X

17 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.41 nam ik de trein op Amsterdam Centraal richting Amersfoort Vathorst. Ik zag een jongen zitten met Jordan 1 aan (volgensmij de kleur Mocka), hij had een donker groene jas aan (volgensmij een bomberjas zoiets). Hij zat bij de hoge 4-stoelzit en ik zat op de lage 4-stoelzit. Op een gegeven moment hadden we telkens oogcontact. Hij was zooo mooi maar ik he uiteindelijk niet om zijn naam gevraagd (spijt!!). Zelf ben ik uitgestapt op weesp om overtestappen. Toen ik de deur uit liep deed ik mijn mondkap omlaag en keek ik achterom naar hem en lachte we naar elkaar. Mijn overstap trein was letterlijk naast deze trein dus via de andere trein keken we elkaar ook steeds aan. En nu ben ik hem kwijt :(((("

B

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!"

Adel

5 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden vaak oogcontact.. snap niet hoe ik jou heb laten gaan. Ik was die jongen met een zwarte pet op, zegt al genoeg denk ik.. 😊 je had op je telefoon een sticker met het merk : zadig & voltaire.. dacht stiekem dat je naam er iets mee te maken had 😊. Ik stapte uit bij weesp, en jij ging door met de trein. Hoop dat je dit bericht leest !"

Ik

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Amersfoort kwam je naast mij zitten. Jij leuke lieve spontane vrouw. Je begon tegen mij te praten, over werk en dat je lekker in de zo'n had gezeten en misschien nog wel een kleurtje had gekregen ook. Net van de kapper en je haar zag er leuk uit. Ik in mijn gele jas met werkkleding. Ik had had nog nooit van vierhouten gehoord, maar was graag tot Nunspeet met je mee gereisd en had je beter willen leren kennen. Kijken hoe je met je ring speelde. Op vathorst moest ik er helaas al uit. En kon je bij het raam, op mijn plekje gaan zitten. Na nog even naar je gezwaaid te hebben ben ik doorgelopen en reed al snel de trein weg. Maar ik denk nog steeds aan jou."

Sarah

4 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Diemen verloren we elkaar uit het oog.
"Erg leuk"

P

16 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Je kwam aan het einde van de middag tegenover mij zitten in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Amersfoort Vathorst. Je hing je jas op en legde je tas naast je neer. Het werd steeds drukker in de trein waardoor wij allebei twijfelde om onze tassen van de stoelen af te halen. We hadden oogcontact en moesten vervolgens beide lachen. Tijdens de treinrit was je druk bezig met het knopen van je veters. Helaas moest je er de volgende halte (Amsterdam Muiderpoort) alweer uit. Je zei mij gedag en verliet de trein. Vanaf dat moment had ik meteen spijt dat ik geen gesprek was aangegaan. Hopelijk kan ik je op deze manier terug vinden!"

Zomerdag

12 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij zag ik je stiekem naar mij kijken, vanmiddag in de sprinter van Amsterdam naar Amersfoort van 16:40. Jij, mooie vrouw met lang rood haar, prachtige blauwe ogen, zwart topje tot onder je schouders en donkere broek. Ik zat op een klapstoel en jij stond op het balkon en ik was zo stom (en te verlegen) om je aan te spreken. Je mag wel vaker naar me kijken. Dan wel op een romantische locatie met een wijntje. Deal?"

Anoniem

18 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amsterdam Science Park verloren we elkaar uit het oog.
"in de 18:40 sprinter richting Amersfoort Vathorst wierp jij (blond, in blauwe jas en spijkerbroek, staand op het balkon aan de andere kant van de klapstoel-coupe) mij een paar lachjes toe. Ik, licht grijzend in zwarte werkkleding (zittend op een klapstoel op het balkon) vroeg me af wat die lachjes betekenden.... Pas nadat ik op Amsterdam Science Park was uitgestapt werd ik, niet om het een-of-ander, nieuwsgierig."

Rinske

26 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Na drie dagen eindelijk de moed gevonden om een berichtje te plaatsen! Maandag 26 februari rond 19:45u zat ik (meisje met staart in mijn haar en met veel te veel bagage) bellend in de sprinter vanuit Amersfoort Vathorst naar Amsterdam centraal. Jij (jongen met zwarte muts op) stapte in Amersfoort in. Tijdens de reis hadden we een paar keer oogcontact en mocht ik je leuke glimlach bewonderen. Hilversum was helaas voor mij jouw eindpunt en je verliet de trein. Op het station heb je nog een keer omgekeken en hebben we nog één keer naar elkaar geglimlacht voordat we ieder ons eigen reis vervolgde en ik mezelf wel voor mijn kop kon slaan omdat ik niet mijn telefoon gesprek heb afgekapt voor een praatje met jou! Ik hoop dat je dit leest (en reageert) of dat ik je nog een keer tegenkom in de trein. Liefs...."

Anoniem

21 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Vathorst.
"Je ging naast mij zitten in utrecht centraal, in de sprinter naar zwolle. Ik stapte uit in amersfoort vathorst. We hadden wat oogcontact. Jij zat met een koptelefoon op. Te verlegen om gedag te zeggen. Daar heb ik nu spijt van. Leuke meid, ik had je moeten aanspreken!"

Marc

15 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi. Ik zag je al in Amersfoort instappen en naar boven in de trein lopen met je zoon. Op Vathorst stapten we allebei uit en we keken elkaar aan. Daarna liep jij achter mij aan naar je auto. Op het winkelcentrum kwamen we elkaar voor de derde keer tegen. Wat een enorm leuke mooie en spontane vrouw ben jij. Ik hoop je weer te ontmoeten. Jij blond blauwe spijkerbroek en rijdt in een zwarte stationcar. gr"

Anoniem

31 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Amersfoort Vathorst. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de bus, elke dag zit jij naast mij, die mooie lach. Die hele reis in mijn gedachten, mijn lippen die naar woorden smachten Wat als ik je aansprak, geen reis zou meer hetzelfde zijn. Ik zeg het iedere dag: Ik doe het morgen wel Zo! het is al morgen wow! dat ging me veel te snel. Ik doe het morgen wel Wat?! Hoe is dit mogelijk. Maar ik moet er nu echt voor gaan want daar komt zij al aan en zij neemt plaats aan mijn zijde en ik spreek: ''Je ruikt naar natte hond wil je asjeblieft een keer ergens anders zitten?''"

Martijn

1 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Zwolle. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in bij vathorst, en ging op de klaptstoel tegen de ruit van de doorgang zitten. Jij zat schuin tegenover mij op de hoekbank; blond haar, mooie blauwe ogen achter een halfronde bril met grote glazen en een lieve lach waar mijn hart sneller van ging kloppen. Je stapte uit in putten voordat ik mijn moed had verzameld, geef je mij nog een kans?"

Ivo

24 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Amersfoort Vathorst. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk meisje van een jaar of 17 met felrode lippenstift, zat schuin tegen over me in de trein van Weesp naar Amersfoort Vathorst rond 16:00 uur. Ze stapte uit in Hilversum en zoek contact met haar.."

Ikke

4 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station vathorst. Jij zat in het bovenste gedeelte van de trein en we keken elkaar aan Toen de trein verder reed zwaaide ik nog naar je. Jij met blauwe jas /trui. Ik hoop je nog een keer te spreken"