Elaine

26 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol en ik zat alleen in een halletje van de trein. Jij kwam het halletje in omdat je uit moest stappen in Gouda. Ik denk dat je werkzaam bent bij defensie want je had een uniform aan en een grote camouflage tas. Ik ben blond, had een donkerblauwe jas aan, een beige broek en bruine dr. Martens aan. Ook had ik een rode fjallraven tas bij me. Je zag mij zitten en deed ook je mondkapje af en je lachte. Je wenste me nog een fijn weekend en we keken elkaar nog aan toen je de trap af liep. Het is moeilijk in woorden te beschrijven, maar het voelde als een bijzonder moment. Ondanks dat het heel onwaarschijnlijk is om je te vinden, zou ik graag willen weten wie je bent :)"

Bram

5 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was warm, stil. Ik zat alleen op een stoel van een vierzits plek. Toen kwam ze uit het niets links tegenover mij zitten. Wauw. Simpelweg, wauw. Het maakt me eigenlijk niet eens uit hoe cliché het klinkt maar ik heb bijna geen woorden voor hoe schitterend ze was. Haar ogen, mijn hemel. Een soort hazel achtig bruin was het. Zo gevoelvol. Alsof ik in een droom zat of zo. Ik probeerde ze steeds stiekem te bekijken maar eigenlijk was dat verloren moeite. Ze had me allang door en eerlijk gezegd maakte me dat ook niet uit. Haar jas viel me ook op. Vintage. Hier complimenteerde ik haar op en zo begon het gesprek waarnaar we elkaar gedag zeiden op Utrecht centraal. Om eerlijk te zijn weet ik niet waarom ik dit nu zo zit te typen op deze vage website. Om eerlijk te zijn had ik gewoon haar nummer moeten vragen. Dom dom dom."

g

1 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Het was in de middag, Je kwam aanlopen, en we hadden oogcontact toen je tegenover me ging zitten. Je had een blauwe pen in je haar, die je vervolgens wisselde voor een roze, en je ging schrijven. Je had blauwe ogen en bruin haar, droeg een lange jas en een jurk. We hadden nog een paar keer oogcontact en het had me leuk geleken om je aan te spreken maar ik was te shy, we luisterden allebei muziek en je was twee haltes verder al weer uitgestapt. Geen idee of je dit ooit zal zien (wie weet) en of ik je nog een keer tegen kom, maar als dat niet het geval is, wilde ik via deze weg eventjes kwijt dat je mooi bent en dat ik hoop dat het goed met je gaat, en het me leuk lijkt als nog met je in contact te komen""

X

24 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Oké dit is niks voor mij. Ik ben op zoek naar die suuuuuper leuke jongen, waarmee ik al maanden dezelfde trein richting Amersfoort Schothorst deel. Elke ochtend in de aller achterste coupé vinden we elkaar weer. Jij draagt een donkergroene winterjas en bent altijd druk op je telefoon. Oh, laatst liep je met een (kerst?) pakket onder je arm. Ik zou graag in contact komen met je :)"

Nathan

6 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Schothorst naar station Nijkerk. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in om 13.15 op station Amersfoort Schothorst als ik het goed gezien heb op het bordje. Ik zat al onderin de dubbeldekker trein op een enkel stoeltje met voor m'n voeten een grote aluminium koffer en een rugtas. Je ging zitten aan de andere kant op een lang bankje naast een ander meisje dat haar huiswerk zat te maken en ging een filmpje te kijken op mobiel met oortjes. Je had een donkere rode jas en een donkerblauwe broek aan. Je had heel mooi donkerblond haar met je gouden oorbellen er half onder verscholen. Ook had je een tasje bij je met opdruk van oude landkaart en wereldbol. We hadden regelmatig oogcontact en glimlachten naar elkaar. Ik heb spijt dat ik je niet aan durfde te spreken. We stapten samen uit om 13.23 in Nijkerk. Ik moest eigenlijk naar Harderwijk, dus in eerste instantie bleef ik zitten en wenste ik je een goede reis. Maar ik bedacht me al snel en was net op tijd uit de trein voordat de deuren sloten. Ik liep achter je aan richting de weg. Maar voordat ik je kon aanspreken stapte je bij een meneer in de auto. Ik liep rustig verder en voordat jullie uit het zicht de woonwijk in verdwenen zwaaiden we nog even naar elkaar. Ik hoop dat je op de er of andere manier dit berichtje leest en dat we misschien samen ergens iets kunnen drinken. Dat zou ik heel gezellig vinden. Jij ook?"

