Oproepen lezen

Lees hier de verhalen van mensen die hun treinflirt uit het oog zijn verloren. Word jij beschreven in een van de verhalen of ben je zelf op zoek? Reageer op een oproep of plaats er zelf een. Mensen vinden elkaar regelmatig terug via Treinflirt!

Lukas

16 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Almere Centrum. Op station Almere Poort verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden beide last van de storing, jij was om 6 uur al vertrokken uit amersfoort, ik Utrecht Centraal. Je stapte in de trein bij mij op station naarden-bussem. Je telefoon was bijna leeg en je had eigenlijk in de trein naar Amsterdam Centraal moeten zitten. Je vroeg aan me of je wel de goede trein had en ik had voor je gekeken wat je het beste kon doen. Ik had je graag beter leren kennen maar ik durfde niet om je nummer te vragen. Graag hoor ik van je"

sander

15 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we hadden de trein gepakt van 11 uur richting eindhoven jij kwam schuin tegenover me zitten, we hadden zo nu en dan oogcontact. na het uitstappen toch een kort praatje gedaan.. ik was bijna te laat op werk en vergat zelfs je nummer te vragen jij zwaaide me nog na... nadien zat ik mopperen had ik maar :P"

B

14 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Stapten allebei in Zwolle in richting Leeuwarden. Ik richting Heerenveen om een auto te bezichtigen en jij waarschijnlijk vanuit werk , te zien aan je pak. De coupés waren behoorlijk vol. Ik ging naast een meisje zitten. Meisje tegenover mij bied jou vriendelijk plaats naast haar aan. Jij gaat tegenover mij zitten..strak in het pak, grijs met een streepje geloof ik met bruin leren schoenen en je kijkt mij aan met grote fel blauwe ogen. Ik was onder de indruk..ik ( kort blond haar, bruine ogen, zwart shirt)kijk terug en begin te blozen. Volgens mij met een behoorlijk rood hoofd.Helaas geen woord met je gewisseld. Mocht je dit lezen, lijkt mij leuk om je eens te ontmoeten."

W

13 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden.
"Je stapte in op Utrecht en we raakten al snel aan de praat. We bleken allebei met de fiets op vakantie te gaan. Jij hoopte dat je op tijd je boot zou halen, je was onderweg naar Vlieland. Ik moest overstappen op station Amersfoort en je hielp me nog bij het uitstappen. Hopelijk heb jij daarna je boot gehaald. Wisselen nog een keer onze vakantie-avonturen uit?"

Erik

11 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdagavond, 20:54-21:30, Utrecht naar Arnhem. Samen op bovenverdieping in stiltecoupe: mochten niet praten. Je deed wel mondmasker af om te glimlachen, durfde zelf niet, maar kon ook niet stoppen met lachen. Gaaf vest, blonde haren, schoudertas, zonder telefoon. Wilde je toch aanspreken, toen ik er al uit moest bij Arnhem, zwaaide naar elkaar. Uit de trein, keek ik nog naar je raam en wilde terug je nummer vragen, maar bleek het licht in de trein gedooft te zijn, en ontkoppelt te worden. Ik zag je naar de treindeur rennen, we zwaaiden nog 1x toen je donkere trein in de nacht wegreed. Snel gemeld bij NS meldpunt, en hoop ook snel bevrijd. Hoop nog van je te horen!"

Meneer

11 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam in de trein van 16.28 van Utrecht CS naar Den Haag CS schuin tegenover me zitten. De trein was al vertrokken van Utrecht naar Den Haag en jij kwam later. Was bovenin een dubbeldekker, 4 zits. Ik zat bij het raam en jij schuin tegenover, bij het middenpad. Jij was een blonde dame, die eerst een broodje ging eten tot Gouda ongeveer en daarna scheen een dutje te doen tot Den Haag CS. Ik luisterde wat op mn oortjes en jij het laatste stuk ook. Had jij nog wat willen zeggen? Ben benieuwd... Groetjes van de meneer in het zwart/grijs en blauw."

