Di-jan

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Didam naar station Amsterdam Amstel. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"19.35 stapte ik in op station Didam. Jij zat daar al, druk te zwoegen op je laptop. We hadden enig oogcontact, maar ik was helaas te verlegen om hier verder op in te gaan, spijt! Je was lang, breed, had blond haar en mooie bruine ogen. Daarnaast droeg je een zwarte sweater en een gele jas. Samen moesten we overstappen in Arnhem richting Amsterdam. Ik vermoed dat jij bij A'dam Centraal bent uitgestapt, want toen ik uitstapte op Amstel zag ik je nog zitten. Wie weet zie ik je nog eens!"

Marco

5 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover me zitten in de trein van Utrecht naar Enkhuizen die om 15.18 vertrok uit utrecht. We hadden af en toe oogcontact, en toen ik uitstapte bij amstel glimlachten we naar elkaar met onze ogen (thanks mondkapjes :p). Ik wilde je aanspreken, maar wilde niet pushy overkomen. Nu al spijt van! Als je dit leest: Flirt voortzetten? Lijkt me leuk om je beter te leren kennen. Jij: vrouw met blauwe ogen, vest over een jurkje, sproetjes, jaar of 25-30. Ik: blauwe broek, grijs jasje, bruine ogen. 35"

T

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou; man ongeveer 1.80cm, tussen de 25-35 jaar, donkerblond kort haar met een bril, zwart shirt met lange mouwen, laptop bij je op het perron van Amsterdam Amstel. Je stond te wachten op de trein van 11:33 naar Nijmegen/Arnhem bij het rustige gedeelte van het perron, voorbij de kiosk. Je had een rugzak en een laptop bij je, als ik het me goed herinner. Je liep naar het wat stillere gedeelte van het perron. Ik stond daar ook te wachten met een blauwe getailleerde halflange jas, zwarte broek en gympen, bruin lang haar en een zonnebril op. Je stapte in de trein en onderweg zat je best ver weg in dezelfde coupe, ik kon via het spiegeleffect van de treinplafond ( is niet bij alle treinen zo alleen sommige type treinen intercity's) naar je kijken en volgensmij had jij dat ook door want je keek regelmatig. Je liep een keer langs mij naar de wc en bij station Arnhem stapte ik uit de trein en jij ook. Je keek nog naar mij toen we stonden te wachten voordat de deur open ging, helaas durfde ik je niet aan te spreken... Er stonden nog meer mensen daar. Je had toen een leger groene/lichtgroene jas aan. Toen je de trein uitliep checkte je uit bij het poortje op het perron en daarna liep je door naar de uitgangshal van Arnhem centraal, daarna heb ik je niet meer gezien. Ik zou je graag nog eens ontmoeten! :-) wie weet in Amsterdam of Arnhem"

T

13 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel.
"Niet in de trein maar in de metro! Om 17:45 u namen we allebei op station Amsterdam Amstel de metro richting Amsterdam centraal. Voor het instappen hadden we oogcontact. Je bent heel lang, donker haar, je droeg een blauwe jas, had bruine schoenen aan en had oordopjes in. Ik droeg een oranje jas en bruine sjaal. Helaas was het heel erg druk en moest ik achter jou staan in de metro. Jij stapte er na 1 halte al uit, halte wibautstraat. Je had een bijzondere uitstraling en ik hoop je ooit weer te zien! X meisje met lang bruin haar"

John

8 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de intercity, de allerlaatste coupe, naar Arnhem, na 45 vertraging door een defecte trein bij station Bijlmer arena. Het was zo druk dat ik me erin moest wurmen en bij de trap bleef staan. De trap naar beneden, waar jij op zat. Jij met donker haar, een tas bij je, en op je tel muziek aan het luisteren. Je was je oordopjes zat en gooide ze in je tas, pakte je toilettas en vette je lippen in. Je had 2 ringen om je rechterhand maar niet 1 om je ringvinger. We hebben een paar keer elkaar flink in de ogen gekeken en naar elkaar gelachen en ik zou je graag nog eens ontmoeten. Ik had een beige jas aan, had een opvallende en grote leren tas bij me en een zwarte rugzak en Ik had een zwarte muts op van Ballin. Ik hoop dat je dit leest"

