Annemiek

2 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 23.35 stapten wij beide uit op station Amsterdam Zuid. Naast elkaar lopend, liepen we richting het einde van het perron. We keken elkaar aan, beide nog met mondkapje op. Jij, donker haar met krulletjes en een baardje, was kort aan de telefoon met een vriend. Toen toch echt het einde van het perron naderde keken we elkaar nogmaals aan met een brede lach, nu zonder die mondkapjes. Helaas scheiden toen verder onze wegen. Mocht het toeval zo zijn en jij dit lezen, lijkt het me leuk je nog een keertje te ontmoeten."

Rafaël

17 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Utrecht Centraal.
"19 jaar geleden kwam ik jou tegen in de trein vanaf Arnhem naar Utrecht je stapte op in ede samen met een vriendin van jou, we hadden nummer uitgewisseld je had me opgezocht in Rotterdam Blaak, en ik jou in Ede Wageningen ik ben nou 36 jij ergens begin 50 ik zou je echt graag weer willen ontmoeten."

Fleur

16 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"De trein trein richting Den Bosch van 11.11 was erg vertraagd doordat het ontkoppelen van een ander treindeel niet lukte. Toen toch maar de trein richting Tiel genomen van 11.22. Ik zat in een 4-zits met een groene jas, een bos donker blonde/bruine krullen en een mondkapje met bloemetjes. Verder droeg ik een sportlegging en had ik een The North Face rugzak. Jij stond in de open ruimte bij de deur. Je had heel mooi bruin haar en hele mooie ogen, een rugzak van Eastpack om en nog een plastic tas in je handen. Je jas had je ooen. Ook al was het maar een kort stukje kn de trein, we hadden regelmatig oogcontact voor langere tijd wat ik toch wel heel leuk vond. Helaas stapte je bij Utrecht Lunetten alweer uit. Zou leuk zijn als je dit ziet en we in contact kunnen komen :)"

Kim

12 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Een uur geleden, rond half vier, stapte ik uit de trein richting Leeuwarden bij station Meppel. Ik kreeg jou in het oog toen we beiden in de stilte coupé zaten, waardoor we geen kans kregen om te praten. Wegens het mondkapje is het moeilijker om je te kunnen omschrijven, maar je bent lang, hebt donkerbruine ogen, donkerbruin haar en genoot van muziek (denk ik) via een koptelefoon. Wie weet vinden we elkaar op deze manier, en kunnen we alsnog eens kletsen! Groetjes :)"

brecht

11 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"meisje zat naast me bij een 4zits, we hadden veel oogcontact"

Jonge dame

9 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Druk op mijn telefoon was ik bezig met het uittypen van mijn deadline, ik zat al in de trein, donker blond / bruin haar met een geruite bruinige jas met een lichtblauwe trui eronder. Toen kwam je aanlopen, donker groene jas met donker krullend haar en een licht kleurig mondkapje en een lichte jeans, toen nog helemaal verzonken in mijn opdracht en de focus daarop. Je ging in de rij naast me zitten maar dan met het gezicht naar mij toe. Eenmaal in Utrecht aangekomen moesten we er allebei uit, ik keek je aan en dacht.. verdorie waarom zie ik nu pas hoe knap die is? Boos op mezelf dat ik niet eerder goed naar je gekeken had. Je stond op en liep richting de deur, ik was mijn jas nog aan het aandoen maar zag dat je bij de deur bleef wachten op hem open te houden voor me. Met een snellere pas ging ik naar de deur en zij op mn vriendelijkste manier mogelijk dankjewel, lachen deed ik maar geen idee of je het zag met mijn mondkapje. Eenmaal uit de trein liep ik je achterna, je nam de trap dus ik nam ook de trap, van te voren al een paar keer keek je naar achteren en ook op de trap keek je een paar keer achter je en hield je je snelheid in. Helaas net niet genoeg dat ik je kon inhalen met de mensen voor me en ook helaas dat we niet dezelfde bestemming hadden want jij ging bovenaan de trap richting de trams en ik richting spoor 20.. Ik twijfelde nog om nonchalant achter je aan te lopen, want ik voelde wel dat er iets was, maar ik moest ook mijn trein hebben en geen idee wat ik zou moeten doen als ik je gevolgd zou hebben? Achteraf super stom natuurlijk.. ik had je gewoon achterna moeten lopen.. Liefs"

Jongedame

3 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in deze trein die bleef staan in Amersfoort door toestand op Utrecht Centraal. Hebben in trein en op perron meermalen met elkaar gesproken (en telefonisch met thuis waarbij jij mij jongedame noemde) wat het beste plan was. Voor jou naar Utrecht waar je afgesproken had met een vriend ivm verkiezingen en voor mij richting Leiden (ik was van mijn kamer omgeving Zwolle op weg naar ouders huis). Je had een rugzak Hogeschool Groningen bij je en droeg Nikes. De conducteur wees mij erop dat ik de trein naar Schiphol moest nemen waardoor ik zo snel weg moest dat ik niet kon vragen of je misschien nog eens contact wilde, daar baal ik nu heel erg van! Herken jij jezelf en wil je ook nog eens contact, reageer dan svp!"

