Je flirt uit het oog verloren op Station Almelo? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Wietze

3 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Enschede. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"OMG. Wat was het fijn om stiekem naar jou te kijken en oogcontact te maken. Ik baal ontzettend dat we geen gegevens hebben uitgewisseld. Jij (jongen met donker haar, een korte broek en t-shirt, hippe regendichte rugzak, vooruitreizend) las een boek over schematherapie en droeg zwarte ‘in ears’. Ik (jongen met donker haar en eveneens een korte broek en t-shirt, achteruitreizend) las in mijn e-book. Rond 14.15 uur stapte je uit in Almelo vandaag. Je blijft in mijn gedachten, heel bijzonder. Ik hoop dan ook dat ik je kan vinden! X"

M

24 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Almelo.
"Je had blond haar en stapte met een vriend van je in de trein van hardenberg naar Almelo. Ik bleef op station staat. Jullie hadden allebei een skateboard vast. We hadden oogcontact, ik lachte en jij keek weg. Toen je trein vertrok, zwaaiden we naar elkaar. Als ik wist dat de trein zo lang bleef staan, dan had ik je aangesproken, maar toen ik ervoor wilde gaan, vertrok de trein. Dus ik hoop dat je net als ik, hierop kijkt!"

Klaas

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Almelo.
"Ik zat kort naast je in de IC naar Berlijn. Ik stapte uit in Almelo. We hebben even gepraat over o.a. filosofie en podcastst. Het was druk. Ik vond het leuk en had eigenlijk je telefoonnummer willen vragen. Dus niet gedaan. Dorst het eigenlijk nuet echt. Misschien, als je dit leest, kun je met me contact opnemen. Lijkt me leuk"

Yannick

17 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Almelo. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in op Amersfoort Centraal. In de trein zat een dame die indruk op me maakte. We maakten oogcontact over en weer. Zij zat met een grote koffer en een tas(sen). Waarschijnlijk kwam ze van Schiphol. Blond haar had ze. We zaten helemaal in het achterste treinstel. Toevallig stapten we beide op Almelo Centraal uit. Ik twijfelde om haar aan te spreken en toen was de kans voorbij... Achteraf spijt dat ik het niet deed. Hopelijk leest ze dit en kan ik haar alsnog spreken"

A

15 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Schiphol Airport. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We stappen elke ochtend in dezelfde trein. Altijd een lachje alleen vandaag knipoogden we vaak naar elkaar. Je stapte uit en zwaaide weer naar me. Die donkere jongen met baard?"

Aj

11 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Almelo. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"hey, (this is so cringy but okay) Dinsdag 11 augustus Zutphen 20:03 Deventer 20:15 dus dit is zwaar ongemakkelijk maar ik ben op zoek naar iemand die ik zoals duidelijk op de trein zag, een androgyne uitstraling, kort zwart haar, zwarte fedora stijl hoed, baby yoda shirt, bril, zwart met rood mondkapje en een kleine rode tas. we stapten allebei in op station Zutphen en maakten voor en tijdens de trein rit een aantal keer oogcontact. we stapten allebei uit op station Deventer waar jij uit-checkte en ik ben overgestapt. Ik wou je graag aanspreken maar ik ben ongemakkelijk en wou je niet storen. daarnaast had ik een lange dag bij een meer achter de rug en zag ik er niet uit (kan geen goede eerste indruk zijn geweest) You seem like a really cool person and I’d really like to be your friend on the off-chance you see this (≧◡≦) (from the girl with the spiky grin face mask, glasses, blonde hair and rainbow bracelet)"

Josefien

28 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Borne. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Voor de derde keer ontmoet ik jou in de trein. De derde keer stond je op het perron bij de koffie kiosk. Ik liep door ver door helemaal naar het begin van de trein. Handig ivm mijn overstap Jij kwam, terwijl de trein binnen reed met snelle stappen ook mijn kant op. Je stapte achter mij in. Ik zocht een plekje en jij liep eerst door. Daarna besloot je terug te komen en naast mij te gaan zitten. Het gangpad ertussen. De conducteur maakte nog een flauwe opmerking over mijn foto op mijn ov kaart. Je intrigeert mij, wie ben jij? Je hebt altijd zulke bijzondere schoenen. Een prachtig hoofd met krullend haar. Vaak ben je druk aan het bellen. Ik luister soms muziek."