Aslan

2 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Op 2 februari 2020 nam ik de trein van Amsterdam naar Nijmegen om 23.22. Toen de trein aankwam in Arnhem s'nachts veranderde ik van stoel richting Nijmegen. 2 stoelen verder tegenover mij zat jij rechts bij het raam in de silence gedeelte op de 2e verdieping van de trein je bent de jonge dame met een mooie vrolijke sympathieke lach en uitstraling. Regelmatig zat je te spelen met jouw mobieltje en je was vrolijk. Je zat te lachen in jezelf toen je bezig was met jouw mobieltje. Je heb donkerblond lang haar. Je was gekleed in een grijzige shirt, blauwe jeans, je had wit grijze sportschoenen aan en tijdens de aankomst trok je een donkergroene winterjas aan met capuchon. Regelmatig hadden we oogcontakt tijdens de reis van Arnhem naar Nijmegen. Toen de trein arriveerde rond iets voor 1 uur s'nachts stond ik op en liep naar de glazen deur in de trein. Ik zag dat je naar de andere uitgangsdeur wilde gaan. Toen ik nog een naar jou keek en de glazen deur voor je open hield in de trein keek je me recht in mijn ogen aan. Die vriendelijke sympathieke lach van je deed me wat. Toen je me bedankte zei ik tegen jou dat je goed aangekleed was tegen de kou en maakte een compliment dat je een mooie jas aan heb. Ik vroeg aan je toen of je nog ver moest gaan. Je gaf aan dat het maar 5 minuten lopen was. Toen de deuren van de trein open ging was je snel vertrokken. Ik wou jou nog meer vragen maar ik zag dat je verlegen werd. Toch had ik met je kennis willen maken jammer genoeg de gelegenheid was niet op dat moment. Bij deze kan je met me in kontakt komen. Ik heb kort haar, ben atletisch. Ik had een donkergrijze korte jas aan, zwarte broek, zwarte nette schoenen en een vel rode sjaal had ik om."

Jongen met zilv

7 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag 7 december 2019 zat ik in de trein van Amsterdam Amstel naar Amsterdam Centraal, aankomst 13.35 uur. Vlak voor aankomst op Amsterdam Centraal liep ik naar het balkon om mijn zilverkleurige vouwfiets alvast uit te vouwen en van het slot te halen. We hadden meerdere keren intrigerend oogcontact. Jij met donker haar, baard, bril en schoenmaat kleiner dan 42. Het was druk met uitstappen, ik liet een aantal mensen voorgaan. Toen ik eindelijk uitstapte zag ik je nog even staan kijken. Het ging allemaal zo snel. Ik had niet veel tijd i.v.m. afspraak, maar achteraf heb ik spijt dat ik je niet even heb ingehaald... Ik zie uit naar een herkansing..."

Nora

31 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op 18 september jl maakte ik een praatje met een aardige machinist op spoor 7 op Utrecht CS. Even later ging hij de roltrap op om koffie halen. Toen hij weer terugkwam hebben we weer een tijdje staan praten, we hadden duidelijk een klik. Daarna stapte hij in de trein richting Enkhuizen als machinist en ik als passagier. Ik ben bij Amsterdam Amstel uitgestapt, toen de trein weer vertrok, remde hij even af, leek op een soort gedag zeggen. Zou hem heel graag nog een keer ontmoeten, we hadden echt een klik en ik kan hem niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb blond haar en droeg een roze jas. De machinist was blond en brildragend. Mocht je dit lezen neem dan aub contact met me op."

Danielle

12 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Oh man, helemaal warm kreeg ik het toen je uitstapte en naar me lachte. We keken al even naar elkaar op station Amstel, waar we de trein van 20.03 richting Arnhem namen. Jij liep achter mij, de trap op. Ik zat aan het raam en droeg een blauwe jas, zwart-wit gestreepte trui en rokje, jij volgens mij een lange grijze jas. We luisterden allebei naar muziek uit onze koptelefoon. In Utrecht stapte je uit, lachte nog een paar keer naar me toen je bij de deur naar beneden stond. Ik gaf je een knipoog. Ik heb echt op het punt gestaan om je achterna te gaan, maar keek je na toen je op Utrecht op de roltrap omhoog verdween."

