Je flirt uit het oog verloren op Station Alkmaar? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A

6 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar dame in oranje broekpak met leesboek die afgeleid werd door de wedstrijd Zwitserland Engeland. We verloren elkaar uit het zicht op statoon Amsterdam Centraal."

Rik

11 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat lange tijd naast me in de 1e klas coupé, waar ik ingestapt ben op station Den Bosch voor de trein om half 5 in Maastricht. Je had heel veel spullen bij je, een heel grote rode rugzak en een veelkleurige zware koffer en ik weet nog dat je hippe sneakers aan had. Ik zat links van je met laptop en had een grijze sweater aan. Bij het uitstappen hielp ik je met de zware koffer de trein uitgaan en hebben we heel even contact gehad, waarna jij richting een taxi ging. Ik had natuurlijk meteen om je nummer moeten vragen, maar dat heb ik niet gedaan, achteraf stom natuurlijk. Ik zou heel graag een keer een kopje koffie met je gaan drinken als je dat zelf ook leuk vindt."

Blonde

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Beste (lange, bruin harige) conducteur waarmee ik meerdere malen oogcontact had, en die zei dat ik weer terug moest gaan zitten naast me zus. Je groeten mij bij instappen op amstel en bij uitstappen was u met een collega en wenste je me een fijne avond. Ik heb spijt dat ik je niet aangesproken heb."

Theo

9 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam op centraal naast je zitten Jij bij het raam. (Ik vroeg zelfs soort van “mag ik hier komen zitten????). Je reageerde niet en ik dacht eerst dat er geen connectie mogelijk was. Het was maar een kort stukje, want je moest eerste station eruit. Jij blond haar, zwarte muts op, had je telefoon op USB onder ons aangesloten en moest erbij. Ik zei zoiets van: “oja, dat kan ook”. Waarop jij super-cute en met een mooie lach zoiets zei als: “ja, ik vergeet het ook altijd”. Helaas ging je dus al weg, want anders konden we meer connecten wellicht. En met een rustigere coupe had ik onderweg meer connectie durven leggen. Ik hoop echt heel erg dat je dit leest en via hier contact zoekt???? Supertof dat dit er is trouwens! Hoop doet leven⚓️"

Lois

5 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vroeg je om een tandenstoker en ik ging eruit bij Zaandam station! Benieuwd of je dit leest!"

Maikel

24 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Hey mooie dame. Op Utrecht CS stapte wij allebei in. Jij zat schuin tegenover mij met je mooie lange krullen. Je had je jouw groene jas opgehangen en jouw oranje-rose rugzak naast je. Nadat je wat groenkleurige oogschaduw had opgedaan had je jouw oma aan te telefoon. Daardoor kon ik slechts kort met jouw praten. Ik moest er uit in Amsterdam, jij ging door naar Alkmaar. Ik heb er spijt van dat ik je niet om jouw naam of nummer heb gevraagd. Ik ben benieuwd naar jou!"

Iris

18 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was ‘s ochtends vroeg rond 8 uur. Ik zat op de trap verzonken in mijn telefoon en toen ik opkeek keek jij naar mij, je stond tegenover me. We glimlachten een paar keer naar elkaar en toen moest ik helaas uitstappen in Amsterdam Amstel. Je had bruin haar en je had een blauw/zwarte jas aan. Je leek rond de 25 jaar oud. Ben jij de jongen die ik zoek?"

anoniem

9 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten op het balkon ik las een boek en stapte uit op Amstel rond 11 uur"

Benjamin

27 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Alkmaar. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Zag een meisje met krukken en was zo onder de indruk ongelofelijk. Stapte uit en heb nog geprobeerd terug de trein in te gaan. Wij keken elkaar twee keer aan met een blik die zo ontkend fijn voelde…. Hoop dat je ook op zoek bent naar mij ❤️ Gr Benjamin"

Marc

9 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Alkmaar.
"Ik stond voor nachttoilet op perron te kijken hoe ik naar binnen kon. Jij, spijkerbroek met omgeslagen pijpen, keek ernaar. Later liep je op het perron voor me langs en glimlachte. De trein kwam er al aan maar je liep richting…toilet? Ik was bij de eerste blik al onder de indruk van je. Hoop dat je dit leest."

O

4 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar.
"Jij stapte in op Haarlem met een Engelstalige collega(?) en ik zag je binnenlopen met smink op je gezicht. Ik vroeg je bij Driehuis of ik smink op mijn nek had en jij zei: “hoezo, ik heb je toch niet gezoend?”. Ik vroeg je als wat je was verkleed en je vertelde mij dat je als clown was verkleed en dat je collega’s in Haarlem waren en jij nog helemaal naar Alkmaar moest. Ik moest er snel uit bij Heemskerk en had graag je nummer gewild. Laat je een berichtje achter?"

Anoniem

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (bruine ogen, bruin haar, korte baard, zwarte hoodie) zat op mijn laptop te werken. Jij (lang bruin/lichtbruin haar, bruine ogen) zat schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad. Je was aan het praten met volgens mij een vriend en vriendin tijdens de reis, maar toen het wat drukker werd, keken we elkaar even aan, en daarna hadden we nog een aantal keer oogcontact. Reageer als jij het was :)"

Jochem

10 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
""Ik zat met drie vrienden in de trein richting Castricum aan Zee. Beladen met spullen maakte jij een grappige vragende opmerking “waar gaat jullie reis heen?”. We lachten en vroegen waar jouw reis heen ging. Het antwoord “de spullen van mijn ex terugbrengen en daarna door naar mijn rebound” was een reactie die ik niet verwachte en mij verblijde door je spontaniteit. Je las het boek “een nieuwe aarde” in je sportoutfit. Jouw prachtige ogen en stralende lach lieten mij verlegen voelen. Graag zou ik je uitnodigen om een drankje te doen op het strand in Castricum.""

jeroen

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Haarlem. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact met een grote glimlach met de conductrice met pretogen en werklust werd beantwoord met een grote glimlach terug, je bracht mij in de wolken deze dag!"

G

19 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Stapte in op Sloterdijk, je zat schuin tegenover en we hadden een aantal x oogcontact en een glimlach :) wilde je nummer vragen maar je was met n vriendin.. je pakte de bus richting overdie. superkleine kans dat je dit ziet maar je weet het nooit! misschien wil je een x wat drinken :)"