Je flirt uit het oog verloren op Station Amersfoort Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Leandro

9 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Weesp. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden op in Amsterdam CS en hadden oogcontact. Vervolgens overstappen in Weesp en je kwam naast mij zitten. Ik ben niet iemand die zomaar een vrouw aanspreekt, vooral niet zo mooi als jij. Prachtige kleur met mooie zwarte haren en een hele lieve en zachte uitstraling. Je had leuk contact met een grappig muzikaal kindje rechts van jou. Zelf had ik een korte broek en sandalen aan. Ik stapt uit in Almere Poort en liet jou helaas achter. Wil je heel graag ontmoeten."

H

9 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag beide s ochtends op pad met de racefiets! Jij als ervaren fietser en ik in een amateurs outfit op weg naar een familie uitje. Leuk gekletst maar helaas fietste jij een ander route en zijn we elkaar niet meer gekruist! Te laf om jouw nummer of naam te vragen. Wie o wie is deze amc arts?"

Ik met gitaar

2 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Duivendrecht. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Zutphen in de trein richting Apeldoorn en kwam tegenover je te zitten, nadat ik mijn gitaar op het bagagerek had gelegd. Ik vond je meteen al mooi en leuk met je lichte ogen, je blonde halflange haar en lieve uitstraling. In Apeldoorn stapten we allebei over op de trein richting Schiphol en ik ging schuin tegenover je zitten op een balkon. Ik heb je nog even gevraagd of het klopte dat de trein ook zou stoppen in Duivendrecht, maar verder in je uitnodigen tot een gesprek kwam ik helaas niet. Het lijkt me leuk om je nog eens te ontmoeten!"

Jacob

23 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Barneveld Zuid naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 11,45u stapte je de trein binnen en ging tegenover me zitten. Al vrij snel kwamen we te spreken over het boek dat ik aan het lezen was (vrede op aarde) en vervolgens hadden we een goed gesprek over evangelisatie. Helaas scheidden onze wegen op Amersfoort Centraal...het lijkt me leuk om elkaar nog eens te zien!"

Peter

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte uit en wij zagen elkaar ik zat achter jouw rom 22:15"

Reiziger

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We only saw eachother when you got out at Amsterdam Central Station.You had Jaguar pantyhoses on and green nails plus eyes that have cast a spell on me. I hope this finds you."

K

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Baarn verloren we elkaar uit het oog.
"Voordat je de trein instapte op Amersfoort Centraal keken we elkaar al even aan. Jij met je groen/rood/witte nikes en beige cargobroek.. In de trein hadden we staand op het tussenstuk nog een paar keer oogcontact en werden we nog gecontroleerd door de conducteur. Later stapten we beiden uit in Baarn en reed jij weg in je auto. Ik ben nieuwsgierig naar je en ik dacht niet geschoten is altijd mis, wellicht lees je dit en denk jij hetzelfde.."

Max

19 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden paar keer een intense oogcontact, super mooi, ik dacht ik haar honderd procent aanspreken als ze ook bij Schiphol uitgestapt. Zij moest wel lachen want de conducteur sloeg mij over bij het checken van vervoerbewijzen. Zij is helaas uit gestapt bij Hilversum."

Blonde vrouw

14 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Amersfoort rond 10u de trein in. Vandaag was de eerste écht lekkere lentedag dus de lucht was al vol met vruchtbaarheid! Ik nam in de benedenverdieping van de dubbeldekker plaats schuin tegenover jou. Jij, vlot geklede (en voor mij eigenlijk veel te jonge) man zat op een eenpersoonsplek terwijl ik op een 4-zits plaatsnam. We hadden al vrij snel oogcontact. Je lichte huid met sproetjes, in combinatie met je lichtbruine haar met slag maakte dat ik wel naar je kon blijven kijken! Je was met je laptop en koptelefoon redelijk gefocust aan het werk. Blijkbaar kreeg je het op een gegeven moment warm want je stoffen jas ging uit waarna je zwart-wit gestreepte blouse (verticale strepen) tevoorschijn kwam en ik je bovenlichaam beter mocht bekijken. Af en toe glimlachten we naar elkaar wanneer onze blikken elkaar kruisten. Helaas moest ik in Apeldoorn overstappen en reisde jij verder richting Enschede. Bij het uitstappen keek ik om en gaf je me gelukkig nog een laatste blik. Wanneer gaan we verder flirten? Jij droeg verder jeans met witte sneakers. Ik droeg een zwarte broek, groene sneakers en een groene trui en ben duidelijk ietsje ouder dan jij."

Marja

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deventer. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hé leuke man! Kom je nog een keer koffiedrinken bij Livingstone in Amersfoort? Ik stapte in op Utr Centraal en nam plaats op de ronde bank, waar jij in t hoekje zat. De conducteur liet al snel van zich horen: "hartelijk welkom op deze prachtige internationale Vrouwendag!" Daar reageerden we tegelijk op en we raakten aan de praat en aan de lach. Helaas moest ik uitstappen in Amersfoort. Wat een kort kwartiertje was dat... ik zou je graag nog eens ontmoeten."

Lisanne

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de volle trein vanaf Leeuwarden kwam ik naast je te zitten, we maakten even oogcontact. Ik was niet alleen, jij was druk bezig op je ipad en telefoon en het kwam er niet van een gesprek aan te gaan. Ik stapte uit op Amersfoort, jij bleef zitten. Je had een trui over een overhemd en spijkerbroek aan, en lijkt me een leuk iemand :) een keer een drankje doen?"

Light blue

3 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Zuid.
"Ik gok een stewardess (licht blauwe kleding). Getint kort haartjes strak naar achter me een staartje. Hahah we hadden oogcontact en we glimlachte eventjes naar elkaar. Jij moest rii amsterdam en ik stapte daar net uit. Heb zelf krullen en light blauwe nike jordans aan gehad. Ik moest helaas snel naar de bussen rennen anders was ik gezellig mee gaan reizen haha. Herken je jezelf? Bericht even."

Sol

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beiden ingestapt in Amersfoort. Vooral toen ik uitstapte in Apeldoorn hadden we veel oogcontact, en nu baal ik natuurlijk heel erg dat we geen praatje hebben gemaakt. Je had een groene trainingsbroek en een wijnrode jas aan, wat ik een gekke kleuren combi vind maar het stond je leuk!"

Lars

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort oogcontact, een glimlach over-en-weer, nog eens kijken en toen stapte je uit op station Nijkerk, met 22:54 op de klok."

Lisa

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een mountainbike en jij een boek. Beide afgeleid door onze hobby stapten we de sprinter in. Om vervolgens in dezelfde coupe te eindigen. Ik kreeg het warm, maar dat had niks met jou te maken. Althans, dat denk ik. Bij Den Dolder sloot jij jouw boek en nam je afscheid met een staarwedstrijd. Volgens mij heb ik die gewonnen, maar ik ben jou wel uit het oog verloren. Tijd voor revanche?"