Jonge man

27 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Schothorst.
"Wie s die leuke jonge dame in het groen met een tattoo deels bedekt he stapte tussen Harderwijk en Nijkerk in met rijrichting amersfoort helaas moest ik er bij schothorst al uit jij bleef zitten"

Mark

19 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van Schiphol naar Amersfoort Schothorst is waar ik jou zag zitten. Ik kwam samen met een collega de tweede klas binnen op station Duivendrecht, op weg naar huis. En daar zat je dan met je mooie onschuldige lach. In eersteninstantie had ik je nog niet helemaal opgemerkt en zat ik met mijn collega in gesprek. Tot het moment dat de conducteur kwam en onze kaartjes controleerde. Jij zat in de vierzits naast ons (wij aan het gangpad en jij aan het raam aan de andere kant). Toen jij jouw kaartje niet kon vinden in je nieuwe tas sloeg de paniek even toe en vertelde je dat je nog helemaal doormoest naar Enschede. Gelukkig had je je kaartje na enig zoekwerk gevonden. De opluchting was van je gezicht af te lezen en vanaf dat moment sloeg de vonk bij mij over. Je straalde helemaal, in je mooie grijze jurkje met je zwarte koptelefoon om. Nog voor je uitstapte in Amersfoort om over te stappen, werd ik nog even getrakteerd op een mooie en stralende lach. Toen smolt ik pas echt. Achteraf jammer dat ik je nummer of naam niet gevraagd had maar je hebt mij ook een mooi eind van mijn dag bezorgt :)"

P

1 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de jongen die op vrijdagavond op weg naar een cursus in Amersfoort Schothorst. Wil je nog weten hoe mijn Carnaval is geweest?"

Sam

2 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een goed begin is het halve werk... Ik zat met een goede vriend in de trein van Schiphol naar Amersfoort op een donkere woensdagavond. Onderweg naar huis van vakantie viel ons gesprek stil toen jij de trein in stapte. Jij en ik maakten meerdere malen oogcontact. In Amersfoort moest deze donkerblonde krullenbol met zijn veel te grote vakantierugzak overstappen. Ik had met m’n vriend besproken dat ik het er echt op moest wagen als de kans zich ook maar een beetje voor zou doen. Met de contactpagina in mijn telefoon gereed liep ik de trein uit en toen ik me omdraaide liep je niet meer achter mij. Helaas bleef het bij een goed begin, maar een goed begin is maar de helft. Ik hoop nog eens met je in contact te komen!"

Daniel van duij

6 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Amersfoort Schothorst.
"Het was op Amsterdam Zuid, om 09.15 nam je de trein naar Amersfoort Schothorst. . Ik zag je omdat ik net mijn trein had gemist! Je had blond haar en een zwarte broek met gouden strepen. Je droeg je haar in een knot en een piercing in je rechter neusvleugel. Toen jij in de trein zat en ik nog op het perron stond keken we elkaar nog even aan. Ik zag in dat ogenblik dat je een wit shirt droeg en een gouden kettinkje met muntje. Het lijkt me leuk om een keer af te spreken in Amsterdam, ik trakteer."

Pieter

9 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag middag in de overvolle trein op Station dehaag centje. Jij met je veelste grote koffer in de trein! ik vroeg of ik naast je kon zitten. "ummh sorry dat gaat echt niet'! Vol verbazing keek ik het voetpad in en zag die gigantische koffer staan. Ik kon gelukkig aan de andere kant van het gangpad zitten. Toch nog een beetje in de buurt ;) Ik was niet de enige die het vroeg. Na nummer 10 begon het aardig op me lach spieren te werken. Toen ik moest uitstappen zag ik dat je facebook opstond! ik kon het alleen net niet lezen :( vanaf het perron hadden we nog enkele keren oogcontact en lachte nog even naar elkaar tot de trein vertrok. ik probeer het dus maar zo... Als jij die blonde damen bent met je gigantische koffer en hockeystick. stuur even een berichtje! De jongen met de rode trui."

Anoniem

6 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, jongen met rood haar en macbook, het lijkt me leuk om met je in contact te komen:) we zaten schuin tegenover elkaar in de trein en ik stapte in utrecht uit."

Anoniem

23 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Je was zo leuk! Knappe jongen met bruin haar en blauwe ogen kwam naast me zitten in de trein en vroeg welke kant we op zouden rijden. We hadden het over werk, reistijden, school en Facebook: vet gezellig. Ik moest uitstappen op station Gouda, maar jij ging door naar Amersfoort om een veiligheidspasje op te halen. Baal enorm dat ik niet eens weet hoe je heet! Je studeert milieukunde en verder weet ik vrij weinig van je. Ik, studente bouwkunde met bruin haar en bruine ogen, had een lichtblauw jasje aan. Zou het heel leuk vinden om je nog eens te zien!"

Wouter

21 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Nog net de trein van 20:13 gehaald en jij zei dat het goed moest voelen. Leuk gesprekje over slechte conditie en zo. Ik ging naar Vathorst, jij moest er in Schothorst alweer uit. Jammer dat ik je nummer niet heb gevraagd, had wel een goed gevoel bij je. Wie weet zien we elkaar nog eens... (winkelcentrum Emiclaer?) :-)"

Larry fox

18 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Zuid naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: 24hourloanservice2011@gmail.com"