Je flirt uit het oog verloren op Station Amsterdam Amstel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jet

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We raakten aan de praat maar bleken in een stiltecoupé te zitten. Dan maar fluisteren. Ook dat werd niet gewaardeerd door anderen. Dan maar teksten op de telefoon schrijven en zo communiceren. En toen ineens moest je uitstappen, op naar je feestje. Ik vond het achteraf zo hilarisch hoe ons ‘gesprek’ was gegaan dat ik gewoon eens probeer of de man met het leuke ‘opa’ petje dit bericht zal zien want ik heb, heel onbeleefd, je naam helemaal niet gevraagd."

Lobke

21 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Eindhoven Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuke jongen in de trein naar Eindhoven van 23.47 met wie we over datingsprofielen hebben gepraat. Elkaar vinden op Hinge is denk ik een beetje lastig bij nader inzien en ik moest echt de trein uit op Utrecht Centraal, maar ik zou graag eens een drankje met je willen doen. Hopelijk heb jij dezelfde gedachte om je treinflirt hier te vinden."

Iris

18 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was ‘s ochtends vroeg rond 8 uur. Ik zat op de trap verzonken in mijn telefoon en toen ik opkeek keek jij naar mij, je stond tegenover me. We glimlachten een paar keer naar elkaar en toen moest ik helaas uitstappen in Amsterdam Amstel. Je had bruin haar en je had een blauw/zwarte jas aan. Je leek rond de 25 jaar oud. Ben jij de jongen die ik zoek?"

anoniem

9 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten op het balkon ik las een boek en stapte uit op Amstel rond 11 uur"

Lars

25 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Shit! Vet knappe meid, zaten best ver van elkaar af maar ze maakte vrij ongegeneerd oogcontact met me. Ik stapte eerder uit bij Amstel en was blijkbaar te verlegen om iets te zeggen, liep wel langs haar de trein uit. Zo stom! Je had donker haar en hele mooie ogen, daarom deze oproep haha, hopelijk zie je het!"

Alexander

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amstel begon voor mij het gestuntel. Jou niet willen aankijken, maar toch wel. In de trein van Amstel naar Maastricht kwam je met een camera en laptop tegenover me zitten omdat daar een stopcontact was. Nog wat mislukte grappen gemaakt, om nog wat verder te stuntelen. Je was verder druk op je laptop, maar in Eindhoven kreeg je nog een goede reis toegewenst. Ik kreeg er lachende bruine ogen voor terug. En die fotos van je, mag ik die nog eens zien?"

Maurice

16 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik nam plaats in een ochtendtrein met een zure kop, want ik had niet zo goed geslapen en moest toch nodig naar kantoor. Mijn humeur verbeterde toen een dame met erg leuke uitstraling binnenstapte. Voorzien van sporttassen en dergelijke leek je op weg naar Schiphol. Helaas was je wat verkouden en had je geen zakdoekjes bij de hand! Na een tijdje realiseerde ik me plots dat er wat pakken papieren zakdoekjes in mijn tas verstopt waren. Ik gaf je er een en je leek zichtbaar opgelucht. Ik vergat helaas te vragen "een kop koffie als tegenprestatie graag" :( Dan maar via deze weg, misschien lees je het en houd je wel van koffie!"

Mario

15 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat daar in je paarse outfit, in de trein, te relaxen in de middencoupe. Ik stapte met mijn vouwfiets binnen vanaf Amsterdam-Amstel. Jij bood aan om mijn vouwfiets, op haar zitplek te zetten, maar ik weigerde vriendelijk. Ik zei: blijf maar lekker op je plek zitten, ik ga wel ergens anders zitten. Bij het verlaten van de trein in Driebergen-Zeist, waar jij uitstapte, lachte jij nog vriendelijk maar mij. Ik vond je lach, de moeite waard, om die nog een keer te zien."