FB

10 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"ik stond op perron 8A in amsterdam (centraal) te wachten op de trein van 15:49 richting enkhuizen toen ik je zag staan. ik nam plaats in de trein en zag je vervolgens komen aanlopen en je ging op de bank aan de overkant van het gangpad zitten. ik wou je gelijk aankijken maar vond dat een beetje te opzichtig - na een paar minuten keek ik, en later nog een paar keer - je keek mij aan en er was oogcontact voor een seconde of 2. later keek ik nog een keer en je moest een beetje lachen - voor zover ik dat goed kon zien door je mondkapje heen. ik weet niet zeker of je me aan het uitlachen was of dat je moest lachen omdat je het ergens misschien leuk vond. ik ben enorm benieuwd. je had witte all-stars aan, ik overigens ook - maar die van mij waren laag en die van jou hoog. en je had hele mooi ogen."

Arne

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het drukste uur was er weinig plek in de trein maar nadat een oudere vrouw de trein verliet nam jij plaatst naast een vriend van mij. En hadden we al snel een gesprek begonnen over het feit dat je in de verkeerde trein zat en je naar Krommenie moest, ik hoop je nog eens een keer tegen te komen in de trein of ergens anders"

Sjaak

9 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht in. In het zwart gekleed. Meermaals met die mooie grote ogen naar me gekeken. In Den Bosch hield je de deur open en in Tilburg stapte je uit. Weer met je mooie blik in je ogen keek je omhoog…."

K

8 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Almere Centrum. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met roze bovenkant, ze had een tas in haar hand en liep naast mij de trap af, prachtig meisje😄 ong om 14:15"

Jeroen

5 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je en zodra ik gong zitten viel me op dat je een hele leuke stijl en uitstaling had. Een prachtige rode zomerjurk met witte opdruk en leuke hakschoenen met accessoires. Je had twee tassen naast je en tot mijn verbazing haalde je er een borduurwerk uit en ging plechtig aan de slag, je leek oprecht op een prinses! We maakten een aantal keer oogcontact en wisselden blikken uit, en toen ik een keer knipoogde glimlachte je lief alvorens weer aan terug te gaan aan je borduursel. Toen ik uitstapte wilde ik iets zeggen maar mijn stem stoke en je hoorde me volgens mij niet. Laten we een keer 19de eeuws daten!"

Gert

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Almere Oostvaarders. Op station Almere Muziekwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij dame werkzaam bij KLM als stewardess net terug van nacht vlucht vermoeid, je snapte de reisplanner niet helemaal in het advies wat hij je gaf richting huis. Ik stelde je gerust om in deze trein te blijven. We raakte in gesprek over van alles, ik bood je nog koffie aan om wakker te blijven tot Almere Muziekwijk. Helaas stapte je daar uit met je grote koffer waarvan juist nu de wieltjes kapot waren gegaan. Je bent gescheiden zei je en toen moest je er echt uit. Als jij dit leest weet je meteen wie ik ben, ik zou ons gesprek graag wil vervolgen en wie weet wat er van komt. Ik hoor graag van je"

Ruud

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik net genoeg moed had verzameld om op je af te stappen, stapte je uit... Ik zat op het eerste bankje vanaf jou gezien, links."

Nickstar

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Haarlem. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zag haar al in de tram zitten. Alternatieve kledingstijl en een super mooi gezicht. Kwam tegen over me zitten in de trein op den haag centraal wou super graag wat zeggen maar kreeg het er maar niet uit 😅 ze had bruine laarzen aan legging soort bontjas en koptelefoon op. Zal wel leuk zijn als je dit ziet ☺️"

Bart

1 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Daar zaten we dan, in de trein van Utrecht naar Sittard. Beide zaten we in de voorste coupe op de beneden verdieping maar pas bij het uitstappen in Sittard zagen we elkaar. Je liep langs me richting de uitgang maar op het moment dat je langsliep keek je me aan en lachte je lief. Ik pakte mijn spullen en liep achter je aan. Daar lachte je weer je naar me. Je blik was zo betoverend dat ik helemaal niet gelet heb op wat je aan had. Het voelde alsof we een connectie hadden maar elkaar niet durfde aan te spreken.. Wat ik me nog herinner is dat je een ronde bril op had, en een zwarte lange jas. Ik was de jongen in de blauwe polo. We liepen richting perron en jij nam plaats op een bankje, ik liep jammergenoeg door, niet wetende wat ik moest doen. In de stationshal realiseerde ik me dat ik terug moest gaan om een gesprek met je aan te knopen. Maar helaas, je was al weg.. zo stom dat ik niet direct ben omgedraaid, ik had je zo graag willen spreken. Ik hoop dat je een beetje oplettend bent op de schermen in de trein en dat je dit bericht leest. Ik hoop je nog een keer te zien :)"