Je flirt uit het oog verloren op Station Amersfoort Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Lisanne

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de volle trein vanaf Leeuwarden kwam ik naast je te zitten, we maakten even oogcontact. Ik was niet alleen, jij was druk bezig op je ipad en telefoon en het kwam er niet van een gesprek aan te gaan. Ik stapte uit op Amersfoort, jij bleef zitten. Je had een trui over een overhemd en spijkerbroek aan, en lijkt me een leuk iemand :) een keer een drankje doen?"

Light blue

3 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Zuid.
"Ik gok een stewardess (licht blauwe kleding). Getint kort haartjes strak naar achter me een staartje. Hahah we hadden oogcontact en we glimlachte eventjes naar elkaar. Jij moest rii amsterdam en ik stapte daar net uit. Heb zelf krullen en light blauwe nike jordans aan gehad. Ik moest helaas snel naar de bussen rennen anders was ik gezellig mee gaan reizen haha. Herken je jezelf? Bericht even."

Sol

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beiden ingestapt in Amersfoort. Vooral toen ik uitstapte in Apeldoorn hadden we veel oogcontact, en nu baal ik natuurlijk heel erg dat we geen praatje hebben gemaakt. Je had een groene trainingsbroek en een wijnrode jas aan, wat ik een gekke kleuren combi vind maar het stond je leuk!"

Lars

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort oogcontact, een glimlach over-en-weer, nog eens kijken en toen stapte je uit op station Nijkerk, met 22:54 op de klok."

Lisa

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een mountainbike en jij een boek. Beide afgeleid door onze hobby stapten we de sprinter in. Om vervolgens in dezelfde coupe te eindigen. Ik kreeg het warm, maar dat had niks met jou te maken. Althans, dat denk ik. Bij Den Dolder sloot jij jouw boek en nam je afscheid met een staarwedstrijd. Volgens mij heb ik die gewonnen, maar ik ben jou wel uit het oog verloren. Tijd voor revanche?"

Miii

9 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Je sprak mij aan op mijn netje mandarijnen en we hadden nog even een gesprek over walnoten. Heel erg leuk, gaan we een wijntje opentrekken of ben je hartstikke bezet? :)"

J

21 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein toen ik in Baarn instapte, jij droeg zwarte kleding een zwarte koptelefoon en een rood/witte sjaal die meteen opviel! Ij stapte in en we maakte meteen oogcontact, ik had mijn zwarte jas open met een voetbalsjaal eronder! Toen ik op mn plek zat hadden we een paar keer verlegen oogcontact. En toen we allebei uitstapte in Amersfoort hadden we een korte glimlach naar elkaar. Jij ging het station uit en ik stapte op de trein naar Zwolle! Heb er spijt van dat ik je niet heb aangesproken"

Julian

20 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ze moest iemand hebben waarmee ze mee reis korting kreeg"

G.

15 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond 15 december rond 23.00 uur: op het perron van Amersfoort Centraal keken en lachten we naar elkaar, en vervolgens in de trein naar Utrecht nog een paar keer. Op Utrecht Centraal stapte ik (mondkapje, blauwe jas, groen-grijze rugzak) uit, maar bleef jij helaas zitten. Door het raam van de trein zwaaide ik nog even naar je... en je zwaaide terug. Zin om online verder te flirten?"

Wouter

12 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je in een vertraagde trein die om 10:04 vertrok(wisselstoring) en vroeg toen we in Zwolle aankwamen of je misschien de zon had besteld. Het was nogal grijs buiten. Je reageerde heel spontaan. Je zei dat de zon om 2 uur zou gaan schijnen. Ik vertelde dat ik met een vriend een wandeling ging maken. Hij stond me op te wachten op het perron en ik heb hem ook nog even aan je voorgesteld. Helaas belandden we op weg naar Steenwijk niet in dezelfde coupé. Ik zou je graag nog eens ontmoeten."

A

12 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat al in de NS sprinter richting Amersfoort vanaf Zwolle van 9:23 (ipv de IC ivm storing) en jij stapte na mij ook op Zwolle in. Je lachte en keek heel lief naar me voordat je naast me kwam zitten. Ik had een koptelefoon op en een zwarte north face jas aan en jij speelde af en toe met je vingers en je haar naast me. Je had blond haar en een neusvleugel piercing (ringetje) In de volle trein vroeg ik je op het einde of jij er (hier) ook (bij Amersfoort) uit moest (waarop je heel langzaam een paar keer ja knikte terwijl we oogcontact hadden). We stapten allebei uit, gingen de trap op en ik wilde je om je nummer vragen zodra we op het station waren. Maar jij ging links en ik ging rechts. Op één of andere manier durfde ik je op het laatste moment niet aan te spreken (zo dom). Hoop dat je dit ziet!"

Anique

5 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de eerste klas bij mij in. Het andere gedeelte van de stiltecoupe. Jij, knappe man met krullen ging op de middelste stoel zitten. Je ging wat werken met jouw laptop of Ipad. Kleine lach hadden we naar elkaar en ook bij het uitstappen bleef ik maar al te graag naar je kijken. Jij stapte iets later uit dan ik en ik stapte over naar Apeldoorn. Het leek alsof ik je nog zag zoeken naar mij en ik had maar al te graag mijn nummer aan je gegeven. Je liep met jouw rugzak om richting de roltrappen.. Ik zou je graag nog eens zien. Ik had een lange blauwe jas aan en mijn fiets mee...."

K

2 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje verstopt in sjaal (grijze jas) zoekt jongen met bruine krullen en bruine schoenen Gisterenavond laat zaten we beiden in de trein van Utrecht naar Amersfoort, jij zat rechts achterin de trein en ik links achterin. We maakten op en af oogcontact en stapten op het zelfde station uit. Helaas verstopte ik me in mijn sjaal, jammer want ik had je graag willen spreken :)"

Janneke

22 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Putten naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen heletijd oog contact en en naar elkaar lachen . wat ik wel weet hij werkt bij het ns hopen kom ik hem weer een keer tegen of hij zoekt mij hihi"

Marijn

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hollandsche Rading naar station Amersfoort Centraal. Op station Den Dolder verloren we elkaar uit het oog.
"Frisbee in Nood"