P

25 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar.
"Vrouw mooi als een engel reisde vannacht met mij door Amsterdam nasr cs, ik op weg richting laatste trein Alkmaar, zij naar Waterland. Geen gegevens uitgewisseld. Tsja. Je spookt door mijn hoofd. Wie ben je? En: dank voor je fijne gezelschap vannacht."

Em

22 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, lange man, donker haar/vriendelijk gezicht, moest van de ene kant van het perron naar de andere rennen en toen je de trein die daar stond op het nippertje miste, kwam je teruggelopen. Je kwam uit Arnhem en moest via Den Bosch reizen vanwege een ingezakte dassenburcht. Daar stond ik, groene jas, rode shawl. We maakten een grapje over conditie. Je dacht op tijd vertrokken te zijn voor een belangrijke afspraak, nu kwam je waarschijnlijk te laat. Overmacht, zei ik, maar van binnen jubelde ik. Kopje koffie doen?"

KD

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"You rushed onto the 1424 train at Alkmaar and were chatting to the ticket inspector. I presume you were friends with him as you sat in first class with him! You left the train at Heiloo and we made eye contact while you were on the platform and I was still on the train as it departed."

Larissa

20 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Alkmaar. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Om 16:47 stapte ik de trein in en liep naar boven, daar ging ik in de 4 zit tegenover jou zitten met al mijn spullen. Ik had een turquoise vest aan en pakte al snel een blikje drinken uit mij tas en een broodje. Direct vond ik je een knappe vent, donkere krulletjes met bruine ogen en net gekleed met blauwe stoffen jas en grijze sjaal. Je leren weekendtas viel ook best op. Denk dat je tussen de 25-30 jaar oud bent. Je had je koptelefoon op en op een gegeven moment werd je gebeld en kon ik je stem even horen. Helaas moest je vrij snel erna de trein uit. Toen je je koptelefoon op aan het bergen was, maakte ik een compliment over het hoesje. Je zei dat een maat zijne kwijt was, maar jij blij was dat je jouwe nog had. Je wenste mij een fijne reis en ik jou een fijne avond. Ik denk dat de kans klein is dat je hier kijkt, maar wilde het toch proberen. Misschien lijkt het jou ook leuk om te appen en wat te gaan drinken/eten."

D

19 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik ging zitten lachte je al lief ook een beetje uit oplichting door de andere tegenover je. Tot je uitstapte over en weer lieve lachjes. X"

Karin

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Nijmegen.
"We troffen elkaar rond 10.20 u in de bus van Tuitjenhorn naar Alkmaar. We raakten leuk aan de praat. Je bleek mijn woonomgeving, Veluwezoom, goed te kennen en je hielp me heel attent met mijn bagage toen we uitstapten op station Alkmaar. Je komt uit Warmenhuizen. Je nam op spoor 4 van station Alkmaar de trein richting Amsterdam Centraal. Je moest uiteindelijk voor een voetbalwedstrijd naar Barendrecht bij Rotterdam. Je vertelde dat je assistent scheidsrechter bent. Ik nam op spoor 5 de intercity naar Arnhem. We hadden een gezellig gesprek en ik zou je graag nog eens willen ontmoeten. Geen idee of je dit zult lezen, maar ik probeer het maar."

Eddy

2 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met een goeie vriend van mij in een aardig volle trein. Daarom moest ik staan. We waren op weg naar het F1 feest in Zandvoort. Vlakbij het strand, dus voetbal mee. Die tas met bal zorgde nogal voor komische sutuaties, want menigeen kreeg een bal in z’n gezicht. De vrouw die vlakbii zat moest daar om lachen, sowieso was ze goedslachs om onze grapjes. Haar lach en haar opmerkingen trok mijn aandacht. Ik ken haar niet natuurlijk, maar ik was verkocht en zou haar echt graag beter leren kennen. Ze heeft rossig haar, en had rood jurkje aan en witte koptelefoon met snoer in haar oren (die ze later uit deed). Ik zelf had een Red Bull shirt aan, ook rood haar en twee grote zwarte tassen bij. Ik stond in het gangpad."

Jan

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik hield de deur voor je open toen je achter mij aanliep de coupé in. Jij nam plaats in de vierzits schuint tegen over mij in de tweezits. Onze blikken kruisde regelmatig wat gevolgd werd door een glimlach. Ik had helaas niet de moed om je in een volle coupe aan te spreken. Je spookt helaas nog steeds door mijn hoofd..."

