Loes

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station hadden we elkaar al gezien. Ik stond m’n haar nog wilder te maken. Als we elkaar aankeken moesten we gewoon lachen. En wat een leuke lach heb jij, zeg! We zaten in dezelfde coupé, je liep achter mij aan en ging een paar plaatsen verder voor mij zetten. Via het raam hebben we nog eens naar elkaar gelachen. En toen… durfde ik niets meer, waar ik nu toch een beetje spijt van heb. Weet in ieder geval dat je in m’n hoofd bent blijven hangen en je met je lach m’n avond gemaakt hebt :) groetjes van die meid met een wilde bos haar aan die lange knappe jongen met groene broek, zwarte trui en lichtbruine schoenen/jas"

Sara

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag zaten we schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar me. Die lach is me nog de hele dag bijgebleven. Jij stapte bij Amersfoort al uit terwijl ik nog verder moest en ik durfde je niet aan te spreken in de stilte coupe. Je had een spijkerjas aan met handen op de borstzak en mooie krullen. Ik had een leren jas aan en een vlecht in. Ik hoop je hier te vinden!"

L

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Ede-Wageningen, jij liep vanaf perron 3 naar de andere kant van het station om de trein richting Amersfoort te nemen om 11.53. Ik stond te wachten op de trein richting Amsterdam Rai van 11.56. Toen jouw trein wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Lijkt me leuk om met jou in contact te komen!"

Robert

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in je eentje bij het raam bij een vierzits. Ik zat aan de overkant met een zwarte sporttas en een rode tennistas. Toen de trein Utrecht Centraal verliet ben ik even naar de wc geweest. We hadden een paar keer oogcontact. Bij Amersfoort Centraal stond je op, wenste mij een leuke dag en verliet de trein. Had ik je maar aangesproken, want ik was echt nieuwsgierig naar jou..."

Jasper

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Er was onduidelijk over of de trein wel reed en of we in de juiste trein zaten. We raakten een beetje aan de praat en hebben van Utrecht tot en met Gouda aan 1 stuk door met elkaar gepraat. Van studie tot aan werk en “life”. Je maakte een behoorlijke indruk op me, helaas kwam station Gouda (mijn eindpunt) veel te snel en moest ik gaan…."

Rose

31 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Amsterdam Central station, seating area. I was standing and you sat in one of the front seats. You stood up and asked me if i wanted to sit down. I said “No” and thanked you. Once in Hilversum, people got out. Then you said, “Seats enough” i smiled, thanked you and went to sit in-front of you. I noticed your nice smile and thought “He’s cute!” The trein from Amsterdam we took was a trein to Bad Bentheim, leaving at 19:00. In Amersfoort we both got out and lost sight."

manou

28 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat in een stoel en ik keek voor me en er stond een heel leuke jongen hij had bruin krullend haar en een rode napapijrin jas hij was met zn moeder ik heb donkerblond haar ik ben 12 jaar en heel knap"

Lloyd

19 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Net voor middernacht, liep ik de roltrap af. Je liep net uit de trein, ik erin. Je gaf me een stoute blik met een diepe betekenis. Later keek je nog eens om, toen je op de roltrap stond. We keken elkaar nog eens diep in de ogen aan om te bevestigen of we elkaar wel zagen staan."

Arjan

19 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"In de overvolle trein van Amersfoort naar Zwolle moesten we allebei staan. Jij met je boek van Geert Mak, ik met m’n laptoptas en reiskoffertje. De hele weg heb ik zo onopvallend mogelijk naar je staan staren. Je hebt een mooi gezicht en leuke uitstraling en energie. Op t einde sprak je me ook nog aan dat ik toch echt het boek van Gert Mak moest lezen en ik heb je plechtig beloofd dat ik ‘m morgen ga halen. We vinden de teloorgang van het platteland beide maar niks. Zullen we de boekbespreking een keer doen onder een kop koffie? X Arjan"

Amersfoort

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! We hadden een gesprek met een Engelsman die naar Friesland moest. Opzich een interessante man, maar hij praatte nog al veel zodat het allemaal te snel voorbij was. Ik had een grote groene tas, jij een mooie grote bos zwarte krullen, een kleine neuspiercing en een wit met rood (?) shirt. We zaten in de stiltecoupé (sorry mensen die we gestoord hebben) The UK sometimes feels like your second home, laatste keer ging je naar Hamilton. Je roots lagen in Indonesië en toen ik al in de trein naar Deventer zat besefte ik pas dat ik het miste.. Ik hoop dat ik je nog een keertje spreek! Groetjes, De blonde jongen met het knotje en de witte trui!"

