N

4 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"hey onbekende man, Je stapte zaterdag 4 maart (denk rond half 7) in bij Hilversum. We hadden vrijwel direct oogcontact. Ik vond dat je een fijne uitstraling had. Je droeg donkere kleding en je zette bagage in de hoek. Je ging schuin tegenover me zitten op een klapstoeltje. Vrij snel nadat je iets had gegeten uit een thermosbeker, sprak je me aan en maakte je een compliment over hoe ik eruit zag én mijn leuke sneakers. (Had een vrolijk jurkje aan grotendeels verstopt onder een donkergroene jas) Ik was een beetje overdonderd en moest lachen.... en zei zoiets als ze zitten ook veel lekkerder als hakken. Waarop jij lachend antwoordde: Je hoeft niet over hakken te beginnen... het zijn gewoon leuke sneakers. Vond wel dat je lef had om me aan te spreken. Aangezien ik samen met mijn moeder was. Ik vond het daarom best een soort ongemakkelijk een gesprekje aan te knopen. Leuk en knap dat je ondanks de stiltes, het gesprek een beetje op gang wist te houden. Op de een of andere manier vond ik dat prettig. Dat moet je aan mijn gezicht en lach hebben gezien. Bij Schiphol het ik je nog fijne avond gewenst en tot ziens gezegd.... Realiseerde me pas op de roltrap dat "tot ziens" erg lastig is zonder dat je gegevens hebt van elkaar, Dus wie weet herken je dit en kletsen we nog eens verder(je hebt blijkbaar mijn nieuwgierigheid gewekt) haha... anders had ik dit natuurlijk niet geschreven Groetjes"

Reinier

15 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al op station Zwolle. We stapten beiden in dezelfde trein die richting Utrecht ging. Jij stapte uit in Amersfoort. We zaten per toeval naast elkaar in de trein. Je las een boek (wat volgens mij niet goed lukte) Het boek was Paulo... Tasmanie volgens mij? Toen je uitstapte wenste je mij een goeie reis. Ik was danig onder de indruk van jouw glimlach. Ik, man in groene jas. Ik had het lef niet je aan te spreken."

Anoniem

8 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten in de laatste trein richting Amersfoort om 01:45. We waren beiden in slaap gevallen. We checkte tussen het slapen door of we er al waren en ik zei dat het eigenlijk heel gevaarlijk is om op zo een tijdstip te gaan slapen in de trein. Hierdoor raakte we aan de praat en hadden opeens nog een gezellig gesprek zo slaat richting huis. Jij moest richting Amersfoort en ik ging er uit in Hilversum. Toen ik weg liep over het perron zwaaide we nog even en daarna dacht ik shit.. waarom niet even om je nummer gevraagd. Lijkt mij geinig als dat via deze manier alsnog gebeurd! Wie weet!"

Anoniem

23 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Nijkerk stapte je in. Je had een groene jas aan. We zaten tegenover elkaar en hadden zo nu en dan oogcontact. Helaas durfde ik je niet aan te spreken..."

Senna

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sliep in de trein onderweg naar Amersfoort, maar net op tijd wakker. Ik had stress als ik me volgende trein naar Utrecht zou redden, want als ik die miste kon ik anders niet naar Houten. We maakte een praatje en hij stelde mij gerust en noemde mij “ cute” toen hij zag dat ik sliep. Was niet perse geflirt maar gewoon een aardige jongen. Hij had een muts en Jordans black & white met mintkleur. Hij was onderweg naar Rotterdam. Ps: hij maakte foto van mijn schoenen omdat die ze mooi vond."

Stefan

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Den Haag Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging naast je zitten, ik met de gele schoenen en zwarte beany. Ik durfde niks te zeggen. Maar jij, groene ribstof broek en koptelefoon glimlachte met een groote glimlach naar mij. We zeiden elkaar gedach en ik voelde me op mijn gemak door je. Jij stapte uit op Amersfoort centraal, ik opweg naar Utrecht. Als je dit leest en het lijkt je leuk, neem gerust contact op. Fijne dag vandaag Liefs"

Sara

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag zaten we schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar me. Die lach is me nog de hele dag bijgebleven. Jij stapte bij Amersfoort al uit terwijl ik nog verder moest en ik durfde je niet aan te spreken in de stilte coupe. Je had een spijkerjas aan met handen op de borstzak en mooie krullen. Ik had een leren jas aan en een vlecht in. Ik hoop je hier te vinden!"

