij Amsterdam centraal en plots kwam jij tegenover me zitten. Een prachtige dame met mooi blond haar, een paarse broek en jasje aan, een paar leuke oorbellen met de vorm van een ster in. Mogelijk had je lekker geshopt, want je had nog wat extra tassen bij je. Smaak heb je zeker! Je zag er leuk uit en ik werd steeds meer nieuwsgieriger naar je. Ik moest een paar keer niezen en toen jij me gezondheid! wenste, had ik daarop moeten in spelen. Op een moment pakte je je boek en je muziek ging in, volgens mij was het de eigenschappen of eigenaardigheden van de aarde. Je leek heel gefascineerd. We gingen beiden in Alkmaar eruit en helaas liep je nogal snel voordat ik je beter kon aanspreken. Hopelijk zie ik je nog een keer op Alkmaar of Amsterdam centraal"

S

30 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het perron en toen zat je ook aan de andere kant van het looppad, toen de mensen naast mij opstonden vroeg je of je naast me kon zitten en ik zei ja. We zaten heel de tijd met onze armen tegen elkaar. Je had een leuk blauw petje op en echt leuke schoenen. Ik wilde je insta vragen maar ik was te nerveus"

Maurice

27 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in een vierzits in de sprinter richting Amsterdam Centraal, vanaf Rotterdam Centraal. De trein had technische problemen en moest een “Herstart” maken en dat zou ongeveer 15 min duren. Daar babbelden we wat over. Na een poosje besloot je toch een andere trein te nemen (intercity naar Amsterdam Centraal dacht ik) en stapte je uit…. Ik vond je ontzettend mooi en volgens mij was er wederzijdse nieuwsgierigheid. Jammer genoeg had ik het lef niet om contactgegevens uit te wisselen, maar misschien dat we via deze weg elkaar weer mogen treffen!"

M

21 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein, je stapte bij Amsterdam Amstel en zaten tegenover elkaar. We wisselden af en toe een blik uit en we stapten uit in Utrecht. Je luisterde muziek, had een beige jas en een donkerblauwe (Ralph Lauren?) polo en liep uiteindelijk richting de fietsenstalling onder het station. Je had een zwarte rugtas. Ik ben benieuwd wie je bent.."

Tom

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met een gitaar en ook nog eens schaken op je telefoon, lang haar. Ik las een blaadje, petje op. Wil je een keer een potje schaak spelen?"

Sam

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden te wachten bij spoor 7 rond 2 uur. De trein had 10 minuten vertraging. Je had door dat ik gluurde naar je en je moest lachen. Nadat we de trein instapten zagen we elkaar niet meer. Je had een bruine leren tas, zwart mondkapje en flaired spijkerbroek die over je schoenen heen viel. Sorry dat ik je niet heb aangesproken :( Drankje doen?"

T

3 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat met je vriendin/klasgenoot naast mij en een random jongen (4 zits). Jullie deden volgens mij een opleiding richting geneeskunde. Verder was je erg trots op de 9 die je had gehaald en je had rood/blond haar en blauwe ogen. Ik hield de deur nog voor je open en daarvoor bedankte je mij nog netjes. Helaas voelde ik mij niet zo lekker maar dat vond ik jou wel…"