Loes

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dit was sowieso de leukste treinreis die ik ooit heb gehad! Ik ging met de trein van Groningen. In Zwolle stapte ik over om naar Amsterdam te gaan. We stopten in Amersfoort, en toen zag ik jou uit de trein stappen waar ik eerder tot aan Zwolle in zat. Wat dom dat ik niet in Amersfoort was overgestapt! Ik zat bij het raam en jij ging staan op het perron voor de volgende trein. Toen ik naar buiten keek, keek je me recht aan. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, maar vond het wel heel leuk. Ik ging erin mee en keek jou ook aan, en keek weer weg, en keek je weer aan. Je had een blauw petje op, achterstevoren, een blauwe trui, spijkerbroek, en een sporttas met SV Baarn erop. Ik was het meisje met de iets te lange pony en donkerrode spijkerjas aan. Toen mijn trein wegreed lachten we naar elkaar en zwaaiden we even. Mocht je dit ooit zien: ik vond ons contact heel leuk en wil graag met je in contact komen. Jij ook? Liefs, Loes"

Onbekende

11 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je de coupe binnenliep viel ik bijna van mijn stoeltje. Paars kroeshaar en een prachtige lach. Toen ik in Utrecht uitstapte lachte je even kort. Ik liep door, keek halverwege nog een keer om. Je lachte nog steeds en bleef me aankijken. Ik stapte de trein uit, de roltrap op. Je bleef kijken en zwaaide. Ik zwaaide terug, wilde zeggen dat je er prachtig uitzag. Toen de trein wegreed had ik spijt dat ik niet was terug gelopen. Hopelijk lees je dit en wil je keer een kopje thee drinken in de stad."

Anouk

3 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een jongen met donker haar, lichte ogen.. had een klein baardje/sikje… JE WAS MEGA KNAP! Je ging naar een vriend genaamd Jelle in Almere. Wij hebben leuk gepraat over de F1. Ik zou graag in contact willen komen met jou."

Blkluv

25 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"The most beautifull natural chocolate skin queen. Ik herriner mij jou mooie gele zomerjurk en je natural fro..i love it! Ik stapte samen met mijn zoontje bij station Harderwijk in, terwijl wij een plek zochten om te zitten passeerde ik jou, je was samen met je moeder. Terwijl ik je voorbij liep hadden we lang oog contact en ik herriner mij nog steeds jou ontzettende lieve blik, zelf je moeder had het door dat ik naar je keek..toen ik een plek had gevonden om te zitten kreeg ik je maar niet uit mijn gedachten maar wilde je niet in verlegenheid brengen dus heb geen toenadering gemaakt... Vervolgens moesten we er beiden uit bij Amersfoort en ik dacht nu of nooit..jij en je moeder gingen naar de andere perron ik liep nog een stuk naar voren om te zien waar je stond want wilde de kans wagen om je aan te spreken..maar helaas zaten jullie al in de trein. Ik zit nu thuis met ontzettende spijt dat ik geen toenadering heb gemaakt. Je maakte zo een lieve en zachte indruk op mij..i just instantly got a crush on you..i hope to ever see you again..bye beautifull"

Roos

17 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar, hij een rode hoodie ik een zwierige broek met zebrastrepen. 📖 Eerst liep ik nog door, opzoek naar een leeg paar stoelen, maar toen liep ik terug en ging ik naast hem zitten. Hij las een boek en ging er zo in op dat hij soms een geluid maakte bij wat hij las. En ik hield van de manier waarop hij soms ging verzitten. Maar... volgens mij had hij, ondanks het boek, ook goed door dat ik naast hem zat. Toen hij zijn benen verplaatste, raakte onze onderbenen. Ik dacht dat ik misschien wat op moest schuiven, dat hij meer ruimte nodig had (het stond best vol met tassen), maar op het moment dat ik me dat afvroeg, keek hij me zo leuk en vrolijk aan. Onze onderbenen bleven tegen elkaar tot het volgende station, ik stond als eerste op, hij later. En tja... Toen liep ik gewoon naar de bus. 🤦🏼‍♀️ Oef."