Je flirt uit het oog verloren op Station Aalten? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Sarthak

19 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Alkmaar. Op station Abcoude verloren we elkaar uit het oog.
"she was wearing glasses and watching anime"

Michael

14 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Buitenpost. Op station Almere Buiten verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen in Pub Les Belles Pintes we zijn nog naar samen naar dorp gegaan les arc 2000."

Walid

30 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Aalten. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie lange meid met tatoe op haar rechter bovenarm. Jij kwam rennend de trein binnen op a'dam centraal.jij zat bij de deur en ik moest er bij sloterdijk snel uit. Ik weet niet waar je bent uitgestap hopelijk kom ik er zo achter. Ik zelf zat op de trap , had een witte t-shirt en spijkerbroek aan. Ik zie je graag nog eens terug..."

Vogeltjesdans

6 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Zwolle. Op station Kesteren verloren we elkaar uit het oog.
"Ik: bezwete en stinkende nerd met bandshirt, lang haar en overgewicht. Jij: Mooie blonde, slanke meid van 20. Gisteren zat ik zo in de trein, je weet wel zo'n gele blokkendoos op wielen. Nu was het heel erg druk en het was dan ook erg warm. Op een gegeven moment komen wij aan in Dordrecht waar een groepje in stapt. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij en je gaan zitten. Er achteraan kom jij, een meisje van een jaar of 20. Nu is er nog maar een plaats vrij, die naast mij. Logisch, want niemand wil naast mij zitten. Ik zie je rondkijken of er ergens toch nog een andere plaats is maar helaas, er is echt alleen nog maar plaats naast mij en je gaat naast me zitten. Ik kreeg meteen een stijfje, want zoiets gebeurt je natuurlijk niet iedere dag. We rijden het station uit en de trein schudt heen en weer. Jij zit begrijpelijkerwijs zo ver mogelijk van me vandaan, toch schudt die trein zo hard dat je even heen en weer beweegt en daarbij met jouw arm mijn arm aanraakt :o Zo warm en zacht! Dat had ik nog nooit gevoeld beste fokkertjes. Ik moest bijna huilen van geluk. Helaas stond je in Tilburg alweer snel op om ergens anders te gaan zitten maar ik had ondertussen wel mooi mijn eerste lijfelijke ervaring met een meisje opgedaan! Ik wist niet dat het zo mooi kon zijn! Yes! Eenmaal thuisgekomen rende ik snel naar mijn zolderkamer waar ik mij twee keer masturbeerde, een keer met rechts en een keer met links om het idee van een trio te cultiveren."

Martine

21 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Coevorden naar station Aalten. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"beste reizigers, kunnen jullie dit bericht delen? zijn de neefjes van een bekende van mij. aangezien de vader geen vervoer heeft zal deze gebruik moeten maken van ov. deze jongens zijn meegenomen door hun vader, voor het laatst gezien in hoogeveen en waarschijnlijk zijn ze verder gegaan met ov. ook heeft deze vader hier geen vaste woon of verblijf plaats, dus mensen op campings ook graag opletten. svp delen zodat ze snel weer thuis komen en enge scenario's uitgesloten blijven. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=214906151993697&set=a.110833179067662.20296.100004229402056&type=1&theater alvast heel veel dank groeten martine berkhout"

K

12 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Zwolle. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar en moesten allebei lachen om een jongen die de lamp aan deed in de tunnel die 5 seconden duurde. Daarna kon ik mijn lach niet inhouden als ik naar je keek of elkaar aan keken! Lief hoe je stiekem mee zong met je eigen muziek."

Stijn

9 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Dordrecht. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Jij een mooie dame met zwart haar. Rond de 22 schat ik. Je stapte in bij rotterdam centraal. Ik zat er al. Je kwam tegenover me zitten en we maakte oogcontact. Naast ons zat een vrouw die werd weg gejaagd door een oud koppeltje. Af en toe keek iknaar jouw en jij naar mij. Ik stapte uit bij dordrecht. Vanaf buiten keek ik nog een keer naar je en ik zag je mooie lag. Ik had je moeten aanspreken. Wie weet kom ik ie nog een keer tegen."