Jochem

10 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
""Ik zat met drie vrienden in de trein richting Castricum aan Zee. Beladen met spullen maakte jij een grappige vragende opmerking “waar gaat jullie reis heen?”. We lachten en vroegen waar jouw reis heen ging. Het antwoord “de spullen van mijn ex terugbrengen en daarna door naar mijn rebound” was een reactie die ik niet verwachte en mij verblijde door je spontaniteit. Je las het boek “een nieuwe aarde” in je sportoutfit. Jouw prachtige ogen en stralende lach lieten mij verlegen voelen. Graag zou ik je uitnodigen om een drankje te doen op het strand in Castricum.""

Valentina

30 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"ik was op het amsterdam amstel station, ik ging de roltrappen op perron één op en ik zag een mulat en een jongen met krullend haar, we glimlachten en volgden elkaar met onze ogen, het was tussen 5 en 6 in de middag, ik had een lange groene jurk (voor eventuele fouten sorry ik ben geen nederlander)"

Iris

7 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was laat op de avond, rond 23 uur. Ik zag je eerst in Albert Heijn to go op Utrecht Centraal en later bleek je dezelfde trein te hebben en zag ik je weer op het perron. Eenmaal in de trein kwam ik naast je zitten maar durfde je niet aan te spreken.. Bij Amsterdam Amstel moest ik zelf de trein uit. Achteraf baal ik dat ik niet gewoon een praatje ben aangegaan. Je zag er een beetje sportief uit, je had een korte broek aan en een wit t shirt. Ik had zelf een zwarte broek aan met een gekleurd shirtje. Wie weet lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen!"

Fred

21 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik probeer het nog eens. Onze ontmoeting was rond 19 Maart. We stapten samen bij station Muiderpoort in de trein van 17.54 uur Jij dame met 2 kinderen, je dochter en zoon. Ze hadden allebij een step bij zich. Je dochter had het voor der verjaardag gehad afgelopen vrijdag met een horloge. Je zoon had honger er wou wat kopen. Jullie hadden een druk maar gezellig weekend gehad. Je reis ging naar Nijmegen. Je miste de uitstap bij Station Amsterdam Amstel. Je stapte bij Station Duivendrecht uit. Helaas door het snelle handelen en haast geen nummer kunnen geven of vragen. Zou het gesprek graag willen voortzetten. Ben jij het die dit leest, of weet iemand over wie dit gaat.. Contact/ reageer dan.""

Anna

14 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Arnhem Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, sportieve man met donker haar, bril, Nomadjas en wandelschoenen, stapte in dezelfde trein als ik (treinstel 8642, 1e klas). We hadden een paar keer voorzichtig oogcontact, ik was benieuwd naar je, maar je stapte helaas iets eerder uit dan ik (in Ede-Wageningen). Ik vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken, wist ook niet hoe. Misschien vind jij het ook jammer, lees je dit en wil je me schrijven."

A

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten rond 17:45 tegelijkertijd in Metro 54, vanaf Amsterdam Bijlmer Arena richting Amsterdam Centraal. We stonden beiden bij de deur, tegenover elkaar. Jij links, ik rechts. Je had een donkerblauwe jas aan met zwarte touchscreen handschoenen, een zwarte tas en zwarte nette suède schoenen (denk ik). We hadden beiden onze AirPods in. We hadden meerdere keren oogcontact met elkaar. Ik had het gevoel dat je vaker keek maar je bracht me in verlegenheid. Als jij niet keek probeerde ik stiekem toch te kijken, ik vond je er leuk uit zien. Ik moest langs je om eruit te gaan (Wibautstraat) en had me voorgenomen om iets tegen je te zeggen, maar ik durfde niet meer. En nu heb ik er spijt van! Dus.. mocht je dit zien: het lijkt me leuk om je beter te leren kennen. X"

Krullenbol

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij at een broodje gezond en ik een croissant wat een grote puinhoop was geworden. Je ging naar Zeeland voor sinterklaas. We raakten net aan de praat toen ik er uit moes. Doen we een keer een drankje? Jongen met de groene jas."