L

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op station Ede-Wageningen, jij liep vanaf perron 3 naar de andere kant van het station om de trein richting Amersfoort te nemen om 11.53. Ik stond te wachten op de trein richting Amsterdam Rai van 11.56. Toen jouw trein wegreed zwaaiden we nog even naar elkaar. Lijkt me leuk om met jou in contact te komen!"

Robert

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in je eentje bij het raam bij een vierzits. Ik zat aan de overkant met een zwarte sporttas en een rode tennistas. Toen de trein Utrecht Centraal verliet ben ik even naar de wc geweest. We hadden een paar keer oogcontact. Bij Amersfoort Centraal stond je op, wenste mij een leuke dag en verliet de trein. Had ik je maar aangesproken, want ik was echt nieuwsgierig naar jou..."

Jasper

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Er was onduidelijk over of de trein wel reed en of we in de juiste trein zaten. We raakten een beetje aan de praat en hebben van Utrecht tot en met Gouda aan 1 stuk door met elkaar gepraat. Van studie tot aan werk en “life”. Je maakte een behoorlijke indruk op me, helaas kwam station Gouda (mijn eindpunt) veel te snel en moest ik gaan…."

Rose

31 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Amsterdam Central station, seating area. I was standing and you sat in one of the front seats. You stood up and asked me if i wanted to sit down. I said “No” and thanked you. Once in Hilversum, people got out. Then you said, “Seats enough” i smiled, thanked you and went to sit in-front of you. I noticed your nice smile and thought “He’s cute!” The trein from Amsterdam we took was a trein to Bad Bentheim, leaving at 19:00. In Amersfoort we both got out and lost sight."

manou

28 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat in een stoel en ik keek voor me en er stond een heel leuke jongen hij had bruin krullend haar en een rode napapijrin jas hij was met zn moeder ik heb donkerblond haar ik ben 12 jaar en heel knap"

Lloyd

19 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Net voor middernacht, liep ik de roltrap af. Je liep net uit de trein, ik erin. Je gaf me een stoute blik met een diepe betekenis. Later keek je nog eens om, toen je op de roltrap stond. We keken elkaar nog eens diep in de ogen aan om te bevestigen of we elkaar wel zagen staan."

Arjan

19 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"In de overvolle trein van Amersfoort naar Zwolle moesten we allebei staan. Jij met je boek van Geert Mak, ik met m’n laptoptas en reiskoffertje. De hele weg heb ik zo onopvallend mogelijk naar je staan staren. Je hebt een mooi gezicht en leuke uitstraling en energie. Op t einde sprak je me ook nog aan dat ik toch echt het boek van Gert Mak moest lezen en ik heb je plechtig beloofd dat ik ‘m morgen ga halen. We vinden de teloorgang van het platteland beide maar niks. Zullen we de boekbespreking een keer doen onder een kop koffie? X Arjan"

Amersfoort

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Schothorst. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! We hadden een gesprek met een Engelsman die naar Friesland moest. Opzich een interessante man, maar hij praatte nog al veel zodat het allemaal te snel voorbij was. Ik had een grote groene tas, jij een mooie grote bos zwarte krullen, een kleine neuspiercing en een wit met rood (?) shirt. We zaten in de stiltecoupé (sorry mensen die we gestoord hebben) The UK sometimes feels like your second home, laatste keer ging je naar Hamilton. Je roots lagen in Indonesië en toen ik al in de trein naar Deventer zat besefte ik pas dat ik het miste.. Ik hoop dat ik je nog een keertje spreek! Groetjes, De blonde jongen met het knotje en de witte trui!"