Over treinflirt.nl

Iedere dag reizen er meer dan een miljoen mensen met de trein. De trein is een uitgelezen situatie om te flirten. Je zit immers voor een bepaalde tijd in een treinstel, en vanaf je zitplek kun je mooi om je heen kijken wie er allemaal met je meereist!

Oogcontact

Als je eenmaal een interessante flirt hebt gevonden, dan is het tijd om oogcontact te maken. Gaat dat lekker? Dan is de volgende stap het aanknopen van een praatje. Vaak maakt het binnenrijden van een treinstation een abrupt einde aan dit flirten, omdat jij of je flirt moet uitstappen. Meestal heb je dan nog geen contactgegevens uitgewisseld en loop je vervolgens rond met de gedachte: "Had ik maar om een telefoonnummer of e-mailadres gevraagd!"

Op zoek naar je flirt

Treinflirt.nl is een handige service waarmee je als treinreiziger je flirt of uit-het-oog-verloren contact kunt terugvinden. Je hebt de mogelijkheid om oproepen te zoeken op het reistraject waar de flirt heeft plaats gevonden, aangezien elk Nederlands treinstation een eigen pagina heeft op deze website. Kijk snel of je flirt een oproep geplaatst heeft!

Zelf een oproep plaatsen

Je kunt snel en anoniem een oproep plaatsen. Je hebt geen account om een ontmoeting of flirt te beschrijven. Je kiest zowel de datum als het reistraject in je oproep waardoor deze snel terug te vinden is. Je kunt je oproep eenvoudig activeren met de link in de bevestigingse-mail die je van treinflirt.nl ontvangt. Als je de e-mail niet ziet, controleer dan je spamfolder.