Anoniempje

6 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de metro tussen Lelylaan en Schiphol Zaterdag omstreeks 17:24. Na een vluchtige knipoog en een glimlach moest ik helaas uitstappen en heb ik daar enorme spijt van. Jij reed verder naar de Isolatorweg.. Het zal leuk zijn als we toch een keer konden afspreken!"

Anoniem

2 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Vrouw, staart en bruingroene ogen,rugtas bij zich,zat naast mij, vroeg of de trein naar Hoofdorp ging aangezien dat op het scherm stond. De vrouw zei dat ze waarschijhnlijk niet meer thuis zou komen omdat ze de aansluiting zou missen vanwege de vertaging. Ik,vrouw,kort haar en adidas tas op schoot wilde bijna aanbieden om bij mij en mijn vriendinnen in Hilversum te overnachten, maar heb het helaas niet gedaan. Ik hoop dat alles goed is gekomen en wil graag nog contact;-) groetjes"

Pierre

16 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amsterdam Centraal. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagavond om 21.58 stapte ik op de trein in Schiphol. Jij zat schuin tgo mij, aan de andere kant van het middenpad. Ik heb hele korte blond/bruine haren en droeg een colbertje met wit hemd. Jij hebt schouder-lang blond/ bruin haar en droeg een zwarte broek, zwart topje en licht bruine/ beige schoenen. Terwijl ik met mijn reisgenote praatte hadden we af en toe oogcontact. Toen ik uitstapte keek ik nog een laatste keer naar je en je glimlachte zo mooi..."

Y c n

11 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Amsterdam Centraal. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"You were a true gentleman, letting me in first, and you turned into a prince when you smiled. Would you have remained silent, it would have been fine (princess are for fairytales) but the sound of your voice made you change into an angel :( I have seen you a couple of times now, always smiling, always gentle, always gorgious.. It took some eavesdropping to find out your name is Savas, you're probably Greek and you work near Sloterdijk, and you live in Noord. Maybe one day we can get a drink and you can prove you're not a Fata Morgana or a beautiful daydream?"

Thijs van mulke

9 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Maastricht. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Kiewit - genk, (belgie dus, maar probeer het ook hier) Ik werd wakker in de verkeerde trein, en jij zat als enige in de coupé. Het moment dat ik je vroeg waar we waren, en jij omdraaide stotterde ik even. Gekleed in een zomerse jurk, waar je een beetje spijt van had omdat het toch iets te koud was vertelde je dat je net als advocaat was begonnen op een afdeling waarbij je alleen patenten of octrooien deed. Het moment dat je op station genk werd opgehaal door je moeder en wegreed (hier belde ik de taxi) baalde ik enorm dat je al weg was en ik je naam niet eens had meegekregen. Hoi, ik ben thijs en zou niets liever willen als een keer met je afspreken."

A

28 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Zwolle. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Je keek me aan toen je op hardenberg station stond, naar binnen via het raam. je lachte naar mij en we hadden kort oogcontant."

Ms

23 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Uitgeest. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Jonge 1.80 1.85 blond lang krullend haar met een baardje tussen de 23 en de 26 jaar. Kleding: beetje nonchalant hippie look. Je stapte uit in Zuilen en we keken elkaar aan, je lachte naar me en ik durfde er niet uit. Je weet vast wel wie ik ben hola at me when you read this! Gr uit maarssen"

Ecaillesdelune

21 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Je was het boek "The sense of another ending" aan het lezen van Julian Barnes, met je hoofdtelefoon op. Ik keek naar je, af en toe zag ik je stiekem terug kijken. Eindelijk ontmoeten onze ogen, vluchtig. Je bereikt je halte en checkt uit, ik zie je gaan. Als je langs de bus loopt ontmoeten onze ogen weer. Dan rijd de bus weg en jij wordt steeds kleiner, we kijken we elkaar nog steeds aan. Ik denk een kleine glimlach te zien in de verte. Als je dit leest hoop ik dat je precies weet wie ik ben. Ik ben een man en woon in Lunteren. In het dagelijkse leven ben ik actief als student en reis ik dagelijks met de trein."