Je flirt uit het oog verloren op Station Amersfoort Vathorst? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Catharina

26 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag 26 juni rond 16.45 u ongeveer. Vanaf Centraal Station richting Amersfoort zaten wij tegenover elkaar (in de 1e klas). Ik zat er eerst. Jij kwam iets later en tegenover mme zitten. We vroegen ons beiden af of de trein verlaat vertrok. Jij liet me op jouw telefoon zien dat het +2 minuten was. Helaas moest ik er bij Muiderpoort al uit. Jij bleef zitten want moest verder. Bij het uitstappen draaide ik mij nog even om. We maakten oogcontact, glimlachten en zwaaiden alle twee. Het is bizar, maar het deed iets met me. Ben er aan blijven denken. Vandaar dit oproepje. Kans dat je dit leest of dat ik je ooit nog ergens spontaan tegenkom, lijkt me bijzonder klein. Maar, niet geschoten is altijd mis. Ps: er stond of lag een vergeten flesje fris op de zetel naast jou. Die jij op het plateautje zette."

D

24 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst.
"Ik had de trein van 16:10 vanaf amsterdam centraal. En kwam te zitten tegenover een hele mooie man. We hadden steeds oogcontact en lachen naar elkaar.je had 3 ringen om, aan je linker hand. Helaas moest ik in Weesp alweer eruit. Dus ik weet niet waar jij eruit ging. Herken je dit, ? dan hoor ik misschien wel wat van je ????"

T

22 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Toen op Amsterdam Centraal bleek dat de trein naar Almere gecanceld was, nam ik een trein later richting Amersfoort-Vathorst met overstap op Weesp. Een halte later stapte jij in en kwam je naast mij zitten. Ik was een beetje uit het raam aan het staren met koptelefoon op, maar zag wel dat je af en toe mijn richting uit keek. Terwijl die conducteur zijn controle deed hadden we al een beetje contact. Op station Weesp tikte je mij aan en vroeg je naar de tattoo van een Volkswagen camperbusje op mijn enkel. We hebben daar gezellig over staan kletsen en jij deelde jouw verhaal. Helaas geen telefoonnummers uitgewisseld… Anders was ik graag een keer samen gaan reizen in een Volkswagen busje ipv met de trein."

Willemijn

15 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amersfoort Vathorst. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact. Helaas stapte ik al bij station Putten uit.. Jij had een pet op en ik zat schuin achter je :)"

Sanne

4 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een hele knappe jongen waar ik tegenover zat in de trein, waar we allebei bij centraal uit stapte. Ik had belachelijk veel spullen mee en hij een ook een grote tas. Hij was lang en had donker haar. Later stond hij ook in dezelfde tram en stapte bij dezelfde halte weer uit dus dat kan geen toeval zijn toch"

Anne

2 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op Ede Wageningen rond 22:00, zwart north face petje blauwe bomberjack, groene Nike trainer witte sneakers. Je keek een paar keer naar mij en ik naar jouw, glimlachte zo lief! We stapten beide uit op Amersfoort centraal. Ik ging naar perron 1 jij liep het station uit maar kwam later terug Beide naar Vathorst waar ik je nogmaals zag met je mooie glimlach, we stapten beide uit daarna verdween je! Wie ben je … waar ben je"

O.

16 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kan niet uit mijn gedachten zetten hoe onze wegen elkaar kruisten in die bijzondere treinrit. Gedurende de hele reis voelde ik jouw ogen constant op mij gericht. En toen ik bij de deur stond om uit te stappen om 21.02, raakte jouw tas zachtjes mijn been. Op dat moment draaide ik me om en werd ik betoverd door jouw prachtig gekrulde haar en de blik die onze zielen leek te verbinden. In die ene magische seconde voelde het alsof de tijd stilstond en onze harten samensmolten. Helaas werd ik in mijn haast om mijn afspraak niet te laat te zijn, belemmerd om je naam te vragen. Maar nu, terwijl ik deze woorden met een glimlach neerschrijf, wordt mijn nieuwsgierigheid naar de persoon achter deze onvergetelijke ontmoeting alleen maar sterker. Er is iets betoverends aan de manier waarop onze paden elkaar kruisten, en ik kan niet anders dan me afvragen welke magische connectie er tussen ons zou kunnen ontstaan. Laten we de kans grijpen om elkaar te leren kennen en betoverende verhalen te delen. Als deze boodschap jou bereikt, nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Samen kunnen we nieuwe hoofdstukken van ons avontuur schrijven. Met oprechte interesse, O."

