Oproepen lezen

Lees hier de verhalen van mensen die hun treinflirt uit het oog zijn verloren. Word jij beschreven in een van de verhalen of ben je zelf op zoek? Reageer op een oproep of plaats er zelf een. Mensen vinden elkaar regelmatig terug via Treinflirt!

Heleen

11 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met een vriendin was ik aan het wandelen op de Veluwe, Radio Kootwijk. Toen wij eerder jou en jouw vriend passeerden, zijn ik tegen mijn vriendin: dat is mijn type!. Een uur later zagen wij jullie weer bij de Schaapskooi. Door de zenuwen klapte ik dicht, maar met ons vieren hebben we toch nog lang staan praten over lammetjes langs de snelweg richting Venlo, de schaapskooi in de buurt van station Ede. onze leeftijden, en het vermoorden van mensen op de Veluwe. Ik durfde jou niet mijn telefoonnummer te geven, maar één minuut na ons afscheid baalde ik ontzettend van mijn lafheid! Ik hoop dat je dit bericht leest en ik hoop dat je een keer met mij wilt wandelen."

B

7 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was een ijsje op Utrecht centraal aan het eten, en jij bent een conducteur. We hadden lang oogcontact maar helaas kwam je niet naar me toe. Je bent denk ik van noord-afrikaanse afkomst. je hebt ook mijn ov gecontroleerd in de trein."

dylan

5 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Arnhem Centraal.
"Jij zat daar in de gang in de treincoupe een boek te lezen op je stoeltje en je had commentaar op een medereiziger, die een vouwfiets tegen jouw fiets had aangezet. Halverwege de reis sprak jij die man nog aan en bood je lief aan of hij niet wou zitten. Maar hij reageerde niet. Ik vond het stoer dat jij de ballen had om, die man aan te spreken. Jij droeg Zwart witte Vans met daarop een spijkerbroek. Je was niet groot van stuk. Jij had een fiets mee in de trein met daarin een pakketje van bol.com."

M

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Eerste keer dat ik dit doe, maar ik ben heel benieuwd naar de jongen die zaterdagavond instapte in Maastricht nadat hij 300km had gefietst vanuit Zwolle. Mag ik jouw volgen op strava? 😉"

Emma

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Amsterdam zag ik hem al en ik keek steeds even, want ik vond hem cute! Toen ging hij ook nog in dezelfde coupé zitten en toen was ik wel blij. Bij station Castricum (geloof ik) stond hij op en vroeg hij of we al in Alkmaar waren. Hij keek mij aan, ik in de stress want ik hoorde hem niet door mijn oortjes. De mensen voor bij antwoordde "nee" en hij zij "Oh bedankt, ik zit niet op te letten". Toen stapten we allebei uit in Alkmaar. Alleen ging hij naar links en ik naar rechts, toen we de trap op waren gelopen. Ik keek nog een keer naar links en hij keek toevallig naar links en toen ging ik snel weg. Achteraf had ik misschien gewoon iets tegen hem moeten zeggen."

Marije

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Veenendaal-De Klomp verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein die om 18:30 bij Amsterdam Amstel aan kwam. Je had een geruit/houthakkers blousje aan, een spijkerbroek, beige/groene suede laarsjes en donkerblond haar. We hadden continu oogcontact. Vanaf het moment dat ik instapte, vanaf Amsterdam Amstel, tot jij uitstapte bij Veenendaal de Klomp. Je lachte nog even toen je voorbij het raam liep. Laat je even van je horen?"

Z

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"bijna elke dag reis ik van Utrecht Overvecht naar Amersfoort en andersom. ook vandaag weer, ik stapte de trein in op Amersfoort Centraal en ging schuin tegenover deze superknappe jongen zitten. Hij had een midden scheiding, zwart haar, ringen om, degene met de leeuwenkop viel me het meeste op, een gouden ringetje in zijn rechteroor en een zwarte jas aan. hij had een zwart mondkapje op en een spijkerbroek met emblemen erop, en witte Nike Air Force schoenen aan. Ik had me nog voorgenomen om naar je te knipogen, maar ik stapte bij Overvecht uit zonder het gedaan te hebben. Ik hoop heel erg dat je dit leest, want ik wil je graag leren kennen."

Willem

2 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij las The Intelligence Trap, ik begon over “een echte lezer”, jij nl.had van die plakdingen tussen wat bladzijden. Later nog raadde ik je Olaudah Equiano aan, die naam schreef je op in je telefoon. Gewoon praten zou al fijn zijn, over van alles."

