Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Amstel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Marieke

6 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Centraal.
"I was struggling with my luggage, and then you offered to help me carry it and to the station."

Jolene

5 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hee leuke jongen met donker haar die zo lief naar mij lachte! We zagen elkaar vanochtend op Amstel station om 8:32, keken elkaar een paar keer aan en stapten in hetzelfde treindeel. Toen ik uit de trein ging in Utrecht lachten we naar elkaar. Helaas bleef jij zitten en konden we geen gesprekje aanknopen. Toen ik uitstapte baalde ik dat ik niet snel je nummer heb gevraagd! En nu kan ik me niet concentreren op werk en heb ik deze website gevonden haha. X meisje met bruine vintage jas"

-

1 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide vanaf Utrecht in de trein en hadden een paar keer oogcontact. Jij liep naar beneden met twee vrienden, ik durfde niet dus bleef naast de deur zitten. Je vriend stapte uit bij station Bijlmer arena en ik bij Amstel. We hadden een paar keer oogcontact en nu (eigenlijk toen al) heb ik spijt dat ik je niet heb aangesproken. Ik had een blauwe rok aan met hoge laarzen. Zou heel komisch zijn als je dit leest, maar schat de kans vrij klein in."

Maarten

13 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in en je liet me heel lief zien dat er nog plek op het balkon was, ik ging op die stoelen schuin naast jou zitten.. Ik was die jongen met het witte shirt met lange mouwen, jij had zwart haar en rood-witte Nikes aan :) Ik stapte uit op Ams Amstel en jij bleef zitten.. Toch spijt dat ik je niet heb aangesproken! Wie weet.."

M.

8 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had gisterochtend een gelukje: ik was te laat en de trein ook. Toen ik instapte en naar boven liep kwam ik tegenover je te zitten. Je leek druk aan het werk op je laptop die in een kleurige hoes zat. Je had werkachtige kleren aan, en vrolijke sokken. Ik droeg een groengele top en een lichtblauw spijkerjack en klapte ook mijn laptop open. We hadden af en toe oogcontact en toen ik uitstapte wenste ik je fijne dag. We keken voordat ik de coupe uitstapte nog even naar elkaar om, en toen ik op het perron stond en jij nog in de trein zat moesten we allebei lachen. Lijkt me leuk om eens te kletsen :)"

Anoniem

22 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een rode tas en groene new balance 550 schoenen, en je stapte daarna uit bij weesperplein. Ik had witte airforce 1 schoenen en ik hield de deur voor je open in de trein toen we uitstapten."

:)

6 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Thomas of zaantje Ik ben je e-mail kwijt en wil graag weten of jij degene was die ik in de trein zag. Als je dit leest wil je dan hierop reageren met of je die dag een korte of lange broek aan had, welke kleur je baret of muts had? En vooral: waarom heb je op deze website gekeken? Ben zo benieuwd."

Blonde

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Beste (lange, bruin harige) conducteur waarmee ik meerdere malen oogcontact had, en die zei dat ik weer terug moest gaan zitten naast me zus. Je groeten mij bij instappen op amstel en bij uitstappen was u met een collega en wenste je me een fijne avond. Ik heb spijt dat ik je niet aangesproken heb."

L

27 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag (27 februari stapte rond 10.15) ik in bij Amstel in de trein naar Utrecht (eigenlijke eindstation Maastricht, maar vanwege werkzaamheden ging de trein niet verder dan Utrecht). Ik ging zitten in een 4-zits in een stilte coupé, recht tegenover jou. Een knappe man, donkere volle bos met haar. Jij was druk bezig op je laptop met een zwarte koptelefoon op. Ik, blonde vrouw, netjes gekleed, zat wat op m’n telefoon en naar buiten te staren. Zo af en toe kruisden onze blikken. Eenmaal Utrecht centraal naderend, hadden we intens oogcontact en gaven we elkaar een liefdevolle glimlach. Rond half 11 stapte jij uit op Utrecht centraal, ik volgde, en achteraf baal ik dat ik je niet aan je jasje heb getrokken. Dus ik hoop dat je dit toevallig met hetzelfde gevoel leest. Want het zou mij iigv leuk lijken contact uit te wisselen."

Jet

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat maar bleken in een stiltecoupé te zitten. Dan maar fluisteren. Ook dat werd niet gewaardeerd door anderen. Dan maar teksten op de telefoon schrijven en zo communiceren. En toen ineens moest je uitstappen, op naar je feestje. Ik vond het achteraf zo hilarisch hoe ons ‘gesprek’ was gegaan dat ik gewoon eens probeer of de man met het leuke ‘opa’ petje dit bericht zal zien want ik heb, heel onbeleefd, je naam helemaal niet gevraagd."

Lobke

21 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Eindhoven Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuke jongen in de trein naar Eindhoven van 23.47 met wie we over datingsprofielen hebben gepraat. Elkaar vinden op Hinge is denk ik een beetje lastig bij nader inzien en ik moest echt de trein uit op Utrecht Centraal, maar ik zou graag eens een drankje met je willen doen. Hopelijk heb jij dezelfde gedachte om je treinflirt hier te vinden."

Iris

18 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was ‘s ochtends vroeg rond 8 uur. Ik zat op de trap verzonken in mijn telefoon en toen ik opkeek keek jij naar mij, je stond tegenover me. We glimlachten een paar keer naar elkaar en toen moest ik helaas uitstappen in Amsterdam Amstel. Je had bruin haar en je had een blauw/zwarte jas aan. Je leek rond de 25 jaar oud. Ben jij de jongen die ik zoek?"

anoniem

9 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten op het balkon ik las een boek en stapte uit op Amstel rond 11 uur"

Lars

25 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Shit! Vet knappe meid, zaten best ver van elkaar af maar ze maakte vrij ongegeneerd oogcontact met me. Ik stapte eerder uit bij Amstel en was blijkbaar te verlegen om iets te zeggen, liep wel langs haar de trein uit. Zo stom! Je had donker haar en hele mooie ogen, daarom deze oproep haha, hopelijk zie je het!"

Alexander

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amstel begon voor mij het gestuntel. Jou niet willen aankijken, maar toch wel. In de trein van Amstel naar Maastricht kwam je met een camera en laptop tegenover me zitten omdat daar een stopcontact was. Nog wat mislukte grappen gemaakt, om nog wat verder te stuntelen. Je was verder druk op je laptop, maar in Eindhoven kreeg je nog een goede reis toegewenst. Ik kreeg er lachende bruine ogen voor terug. En die fotos van je, mag ik die nog eens zien?"