Je flirt uit het oog verloren op Station Almere Buiten? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Adel

16 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide in de trein op almere buiten station, je zat bijna voor me en we keken elkaar steeds aan.. je stapte uit bij station weesp en toen was ik te laat. Ik had een grijze trainingspak aan en jij had een micheal korse tas met een ov chipkaart achter je telefoon hoesje ."

Michael

14 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Buitenpost. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen in Pub Les Belles Pintes we zijn nog naar samen naar dorp gegaan les arc 2000."

Floriade

8 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Almere Buiten. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag op floriade kwamen we elkaar twee keer tegen en kruisten onze blikken direct. Jij was met een vriend en ik met mijn moeder. Je hebt donker krullend lang haar, diepbruine ogen en droeg volgens mij een gele jas… hoopte je nogmaals tegen te komen voor we naar huis gingen maar helaas. niet in de trein tegen gekomen wel in almere, mogelijk vinden we elkaar zo. Today at Floriade we met twice and our eyes locked immediately both times. You were with a friend, I was with my mother. You have dark long curly hair, deep brown eyes and I believe you had a yellow jacket. Hoped to cross paths one more time before home but unfortunately. Didn’t meet in a train but in Almere. Hopefully we find contact like this."

Raymond

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Almere Buiten. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"You are Yvonne from Leiden. You are Croatian. I am the man with the beard and long hair. We both missed the train to Almere Buiten so I rented a GO scooter and you got om the back with me. It was such a fun ride. Your friend picked you up from the station when we arrived. I was so stupid not to ask for your number. Now I regret it. I want to drive again with you :). You were the most beautiful thing that happend to me. Hope you read this and get in touch."

Jeroen

17 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk hebben we elkaar niet ontmoet in de trein maar op de weg naar het station. Ik wandelde tussen Almere Oostvaarders en Almere Buiten en jij liep iets achter me. Op een gegeven moment vroeg je me of je de juiste richting opliep voor station Almere Buiten. We raakten aan de praat en het was vond ik een heel leuk en ontspannen gesprek. Jij was op bezoek geweest bij mensen in Almere Buiten en was nu weer op de terugweg naar Amsterdam. Bij het station namen we afscheid met een elleboog-bump:) Achteraf vond ik het jammer dat ons gesprek zo snel afgelopen was, maar ik vond het te ver gaan om na een minuut of 20 al je telefoonnummer te vragen. Jij was netjes gekleed in een licht-gekleurde jas(gebroken wit) en ik liep in wandelkleding(gympen, bordeaux-rode trui) en met een rugtas. Als je dit leest en wil reageren dan zou ik dat heel leuk vinden. En anders in ieder geval bedankt voor het leuke gesprekje X"

Lotte

5 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanochtend rond 07:28 stapte ik op in Almere-Buiten in de Sprinter richting Amsterdam Centraal. Ik ging schuin tegenover je zitten in een vierzitter. Je had donkerblond haar en een klein kort baardje. Vanaf het moment dat ik instapte keek je naar mij. Eerst dacht ik dat er wat op mijn gezicht zat maar na 20 minuten bleef je telkens kijken. Op een gegeven moment lachte je naar me. In plaats van terug lachen naar je, besloot ik blozend weg te kijken en op mijn telefoon te zitten. Ik had terug moeten lachen en een gesprek moeten beginnen maar ik werd veel te nerveus. Heel graag wil ik weten wie je bent!"

Fast loans

11 april 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Almere Buiten. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"maak je een echte lening? Zo ja we FASTLOANS zijn klaar om u een lening van een bedrag aanbieden tegen een zeer voordelig tarief van 3% dus nu als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een lening van ons gewoon e-mail zijn: Fastloans70@gmail.com voor een echte lening ..."

Esther

24 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Weesp.
"Jij ( mooie man) zat tegenover mij in de trein richting Amsterdam Centraal. Je had een spijkerbroek aan met wit T-shirt en een rood Adidas vest . En je had een vouwfiets bij je met rugtas. Ik ( vrouw) zat tegenover jou in de trein en ik denk dat jij in Almere Muziekwijk of Stad bent ingestapt. Ik ben in Weesp uitgestapt. Ik had een zwarte broek aan met zwart shirt en een bruin jasje en zou je op deze manier beter willen leren kennen."

Redhead

10 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was net uitgestapt (rond 12.50 uur) in Almere Buiten, toen mijn blik ineens de jouwe kruiste. Jij zat nog in de trein maar had mij ook gezien en keek me indringend aan met je mooie donkerbruine ogen. Die blik zorgde voor een kriebel in mijn buik (die ik al een hele tijd niet meer gevoeld heb) en ik dwong mijzelf terug te kijken, in plaats van verlegen weg te kijken zoals ik normaal doe. Ik kan die blik nu niet meer vergeten en wil graag weten wie je bent! Jij: Donkerbruin haar, donkerbruine ogen en als ik het me goed herinner een zwarte jas. Je leunde nog iets naar voren om mij langer aan te kunnen kijken. Ik: Rood haar, turquoise jas, donkerblauwe spijkerbroek en zwarte enkellaarsjes."