Aron

2 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Venlo. Op station Tegelen verloren we elkaar uit het oog.
"Op 2-4 moest ik op station Roermond hard rennen om de Arriva trein te halen richting Venlo. Ik weet niet hoe je het deed maar jij rende nog net iets harder dan ik. Flink buiten adem moesten we nog even bijkomen en ik zei dat ik het knap vond dat je zo hard kon rennen op hakken. Je keek me wat verbouwereerd aan en daarom ben ik doorgelopen. Ik zou graag met je in contact komen, je stapte eerder uit dan ik, ik meen in Tegelen. Maar dat weet ik niet zeker. Ik was onder de indruk van je elegante uitstraling."

Hannah

30 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"We namen allebei de trein vanuit Nijmegen die vertrok om 17:08. Het was ontzettend druk, waardoor jij ging zitten op zo’n uitklapstoel. Ik stond op dat moment nog tegen de trein aan. Toen er wat mensen uit gingen ben ik ook gaan zitten bij de uitklapstoelen en zat er enkel 1 stoel tussen ons. Je was geconcentreerd een boek aan het lezen, maar af en toe hadden we contact. Jij had een wit shirt aan, een beige pet op en een zwarte/donkerblauwe korte broek met witte nikes en had een zwarte rugtas bij. Je draagt een leren polsbandje. Misschien herinner je mij van dat ik een zonnebril op had met fel roze adidas schoenen. Ik was een tijdschrift aan het lezen. Ik vind je super interessant, dus ik besloot een stukje uit mijn tijdschrift te scheuren met mijn nummer erop, maar op dat moment ben jij al op je eindbestemming. Het zou tof zijn als we zo in contact komen! :)"

Lotte

28 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein. Je hebt donkerbruin haar en had witte sportschoenen aan met hoge witte sokken. Je droeg galaxy buds en een zwarte trainingsbroek. We stapten samen uit op Utrecht, waarbij je een witte capuchon over je hoofd heen trok. Ik hield de deur voor je open en je glimlachte lief terug. Ik baal dat ik je nummer niet heb gevraagd. Dan maar zo, op hoop van zegen."

Elaine

26 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol en ik zat alleen in een halletje van de trein. Jij kwam het halletje in omdat je uit moest stappen in Gouda. Ik denk dat je werkzaam bent bij defensie want je had een uniform aan en een grote camouflage tas. Ik ben blond, had een donkerblauwe jas aan, een beige broek en bruine dr. Martens aan. Ook had ik een rode fjallraven tas bij me. Je zag mij zitten en deed ook je mondkapje af en je lachte. Je wenste me nog een fijn weekend en we keken elkaar nog aan toen je de trap af liep. Het is moeilijk in woorden te beschrijven, maar het voelde als een bijzonder moment. Ondanks dat het heel onwaarschijnlijk is om je te vinden, zou ik graag willen weten wie je bent :)"

D.

22 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijverdal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben gewoon heel benieuwd welk boek je las. Kon het niet lezen toen ik de maaltijdsalade van de man tegenover je oppakte. Hmu"

Patricia

19 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op het station in zwolle waar wij allebei stonden te wachten op de intercity naar groningen op het station begon het oogcontact al en je was druk aan de telefoon over zaken geloof ik en ook in de trein maakten we oogcontact je had een groene broek aan en ik een rode winterjas en mijn kp rugtas en weekendtas bij me en op het station in groningen verloor ik je uit het oog en ik weet niet wat het was maar ons oogcontact deed iets met me. Hopelijk vindt ik je op deze manier"

X

17 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.41 nam ik de trein op Amsterdam Centraal richting Amersfoort Vathorst. Ik zag een jongen zitten met Jordan 1 aan (volgensmij de kleur Mocka), hij had een donker groene jas aan (volgensmij een bomberjas zoiets). Hij zat bij de hoge 4-stoelzit en ik zat op de lage 4-stoelzit. Op een gegeven moment hadden we telkens oogcontact. Hij was zooo mooi maar ik he uiteindelijk niet om zijn naam gevraagd (spijt!!). Zelf ben ik uitgestapt op weesp om overtestappen. Toen ik de deur uit liep deed ik mijn mondkap omlaag en keek ik achterom naar hem en lachte we naar elkaar. Mijn overstap trein was letterlijk naast deze trein dus via de andere trein keken we elkaar ook steeds aan. En nu ben ik hem kwijt :(((("