Jongedame

3 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in deze trein die bleef staan in Amersfoort door toestand op Utrecht Centraal. Hebben in trein en op perron meermalen met elkaar gesproken (en telefonisch met thuis waarbij jij mij jongedame noemde) wat het beste plan was. Voor jou naar Utrecht waar je afgesproken had met een vriend ivm verkiezingen en voor mij richting Leiden (ik was van mijn kamer omgeving Zwolle op weg naar ouders huis). Je had een rugzak Hogeschool Groningen bij je en droeg Nikes. De conducteur wees mij erop dat ik de trein naar Schiphol moest nemen waardoor ik zo snel weg moest dat ik niet kon vragen of je misschien nog eens contact wilde, daar baal ik nu heel erg van! Herken jij jezelf en wil je ook nog eens contact, reageer dan svp!"

Anoniem

15 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een hele leuke jonge meid die vandaag helemaal in het paars gekleed was, inclusief mondkapje en oogschaduw op had. Vanmiddag om 14:13 stapte ik in op Gouda voor de intercity naar Enschede (rit 1751 van Den Haag naar Enschede). We waren elkaar al een keer gepasseerd op het perron. Vervolgens stapte ik in de trein. Zaten we uiteindelijk in dezelfde coupe tegenover elkaar bij een 4 zits plek. We hadden zo'n beetje de hele weg oogcontact en glimlachten af en toe naar elkaar. Op Amersfoort moest ik helaas uitstappen. Ik twijfelde te veel en uiteindelijk stapte ik uit, zonder je gedag te zeggen, wat achter te laten etc....eenmaal in de trein erna (die direct aankwam op het perron er tegenover) baalde ik enorm... ben jij deze leuke meid? dan hoor ik graag van je! volgens mij doe je een studie omtrent ICT."

Laurindo

5 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dame met speciale sleutel en lange nagels, hou ze heel, zie je graag weer, je hebt iets, groet"

B

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!"

Kim

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag vandaag een knappe jongeman.. met een zwart mondkapje met een getekende snor. Je zat schuin tegenover mij. Ik was met 2 meiden en bier. Met je mooie blauwe ogen. En je haar zat ook leuk Hoop dat ik je nog een keer tegen kom.. ergens in den haag?"

K

3 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op vrijdag 3 juli stapte ik op Utrecht Centraal in de trein naar Groningen die om 14:48 vertrok. Binnen zag ik jou toen in een vierzitter zitten. Als kleurenblinde is de beschrijving nogal een uitdaging, maar voor mij had je prachtig bruin haar en twinkelende bruine ogen boven een panterprint mondkapje en had je denk ik een groene trui aan. We hielden elkaars blik net wat langer vast dan normaal. Hoewel ik je mond niet kon zien, leek heel je gezicht te lachen. Ik ging in de tweezitter tegenover je zitten. Onderweg naar Amersfoort hadden we vervolgens meerdere malen oogcontact, waarbij je steeds blijer leek te kijken en ik steeds meer kriebels in mijn buik voelde. Toen we bij Amersfoort aankwamen dacht ik dat jij er ook uit moest, maar dat bleek niet zo te zijn. We hebben door het raam nog even naar elkaar gekeken. Achteraf baal ik dat ik mijn telefoonnummer niet gewoon tegen het raam heb geplakt. Hoewel we geen woord hebben gewisseld, voelde dit voor mij best wel speciaal. Misschien voor jou ook wel; daar hoop ik op deze manier achter te komen. Liefs van de jongen met bruin haar en blauwe ogen in de zwartleren jas, lichtbruine broek en een mondkapje met een print van twee handen die elkaar bijna raken."

Eli

25 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve onbekende met lichtbruine krullen, Donderdag 's avonds laat rond 12 uur stapte je uit in Apeldoorn. We hadden in de trein oogcontact terwijl je opstond en daarna toen je buiten de trein stond en naar binnen keek. Ik had het velroze topje aan. Ik wou nog even zeggen dat je een leuke uitstraling hebt en ik je graag nog een keer zou willen zien!"