N

4 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station leken we al even oogcontact te hebben. Je zag er uit als een stoerr chick met krullend rood/rossig haar. Ik durfde je niet zomaar aan te spreken. Vlak voordat we bij jouw halte aankwamen betrapte je me er op dat ik naar je tattoos zat te kijken. Een van een stoere ridder in gevecht met een draak/slang en eentje van een plaguedocter waar je ook een speldje van droeg op je jack. Je keek me aan en glimlachte en ik voelde me betrapt en mijn hoofd rood worden. Vlak voordat je uitstapte keer je nog een keer naar me en we glimlachte naar elkaar. Wie weet of dit iets uithaalde maar ik krijg je lach niet uit mijn hoofd 😅"

F

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Utrecht Centraal. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond rond 17.45u lichtelijk geïrriteerd te wachten op station Alkmaar voor de trein naar Utrecht Centraal. Dit omdat mijn treinstel uitgevallen was vanwege een defect. In mijn ooghoek zag ik tot mijn verbazing een hele knappe conducteur. Mooi vol donker haar en een klein baardje. Heel vriendelijk stond hij een paar oudere dames te voorzien van informatie/gerust te stellen. Had bijna even gewild dat ik ook 65+ was.. We hebben volgens mij even kort oogcontact gehad. Ik stond een beetje verlegen naar mn telefoon te kijken en stiekem af en toe naar jou. Misschien heb je mij ook gezien? In een spijkerbroek, zwart topje en lang blond haar.."

Jeroen

30 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was onderweg naar huis na een lange werkdag. De trein stopte bij Amsterdam centraal en plots kwam jij tegenover me zitten. Een prachtige dame met mooi blond haar, een paarse broek en jasje aan, een paar leuke oorbellen met de vorm van een ster in. Mogelijk had je lekker geshopt, want je had nog wat extra tassen bij je. Smaak heb je zeker! Je zag er leuk uit en ik werd steeds meer nieuwsgieriger naar je. Ik moest een paar keer niezen en toen jij me gezondheid! wenste, had ik daarop moeten in spelen. Op een moment pakte je je boek en je muziek ging in, volgens mij was het de eigenschappen of eigenaardigheden van de aarde. Je leek heel gefascineerd. We gingen beiden in Alkmaar eruit en helaas liep je nogal snel voordat ik je beter kon aanspreken. Hopelijk zie ik je nog een keer op Alkmaar of Amsterdam centraal"

Afran

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We raakte aan de praat. Je kwam erbij zitten. Ik zat nog alleen waar plek was voor 4. Dankjewel 🙏🏻 Ik ben opgegroeid met paarden."

D

16 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Den Helder. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de conductrice op de trein 3050 naar Den Helder, vanaf Alkmaar, rond 16:50. Ik was de apsirant die dag, wij hadden eigenlijk geen contact, misschien heel even. Ik zou je graag in contact met je komen, je leek mij een leuk persoon, je zag er leuk uit."

Stanley

26 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de sprinter naar Alkmaar en stapten allebei bijna een halte te vroeg uit. Ik heb zo’n spijt dat ik je niet naar je nummer heb gevraagd hopelijk lees je dit!"

Merlijn

18 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"O. Je stapte in op Eindhoven en ging tegenover mij zitten. Het was druk en ik zag dat je naar mij lachte door je mondkapje heen. Je had bruin lang haar, een okergele/bruinig jas, een wit blousje een donkerblauwe broek aan en je had lichte ogen. Je las iets op een e-reader tijdens de reis. Je keek mij af en toe recht in mijn ogen aan en lachte. Toen ik bijna de trein uit ging keek je mij aan zonder van mijn ogen te wijken en ik keek in die van jou. Ik kon haast niet wegkijken of mijn lach nog bedwingen. Je hief je hand als een gebaar van afscheid en toen ging ik gewoon. Sorry dat ik ging en niet iets zei of mij nummer gaf.. maar goed. Ik had nooit gedacht dat ik dit hoekje van het internet ooit zou ontdekken en waarschijnlijk lees je het toch niet, maar als je het wel leest dan weet je me te vinden :)"