Je flirt uit het oog verloren op Station Almere Poort? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Leandro

9 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Weesp. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden op in Amsterdam CS en hadden oogcontact. Vervolgens overstappen in Weesp en je kwam naast mij zitten. Ik ben niet iemand die zomaar een vrouw aanspreekt, vooral niet zo mooi als jij. Prachtige kleur met mooie zwarte haren en een hele lieve en zachte uitstraling. Je had leuk contact met een grappig muzikaal kindje rechts van jou. Zelf had ik een korte broek en sandalen aan. Ik stapt uit in Almere Poort en liet jou helaas achter. Wil je heel graag ontmoeten."

Daily paper

30 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Amsterdam Centraal. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte daily paper jas aan ik een grijze . Je had ook een nike sporttas aan.we zaten eerst naast elkaar(jij wel aan de rechter kant van de trein in aan de linker kant)we maakten even oogcontact… daarna ging jij zitten op de plek waar je tegen over elkaar kon zitten ik kwam toen tegenover jou zitten …ik had een rode north face t shirt aan hoop dat je reageerd je stapte in ergens in almere centrum volgens mij maar stapte helaas in poort uit ik dacht dat je naar centraal ging je maakte me verlegen …"

G

14 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Oostvaarders naar station Almere Poort. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte omstreeks 22.05 in op Almere Centrum, direct hadden wij oogcontact. Op almere poort stapte jij uit, terwijl jij de trap naar beneden nam keken wij elkaar nog even aan, ik lachte en jij lachte terug. Wil alleen even kwijt dat jij mijn dag gemaakt hebt en daar wil ik jou voor bedanken."

Amanda

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Poort naar station Utrecht Centraal.
"Wie was die mooie Machinist op Almere poort in de trein van 09:58 naar Utrecht Cs op zaterdag 26/03/22 Je vroeg me van alles over de mooie omgeving en een filmpje, ( gtst speler)maar het was iets te vroeg en was aan de telefoon met een Collega dus heb je flirt echt gemist. ( Sorry) Maar het feit dat je even bij je deur moest staan om jezelf te laten zien waardeer ik enorm. Mvg"

Martijn hendrik

17 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Almere Poort. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"Net iets na 16:00 uur van weesp naar Almere poort , bij het uitstappen zij jij je bent een mooie man , zou je graag nog. Eens ontmoeten"

Nick

14 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben behoorlijk kansloos bezig. Vanaf instap stijd 11.10 op Utrecht Centraal tot mijn uitstappen op Almere poort ongeveer een half uur later hebben we nonstop oogcontact gehad en heb ik naar een mooie lach gekeken. Verder dan even zwaaien ben ik niet gekomen. Heel slechte smoes, maar was naast verlegen wat onzeker. Een broodje ei wegwerken na een bak koffie en een peuk en dan geen kauwgom bij hebben is niet echt ideaal. Ik ga geen beschrijving geven aangezien ik er vanuit ga dat de dame in kwestie weet dat ik het over haar heb. Ik zou het graag een keer opnieuw willen proberen."