Alexander

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amstel begon voor mij het gestuntel. Jou niet willen aankijken, maar toch wel. In de trein van Amstel naar Maastricht kwam je met een camera en laptop tegenover me zitten omdat daar een stopcontact was. Nog wat mislukte grappen gemaakt, om nog wat verder te stuntelen. Je was verder druk op je laptop, maar in Eindhoven kreeg je nog een goede reis toegewenst. Ik kreeg er lachende bruine ogen voor terug. En die fotos van je, mag ik die nog eens zien?"

Maurice

16 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik nam plaats in een ochtendtrein met een zure kop, want ik had niet zo goed geslapen en moest toch nodig naar kantoor. Mijn humeur verbeterde toen een dame met erg leuke uitstraling binnenstapte. Voorzien van sporttassen en dergelijke leek je op weg naar Schiphol. Helaas was je wat verkouden en had je geen zakdoekjes bij de hand! Na een tijdje realiseerde ik me plots dat er wat pakken papieren zakdoekjes in mijn tas verstopt waren. Ik gaf je er een en je leek zichtbaar opgelucht. Ik vergat helaas te vragen "een kop koffie als tegenprestatie graag" :( Dan maar via deze weg, misschien lees je het en houd je wel van koffie!"

Mario

15 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat daar in je paarse outfit, in de trein, te relaxen in de middencoupe. Ik stapte met mijn vouwfiets binnen vanaf Amsterdam-Amstel. Jij bood aan om mijn vouwfiets, op haar zitplek te zetten, maar ik weigerde vriendelijk. Ik zei: blijf maar lekker op je plek zitten, ik ga wel ergens anders zitten. Bij het verlaten van de trein in Driebergen-Zeist, waar jij uitstapte, lachte jij nog vriendelijk maar mij. Ik vond je lach, de moeite waard, om die nog een keer te zien."

Jochem

10 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
""Ik zat met drie vrienden in de trein richting Castricum aan Zee. Beladen met spullen maakte jij een grappige vragende opmerking “waar gaat jullie reis heen?”. We lachten en vroegen waar jouw reis heen ging. Het antwoord “de spullen van mijn ex terugbrengen en daarna door naar mijn rebound” was een reactie die ik niet verwachte en mij verblijde door je spontaniteit. Je las het boek “een nieuwe aarde” in je sportoutfit. Jouw prachtige ogen en stralende lach lieten mij verlegen voelen. Graag zou ik je uitnodigen om een drankje te doen op het strand in Castricum.""

Valentina

30 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"ik was op het amsterdam amstel station, ik ging de roltrappen op perron één op en ik zag een mulat en een jongen met krullend haar, we glimlachten en volgden elkaar met onze ogen, het was tussen 5 en 6 in de middag, ik had een lange groene jurk (voor eventuele fouten sorry ik ben geen nederlander)"

Iris

7 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was laat op de avond, rond 23 uur. Ik zag je eerst in Albert Heijn to go op Utrecht Centraal en later bleek je dezelfde trein te hebben en zag ik je weer op het perron. Eenmaal in de trein kwam ik naast je zitten maar durfde je niet aan te spreken.. Bij Amsterdam Amstel moest ik zelf de trein uit. Achteraf baal ik dat ik niet gewoon een praatje ben aangegaan. Je zag er een beetje sportief uit, je had een korte broek aan en een wit t shirt. Ik had zelf een zwarte broek aan met een gekleurd shirtje. Wie weet lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen!"

Fred

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik probeer het nog eens. Onze ontmoeting was rond 19 Maart. We stapten samen bij station Muiderpoort in de trein van 17.54 uur Jij dame met 2 kinderen, je dochter en zoon. Ze hadden allebij een step bij zich. Je dochter had het voor der verjaardag gehad afgelopen vrijdag met een horloge. Je zoon had honger er wou wat kopen. Jullie hadden een druk maar gezellig weekend gehad. Je reis ging naar Nijmegen. Je miste de uitstap bij Station Amsterdam Amstel. Je stapte bij Station Duivendrecht uit. Helaas door het snelle handelen en haast geen nummer kunnen geven of vragen. Zou het gesprek graag willen voortzetten. Ben jij het die dit leest, of weet iemand over wie dit gaat.. Contact/ reageer dan.""

