Vouwfiets

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden zondag aan het begin van de avond een leuk gesprek in de trein en hadden allebei een vouwfiets bij ons. Nabij station Naarden-Bussum vroeg je of ik het leuk zou vinden om een keer af te spreken. Het verraste me, waardoor we helaas geen contactgegevens hebben uitgewisseld. Het lijkt me leuk om af te spreken."

Anoniem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Schiphol Airport. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de mooie blonde meid die de trein van Enschede om 13:16 pakte. Zaten bovenin in de achterste coupé vlakbij de trap. Helaas in Amersfoort uit het oog verloren."

Dario

4 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal.
"Wie ik, dacht ik? maar het was te lang om toeval te zijn, Dus lachte ik vriendelijk terug. Jij stapte om 17:40 in op Utrecht Centraal, ik idem. Jij droeg zwart, ik droeg zwart. Jij korte haren, ik lange. Aangekomen op Amersfoort een tweede wisseling. Jij liep richting het stationsplein, Ik richting Piet Mondriaan. Laatst vernomen, Morgen weer een reis naar Utrecht, met de trein."

C

28 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Amersfoort centraal en had een koptelefoon op en bruin haar. Toen je de coupé binnenkwam hadden we al meteen oogcontact en dit ging de hele treinrit door tot je uitstapte op Zwolle centraal. Toen je wegliep keek je nog achterom en toen je de trap af liep lachte je nog lief naar me :) Dit was rond 2 uur in de middag geloof ik? Verder was het niet al te druk in de trein en zat ik op een vier-plek en jij een rij erachter, waardoor we oogcontact konden maken tussen de stoelen door :)"

Maurice

16 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik nam plaats in een ochtendtrein met een zure kop, want ik had niet zo goed geslapen en moest toch nodig naar kantoor. Mijn humeur verbeterde toen een dame met erg leuke uitstraling binnenstapte. Voorzien van sporttassen en dergelijke leek je op weg naar Schiphol. Helaas was je wat verkouden en had je geen zakdoekjes bij de hand! Na een tijdje realiseerde ik me plots dat er wat pakken papieren zakdoekjes in mijn tas verstopt waren. Ik gaf je er een en je leek zichtbaar opgelucht. Ik vergat helaas te vragen "een kop koffie als tegenprestatie graag" :( Dan maar via deze weg, misschien lees je het en houd je wel van koffie!"

Roy

15 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Paar rare mensen in de trein waardoor we beide in ander treinstel belanden...vanaf amersfoort aan het flirten? Oogcontact?...stonden nog heel ff kort te praten op station maar jouw afspraak op conservatorium ging niet door..had graag de afspraak over genomen en nog even drankje met jou gedaan maar durfde het niet te vragen...spijt! Herkansing?"

Anne

2 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op Ede Wageningen rond 22:00, zwart north face petje blauwe bomberjack, groene Nike trainer witte sneakers. Je keek een paar keer naar mij en ik naar jouw, glimlachte zo lief! We stapten beide uit op Amersfoort centraal. Ik ging naar perron 1 jij liep het station uit maar kwam later terug Beide naar Vathorst waar ik je nogmaals zag met je mooie glimlach, we stapten beide uit daarna verdween je! Wie ben je … waar ben je"

S

10 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan op perron 6 op Amersfoort Centraal, je droeg een wit hemd en een grijze pantalon. Je keek me aan en ik stond versteld. Ik liep achter je aan de trein in en keek je tussen het lezen door aan. Voor de roltrap lachte je naar me en ook toen onze wegen scheidden op Utrecht centraal. Ik droeg een paarse top en een witte koptelefoon. We hebben elkaar niet gesproken, maar volgende keer doe ik mijn koptelefoon graag voor jou af!"

J

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden in een eerdere treinrit al veel oogcontact, paar weken geleden zat je naast mij, maar was ik te verlegen om met je te kletsen. Ik ga graag voor die herkansing!"

Erik

22 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal.
"Ik kwam bij je zitten en we hebben de hele reis gepraat over Turkije en Turks eten. Mijn naam betekent pruim in het Turks Je ging je vriend ophalen vanaf Centraal voor een reis terug naar Weert. Heb je naam niet meegekregen en zou graag nog eens kontakt opnemen"

Frederik

16 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op op Amersfoort centraal, het was druk in de trein rond 9 uur s avonds, jij zat er al. Je had donkerblond haar en was met iemand, ik was ook met iemand. We hadden af en toe even ogcontact, zeker toen we uitstapte op Utrecht centraal. Ik had een donkerrood geborduurd overhemd aan en een groen broek Ik hoop dat je dit leest en we elkaar nog eens kunnen zien...."

Rick

14 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein jongen was iets aan het bestuderen van de ah dacht ik. Hij vroeg nog of ik verder moest. Hij moest naar Apeldoorn. Ik moest uitstappen in Amersfoort. Leuk om nog eens koffie of zo te drinken. Waarom om dat het leuk is anderen te ontmoeten Het was rond 5 uur"

Luke

8 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Helder. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Bij aankomst op het station, veranderde de trein plots van richting veranderde, waardoor je struikelde in de trap. We moesten er allebei een beetje om lachen :). We maakten nog een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar, maar ik was behoorlijk duf van een kantoordag. Later zag ik dat je een blauw reiskussentje aan je tas droeg. Heb je een fijne vakantie gehad?"

J

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerder al veel oogcontact in de trein maar nu zaten we naast elkaar. Te verlegen om iets te zeggen, maar ik ga graag voor de herkansing!"

Birdy

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Du, The ICE to Amsterdam was late for at least half an hour. It would come and leave at around 13.47. I could take another train, to Zutphen. It arrived before yours and, unfortunately, I did take that one. I regret that. You are visiting your alzo Deutsche brother who studies in Amsterdam. I would have liked to travel with you. Would you have liked that, too? I enjoyed our short conversation and would like to talk to you again. I guess you understand, because your English accent is quite good. I hope you will find your way in The Netherlands, back to me. I look forward to experience your warm personality again. I made it to Eindhoven and further. The one with the folding bike."