Wil je weer in contact komen met je flirt? Lees hier hoe treinflirt.nl werkt

Hoe werkt Treinflirt

Treinflirt is de plek waar je je uit het oog verloren flirt weer terug kunt vinden. Het komt regelmatig voor dat treinreizigers die een leuk contact met elkaar hebben gehad elkaar hier weer terugvinden.

Zoeken naar je flirt

Treinflirt.nl is met reeds vele succesvolle "matches" de bekendste contactsite voor treinreizigers in Nederland. Treinflirt.nl is bedoeld voor treinreizigers die opnieuw met hun ov-ontmoeting, of die ene leuke treinreiziger, in contact willen komen. Blader op treinflirt.nl door de laatste advertenties of zoek naar het station waar jullie elkaar uit het oog zijn verloren!

Zelf een oproep plaatsen

Wil je een (anonieme) oproep plaatsen op de homepage van Treinflirt.nl? Dat kan heel eenvoudig! Klik op "Plaats een oproep!" hieronder, en beschrijf je (oog-) contact aan de hand van uiterlijke kenmerken of refereer aan een gesprek dat je met je flirt gevoerd hebt. Beschrijf tevens wat je zo leuk vond aan hem of haar, en waarom je graag opnieuw in contact wil komen. Geef ook een beschrijving van jezelf, zodat je flirt je ook kan terugvinden. Activeer uiteindelijk je oproep door te klikken op de link in de mail die je van ons ontvangt.

Je oproep verwijderen

Wanneer je je flirt hebt teruggevonden, kun je op ieder moment je gegevens van de website verwijderen. Klik daarvoor hieronder op "Verwijder je oproep", vul het e-mailadres in waarmee je de oproep geplaatst hebt, en laat ons weten of je je flirt teruggevonden hebt. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail van ons met een bevestigingslink om de oproep definitief te verwijderen.