Ladw

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein naar station Haren. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"In de Sprinter naar Haren. Ik moest naar de toilet en jij stond daar en zei :"het is heel groot". We stapten beiden uit in Haren en hadden een kort gesprek over mond/neus kapje beneden bij de trap. Helaas gingen we ieder de andere kant op. Tijd 19:54 uur. Zou graag met jou in contact komen ."

S

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Om 18:42 stapte ik op station Assen in de voorste coupé van de sprinter naar Groningen. Jij zat in de coupé zelf, in ging op een klapstoeltje op het 'balkon' zitten. Jij, jongen (knap) met (donker) bruin haar, zwarte broek, (volgens mij) donkere jas en telefoon in je handen keek me lange tijd aan, je hing een beetje over de bank heen. Ik had een groene jas aan, een licht gekleurde jeans en zwarte schoenen. Je glimlach is me bijgebleven dus mocht je het bij enorm grote toeval lezen, dan ben ik wel heel benieuwd of je met interesse naar me keek ."

Iris

13 november 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"In Meppel kwam je naast me zitten en raakten we aan de praat over studeren reizen etc. Jij kwam van een bruiloft en ik van een opendag podotherapie te Eindhoven. Toen ik in Haren uitstapte vond ik het jammer dat we niet iets hadden afgesproken. Hoop je via deze weg te vinden.Groetjes Iris"

Linde

16 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haren naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we zaten in de stiltecoupe van utrecht naar Den Haag allebei te luisteren naar onze eigen muziek.we hadden allebei een sennheiser koptelefoon op.door de muziek heen hadden we een leuk oogcontact. we stapten uit in Den Haag CS jij zwaaide,en liep richting KB wie ben je en wat luisterde jij."

Tom

19 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Haren. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat al in de trein van Amersfoort naar Zwolle toen ik bij jou in de coupe kwam zitten om iets van zes uur. We hadden oogcontact tussen de stoelen door. Je was een boek aan het lezen, waarvan ik de naam ben vergeten:pHet lijkt me leuk om een keer met je af te spreken of samen te reizen!"