Anoniem

1 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Enschede. Op station Enschede Kennispark verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag 1 oktober om 15:00, stapte ik in de Blauwnet stoptrein richting Enschede. Ik kwam schuin tegenover jouw te zitten. En jij viel mij gelijk op met je groene/blauwe spijkerjas en zebra kleurige schooltas. We hadden enkele keer oogcontact, en daar was het ook bij gebleven. Toen je bij Enschede Kennispark eruit moest lachte je nog lief. Ik hoop je nog een keer te kunnen zien/spreken"

Man in pak

28 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na lang twijfelen dan toch maar dit bericht plaatsen. Ik zat in de trein van Almelo naar Amersfoort. Ergens in de tussenliggende stations kwam jij binnenlopen en kwam recht tegenover mij zitten. Ik herriner mij dat wij een aantal keren oogcontact hadden. Jij had een handtas op je schoot met je telefoon. Je keek vaak uit het raam, maar het leek alsof je continu naar mij keek in de weerspiegeling. Het voornamelijkste wat ik mij kan herinneren zijn je geelachtige, heldere ogen. Ik had een blauwe, spiegelende zonnenbril op en droeg een zwart pak met een rode stropdas. Bij Amersfoort stapten wij beiden uit, zonder iets gezegd te hebben."

Anoniem

24 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Alleen reageren als je GEEN relatie hebt! ? Je was met je zoontje in de trein.. Ik zat tegenover jullie bij de deur naast de stilte coupé. Ik hielp je met de kinderwagen bij het uitstappen station Hengelo. Helaas ging ik door naar Enschede. Wie weet lees je dit ?"

Anoniem

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Deventer. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de vroege ochtend rond half 7 in het eerste treinstel van de sprinter richting Deventer. Toen ik instapte zat jij al schuin tegen over mij. Jij had blond haar en had een zwarte legging en een zwart jasje aan. Ik had werkkleding aan en een rode sjaal om. We hadden een aantal keer direct oogcontact en ik zag je via het raam een aantal keer lang staren naar mij. Tijdens het uitstappen stond jij achter mij en had ik je eigenlijk moeten aanspreken. Hopelijk lees jij dit bericht en spreken wij elkaar ooit nog eens."

Rck

11 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Almelo. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, blond en heel mooi Jij op het perron in Deventer , ik in de trein. Oogcontact en naar elkaar lachen. Te laat om mijn nimmer door te geven. Misschien via deze manier ?"

L

25 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Almelo. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Gistermiddag, 24 mei, nam ik nietsvermoedend de trein van 16.24 uit Hengelo. Ik wist toen nog niet dat ik jou zou treffen daar op het station. Toen ik de roltrap opkwam stond je daar. Jeans, blauwe polo en witte adidassneakers met rood/blauwe streepjes en onze paden kruisten elkaar. We keken elkaar even aan en even later stapten we beiden in de ietwat volle trein en kwamen schuin tegenover elkaar te zitten. We keken elkaar continu aan, maar ik was te verlegen wat te zeggen. Jij zat lekker muziek te luisteren en ik moest er na een kwartier alweer uit in Almelo. Toen ik opstond lachte je nog lief naar me, maar jij bleef helaas zitten om je treinreis te vervolgen. Je bleef de hele dag in m’n hoofd zitten. Wat had ik een spijt dat ik toch niks tegen je had gezegd. Ben jij die leuke donkerblonde jongen met halflang haar met wie ik jammer genoeg maar een klein kwartier in de trein heb gezeten (maar dit graag nog uren had gewild)? Reageer!"

Marcus

3 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Zwolle. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Een kleermakerszit, pen en papier. Je schreef in een boek. Ik vond het bijzonder, want juist voor het instappen op Enschede Kennispark bedacht ik me dat ik zelf nog iets af te schrijven had. Als je mij hebt 'gezien', vind je dit bericht vast en zeker :)"

R

28 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Almelo tegenover je zitten, waarna we een aantal keren leuk oogcontact hadden, maar we durfden beiden niets te zeggen. In Zwolle wilde je me voor laten gaan met uitstappen, maar dat liet ik niet gebeuren. Ik zag je nog naar de trein richting Groningen lopen, maar door de drukte ben ik je uit het oog verloren. Misschien een beetje raar, maar ik heb de naam 'Heerink' van je OV-kaart af kunnen lezen en onthouden. Hopelijk kan ik je nog vinden."