De voorwaarden van treinflirt.nl

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: in de trein zittend iemand in het oog krijgen die je toch wel erg interessant vindt. Na een half uurtje de trein uitstappen en vervolgens ieder je eigen weg zoeken. Thuisgekomen baal je als een stekker dat je diegene toch niet even hebt aangesproken om ergens iets te gaan drinken. Op treinflirt.nl kun je een oproep plaatsen om in contact te komen met je flirt. Aan de hand van het traject, de datum, en een beschrijving van de situatie (en jezelf!) kun je proberen de betreffende persoon terug te vinden.

Privacy

Door een oproep op onze site te zetten, geef je ons de beschikking over je e-mailadres. We gebruiken dit e-mailadres alleen om je in contact te brengen met iemand die denkt oogcontact met je te hebben gehad. We verkopen je e-mailadres niet door, delen deze verder niet, en gebruiken 'm niet om te spammen. Je oproep blijft online tot het moment waarop je zelf bepaalt om de oproep te verwijderen.

Samengevat

We geven je e-mailadres nergens weer op deze website, en wij spelen geen gevoelige informatie door aan derden. Door een oproep te plaatsen, ga je automatisch akkoord met de voorwaarden van treinflirt.nl. Het gebruik van deze service is geheel voor eigen risico.