Peter

12 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke glimlach, Ik kwam van Zwolle uit een vertraagde trein en moest overstappen in Amersfoort. Trein van 17.55. Veel mensen stapten over en het was erg druk. Ik stond op het balkon aan de ene kant van het toilet. Jij stond aan de andere kant. We keken elkaar regelmatig aan en opeens was er een glimlach van jou naar mij en omgekeerd. Het viel mij op dat je een tas had met opschrift ‘ik weet niet hoe het moet dus ik kan het’. Ik had een groene jas aan en een bruine leren tas. In Utrecht zijn we beide uitgestapt maar heb ik niets meer gezegd omdat ik een aansluitende trein naar den bosch moest halen. Daar heb ik al een hele week spijt van en wil graag je glimlach nog eens zien!! Groet, Peter"

Ik

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Nunspeet verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Amersfoort kwam je naast mij zitten. Jij leuke lieve spontane vrouw. Je begon tegen mij te praten, over werk en dat je lekker in de zo'n had gezeten en misschien nog wel een kleurtje had gekregen ook. Net van de kapper en je haar zag er leuk uit. Ik in mijn gele jas met werkkleding. Ik had had nog nooit van vierhouten gehoord, maar was graag tot Nunspeet met je mee gereisd en had je beter willen leren kennen. Kijken hoe je met je ring speelde. Op vathorst moest ik er helaas al uit. En kon je bij het raam, op mijn plekje gaan zitten. Na nog even naar je gezwaaid te hebben ben ik doorgelopen en reed al snel de trein weg. Maar ik denk nog steeds aan jou."

H

8 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het Bos, van Peter Wohlleben"

N

7 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Drukke trein van Amersfoort naar Enschede, ging ik in een 4 zits zitten. Jij zat er al, in een 2 zits tegenover mij. Je had bruin haar en hazelnoot bruine ogen. Je was bezig in een schrift en je had je rugtas bij je, waarschijnlijk voor school. We maakte erg veel oogcontact. Toen de trein rustiger werd en de plek bij het raam vrij was schoof ik er 1 op naar recht. Waardoor jij positie moest veranderen om oogcontact te maken. Ik stapte uit bij Almelo, we maakten oogcontact en we lachten naar elkaar. Wat een spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Ik heb rood haar en droeg een zwarte jas."

X

24 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Oké dit is niks voor mij. Ik ben op zoek naar die suuuuuper leuke jongen, waarmee ik al maanden dezelfde trein richting Amersfoort Schothorst deel. Elke ochtend in de aller achterste coupé vinden we elkaar weer. Jij draagt een donkergroene winterjas en bent altijd druk op je telefoon. Oh, laatst liep je met een (kerst?) pakket onder je arm. Ik zou graag in contact komen met je :)"

B

13 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het afgelopen half jaar reisde ik elke dag van Utrecht naar Amersfoort. Bijna elke vrijdag was jij er ook met een aantal vriendinnen. Ik durfde nooit iets te zeggen, omdat je nooit alleen was, maar ik vind je echt super leuk. Elke vrijdagochtend keek ik er al naar uit om je te zien. 13 december was de laatste vrijdag dat ik je zag en we ook daadwerkelijk oogcontact hadden. Jij zat met een aantal vriendinnen in een vierzitter en ik aan de andere kant van de coupe. Waarschijnlijk lees je dit niet en heb je geen idee dat ik je leuk vind, maar als je dit wel ziet reageer dan op deze oproep..."

Anoniem

12 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooooi en eigengereid meisje in je skaterspak en met je rolschaatsen/skeelers! Hoe heet je en mag ik je nog een keer zien? Xx jongen in lange blauwe jas , grijze shawl en laptop voor zn neus"

Paris

5 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Apeldoorn. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Een mooie lach en ik ben wel heel benieuwd wat er nog meer te ontdekken is. . Je gaf aan dat de trein niet vol zat '), helaas niet de mogelijkheid verder te kletsen... Alleeen nog een zwaai naar elkaar.."