Alwin

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Amstel. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi vrouw van wie ik de naam nog niet weet, We stapten allebei in Utrecht in en bleven staan bij de deuren omdat het zo druk was. Je had een bril en we hadden even kort contact. De hele reis voelde ik een energie en werd enorm door je opgewonden. In Amstel wilde ik je achterna lopen, echter ben ik weer ingestapt. Graag zou ik met jouw kopje koffie drinken en je leren kennen. Ik was die jongeman met een paraplu. 9 dagen zijn nu verstreken en toch blijf ik soms aan je denken. Groet, Alwin"

Chris

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor half 11 haal ik een frietje en kaassoufflé bij de Smullers en loop richting de sporen. Net voor de poortjes zie ik je de poortjes uitkomen en je zorgen maken om 2 Fransen die niet door de poortjes komen. Je bent ze aan het helpen met de weg vinden naar een hotel en mist daardoor bijna de trein. Ik probeer even te helpen maar ben ook zo snel niet capabel en loop zelf dus door terwijl jij nog naar het informatieloket snelt. Gelukkig haal je de trein nog net en daar komen we in gesprek. Niets bijzonders, maar heel gezellig en spontaan. Je leuke lach past perfect bij je hulpzaamheid op Amstel. In Utrecht stap jij over naar Den Bosch en ben ik thuis, je hebt een snelle overstap dus een extra gesprekje zit er niet in. Naderhand besef ik me dat ik alleen weet dat je waarschijnlijk Evy heet (de conducteur praatte nogal hard) en dat je hotelopleiding doet bij NH hotel. Ik zou graag nog eens een koffietje met je doen. Gr de jongen met de blauwe vouwfiets."

Daan

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagavond zat je schuin tegenover mij aan de overkant van het gangpad. Je droeg een prachtige rode jurk en het was alsof ik recht in de zon keek. Onze blikken kruisten maar één keer. Lang genoeg om je niet meer van mijn netvlies te kunnen krijgen. Je was in gezelschap en ik zag geen mogelijkheid om in contact met je te komen. Ik weet dat het gevaarlijk is en dat je eigenlijk een speciale bril moet dragen maar het maakt me niet uit. Ik wil je graag nog een keer zien."

Mari

11 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Rotterdam Centraal.
"Tram 12 rond 18 uur bij de halte leidsplein of kijzersgracht of omgeving daar,, stapte jij de tram in met je mooie ogen zag je mij vanaf de bushalte en in de tram hadden we paar keer oogcontact en ook bij uitstappen. Jij had blauwe spijker jack aan. Bij de amstel station hal ging jij op de bank zitten tegenover piano en ik bleef ook eventjes staan, daarna ben ik naar ah to go gaan lopen en verder naar spoor 4 ,, jij kwam ook daar staan en we hebben van ver elkaar gezien , helaas jou trein richting rotterdam kwam en jij stapte in, had ik je maar gesproken , jij zat er erg leuk uit. Ik had lange zwarte jurk zonder mouwen aan, Ik hoop dat je mij bericht gaat lezen. En misschien dat we ergens een drankje kunnen doen. ;)"

Davey

8 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerlen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, een leuke meid met blond haar, blauwe ogen, blue jeans, paarse tas en een leuke shirt. Wij zaten schuin tegenover elkaar op 8-7-2019 van Amsterdam Sloterdijk tot Amsterdam Amstel, richting Heerlen. De treinreis was van 9:35 tot 9:53 en we zaten boven. We keken elkaar steeds aan en lachte naar elkaar. Je stond op om en stootte je hoofd. Bij Amsterdam Amstel stapte je uit. En ik liep nog uit de trein om je nummer te vragen, maar ik zag je zwaaien naar je vrienden (1 van hun had blauw haar) en toen daarheen lopen. Gemiste kans en daarom hierop proberen. Zou je graag willen ontmoeten."

X

1 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Amstel. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een jongeman van 27 die als planner bij de NS werkt. Ik had een leuk gesprek met hem gehad over of ik na mijn hbo opleiding nog een master zou volgen. Hij gaf mij aan dat hij het mij gunde om verder te studeren, ik kan mij nog herinneren dat die een blikje in zijn hand vast hield, verder heb ik mijn beurs laten liggen toen ik moest uitstappen bij Amsterdam Amstel. Gelukkig zag hij het en riep die mij terug. Mocht je dit berichtje lezen? En jezelf hierin herkennen, dan weet je nu dat ik naar je opzoek ben. Ik zelf heb zwart krullend haar en ik had bijna alles zwart aan behalve mijn topje die was rood- oranje."