Oproepen lezen

Lees hier de verhalen van mensen die hun treinflirt uit het oog zijn verloren. Word jij beschreven in een van de verhalen of ben je zelf op zoek? Reageer op een oproep of plaats er zelf een. Mensen vinden elkaar regelmatig terug via Treinflirt!

Michel

4 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de bus op bushalte Utrecht Lanslaan richting Utrecht Centraal. Jij droeg een rode jas en was circa 1.60m. Het was druk in de bus en je viel bijna om tijdens een scherpe bocht, ik hield je tegen. Alsof we in een attractiepark waren, zei je. In de wappiebus, zei ik. Eenmaal aangekomen op Utrecht Central scheidden onze wegen helaas. Ik had je willen vragen om contactgegevens uit te wisselen en daar baal ik nu van"

Zoë

4 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Bergen op Zoom.
"Ik zag je staan op het perron in Goes. Lang, groot, donker haar. In de trein belandden wij in dezelfde coupé. Af en toe oogcontact. We zagen elkaar, maar deden er niets mee. Ik liep lang je toen ik uitstapte in Bergen op Zoom. Popelend om een compliment te geven, maar je keek weg en zo vervloog mijn moed. Wie weet komen wij elkaar nog eens tegen, mysterieuze mooie trein man."

Anoniem

30 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de conducteur (vrouw) die onze kaartjes kwam controleren vlak voor station Assen. Ze stapte, net zoals ik, vanaf Utrecht in. Geen idee of ze ook op vrouwen valt, maar wie weet vind ik haar via hier! De trein reed rond 18:20 bij assen!"

Jan

30 november 2021
We hadden oogcontact in de trein.
"Het was op Haarlem station, ik stond te wachten op de Intercity naar Amsterdam Sloterdijk toen je voorbij liep, we keken elkaar een tijdje aan terwijl je door liep naar de giftshop tussen spoor 3 en 6 op Haarlem, je keek nog een keer achterom vlak voordat je naar binnen liep, ik zou je graag nog eens zien ( zonder mondkapje ) . Jan"

Katya

27 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaren schuin tegenover elkaar in de trein naar Amsterdam. Jij krullend haar, bril. Ik leren jas, dreads in een knot, turquoise dagrugtas en zwarte jurk. Ik was Japans aan het leren met de Duo Lingo app en we raakten aan de praat over Japan en de taal. Jij liet het boekje -Japans voor Dummies- zien.We stapten uit op Amsterdam CS en ik moest helaas rennen voor mn aansluiting. Zou t leuk vinden om met je verder te praten over Japan."

Bas

26 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je komen aanlopen, het regende en je had een regenjas aan. We stapte samen in de trein richting Roermond waar je je regenjas uitdeed. Tot mijn verbazing kwam je langs me zitten. Zo verlegen als ik ben durfde ik niks te zeggen maar was onder de indruk over hoe goed je eruit zag. Blond, rokje, witte trui en prachtige blauwe ogen. Halverwege de reis ging je tegenover me zitten waar we af en toe oogcontact hadden. Ik had een witte trui aan en een winterjas. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen, misschien kunnen we wel samen reizen!"

Maarten

24 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de trein van 17:52 richting Geldermalsen/Tiel. Je droeg een Werkjas, hoodie, broek en donkere pet en ging in de eerste klas zitten. Bij de kaartcontrole bleek je geen eerste klas kaartje te hebben en verhuisde je naar tweede klas waar je een biertje opentrok. Je stapte gelijk uit in Geldermalsen en stak een sigaret op. Ik liep een stukje achter je aan maar verloor je uiteindelijk uit het oog. Ik: grijze jas, blauw mondkapje, grijze tas. Zin in een avontuur?"

Harm

22 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo blauwe ogen, ik vroeg of je van het vliegveld kwam. Je zei dat je een week in Amsterdam was en altijd veel spullen meenam. Je moest er meteen al uit in Den Bosch toen het gesprek net begon..."

