Je flirt uit het oog verloren op Station Amersfoort Schothorst? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Thomas

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met witte jurk met zwarte stippen, slipknot bad slipper en een tech deck! Pls bericht me"

A

4 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg of ik gezellig naast je mocht zitten. Jammer genoeg geen gesprek aangeknoopt."

O.

16 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kan niet uit mijn gedachten zetten hoe onze wegen elkaar kruisten in die bijzondere treinrit. Gedurende de hele reis voelde ik jouw ogen constant op mij gericht. En toen ik bij de deur stond om uit te stappen om 21.02, raakte jouw tas zachtjes mijn been. Op dat moment draaide ik me om en werd ik betoverd door jouw prachtig gekrulde haar en de blik die onze zielen leek te verbinden. In die ene magische seconde voelde het alsof de tijd stilstond en onze harten samensmolten. Helaas werd ik in mijn haast om mijn afspraak niet te laat te zijn, belemmerd om je naam te vragen. Maar nu, terwijl ik deze woorden met een glimlach neerschrijf, wordt mijn nieuwsgierigheid naar de persoon achter deze onvergetelijke ontmoeting alleen maar sterker. Er is iets betoverends aan de manier waarop onze paden elkaar kruisten, en ik kan niet anders dan me afvragen welke magische connectie er tussen ons zou kunnen ontstaan. Laten we de kans grijpen om elkaar te leren kennen en betoverende verhalen te delen. Als deze boodschap jou bereikt, nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Samen kunnen we nieuwe hoofdstukken van ons avontuur schrijven. Met oprechte interesse, O."

Emily

24 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hey daar leuke meid met dat roze haar en super leuke outfit en tas Je zat aan de andere kant van t gangpad en we kwamen helaas pas aan de praat toen ik er al uit moest op Amersfoort Schothorst Je gaf me een compliment over mijn look en ik vond je er zelf ook super leuk uit zien en je persoonlijkheid was echt heel leuk Had best wel een instant klik met je Lijkt me leuk je nog een keer te ontmoeten"

Amersfoort

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! We hadden een gesprek met een Engelsman die naar Friesland moest. Opzich een interessante man, maar hij praatte nog al veel zodat het allemaal te snel voorbij was. Ik had een grote groene tas, jij een mooie grote bos zwarte krullen, een kleine neuspiercing en een wit met rood (?) shirt. We zaten in de stiltecoupé (sorry mensen die we gestoord hebben) The UK sometimes feels like your second home, laatste keer ging je naar Hamilton. Je roots lagen in Indonesië en toen ik al in de trein naar Deventer zat besefte ik pas dat ik het miste.. Ik hoop dat ik je nog een keertje spreek! Groetjes, De blonde jongen met het knotje en de witte trui!"

M

15 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar. Je had witte nike blazer schoenen aan en een zwarte rugzak bij je. Toen je weg liep keken we elkaar nog even aan. Mijn vriendin zat voor in de trein."

E

23 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in bij Utrecht Centraal rond 18:05 en wees me er op dat de computer die ik naast me had staan er komisch uitzag. Ik maakte de grap dat ik zo onderweg kon werken en was overvallen door je mooie krullen en spontaniteit. We zaten in de stilte coupé dus we hebben daarna niet meer gepraat en gingen allebei verder met lezen maar toch had ik het idee dat we nog niet waren uitgepraat. Helaas moest ik gehaast uitstappen bij Amersfoort Centraal voor een overstap. Had daarna veel spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Neem even contact op als je verder wil praten.. X"

Elaine

26 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol en ik zat alleen in een halletje van de trein. Jij kwam het halletje in omdat je uit moest stappen in Gouda. Ik denk dat je werkzaam bent bij defensie want je had een uniform aan en een grote camouflage tas. Ik ben blond, had een donkerblauwe jas aan, een beige broek en bruine dr. Martens aan. Ook had ik een rode fjallraven tas bij me. Je zag mij zitten en deed ook je mondkapje af en je lachte. Je wenste me nog een fijn weekend en we keken elkaar nog aan toen je de trap af liep. Het is moeilijk in woorden te beschrijven, maar het voelde als een bijzonder moment. Ondanks dat het heel onwaarschijnlijk is om je te vinden, zou ik graag willen weten wie je bent :)"

Bram

5 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was warm, stil. Ik zat alleen op een stoel van een vierzits plek. Toen kwam ze uit het niets links tegenover mij zitten. Wauw. Simpelweg, wauw. Het maakt me eigenlijk niet eens uit hoe cliché het klinkt maar ik heb bijna geen woorden voor hoe schitterend ze was. Haar ogen, mijn hemel. Een soort hazel achtig bruin was het. Zo gevoelvol. Alsof ik in een droom zat of zo. Ik probeerde ze steeds stiekem te bekijken maar eigenlijk was dat verloren moeite. Ze had me allang door en eerlijk gezegd maakte me dat ook niet uit. Haar jas viel me ook op. Vintage. Hier complimenteerde ik haar op en zo begon het gesprek waarnaar we elkaar gedag zeiden op Utrecht centraal. Om eerlijk te zijn weet ik niet waarom ik dit nu zo zit te typen op deze vage website. Om eerlijk te zijn had ik gewoon haar nummer moeten vragen. Dom dom dom."