R

27 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het wachten op station Amersfoort vathorst, het was niet veel, maar door je knappe verschijning, blonde haren, het oogcontact en de glimlach die je me gaf was ik benieuwd naar je! We zaten dicht bij elkaar in de trein, er ging iemand naast je zitten, waardoor ik je blik niet meer vangen kon. Ik ging er uit bij Hilversum. Helaas ging jou reis verder in de zelfde trein. Wie weet lees je dit wel, zou leuk zijn Xx"

M

15 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had bruine lange haren en een witte broek (volgens mij), we keken elkaar een aantal keer aan (hoop ik, keek je mij aan?:)) Ik had zwarte headphones op en ik zat naast het raam. Stuur maar een berichtje als je dit ziet, zou leuk zijn!"

Merel

27 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Lange blonde jongeman met G-Star jas en blauw/ wit omrand mondkapje. Dat was leuk oogcontact. Misschien moeten we dat vaker doen. Ik, ook lang en een rugtas die meer weg had van een stortkoker. Zonder stortkoker wil ik wel eens naar Oost fietsen, hoor."

Ruud

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik net genoeg moed had verzameld om op je af te stappen, stapte je uit... Ik zat op het eerste bankje vanaf jou gezien, links."

X

17 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.41 nam ik de trein op Amsterdam Centraal richting Amersfoort Vathorst. Ik zag een jongen zitten met Jordan 1 aan (volgensmij de kleur Mocka), hij had een donker groene jas aan (volgensmij een bomberjas zoiets). Hij zat bij de hoge 4-stoelzit en ik zat op de lage 4-stoelzit. Op een gegeven moment hadden we telkens oogcontact. Hij was zooo mooi maar ik he uiteindelijk niet om zijn naam gevraagd (spijt!!). Zelf ben ik uitgestapt op weesp om overtestappen. Toen ik de deur uit liep deed ik mijn mondkap omlaag en keek ik achterom naar hem en lachte we naar elkaar. Mijn overstap trein was letterlijk naast deze trein dus via de andere trein keken we elkaar ook steeds aan. En nu ben ik hem kwijt :(((("

B

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!"

Adel

5 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden vaak oogcontact.. snap niet hoe ik jou heb laten gaan. Ik was die jongen met een zwarte pet op, zegt al genoeg denk ik.. ? je had op je telefoon een sticker met het merk : zadig & voltaire.. dacht stiekem dat je naam er iets mee te maken had ?. Ik stapte uit bij weesp, en jij ging door met de trein. Hoop dat je dit bericht leest !"

Ik

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Amersfoort kwam je naast mij zitten. Jij leuke lieve spontane vrouw. Je begon tegen mij te praten, over werk en dat je lekker in de zo'n had gezeten en misschien nog wel een kleurtje had gekregen ook. Net van de kapper en je haar zag er leuk uit. Ik in mijn gele jas met werkkleding. Ik had had nog nooit van vierhouten gehoord, maar was graag tot Nunspeet met je mee gereisd en had je beter willen leren kennen. Kijken hoe je met je ring speelde. Op vathorst moest ik er helaas al uit. En kon je bij het raam, op mijn plekje gaan zitten. Na nog even naar je gezwaaid te hebben ben ik doorgelopen en reed al snel de trein weg. Maar ik denk nog steeds aan jou."