Yoram

17 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Winterswijk.
"Jij stapte in op Arnhem Velperpoort, ik zat al in de trein. Je ging schuin tegenover mij zitten. Je had blonde haren, een bruine jas, een zwarte tas en Nike schoenen met een klein vleugje oranje. Ik zat daar, stiekem naar je te kijken, nadat jij meteen oogcontact had gemaakt toen je ging zitten. Ik durfde niet lang te kijken, omdat ik bang was dat je het raar zou vinden. Je nieste twee keer en ik zei gezondheid, maar door de airpods die je in had heb je mij niet kunnen horen. Ik had een Feyenoord vest aan en ook oortjes in. Ik had een zwart mondkapje op en had een grijze tas naast mij staan. Toen ik uitstapte op station Duiven, liep ik langs de ramen waar wij zaten, daar keek ik achterom en zag ik jou ook naar mij kijken. Herken je jezelf hierin? Reageer alsjeblieft!"

Help

15 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Leiden Lammenschans, jij zat al in de trein met een vriendin. Je droeg zwart witte vans en een grijze trui. We hadden oogcontact via het raam en toen je bij Alphen uitstapte keken we elkaar nog na. Ik heb uiteraard niks durven zeggen, maar je trok wel m’n aandacht 👀"

Niels

14 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Naarden-Bussum naar station Amersfoort Centraal. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo, Ik ben op zoek naar de blonde vriendelijke conductrice die dienst had op de sprinter tussen Naarden-Bussum en Diemen op zondag 14 nov (aankomst in Diemen om 22.38). en zou het leuk vinden haar nog eens te ontmoeten. Ik was die knappe jongen met de vouwfiets en 2 flinke tassen bagage"

Michiel

14 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Zondagavond rond half 10 stapte ik op Amersfoort Centraal in. Naast mij op het perron stond een mooie jongedame met halflang blond haar te wachten. We gingen in de zithoeken naast elkaar zitten. Ze droeg een broek met wijde pijpen en blauw jasje en had een Loods 5 tas bij zich. Na een overstap in Hilversum stapte ik uit in Utrecht Overvecht en zij reed door naar Utrecht Centraal. We hadden toen ik uitstapte nog even oogcontact. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten!"

Vincent

13 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal.
"Dag Anna, We hebben elkaar gister avond ontmoet tussen 8.45 en 9.05 op een bankje bij Utrecht Centraal. Het bankje was in de overdekte stationshal vlakbij de trappen naar spoor 20. We raakten aan de praat over jouw mooie thermos kan van de Hema, die een prachtige blauwe kleur had. Ik zei dat ik hem heel charmant vond en dat ik hem goed bij jou vond passen. Tussendoor plaagde ik je een beetje over je lichte blozen, jij zei dat ik dat niet kon zien omdat je een mondkapje droeg. Hierna hadden we het over eten en kwamen we erachter dat we allebei een voorkeur hebben voor vegetarisch eten. Je gaf me een tip voor een falafel gerecht, met rozijntjes en nog veel meer ingrediënten die ik niet allemaal kon onthouden. Hierna moest ik snel mijn trein halen. Ik stelde me voor aan je, mijn naam is Vincent. Lijkt me leuk om je nog eens te zien."

Kim

13 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor 1500 uur. Je liep wat heen en weer en uiteindelijk gingen jij en je zoontje tegenover mij zitten. Ik Aziatische komaf paarse jas paarse trui en zwarte broek met dunne rib. Mijn haar opgestoken in een clip en bril op tegen de wand stond mijn witte vouwfiets met tas aan stuur. Jij met je zoontje zijn oogje was wat ontstoken en hij was aan het spelen met de prullenmand. Je zoontje zwaaide me heel lief gedag aangemoedigd door jou. Je zoontje is halfbloedig denk ik. Jij van voor mij onbekende komaf donker getint donkerblauwe jas en donkere broek. Je had een super mooie lach en ook je zoontje had een super gezichtje. In Hilversum centraal stapten we alledrie uit. Ik verloor je uit het oog maar had je achteraf gezien graag willen leren kennen"

Flügel

11 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij als Oisterwijkse in Amsterdam... carnaval gevierd in Den Bosch... samen in de trein richting Utrechts een flügel gedronken... Dammnnn... hoe heet je????"