g

1 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Het was in de middag, Je kwam aanlopen, en we hadden oogcontact toen je tegenover me ging zitten. Je had een blauwe pen in je haar, die je vervolgens wisselde voor een roze, en je ging schrijven. Je had blauwe ogen en bruin haar, droeg een lange jas en een jurk. We hadden nog een paar keer oogcontact en het had me leuk geleken om je aan te spreken maar ik was te shy, we luisterden allebei muziek en je was twee haltes verder al weer uitgestapt. Geen idee of je dit ooit zal zien (wie weet) en of ik je nog een keer tegen kom, maar als dat niet het geval is, wilde ik via deze weg eventjes kwijt dat je mooi bent en dat ik hoop dat het goed met je gaat, en het me leuk lijkt als nog met je in contact te komen""

X

24 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Oké dit is niks voor mij. Ik ben op zoek naar die suuuuuper leuke jongen, waarmee ik al maanden dezelfde trein richting Amersfoort Schothorst deel. Elke ochtend in de aller achterste coupé vinden we elkaar weer. Jij draagt een donkergroene winterjas en bent altijd druk op je telefoon. Oh, laatst liep je met een (kerst?) pakket onder je arm. Ik zou graag in contact komen met je :)"

Nathan

6 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Schothorst naar station Nijkerk. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in om 13.15 op station Amersfoort Schothorst als ik het goed gezien heb op het bordje. Ik zat al onderin de dubbeldekker trein op een enkel stoeltje met voor m'n voeten een grote aluminium koffer en een rugtas. Je ging zitten aan de andere kant op een lang bankje naast een ander meisje dat haar huiswerk zat te maken en ging een filmpje te kijken op mobiel met oortjes. Je had een donkere rode jas en een donkerblauwe broek aan. Je had heel mooi donkerblond haar met je gouden oorbellen er half onder verscholen. Ook had je een tasje bij je met opdruk van oude landkaart en wereldbol. We hadden regelmatig oogcontact en glimlachten naar elkaar. Ik heb spijt dat ik je niet aan durfde te spreken. We stapten samen uit om 13.23 in Nijkerk. Ik moest eigenlijk naar Harderwijk, dus in eerste instantie bleef ik zitten en wenste ik je een goede reis. Maar ik bedacht me al snel en was net op tijd uit de trein voordat de deuren sloten. Ik liep achter je aan richting de weg. Maar voordat ik je kon aanspreken stapte je bij een meneer in de auto. Ik liep rustig verder en voordat jullie uit het zicht de woonwijk in verdwenen zwaaiden we nog even naar elkaar. Ik hoop dat je op de er of andere manier dit berichtje leest en dat we misschien samen ergens iets kunnen drinken. Dat zou ik heel gezellig vinden. Jij ook?"

Jonge man

27 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Schothorst.
"Wie s die leuke jonge dame in het groen met een tattoo deels bedekt he stapte tussen Harderwijk en Nijkerk in met rijrichting amersfoort helaas moest ik er bij schothorst al uit jij bleef zitten"

Mark

19 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van Schiphol naar Amersfoort Schothorst is waar ik jou zag zitten. Ik kwam samen met een collega de tweede klas binnen op station Duivendrecht, op weg naar huis. En daar zat je dan met je mooie onschuldige lach. In eersteninstantie had ik je nog niet helemaal opgemerkt en zat ik met mijn collega in gesprek. Tot het moment dat de conducteur kwam en onze kaartjes controleerde. Jij zat in de vierzits naast ons (wij aan het gangpad en jij aan het raam aan de andere kant). Toen jij jouw kaartje niet kon vinden in je nieuwe tas sloeg de paniek even toe en vertelde je dat je nog helemaal doormoest naar Enschede. Gelukkig had je je kaartje na enig zoekwerk gevonden. De opluchting was van je gezicht af te lezen en vanaf dat moment sloeg de vonk bij mij over. Je straalde helemaal, in je mooie grijze jurkje met je zwarte koptelefoon om. Nog voor je uitstapte in Amersfoort om over te stappen, werd ik nog even getrakteerd op een mooie en stralende lach. Toen smolt ik pas echt. Achteraf jammer dat ik je nummer of naam niet gevraagd had maar je hebt mij ook een mooi eind van mijn dag bezorgt :)"

P

1 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de jongen die op vrijdagavond op weg naar een cursus in Amersfoort Schothorst. Wil je nog weten hoe mijn Carnaval is geweest?"