Anna

14 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, sportieve man met donker haar, bril, Nomadjas en wandelschoenen, stapte in dezelfde trein als ik (treinstel 8642, 1e klas). We hadden een paar keer voorzichtig oogcontact, ik was benieuwd naar je, maar je stapte helaas iets eerder uit dan ik (in Ede-Wageningen). Ik vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken, wist ook niet hoe. Misschien vind jij het ook jammer, lees je dit en wil je me schrijven."

A

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten rond 17:45 tegelijkertijd in Metro 54, vanaf Amsterdam Bijlmer Arena richting Amsterdam Centraal. We stonden beiden bij de deur, tegenover elkaar. Jij links, ik rechts. Je had een donkerblauwe jas aan met zwarte touchscreen handschoenen, een zwarte tas en zwarte nette suède schoenen (denk ik). We hadden beiden onze AirPods in. We hadden meerdere keren oogcontact met elkaar. Ik had het gevoel dat je vaker keek maar je bracht me in verlegenheid. Als jij niet keek probeerde ik stiekem toch te kijken, ik vond je er leuk uit zien. Ik moest langs je om eruit te gaan (Wibautstraat) en had me voorgenomen om iets tegen je te zeggen, maar ik durfde niet meer. En nu heb ik er spijt van! Dus.. mocht je dit zien: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen. X"

Krullenbol

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij at een broodje gezond en ik een croissant wat een grote puinhoop was geworden. Je ging naar Zeeland voor sinterklaas. We raakten net aan de praat toen ik er uit moes. Doen we een keer een drankje? Jongen met de groene jas."

L

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Utrecht naar Amsterdam Centraal. Je stapte uit op Amstel. Als je dit leest weet je precies wie je bent."

Daan

29 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Rotterdam Centraal.
"Hé leuke blond meisje met een mooie bril! Je keek en lachte lief naar mij terwijl ik met een vriend op het perron aan het praten was. Je had direct mijn aandacht maar ik kon helaas niet direct een praatje met je maken. Je stapte in de sprinter van twee voor twaalf van Amstel naar Rotterdam. Terwijl die wegreedt, hadden we nog een leuk en spontaan oogcontact. Ik hoop dat je goed bent thuisgekomen! Hopelijk hebben we de volgende keer dat we elkaar zien wel tijd genoeg op elkaar gedag te zeggen :)"

Fenna

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hello leuke man (lang, donker half lang haar, snor!, halverwege de 30, beige-achtige jas, sportieve schoenen), Ik ben een vrouw van 27 jaar, lang (1.84), donkerblond lang haar met een pony, witte trui, donkerblauwe wollen jasje. Vandaag kwam ik je tegen op station Amstel. Je stond met een groepje mannen bij de roltrap te wachten. Later stond je met je maten aan het eind van het perron, je stapte in dezelfde trein als ik en waar ik plaatsnam in een coupé bleef jij bij de deuren staan, het was redelijk druk. Ik had enkel kort oogcontact met je gemaakt, maar ik dacht meteen, aantrekkelijke guyyyy!!!, met jou wil ik wel een beschuitje eten, of kopje koffie of biertje drinken! Dus ik op een brief schrijven: hoi, ben je single? Je lijkt me leuk, groetjes, Fenna. Alleen durfde ik hem niet te geven. Je stapte ook uit in Utrecht en leende met je groepje, net als ik, een ov-fiets. Toen ving ik iets op over een verassingsuitje, waarvan jullie nog niet wisten wat jullie gingen doen. Zo veel momenten om je het briefje te geven, maar geen ballen. Wie niet waagt, wie niet wint...."

Bert

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een meisje dat ik vandaag zag in de trein (rond 12.30-13.00 uur). Ze had mooi donker haar, bruine ogen en een witte wollen (?) trui en zat tijdens de rit te lezen. Ik droeg een blauwe pet en ik heb blauwe ogen. We keken elkaar af en toe aan tussen de stoelen door en ik had graag een praatje met je willen maken, maar helaas zat ik daarvoor te ver van je af. Het lijkt me leuk om je een keer te spreken en te horen welk boek je zat te lezen. Groetjes, Bert"

Jennifer

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in bij Amsterdam Amstel, lang, blond en blauw ogen, je vroeg of je naast mij kon zitten. Ik gaf je een glimlach en zei: ja tuurlijk. Je had een witte vest aan met een spijker broek en adidas schoenen. Ik was helemaal in een creme outfit. (Klein light skin) We hadden een beetje oogcontact, en glimlachte naar elkaar. Helaas durfde ik je insta/nummer niet te vragen. We stapte beide bij Utrecht Centraal uit. (Rond 14: 21)"