San

13 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi stranger.. Vandaag (13 oktober) rond 13:15h kwamen we elkaar tegen in de hal van station Utrecht centraal. We keken elkaar aan, maar ik had haast, draaide me een paar keer om en zag je nog steeds kijken.. Bij de bussen draaide ik me nog een keer om en zag je bovenaan de trap staan.. Man, wat wil ik je graag ontmoeten.. hoop daarom ook dat dit je zal bereiken en dat je contact met me opneemt.. :-) Groetjes, San.."

Thijs

4 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 17:05, ik was op weg naar Almere centrum toen ik merkte bij Almere muziekwijk dat iemand aan kwam lopen met een lief hondje. Toen ik opkeek zag ik dat je naar me keek en lachte met je ogen. Ik keek terug en keek je na. Eenmaal uit gestapt bij muziekwijk en jij je mondkapje afdeed lachte je lief naar me en zwaaide! Ik zwaaide terug maar voordat ik het besefte, kon uitstappen en naar je vragen reedt de trein al verder. Ik hoop dat je dit berichtje leest en contact opneemt :)"

Conducteur

25 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"He, ik zag je in Den Haag langs mijn trein lopen. Je ging mee tot Utrecht. In Utrecht sprak ik je aan over je fiets dat hij opviel en veel gave details heeft. ( groen de kleur wat minder maar de afwerking super mooi net als jij) Maar eigenlijk ging het me om de leuke eigenaar van de fiets. Jij lang slang prachtige bruine krullen en een super lieve lach. Zullen we een drankje doen? Hoop iets van je te horen. Een HC"

Conducteur

25 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"He, ik zag je in Den Haag langs mijn trein lopen. Je ging mee tot Utrecht. In Utrecht sprak ik je aan over je fiets dat hij opviel en veel gave details heeft. Maar eigenlijk ging het me om de leuke eigenaar van de fiets. Jij lang slang prachtige bruine krullen en een super lieve lach."

Marie

21 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Van Amsterdam Zuid zat ik in een veel te hete coupe richting Utrecht Centraal met een leuke, bellende, man, gehuld in een wit overhemd, spijkerbroek en witte sneakers. Bij de eerste stop moest ik overstappen. Maar toen bleek dat mijn trein al weg was, sprong ik weer snel de trein richting Utrecht in. Toen hadden we (weer) even oogcontact. In Utrecht stapten we allebei uit en toen sprak je me aan en vroeg je of ik het niet warm had met mijn (lichtroze) jas aan. Ik hoop dat je dit leest en herkent. Misschien kunnen we een keer een drankje drinken? Of misschien blijft het hierbij..."

Bstap

6 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke blonde meid, eerst raakte ik jou bijna in het gezicht met mijn elleboog toen ik mijn jas aandeed op de roltrap bij Utrecht CS. Gelukkig lachte je lief naar me. Toevallig g (of niet?) ging ik achter je zitten in de sprinter. Bij uitstappen keek ik naarje en je oge lichten op terwijl je achter je mondmasker weer lief lachtte. Zie ik je weer?"

Marco

5 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover me zitten in de trein van Utrecht naar Enkhuizen die om 15.18 vertrok uit utrecht. We hadden af en toe oogcontact, en toen ik uitstapte bij amstel glimlachten we naar elkaar met onze ogen (thanks mondkapjes :p). Ik wilde je aanspreken, maar wilde niet pushy overkomen. Nu al spijt van! Als je dit leest: Flirt voortzetten? Lijkt me leuk om je beter te leren kennen. Jij: vrouw met blauwe ogen, vest over een jurkje, sproetjes, jaar of 25-30. Ik: blauwe broek, grijs jasje, bruine ogen. 35"

Dorien

3 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een hoed en een warme trui. Ik had een oranje jasje aan. Je ging recht meteen tegenover me zitten. Een vriend van je zat naast me. Het was vanaf het begin tot het einde leuk, en ik zag dat je dat ook vond. Keertje wat drinken?"