Mevrouw

11 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Oostvaarders. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"Skateboard Vandaag (donderdag 11 september 2014) stapte ik in de trein op station Hilversum. Bijna was ik niet tegenover jou komen zitten, gezien ik alleen wou zitten en jou in alle rust jouw boek wou laten lezen. Ik liep terug en ging tegenover jou zitten. We keken in het begin vaak stiekem naar elkaar, daarna openlijk. Slecht in flirten als ik ben, kon ik er maar een paar lompe lachjes ervan af brengen. Betoverd door jouw prachtige blauwe ogen en jouw wilde look probeerde ik mij zo onopvallend te gedragen. Dat mislukte. Opeens kwam het... Jij zei goedendag tegen mij. Stomverbaasd als ik was wist ik bijna niet meer hoe ik een woord uit mijn mond kon uitbrengen. Wonderbaarlijk genoeg lukte het: "goedendag of hoi" zei ik terug. Na nog een aantal keer "goedendag/hoi" over en weer, zei jij tegen mij: "Mevrouw, u heeft mooie ogen." Waarop ik snel antwoordde: "Jij ook". Daarna stopte jij jouw oordopje weer in jouw oor. Ik bracht het misschien droog (sorry, bitchy resting face), maar ik meende er elk woord van. Ik had namelijk al tientallen minuten naar jouw ogen zitten kijken. Ik kon de hele treinreis naar jou kijken, maar dat verbood ik mijzelf... Ik probeerde vanaf dat de trein station Naarden-Bussum voorbij was gereden een plan te bedenken hoe ik met jou in gesprek kon komen. Maar ik durfde niet... Je was zo bezig met jouw muziek en jouw boek dat ik het niet durfde om jou te storen. Ik moest er eigenlijk al uit in Almere-Parkwijk, maar ik besloot door te reizen totdat ik genoeg moed zou hebben... maar helaas... in Almere-Buiten stapte jij uit. Haastig schreef ik mijn telefoonnummer op. Net toen ik wou uitstappen sloten de deuren zich. Ik drukte nog op de knop, maar dat mocht helaas niet meer baten. Pfff... daar ging ik dan naar Almere-Oostvaarders waar ik niks te zoeken had. Ik twijfelde te lang. Ik vond je zó leuk. Jij moest een vriendin hebben! Dat kon niet anders. Ik was steeds bang om een blauwtje op te lopen. En net toen ik al mijn moed verzameld had om het aan je te vragen, ging het mis... Hopelijk lees jij dit. Meneer met de skateboard met rode wielen, u hoeft mij niet aaan te spreken met u en zeker niet met mevrouw. Mijn voornaam is ook goed, hopelijk kom jij die nog te weten ;) Jij: - jongeman; - baardje; - skateboard met rode wielen; - een volle bos donkerblond haar (als ik het goed heb); - gele/oranje tas; - las een boek en kon om dat boek lachen; - de mooiste ogen die ik ooit heb gezien; - uitgestapt in Almere-Buiten. Ik: - rode tas; - zwart haar; - blazer."

Rl

25 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Buiten naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij mooie vrouw, druk schrijvend zat schuin tegenover over ons en de fonkelend sloeg over. Helaas was ik niet alleen. Wil je graag nog es zien."

Laura

17 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Lelystad Centrum. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik keek naar jou met je blond met rood erboven korte haar. Je keek terug, bleef kijken en toen ging ik (dom) lachen en wat op mijn telefoon doen. Volgende x doe ik stoerder (-;"

Aranka

6 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Almere Buiten. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"De vriend waarmee je was al in slaap gevallen, maar jij was nog wakker. Ik vond het tafereel best grappig, en keek je lachend aan. Helaas was ik te verlegen om vaker te kijken of überhaupt een gesprek te beginnen. Nadat je uitgestapt was hebben die vriend en ik nog gegrinnikt om een jongen die uitgebreid zijn haar ging doen met gel, en ik heb hem nog welterusten gewenst toen ik uitstapte. Ik ben nu natuurlijk benieuwd wat jullie gedaan hebben waardoor jullie zo moe waren!"

Gijs

22 februari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Lelystad Centrum. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"jeminee!! wat ben jij adembenemend knap!Had het plan wat op je schoot te gooien maar had geen pen/papier bij me.als jij het meisje bent met de hoge zwarte hakken en die mij ook aan het bestaren was:) reageer dan alsjeblieft"

Dj-almere

25 juni 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almere Buiten. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"Het was afgelopen zaterdag 25 juni. We stonden allebei op Amsterdam CS spoor 10a te wachten op de trein van 15.32u van Amsterdam naar Almere-Buiten. Jij, rond de 23, blond haar, blauwe ogen, met een wit shirt, blauwe jeans, zwarte schoenen, en een zwarte tas. Ik, lichte broek, lichte schoenen, blauw vest, Bacardi-tas, en met de Volkskrant in mijn hand. Het voorbij komen dribbelen van 2 meisjes in zuurstokroze outfits was voor ons de aanleiding om daadwerkelijk contact te maken. In de trein gingen we op de neerklapstoeltjes zitten, ieder aan 1 kant van de deur naar de coupe. Wat volgde was 28min pure spanning, met veelvuldige blikken heen en weer. Toen was er die oma met haar kleinzoon, waardoor jij wel naast mij \\\\\\\'moest\\\\\\\' gaan zitten.. We kletsen eindelijk kort wat, en je vertelde dat je bij Pro-Rail werkte. Maar voor we het wisten waren we op Almere-Buiten, waar we wonder boven wonder allebei uit moesten. Treuzelend liepen we naar de uitgang, en zeiden elkaar gedag. Veel te snel, en vooral...zonder gegevens uit te wisselen. Nu denk ik constant aan je, en vraag ik mezelf af hoe ik niet het lef heb kunnen opbrengen om je naar je naam te vragen. Wat is de naam van deze ongelofelijk leuke Pro-Rail medewerker.. Wie ben je?!"