Je flirt uit het oog verloren op Station Almere Parkwijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Irian

3 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en toen je me gezondheid wenste omdat ik nieste begon je een gesprek met me over hooikoorts. Daarna hadden we het over je opleiding/stage in de hotel business en mijn werk in de beveiliging, Maar ook over relaties en dat je binnenkort op vakantie ging. Toen we elkaars leeftijd gingen raden was je erg complimenteus over mij wat me veraste. Het gesprek was reuze gezellig en toen je me vertelde dat je elke dag dezelfde trein nam had ik je eigenlijk toen voor je nummer moeten vragen. Ik dacht er nog over maar twijfelde door hoe je over het positieve van niet in een relatie zitten praatte en dat je een van nature erg sociaal persoon bent. Hoop dat ik ook je interesse heb kunnen vinden en van je hoor."

Anoniem

23 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almere Parkwijk. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Dit heeft misschien niet plaatsgevonden in de trein, maar ik wilde wel graag een berichtje plaatsen. Vandaag 23-10-2017 ben ik teruggekomen uit Kos met Small Planet Airlines. Jij (blonde/blanke jongen met Nike Air Max + pet en lieve lach) zat op dezelfde vlucht en was met je familie op vakantie geweest. Jouw broer had een Ajax shirt aan. Ik heb zelf krullen, maar ik had het in een knot, ook had ik een rode handbagage koffer. Ik hoop dat ik eens iets van je hoor!"

Ilse

15 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Almere Parkwijk.
"Ben jij misschien de leuke man die vanmiddag om 17:55 uur op station Almere Centrum in de stoptrein richting Zwolle stapte en naast me kwam zitten? Je viel me op omdat je niet alleen vroeg of je daar mocht gaan zitten, maar vervolgens ook goedemiddag zei. We raakten even aan de praat, een kort gesprek van slechts 3 minuten waarin het weer, koken en sterke kanten van mannen en vrouwen aan bod kwamen. Toen was er alweer mijn eindstation, Almere Parkwijk. Je vroeg nog of ik al had gestemd vandaag en toen ging de treindeur open. Ik weet niet hoe je heet, alleen dat je normaliter de sneltrein neemt van 17:49 uur. Je droeg een donkere jas, hebt donker haar en een baard. Ik zat op de stoel aan het gangpad, droeg een zwart/grijze spijkerbroek en een groene jas. Ik zou je graag nog eens spreken, misschien kunnen we een keer een bakje koffie drinken? Groetjes Ilse."

Frangirl

9 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoeveel spijt kun je hebben ? Onbeschrijflijk veel ! Op Amsterdam Centraal, donderdag 21 april, stond ik al in de trein richting Zwolle die vertrok om 18.10 uur. Jij kwam aanlopen ( blonde vrouw, mooie doordringende blik, in de 40 en je glimlachte naar me, omdat mijn bos bloemen met paarse tulpen je opviel. Ik vrouw van in de 40, lange zwarte jas met een bordeauxrode sjaal, glimlachte een beetje verlegen naar je terug. Even stonden we tegenover elkaar, maar onze blikken spraken. Je droeg een witte blouse met lange mouwen en had een jasje in je handen. Op een gegeven moment ging je zitten op een 4-zits bij de deur, maar ik bleef staan en keek door de deur naar buiten. Te verlegen om naar je te kijken... Ik stapte uit bij Almere Parkwijk. Jij keek door dat grote raam naar mij en keek vanuit mijn ooghoek naar jou...was ik maar gebleven in de trein ! Mooie blonde dame, sindsdien heb ik je nooit meer gezien..."

Frangirl

9 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"En oh ja, mooie blonde dame van 21 april instap Amsterdam Centraal 18.10 uur richting Zwolle : op die avond werd bij DWDD meegedeeld dat Prince was overleden. En ik had een bos Paarse tulpen in mijn hand..."

Marcel

11 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Parkwijk naar station Lelystad Centrum. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Rond half vijf vanmiddag stapte ik in op station Almere parkwijk. Ik zat eerst op een andere plek vanwege de drukte, toen ik op een andere bank ging zitten zag ik je ineens. Je ogen zijn prachtig. Ik had een koptelefoon op, jij leek me verlegen. Kriebels, nu nog..."

Tijl

16 augustus 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almere Parkwijk. Op station Almere Parkwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi,Ik vroeg je nog hoe je heette en als ik het goed heb was dat Melina. Toch? ;-) 'Tuurlijk, ik denk dat ik naar je telefoonnummer had moeten vragen, maar dat was (euh, vónd ik) wat gecompliceerd. Je werd opgehaald door je moeder, op de fiets, in ieder geval en ik deed, samen met mijn paraplu, een poging om je droog door de regen te laten komen.groetjes, Tijl"

Tijlie

23 juli 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almere Parkwijk. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij vroeg aan mij een vuurtje op Amsterdam Centraal en ik ben de beroerdste niet, dus die kreeg je... Je zat uiteindelijk in dezelfde trein als ik en ik trok uiteindelijk, pas na overstap, de stoute schoenen aan door bij je te gaan zitten (\\\"vind je het erg als...\\\"). Ik deed althans een poging daartoe. Je woont in Almere Haven en had als ik je goed begreep je auto in Muziekwijk neergezet. Ik voel me toch wel wat ontheemd nu, dus wie weet of dit ergens toe leidt. Ik denk niet dat uiterlijke eigenschappen van belang zijn, maar voor de volledigheid: jij was blond en droeg een lichte (witte?) broek en ik was die jongen met lang haar en een bruin colbert. O ja: dat Tijlie is vanwege het minimaal aantal tekens, is natuurlijk gewoon Tijltje!"