Je flirt uit het oog verloren op Station Akkrum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Pien

2 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Alexander. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de bus van Leeuwarden naar Akkrum (treinvervangend vervoer) van 10:19 uur, en raakten halverwege deze rit aan de praat. Jij ging naar Amsterdam om je stemkaart op te halen voor de verkiezingen donderdag 6 juni, en vond het fijn nu weer in Friesland te wonen, ondanks dat Amsterdam ook wel gezelligheid met zich mee brengt. Ik vertelde dat ik later ook wel op een dorp zou willen wonen. Bij station Akkrum sloot jij je weer bij je reisgenoot aan om je reis te vervolgen, en pakte ik mijn vouwfiets om vervolgens beide verder te reizen in de trein."

F

29 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Akkrum. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Om 16:10 uur stapte ik met mn boodschappenkar en kleine mannetje uit op station Zwolle. Jij was alleen met bruin haar en je zat in een vierzits, je bleef in de trein zitten richting Akkrum. We hadden in de trein al oogcontact, maar ik werd er verlegen van. Ik moest toen op de trein wachten aan de overkant en eenmaal buiten de trein keken jij en ik elkaar nog steeds aan. Je hebt mn interesse en als je dit leest hoop ik je gauw weer te spreken/zien?!"

An

27 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Akkrum. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je had mooi, vol bruin haar en een lieve blik. En mooie wenkbrauwen! Een blauw mondkapje, en een groenblauwe jas. Ik denk dat je rond de 20 was. We hadden regelmatig oogcontact, maar helaas was dit van korte duur, omdat je vanuit Zwolle uitstapte in Steenwijk. Dit was vrijdagmiddag, rond 17.30. Ik vond je wel interessant. Hopelijk lees je dit. Groetjes, het meisje met bruin haar, een bril en een wit/zwarte sjaal :)."

Y

6 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig meisje met een zwarte broek, zwarte schoenen, blonde haren en een zwart dun shirtje met plantjes erop. We startten beide in Leeuwarden, in een lege praatcoupé. Voor het uitstappen in Akkrum glimlachte ze heel vriendelijk terug. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Ik hoop je zo te vinden. -De jongeheer met puntschoenen en geheel in het grijs"

Stefanie

1 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij allebei enorm brak nieuwjaarsdag. Leuk oogcontact maar helaas stapte je uit in akrum. Je stapte in in Heerenveen denk ik. Jammer, ik zat net op mijn telefoon en ineens zat je er niet meer. Nog even gezien toen we wegreden. Jij stond op het perron. Lijkt me leuk om je nog een X te zien en je persoonlijk een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik, een grote bos krullen. Je weet het vast wel...."

Nick

24 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Abcoude. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Alle leuke dames die hun trein flirt niet gevonden hebben, stuur mij een berichtje?"

Steven

26 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kampen Zuid naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je in de bus van Kampen-Zuid naar Meppel, maar had je al zien staan op station Lelystad. Je had een gele koffer bij je, en was onderweg naar Akkrum. We hebben elkaar heel kort gesproken: jij was onderweg vanuit Den Haag, ik vanuit Leiden, en je vreesde dat je je aansluitende trein in Meppel zou missen. Na Meppel scheidden onze wegen zich van elkaar: jij ging naar Akkrum, ik naar Groningen. Jammer! Want was - en ben! - erg nieuwsgierig naar je!"

Tineke

19 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Akkrum. Op station Leeuwarden Camminghaburen verloren we elkaar uit het oog.
"op het busstation raakten we aan de praat jij met je zoon ik was met mijn 9 jarige dochter je nam althans dat verstond ik jakko backpack we hebben even zitten praten op het busstation in leeuwarden gr Tineke"

Hightower

13 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Zwolle zag ik je toen ik al stond te wachten op de trein naar Leeuwarden. Voor een vrouw ben je best lang, daardoor viel je me op. We keken elkaar even aan. Bij het instappen ging je ergens anders zitten maar later zag ik je nog even. Vervolgens stapte je In Akkrum uit. Groeten van de lange jongen die er moe uit zag."

Koos

20 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"hallo knappe onbekende meid, Ik zag je in de trein vanuit Leeuwarden richting Den haag centraal (16:03- 18:52). Je had een rode jas aan, en had mooi donker blond haar en een Hema tasje bij je naast je gewone handtas. We hebben een aantal keer naar elkaar gelachen toen jij je flesje water niet open kreeg en elke andere keer dat we oog contact maakten. Ik had oordopjes in en luisterde muziek terwijl ik met m'n mobiel zat te prutsen. Ik had een licht grijze broek aan met een witte trui met grijs/roze opdruk donker bruin haar (vrij kort), en stapte uit op station Akkrum waarna jij mij nog lachend gedag zei. Ik was helaas zo stom om m'n nummer niet te geven en jij durfde het volgens mij ook niet. Hoop dat ik je ooit weer zie, want kan mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik niets zei."

Nadsalinco

21 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Alkmaar Noord. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"I am a nice and lovely nice looking young girl, I am searching for a man that will love me and cherish me till the end of time. I was born and brought up in a peaceful and happy family."

Anoniem

29 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Akkrum. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Beter laat dan nooit: 's Morgens 29 maart stond ik op de trein naar Groningen te wachten toen mijn blik op jou viel, een leuk meisje met blond haar en een rode broek aan. Bij het instappen kreeg je de deur niet meteen open, daarna ging ik een paar plaatsen voor je zitten. Toen ik omkeek naar het infoscherm merkte ik dat je naar me keek en ik moet bekennen dat mijn ogen ook naar jou gingen. Op Zwolle liepen we beide naar de NSbussen. De rij bij de eerste bus, waar jij ook stond, duurde me te lang dus ik liep naar de tweede. Ik was verrast dat je een minuut later ook binnen kwam lopen. Op Meppel stonden we weer beide te wachten op onze trein, jij naar Groningen, ik naar Leeuwarden. Toen ze aankwamen bleven we naar elkaar kijken tot jouw trein als eerst wegreed, waarop je nog lief naar me zwaaide en ik naar jou. Ik ben ontzettend benieuwd wie je bent en zou je graag beter leren kennen!"

Henkie

16 februari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Akkrum naar station Amsterdam Zuid. Op station Abcoude verloren we elkaar uit het oog.
"Ey swabemente yoo,Ik zaggk je doesshii mett diej dijkke billen vaiin juuhh. Je keejk zo zo stjiekem naar mijj. Ik dakt bij mezwellef oohh MIKADOO. Zek me noe dushii Bel me je hept me nummer tokkkk"

Marc

22 december 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Schothorst naar station Almere Buiten. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je 22-12-2010 13:04 Total Lammenschans Leiden, we keken beiden, pffff wil je zien..."

Willem

21 september 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was dat blonde meisje in de trein die opstapte zondagochtend in Heerenveen rond 0215. We hadden veelvuldig oogcontact met elkaar. Nadat je was uitgestapt hebben we nog naar elkaar gezwaaid. Als jij dat meisje bent: Laat eens wat van je horen."